Tu je mogao i Nani, al' et...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Madridism je napisao/la:UEFA: Najbolji tim ove sezone
Van der Sar; Srna, Piqué, Vidic, Marcelo; Özil, Iniesta, Giggs, Bale; Messi, Raúl
Xavi i Ronaldo sasvim zasluzeno OUT![]()
![]()
Nmg da vjerujem da se na ovoj listi naso bale.Xavi bi trebo biti ovde,ali hajde nea veze,Gdje je ronaldo koji je bio najvaznije karika real ?Ima srna nea alves ili ramos
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Čelik Zenica 1945
Sta je tu smijesno? Pa Srna je odigrao u Ligi prvaka bolje i od Ramosa i od Alvesa, nema veze sto su oni obojica bolji igraci od njega. I Xavi je doktor za Balea, ali je Bale vrhunski odigrao svaku utakmicu, ovo je pokazatelj da UEFA nije bas podobnik, kao i nogometni ljubitelji, Xavijeve i Barcine igre.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Madridism je napisao/la:UEFA: Najbolji tim ove sezone
Van der Sar; Srna, Piqué, Vidic, Marcelo; Özil, Iniesta, Giggs, Bale; Messi, Raúl
Xavi i Ronaldo sasvim zasluzeno OUT![]()
![]()
Nmg da vjerujem da se na ovoj listi naso bale.Xavi bi trebo biti ovde,ali hajde nea veze,Gdje je ronaldo koji je bio najvaznije karika real ?Ima srna nea alves ili ramos
![]()
Uostalom ne gleda se samo ucinak igraca nego i ono sto je uradio za tim, tako da Ronaldo nije nista vise uradio za Real od Raula koji je puno dao za Schalke.
Po meni je ovo najbolji moguci sastav, s tim da je Carvalho, mozda sam pristran a vjerovatno jesam kao i ti u slucaju Xavija, po meni zasluzio da bude u prvih 11, ali su isto vrhunski odigrali i Vidic i Pique, a VDS je konstantno najbolji golman LP ove sezone.
Marcelo, Ozil - dva jedina Realovca u XI idealnih prema UEFA-i. Dobro, i proslih sezona je bilo tako, samo sto smo sad dosli do polufinala, a to govori dokle smo dosli protiv ovakve konkurencije. Napredak je velik!
Brnjo nije ti ovo tema o Uefi,Bale-u i Xaviju..
Kad je ono humanitarno vnoGo
Kad je ono humanitarno vnoGo
Madridism je napisao/la:...ali je Bale vrhunski odigrao svaku utakmicu...
Hajd mi nabroj njegove 3 vrhunske utakmice barem (što se mene tiče, jedina njegova "vrhunska" utakmica je ona protiv Intera...tako da, zanemari tu...)
Sorry za spam, nećem' više
Nije spamm ako spominjes Real, barem nije dok ja pricammandraX je napisao/la:Madridism je napisao/la:...ali je Bale vrhunski odigrao svaku utakmicu...![]()
Hajd mi nabroj njegove 3 vrhunske utakmice barem (što se mene tiče, jedina njegova "vrhunska" utakmica je ona protiv Intera...tako da, zanemari tu...)Gdje je taj moćni Bale bio protiv Reala recimo?
![]()
Sorry za spam, nećem' više![]()
Da se sad vratim temi iako je i ovo gore komotno za Real.
Sportski direktor Atletico Madrida izjavio kako Aguero ne ide u Real ove, niti narednih godina!
Coentrao, again 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Jes' brate pokaz'o puno, pokušao nekolika puta da protrči tamo po strani, uspio jednom, a ostali pokušaji tog' protrčavanja?? Završavao na tribinama od strane Pepe-a (inače mesara
), Ramosa (mislim), itd... limitiran igrač, dušu dao za oranja, plugove zakačit' za nj - zakon, i nek' ore divanija

[youtube][/youtube]
Samo sto opet nisam zaplakao...
Koliko ja znam Coentrao je lijevi bek kao i Marcelo . Platiti za igraca 25-30 miliona koji realno pored ovog drugog ne moze prici prvoj postavi je preglupo .
A jel' to za Aguera gotovo ili ne ako jeste umjesto koga bi on igrao ?
A jel' to za Aguera gotovo ili ne ako jeste umjesto koga bi on igrao ?
- Bane Madridista
- Kontakt:
Nije gotovo za Sergia još ništa.U subotu će se znati da li ide u Real ili ne.Iskreno se nadam da neće doći,jer nam uopšte nije potreban 
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Cristiano Ronaldo u najboljem timu decenije EPL. 
Najlosije izveden penal u povijesti RealaPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
NijetMadridism je napisao/la:Najlosije izveden penal u povijesti RealaPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Taj zadnji od Sheve je gori..
Ali je ovaj najteze pao,sto nije Zidane tad sutao..
Nisam znao da je Sheva igrao u Realu 
Fak juMadridism je napisao/la:Nisam znao da je Sheva igrao u Realu
Coentrao: "Sólo dejaría el Benfica para jugar en el Real Madrid"

- Nail for Real
- Kontakt:
Madridism je napisao/la:Coentrao: "Sólo dejaría el Benfica para jugar en el Real Madrid"
Ne bih nikako volio da nam dodje ovaj Coentrao. Za mene je Marcelo mnogo bolji igrac, a jedan bi morao izvisiti. Nepravedno bi bilo da nakon sjajne sezone to bude Marcelo, a i glupo mi placat' za alternativu 25 miliona
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Bane Madridista
- Kontakt:
I ja se slažem s tim.Još Marcelo je i mlađi,ali nebitno.Marcelo ima više iskustva i on je sigurno naš budući kapiten(Casillas,Sergio Ramos,Marcelo)Nail for Real je napisao/la:Madridism je napisao/la:Coentrao: "Sólo dejaría el Benfica para jugar en el Real Madrid"
![]()
Ne bih nikako volio da nam dodje ovaj Coentrao. Za mene je Marcelo mnogo bolji igrac, a jedan bi morao izvisiti. Nepravedno bi bilo da nakon sjajne sezone to bude Marcelo, a i glupo mi placat' za alternativu 25 miliona.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Ma ne mora znacit' da bi Coentrao bio back-up Marcelu, njegova zamjena i to ili da bi cak igrao ispred njega. Vidjeli ste u naprimjer utakmicama protiv Patetica kada Jozo stavlja Marcela na krilo a Arbelou na beka, mozda bi sada takodjer sa Coentraom moglo se desavati nesto slicno. Znaci, ako dodje, Coentrao vjerovatno nece uopce igrati beka (u Benfici je mnogo ofanzivniji za razliku od Portugala), ali eto, vidjecemo, valjda Jozo zna sta radi kada ga vec dovodi.
"Quiero jugar en el Madrid, es el mejor club del mundo"
"Quiero jugar en el Madrid, es el mejor club del mundo"
- Bane Madridista
- Kontakt:
Capelo je dovodio Južnoamerikance,onda je Schuster dovodio Holanđane-bili su obojica donekle uspješni,ali samo u Španiji.Možda ova Mourinhova Tursko-Portugalska kombinacija bude najbolja!?Šta mislite

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.