Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ide ovo
Ovi nasi bas alergicni na stopere, zadnjeg doveli prije 10 godina...
Dean za 50 je bagatela bio...
Dean za 50 je bagatela bio...
Pa dzaba ti i da je 5 kad hoce lik samo u Real.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
U trenutnoj fazi ovo ima smisla. Bayer ce radije za manje para prodati Wirtza englezima nego da pojačaju rivala. City ima problem sa kvotom domaćih igrača i zbog toga ih povezuju sa Morgan Gibbs-Whiteom i tu su se vrata otvorila za Liverpul. Prema glasinama Wirtz trenutno vaga da li da ostane u Njemackoj ligi i ima pritiske sa svih strana da kao Njemac ostane u Njemackoj ligi i timu i sa Bayernom ganja sve titule naredne sezone.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Opet ponavljam da meni ovo smrdi na neku igru iza zavjesa jer ne lici mi na pricu za Liverpool, WC igrac, kosta previse i zele ga klubovi koji takoder imaju pune vrece. Znamo kako su se prije odigrale ovakve situacije.
Jos od transfera Virgila koliko se sjecam Liverpool nije pobijedio neki drugi klub u borbi za nekog igraca, mozda jos poneki transfer ali ne sjecam se. Pored toga odavno neki statement potpis nije pao na Anfieldu i to definitivno nedostaje ovom klubu. Ne znam za klub ovakvog renomea i pedigrea uz osvojene trofeje zadnjih 9 i kusur godina da ima bolje ispeglane knjige, sve ok postujem to ali mislim da je sad idealno vrijeme da se istupi jace na scenu pogotovo jer zadnja 3 transfer roka se nije bas toliko trosilo, mislim na dva zimska i ljetni izmedu, a uz to su dozivljavali dosta samara u zadnje vrijeme na pijaci, ovo je idealana trenutak.
Btw. Frimpong cini se korak do Anfielda, odlican transfer jer moze da pokrije cijelu stranu, da igra po potrebi vise formacija i cak da igra krilo jer nemojte zaboraviti da Salah ide na AFCON. 35 mil fantasticno pojacanje.
Jos od transfera Virgila koliko se sjecam Liverpool nije pobijedio neki drugi klub u borbi za nekog igraca, mozda jos poneki transfer ali ne sjecam se. Pored toga odavno neki statement potpis nije pao na Anfieldu i to definitivno nedostaje ovom klubu. Ne znam za klub ovakvog renomea i pedigrea uz osvojene trofeje zadnjih 9 i kusur godina da ima bolje ispeglane knjige, sve ok postujem to ali mislim da je sad idealno vrijeme da se istupi jace na scenu pogotovo jer zadnja 3 transfer roka se nije bas toliko trosilo, mislim na dva zimska i ljetni izmedu, a uz to su dozivljavali dosta samara u zadnje vrijeme na pijaci, ovo je idealana trenutak.
Btw. Frimpong cini se korak do Anfielda, odlican transfer jer moze da pokrije cijelu stranu, da igra po potrebi vise formacija i cak da igra krilo jer nemojte zaboraviti da Salah ide na AFCON. 35 mil fantasticno pojacanje.
Wirtz bi stvarno bio top pojacanje. Jbt pa covjek moze pokrit poziciju osmice, desetke i komotno bi mogao igrati i laznu devetku. Treba nadoknaditi kreaciju koju gubimo odlaskom Trenta, a Wirtz bi bio najbolje rjesenje.
Valjda bude nesto od toga, iako nisam optimista. Izasla mi je vise na qurac ta trasnfer politika "ja bi da se yebem ali da mi ne uđe". Ako vec hoces nekog igraca onda bujrum daj kes i zavrsi to. Valjda se sa ovom garniturom u klubu prestane sa tom praksom bacanja udica.
Valjda bude nesto od toga, iako nisam optimista. Izasla mi je vise na qurac ta trasnfer politika "ja bi da se yebem ali da mi ne uđe". Ako vec hoces nekog igraca onda bujrum daj kes i zavrsi to. Valjda se sa ovom garniturom u klubu prestane sa tom praksom bacanja udica.
Srce, čast i ponos!
Allisson
Frimpong Konate VVD Kerkez
?
Macca Slobo
Salah ? Gakpo
U Bradleya ne vjerujem da će biti zdrav, pa mi ovo djeluje kao najrealnija postava u većini sezone.
Frimpong Konate VVD Kerkez
?
Macca Slobo
Salah ? Gakpo
U Bradleya ne vjerujem da će biti zdrav, pa mi ovo djeluje kao najrealnija postava u većini sezone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel furaš ovu priču za Gravena i u sljedećoj sezoni?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Nafakali sezona, za tri mjeseca će mu se **** majka ovdje jer je užaš.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bas je postalo nezgodno ovo s isticanjem ugovora, vise nije samo slucaj da se ne krene na vrijeme pregovarati pa da kazes zakasnili smo. Konate odbija da potpise novi ugovor a ne bi me cudilo da je Real vec i njemu rekao da istrpi jos godinu i ide ogroman bonus na potpis. Kako je krenulo Chelsea model 100godisnjih ugovora ce dugorocno biti jedina opcija da zastitis vrijednost.
Suludo je da u dvije godine izgubimo desnog beka i stopera koji su sigurno medju najboljima u svijetu na svojoj poziciji i to sa 26 godina sto je tek pocetak primea karijere
150m izadje na zadnja vrata.
Suludo je da u dvije godine izgubimo desnog beka i stopera koji su sigurno medju najboljima u svijetu na svojoj poziciji i to sa 26 godina sto je tek pocetak primea karijere

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam sta Konate želi. Valjda se s njim riješi on nam je bas bitan.StevieG8 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 13:57Bas je postalo nezgodno ovo s isticanjem ugovora, vise nije samo slucaj da se ne krene na vrijeme pregovarati pa da kazes zakasnili smo. Konate odbija da potpise novi ugovor a ne bi me cudilo da je Real vec i njemu rekao da istrpi jos godinu i ide ogroman bonus na potpis. Kako je krenulo Chelsea model 100godisnjih ugovora ce dugorocno biti jedina opcija da zastitis vrijednost.
Suludo je da u dvije godine izgubimo desnog beka i stopera koji su sigurno medju najboljima u svijetu na svojoj poziciji i to sa 26 godina sto je tek pocetak primea karijere150m izadje na zadnja vrata.
Zeli i on svog Judu,a Kylian ga ceka u Madridunerkolfc je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:04Ne znam sta Konate želi. Valjda se s njim riješi on nam je bas bitan.StevieG8 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 13:57Bas je postalo nezgodno ovo s isticanjem ugovora, vise nije samo slucaj da se ne krene na vrijeme pregovarati pa da kazes zakasnili smo. Konate odbija da potpise novi ugovor a ne bi me cudilo da je Real vec i njemu rekao da istrpi jos godinu i ide ogroman bonus na potpis. Kako je krenulo Chelsea model 100godisnjih ugovora ce dugorocno biti jedina opcija da zastitis vrijednost.
Suludo je da u dvije godine izgubimo desnog beka i stopera koji su sigurno medju najboljima u svijetu na svojoj poziciji i to sa 26 godina sto je tek pocetak primea karijere150m izadje na zadnja vrata.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Svaka strana ima 2 oštrice. Na papiru Chelsea radi dobro da bude u skladu sa FPP-om i da ima igrače na dugogodišnjim ugovorima. Problem nastaje kada potpišeš loše pojačanje i onda završiš sa užasno dugim ugovorom sa ogromnom platom a sam igrač je lošStevieG8 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 13:57Bas je postalo nezgodno ovo s isticanjem ugovora, vise nije samo slucaj da se ne krene na vrijeme pregovarati pa da kazes zakasnili smo. Konate odbija da potpise novi ugovor a ne bi me cudilo da je Real vec i njemu rekao da istrpi jos godinu i ide ogroman bonus na potpis. Kako je krenulo Chelsea model 100godisnjih ugovora ce dugorocno biti jedina opcija da zastitis vrijednost.
Daj 30, bolje nego nula, ne smiju se navikavati na ovo
Iz Bayernovog tabora govore da kroz prodaju moraju namaknuti pare za Wirtza i da je to vrlo jasno uprava rekla njihovom sportskom direktoru. Što su male šanse da će se desiti u ovom kratkom roku kojeg je dao Leverkuzen. U sustini je sve do Wirtza, Liverpul sigurno može ponuditi pare, a ako Wirtz bude insistirao na Bayernu onda će vjerovatno ostati u Leverkuzenu jos jednu sezonu da Bayern ne mora sada davati toliko para.
Desna strana riješena.

Zamjenili ga 2 kola prije kraja sezone.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.