FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 14 sep 2012, 18:16

Šta je važnije za Tuzlu?
Nadvožnjak koji vodi na parking.
slika 1,500.000KM investicija

ili
FK Sloboda
slika 7000KM investicija mjesecno
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 sep 2012, 18:37

classic je napisao/la:Ovo sto je Zona reko je sve tacno ni rijec nije slago, Mirza Hadzic dok je bio direktor omladinskog pogona uzimo je brdo para od roditelja da bi njihova djeca igrala zajedno sa pojedinim trenerima.
Ovo govorim jer sam ja proso cijelu skolu fudbala FK Slobode.
Isto tako znam da prosle sezone je Hadzic doveo Milutinovica i Čuklea u Slobodu, uzeo od njihovih menadjera pare.
Mirza nije nikakav strucnak, on je kao neki trener golmana a za njega je Mirsad Dedic izmislio tu poziciju i kao igrac i kao trener, a eto Deda ne moze bit tu zbog doticnog "strucnjaka"

:(
brate ko mu ebe mater lopov, ali mislim meni je bolji golmsn bio od Dedica..ja ga se sjecam dok je branio 1994,1995 i bio najbolji golman u ligi pored Hrustanovica iz Celika...ebiga ali da je lopov lopov je treba im pocet noge lomit.

ma treba im ako nista auta pocet lupat da znaju da im je neko za vratom da se opamete majku im ebem nenormalnu lopovsku...dabogda sve sto su zaraidli preko Slobodinih ledja, potrosili na ljecenje najmilih svojih majku im ebem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 sep 2012, 18:58

SaltCityAttack je napisao/la:
classic je napisao/la:Ovo sto je Zona reko je sve tacno ni rijec nije slago, Mirza Hadzic dok je bio direktor omladinskog pogona uzimo je brdo para od roditelja da bi njihova djeca igrala zajedno sa pojedinim trenerima.
Ovo govorim jer sam ja proso cijelu skolu fudbala FK Slobode.
Isto tako znam da prosle sezone je Hadzic doveo Milutinovica i Čuklea u Slobodu, uzeo od njihovih menadjera pare.
Mirza nije nikakav strucnak, on je kao neki trener golmana a za njega je Mirsad Dedic izmislio tu poziciju i kao igrac i kao trener, a eto Deda ne moze bit tu zbog doticnog "strucnjaka"

:(
brate ko mu ebe mater lopov, ali mislim meni je bolji golmsn bio od Dedica..ja ga se sjecam dok je branio 1994,1995 i bio najbolji golman u ligi pored Hrustanovica iz Celika...ebiga ali da je lopov lopov je treba im pocet noge lomit.

ma treba im ako nista auta pocet lupat da znaju da im je neko za vratom da se opamete majku im ebem nenormalnu lopovsku...dabogda sve sto su zaraidli preko Slobodinih ledja, potrosili na ljecenje najmilih svojih majku im ebem
Salt sva sreca pa nisi ovdje inace bi poludio od ovih govana! Mozes misliti kako je meni koji sam nekada igrao u Slobodi '80 i koji pratim Slobodu preko 40 godina. U 100 pi.zdi materini nek idu svi. Nekada bi Tuzla digla Yugoslaviju zbog ovoga, a ne Tuzlu. Nije mi jasno kako ljudi samo nijemo posmatraju i cutke gledaju unistavanje Slobode. Svi su mislili kada sam govorio prije sest-sedam mjeseci da se Slobodi sprema isti scenario kao i Diti da do toga nece doci. Ako budemo ovako samo posmatrali FK Sloboda je gotova!
Sta Tuzla ceka vise, nije nas ostalo valjda desetak koji vole FK Slobodu?!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 sep 2012, 19:15

joj mogu mislit da sam dole kako bi tek ludio..ovako me malo spasi ono u tudjini pa vise gledas familijaran zivot , ali djaba koliko god ja kazem treba malo opustit se ne vrijedi zbog lopova, djaba ne moze se brate...Sloboda je jaca od svega :)..brate neki dan djevojka kad sa usao u kucu s posla prvo sto kaze sta je ovo opet SLoboda kiksala i podsmijava mi se..pa brate umal je iz kuce nisam istjerao..sreca bio gladan pa bila pita pa sam se nekako smirio :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 14 sep 2012, 19:30

VolimTz je napisao/la:Plaho ti baca na Rusiju ova zastava. :mrgreen:
Jezik pregrizo :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 sep 2012, 19:34

Muka mi je vise slusati ovakve stvari u vezi Slobode !

Sprema se isti scenarij kao i Sloboda Diti samo niko nista ne preduzima,al bitno je da imamo trece jezero,nadvoznjak i tvrtka u parku ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 sep 2012, 19:36

19Tuzla87 je napisao/la:
Sto pregrizo jezik? Abramovic da nas kupi mogao bi osvajati titule da ulozi para koliko ima u djepu. Mogao bi da izdrzava Slobodu za svoje cetiri vecere! :lol:
ps Jesu li otisli danas u Capljinu?

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 14 sep 2012, 20:45

igraci su otputovali danas , stigli su vec u neki hotel udaljen 40 min od LIVNA !!

ali situacija je izgleda skroz losa u klubu , kapiten ADNAN JAHIC nije otputovao s ekipOm ZATO STO NIJE DOBIO PLATU , LEGENDE KLUBA SU GA "ZAVLACILE" ZA PLATU CITAVO VRIJEME ,ALI DANAS JE MOMKU PREKIPILO , uskoro treba isto ocekivati od ostatka ekipe vjerovatno !!

NI MUAMER NEZIC nije otputovao s ekipom , ali RAZLOG JE NEPOZNAT !!!

prema tome ljudi , OVE JADNE IGRACE NETREBA OSUDJIVATI , VIDITE DA SU IZVARANI VEC U STARTU , NI ONAJ OBECANI MINIMALAC NISU DOBILI...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 sep 2012, 20:55

Znaci sutra nam se smijesi novi poraz nazalost !

Sta rade legende kluba jesu obecali povratak i tako to ?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 sep 2012, 21:15

Malo off-topic ..

Smarate više sa tom pričom, bitno je da imamo jezero, andvožnjak, Tvrtka, fontane, itd ..prije svega, Tuzla nikad' nije bila izgrađenija, nego za vrijeme Jasmina Imamovića. Ako vi mislite da to što on gradi i pravi sve ovo, utiče na to da on "ne pomogne" Slobodi i konkretno sav sport u Tuzli, varate se. Nemojte to da mješate, jer niste u pravu niti 1 %. Neka jezera, neka Tvrtka (jedne od najvećih, ako ne i najveće i najvažnije ličnosti naše države Bosne), neka nadvožnjaka, neka parkova, neka fontane, to samo čini našu Tuzlu ljepšom. On da želi, on može "pomoći" Slobodi i sportu u Tuzli, na bilo koji način, sasvim neovisno o njegovim drugim planovima i aktivnostima. Ja sam oduševljen što je za vrijeme njegovog mandata izgrađeno sve ono, neka nastavi i dabogda bilo još više ovakvih lijepih stvari, da naša Tuzla bude još ljepša. Sa druge strane sam razočaran zbog sporta, koji je spao na najniže moguće grane, ali to nikako ne mješam sa gore navedenim. Pa, da "on" nije izgradio sve ovo, da li vi mislite da bi pomogao sport u Tuzli ? Evo ja ću da vam odgovorim, ne bi. Dakle, priča vam ne pije vode ..Nikom normalnom ne može smetati ljepota njegovog grada, odnosno onoga što se nalazi u istom ..neka Tvrtka, neka narod, sadašnje i buduće generacije znaju ko je to bio, da je to naš najveći kralj. Kako smo krenuli, zaboraviti ćemo svoju historiju, ali to nije bitno, bitno je da samo kukamo za sportom. Kladim se da danas ima dosta onih koje ne razlikuju termin "Bošnjak" i "Bosanac". Zaboraviti ćemo ko smo i šta smo, kako smo krenuli ..

I mene duša boli za sportom u Tuzli generalno, a posebno za Slobodom, jer sam kao i većina vas "rođen" i odrastao na Tušnju. Samo ću citirati Stevena Gerrarda: "Kada umrem, nemojte me voditi u bolnicu. Vodite me na Anfield. Tamo sam rođen i tamo ću i umrijeti."
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 sep 2012, 21:42

Sta je to Imamovic dao Slobodi za ovo vrijeme.. Jel opcina zelila da se maknu iz Slobode svi oni koji ne odgovaraju nacelniku i da se postave njegovi ljudi u klub,jel sve to odradjeno ?? Jestee !! Sta je opcina dala Slobodi za ovo vrijeme i njene legende tj. Imamovicevi igraci jedno veliko NISTA !!!

Ovi ce se povuci nakon izbora u to sam ubjedjen,doce neko opet na celo Slobode tipa Sabovica ili neko slican njima i hajmo sve iz pocetka ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 sep 2012, 22:02

RUDARSKA2 je napisao/la:igraci su otputovali danas , stigli su vec u neki hotel udaljen 40 min od LIVNA !!

ali situacija je izgleda skroz losa u klubu , kapiten ADNAN JAHIC nije otputovao s ekipOm ZATO STO NIJE DOBIO PLATU , LEGENDE KLUBA SU GA "ZAVLACILE" ZA PLATU CITAVO VRIJEME ,ALI DANAS JE MOMKU PREKIPILO , uskoro treba isto ocekivati od ostatka ekipe vjerovatno !!

prema tome ljudi , OVE JADNE IGRACE NETREBA OSUDJIVATI , VIDITE DA SU IZVARANI VEC U STARTU , NI ONAJ OBECANI MINIMALAC NISU DOBILI...
Znaci da i ovi sada sistematski unistavaju Slobodu!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 sep 2012, 22:24

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:igraci su otputovali danas , stigli su vec u neki hotel udaljen 40 min od LIVNA !!

Znaci da i ovi sada sistematski unistavaju Slobodu!
A sad ce doci strucnjaci i po strucnom stabu udarati, a sef istog iz svog djepa placa kirije pojedinim igracima, te ih gura da mogu prezivjeti. E, moji Tuzlaci, zaprde vam legende, ali onako bas s merakom, pa sta je vama vise, sve su vam unistili i sad vam Slobodu unistavaju, a vi se ovdje zabavljate Ibrakovicem, Jacksonom, ovim ili onim. Koji vam je vise klinac, da li stwe doista toliki papci ili...
De malo povezi ovo boldirano, ne kontam? :roll: Papci mozda jesmo al' nikad veci od ćafira!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 sep 2012, 23:15

19Tuzla87 je napisao/la:
slika

Evo ti dobre boje, amlo baca na drugi rajh, ali ne previše. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 15 sep 2012, 00:25

VolimTz je napisao/la:
19Tuzla87 je napisao/la:
slika

Evo ti dobre boje, amlo baca na drugi rajh, ali ne previše. :mrgreen:
Trebo si Nula Seven Fajv :D Giggs style :D hahah

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 15 sep 2012, 00:31

Ajmo tuzlaci dizite se dosta je ovog vise naj jaci smo kanton u drzavi po pitanju privrede!Dosta je ove dubioze svi znaju gdje pripadate!Sretno u nastavku ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2012, 02:59

od sutrasnje tekme ne ocekujem ama bas nista...znaci ponovo poraz 1 0....jos kad sam saznao da jaha nijew otputovao,da se ovako igraju i z.a.j.e.b.a.j.u sa igracima sta ocekivat..realno..nama bod nista ne znaci jer smo prosuli 2 kod kuce..igra nam samo pobjeda a to ce biti vrlo,vrlo tesko izvojevati s obzirom na stanje u i oko ekipe i uprave....neka im je dole Bog na pomoci..trebat ce im..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

raci
Kontakt:

Post Postao/la raci » 15 sep 2012, 10:13

harry_90 je napisao/la:Sta je to Imamovic dao Slobodi za ovo vrijeme.. Jel opcina zelila da se maknu iz Slobode svi oni koji ne odgovaraju nacelniku i da se postave njegovi ljudi u klub,jel sve to odradjeno ?? Jestee !! Sta je opcina dala Slobodi za ovo vrijeme i njene legende tj. Imamovicevi igraci jedno veliko NISTA !!!

Ovi ce se povuci nakon izbora u to sam ubjedjen,doce neko opet na celo Slobode tipa Sabovica ili neko slican njima i hajmo sve iz pocetka ;)
Šta je uradio Sušić-pape na početku? Ništa! Šta sad radi? De malo se skontajte u svojim glavama?!Klub je ispao iz lige!!! Nikako ne mora značiti da smo najbolji u ovoj 1 ligi! Možda smo čak i najgori?!Ne igra samo Sloboda fudbal. Dajte nek se poslažu kockice jbg, ili nek se sve razj.ebe ! Nismo ni mi, sa svojim ponašanjem, ništa bolji od svega ovoga !
Zadnja izmjena: raci, dana/u 15 sep 2012, 10:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Freedom

raci
Kontakt:

Post Postao/la raci » 15 sep 2012, 10:18

staragarda je napisao/la:od sutrasnje tekme ne ocekujem ama bas nista...znaci ponovo poraz 1 0....jos kad sam saznao da jaha nijew otputovao,da se ovako igraju i z.a.j.e.b.a.j.u sa igracima sta ocekivat..realno..nama bod nista ne znaci jer smo prosuli 2 kod kuce..igra nam samo pobjeda a to ce biti vrlo,vrlo tesko izvojevati s obzirom na stanje u i oko ekipe i uprave....neka im je dole Bog na pomoci..trebat ce im..
Nadam se pobjedi, očekujem poraz-najvjerovatnije!Igrači ako neće da igraju, žale se na plate, pa nek bojkotuju kao Jaha i sretno-prijatno.Bolje i to nego da nas i dalje brukaju.Ibraković po meni ne zaslužuje da vodi naš tim.Podržavam Sadikovića, Malkočevića, Memiševića, ali njega NIPOŠTO!Jednostavno, lik nema rezultata iza sebe.Gdje god je bio ostavio je kršljuz.Zapališe mu 2x auto u Zenici.On je običan splektaroš koji je jak trener samo u slučaju kada ima iza sebe osobe koje će plaćati sudije ! Svi nas na njega upozoravaju, a mi isto debili. Usporedite njegove rezultate i rezultate našeg soka?Sa sokom smo bili najjači, a ona prijašnja garnitura ga sj.eba, dovede Glavaša (koji nas je takođe tužio), zatim Vojvodu (konja), a na karaju šlag na tortu koji je pokušio keš, a rezultat ispadanje iz lige.Još ga ostavimo da nas i dalje vodi.Pa gdje to ima? Trener sa kojim si ispao iz lige, nastavlja svoj rad.Nebitno jel bio 1, 5 ili 10 utakmica.Prihvatio se je posla i kiksao.Sretno-prijatno i hvala ti !!!

Neki se previše uzdižu! Sloboda i kad je bila najjača nikada nije ništa osvojila! Niti prvenstvo, niti kup.Sloboda je bila svakome ljut i žilav protivnik,iznjedrila dosta kvalitetnih fudbalera, ali se takođe i odrekla mnogih (kao papeta jer je imao navodna kokošija prsa) i mnogih drugih.Sloboda je takođe kupovala utakmice i sudije, ali i prodavala titule, jer ne može me nitko ubijediti da je igrala 8 (ja mislim) finala kupa, a niti jedan pehar nije osvojila !Sada je kulminiralo i odbija se od glavu sve ono po pitanju gore navedenih stvari ...

SLOBODA DO GROBA!
Zadnja izmjena: raci, dana/u 15 sep 2012, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
Freedom

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 15 sep 2012, 10:28

raci je napisao/la:
staragarda je napisao/la:od sutrasnje tekme ne ocekujem ama bas nista...znaci ponovo poraz 1 0....jos kad sam saznao da jaha nijew otputovao,da se ovako igraju i z.a.j.e.b.a.j.u sa igracima sta ocekivat..realno..nama bod nista ne znaci jer smo prosuli 2 kod kuce..igra nam samo pobjeda a to ce biti vrlo,vrlo tesko izvojevati s obzirom na stanje u i oko ekipe i uprave....neka im je dole Bog na pomoci..trebat ce im..
Nadam se pobjedi, očekujem poraz-najvjerovatnije!Igrači ako neće da igraju, žale se na plate, pa nek bojkotuju kao Jaha i sretno-prijatno.Bolje i to nego da nas i dalje brukaju.Ibraković po meni ne zaslužuje da vodi naš tim.Podržavam Sadikovića, malkočevića, Memiševića, ali njega NIPOŠTO!

Neki se previše uzdižu! Sloboda i kad je bila najjača nikada nije ništa osvojila! Niti prvenstvo, niti kup.Sloboda je bila svakome ljut i žilav protivnik,iznjedrila dosta kvalitetnih fudbalera, ali se takođe i odrekla mnogih (kao papeta jer je imao navodna kokošija prsa) i mnogih drugih.Sloboda je takođe kupovala utakmice i sudije, ali i prodavala titule, jer ne može me nitko ubijediti da je igrala 8 (ja mislim) finala kupa, a niti jedan pehar nije osvojila !Sada je kulminiralo i odbija se od glavu sve ono po pitanju gore navedenih stvari ...

SLOBODA DO GROBA!

drug SLOBODA je u bivsoj drzavi osvojila jedan KUP , to je tad bio kao neki kup prvoligasa , nesto slicno kao engleski CARLING KUP , nije bio mnogo bitan trofej , ali eto za one koji ne znaju sloboda je osvojila taj kup , nedugo za tim taj KUP je ukinut ...

na vjecnoj listi bodova bivse drzave SLOBODA ZAUZIMA VISOKU poziciju , cak smo ispred Sarajeva po toj nekoj tablici , imao sam onu knjigu SLOBODA i to sam nekad davno procitao , sad ne mogu da nadjem tu knjigu nigdje , dali neko ima i dali bi prodao ???

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], schalke i 15 gostiju.