Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto nam se Eldar nameracio, samo jako
Zeljo nije bosnjacki klub, niti je kad bio niti ce kad biti. Btw. sta znaci bosnjacki klub
kakav je to izraz ? ko da ga je Dodik licno pisao.
Izuzmite Zelju iz te etno-nacionalne matrice, a vi se trpajte u te nacionalne torove, niko vam ne brani.

Izuzmite Zelju iz te etno-nacionalne matrice, a vi se trpajte u te nacionalne torove, niko vam ne brani.
-
- Kontakt:
Pa to i jeste problem mi smo klubovi gdje su ti predznaci apsolutno ne bitni . Dok su konkretno borac i zrinjski politicki klubovi i kod njih se podrazumjeva da Jelic mora pogurati zrinjski jer je iz hrvatskog korpusa odnosno recimo Njegomirovic Borac .zeljovolimte je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:41Meni je prvo nemoguce shvatiti da postoje bosnjacki klubovi. Koji su to klubovi? Posto si ti pametan haj mi reci..Kmenkake je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:39Jesi li ti profesionalno glup ili ti je to hobi vikendom?zeljovolimte je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:38
Znaci bilo bi bolje da je jucer Haskic ustopao loptu rukom i Mlinaric dao za 0:1?
I posteno recite da li bi slavio Mlinaric gol kao Bilbija ili bi rekao da je rukom igrao?
Zeljeznicar to nije. Bar koliko pratim ovaj klub nismo imali nacionalni predznak.
Da je kradja i stimaljka se dogodila, definitivno jeste. To i ptice na grani znaju. Ali da se toliko napada igrac neki, to je stvarno suludo.
Jel iko razapeo Maradonu kada je igrao rukom na prvenstvu i zabio gol? Cak su oko toga napravili i umjetnost.
Mozda nije moralno, ali to su igraci kojima je cilj da pobijede i za to su placeni. Od kad je svijeta i vijeka bice toga.
Zato postoje sudije koje trebaju da pregledaju svaku situaciju i sada kada imaju pri tome jos i VAR, nema nikakvog prostora da se osudjuju igraci. Covjek na snimku vidio incident i nije ga prihvatio, sta onda ocekivati od igraca?
Mislim da se malo zaista pretjeruje kada je u pitanju bilbija. Mnogo dublji su tu problemi od Bilbije. Sutra ce biti opet neki drugi Bilbija kada bude igrao Borac ili eventualno Zrinjski.
Jel iko razapeo Maradonu kada je igrao rukom na prvenstvu i zabio gol? Cak su oko toga napravili i umjetnost.
Mozda nije moralno, ali to su igraci kojima je cilj da pobijede i za to su placeni. Od kad je svijeta i vijeka bice toga.
Zato postoje sudije koje trebaju da pregledaju svaku situaciju i sada kada imaju pri tome jos i VAR, nema nikakvog prostora da se osudjuju igraci. Covjek na snimku vidio incident i nije ga prihvatio, sta onda ocekivati od igraca?
Mislim da se malo zaista pretjeruje kada je u pitanju bilbija. Mnogo dublji su tu problemi od Bilbije. Sutra ce biti opet neki drugi Bilbija kada bude igrao Borac ili eventualno Zrinjski.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Pa sta trrba da se suti ?? Ove sezone su nam sudije uzele minimalno 5/6 bodova a to mnogo mjenja situaciju . Dok recimo zrinjski je najmanje poguran velikm greskama za 4/5 bodova tako a borcu se olaksava put kartoniranjem protivnka i ktiterijom . To su cinjenice i ko god prati ovu ligu i ima gram objektivnosti zna da je ovo istina .AvantiBL je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:45Svi su toga svjesni, nije to samo trenutno u fudbalu, takva je država u globalu, znaš i sam (ako uopšte živiš u BiH). Sarajevo vazda ganja neke pravde, borbe, milioni, avioni, i budu spušteni na zemlju.bordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:42Nazalost ali nema druge . Borac i Zrinjski su preko politicki mocnika ugurali svoje ljude u NSBiH i sviraju kako oni zele . Sarajevo,Zeljeznicar,Velez,Igman ,Sloboda apsolutno nisu zasticeni .
-
- Kontakt:
Iskreno ne zelim da moj klub ikad sudija pogura na stetu drugog kluba.bordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:47Pa to i jeste problem mi smo klubovi gdje su ti predznaci apsolutno ne bitni . Dok su konkretno borac i zrinjski politicki klubovi i kod njih se podrazumjeva da Jelic mora pogurati zrinjski jer je iz hrvatskog korpusa odnosno recimo Njegomirovic Borac .zeljovolimte je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:41Meni je prvo nemoguce shvatiti da postoje bosnjacki klubovi. Koji su to klubovi? Posto si ti pametan haj mi reci..
I posteno recite da li bi slavio Mlinaric gol kao Bilbija ili bi rekao da je rukom igrao?
Zeljeznicar to nije. Bar koliko pratim ovaj klub nismo imali nacionalni predznak.
Zato i ne razumijem dosta ovoga.
Ocekivati od Njegomirovica, Jelica, Bandica da posteno sude moze samo budala. Mi bi trebali teziti i vrsiti pritisak da Jelicu bude zadnja utakmica koju je odsudio.
Bandic je nakon penala u Bijeljini promovisan u evropskog sudiju. Taj covjek ne moze prijateljsku utakmicu posteno suditi.
A Bosnjaci su ga izgurali u to..
A ovo nisu ni profesionalne sudije, svi rade amaterski ovaj posao izuzev Peljte i jos par njih. Dosta je tu amaterizma. Samo strane sudije bi mozda bile rijesenje. Jer ne razumiju ovo o cemu pricamo.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 02 mar 2025, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Opet netacno.bordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:47Pa to i jeste problem mi smo klubovi gdje su ti predznaci apsolutno ne bitni . Dok su konkretno borac i zrinjski politicki klubovi i kod njih se podrazumjeva da Jelic mora pogurati zrinjski jer je iz hrvatskog korpusa odnosno recimo Njegomirovic Borac .zeljovolimte je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:41Meni je prvo nemoguce shvatiti da postoje bosnjacki klubovi. Koji su to klubovi? Posto si ti pametan haj mi reci..
Bjelica (Srbin) je uvijek navlacio za Zrinjski, prica se da su Kazlagic i Halkic (Bosnjaci) Borceve sudije itd.
A da su predznaci apsolutno nebitni, potvrdjuje Ilija Zivkovic (Hrvat) iz Orasja koji je klao u korist Sarajeva, ali tad se niste bavili postenjem.
-
- Kontakt:
Nikad se ovako ocito nije otimalo . Sarajevo bi imalo vise titila da su nas gurali po ovom tvom rezonu a ne svaki 7/8 godina do titule . Željezničar njje 15 godina prvak . Ovo je sad ocita namjera .Vorovus je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:44Jel Borac bio zasticen u vrijeme Begica, Osima, Jelica, Dominikovica?bordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:42Nazalost ali nema druge . Borac i Zrinjski su preko politicki mocnika ugurali svoje ljude u NSBiH i sviraju kako oni zele . Sarajevo,Zeljeznicar,Velez,Igman ,Sloboda apsolutno nisu zasticeni .
-
- Kontakt:
Dok sa druge strane,sarajlije ocrnise i popljuvase peljtu da ovaj vise ne zeli da im sudi. Kako to komentarisati 

-
- Kontakt:
Mi da smo krali imali bi 10 titula . Ovo sad je najlosije sudjenje otkad postoji liga .Vorovus je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:56Opet netacno.bordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:47Pa to i jeste problem mi smo klubovi gdje su ti predznaci apsolutno ne bitni . Dok su konkretno borac i zrinjski politicki klubovi i kod njih se podrazumjeva da Jelic mora pogurati zrinjski jer je iz hrvatskog korpusa odnosno recimo Njegomirovic Borac .zeljovolimte je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:41
Meni je prvo nemoguce shvatiti da postoje bosnjacki klubovi. Koji su to klubovi? Posto si ti pametan haj mi reci..
Bjelica (Srbin) je uvijek navlacio za Zrinjski, prica se da su Kazlagic i Halkic (Bosnjaci) Borceve sudije itd.
A da su predznaci apsolutno nebitni, potvrdjuje Ilija Zivkovic (Hrvat) iz Orasja koji je klao u korist Sarajeva, ali tad se niste bavili postenjem.
-
- Kontakt:
Najveci uspjeh ove lige od osnivanja su novi tereni koji su uradjeni i nadam se da ce se nastaviti sa tim.
Sinoc teren u Bijeljini i Bijeli brijeg dva svijeta razlicita.
Sinoc teren u Bijeljini i Bijeli brijeg dva svijeta razlicita.
Uspoređivati nesto sto se nije desilo sa onim što se desilo je nezamislivo.Toliko o sta bi bilo kad bi bilo.
- Riquelme1921
- Kontakt:
I da je priznao da je igrao rukom to ne mijenja činjenicu kako je jedan od lošijih ljudi koji su igrali ovu ligu.DeeWa je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:49Da je kradja i stimaljka se dogodila, definitivno jeste. To i ptice na grani znaju. Ali da se toliko napada igrac neki, to je stvarno suludo.
Provjeri na internetu koliko fudbalera i sportskih radnika se žalilo na njega, jednima psuje majku balijsku, jednima mrtvu majku itd.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Previse razglabanja oko po meni cistih stvari.
Da'l formalno il nerformalno. Borac / Zrinjski (S/H) dobili slobodne ruke da upravljaju ligom kako zele, i to neogranicheno. Znaci prva dva mjesta ide Zrinjski, Borac, ostala dva mjesta za evropu dijele Bosnjaci.
Isto tako Bosnjacima slobodne ruke oko repke, treneri , biranje igracha itd.
Da'l formalno il nerformalno. Borac / Zrinjski (S/H) dobili slobodne ruke da upravljaju ligom kako zele, i to neogranicheno. Znaci prva dva mjesta ide Zrinjski, Borac, ostala dva mjesta za evropu dijele Bosnjaci.
Isto tako Bosnjacima slobodne ruke oko repke, treneri , biranje igracha itd.
Peljto nece da sudi zato sto su mu prijetili Čolpa i ostala g.ovn.a iz kantonalnog saveza Sarajevo. Nema to veze sa navijačima ni Sarajeva ni Željezničara ni sa ljudima iz uprava ovih klubova. Peljto je pokušao zakonito skinuti nezakonite parazite iz FS Kantona Sarajevo pa je dobio prijetnje od tih ljudi.worchester je napisao/la: ↑02 mar 2025, 11:57Dok sa druge strane,sarajlije ocrnise i popljuvase peljtu da ovaj vise ne zeli da im sudi. Kako to komentarisati![]()
Prije nego nešto lupiš probaj provjeriti činjenice i podatke

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
….…………..Muftic
Galic Sukilovic Karamarko Markovic
……...Al Jaber Radovac
……………..Mircevski
………Sosic Dangubic Boljevic
Na klupi su: Abdulahović, Trapara, Odinaka, Radinović, Šabić, Laušević, Mahmić.
Krpic, Lagumdzija, Cvetanoski imaju kartone
Cavnic, Vinicius i Simoni rade na papirologiji
Karjasevic povrijedjem
Foco, Kolic, Duskaj su sa juniorima
……...Al Jaber Radovac
……………..Mircevski
Karjasevic povrijedjem
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 mar 2025, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nisu ni Sarajevo, Velez, Celik i Sloboda Bosnjacki klubovi, nego probosanski, ali politika S-H to ne priznaje, jer je po njima sve nacionalno obojeno. Niste ni Vi izuzeti iz toga. Zeljeznicar jeste po njima Bosnjacki klub i to znas. Vi nikako da shvatite da se rat sa linija prenio u drzavne institucije, u kulturu, sport, obrazovanje... Jeste zavrsen oruzani sukob, ali je zato u toku psiholosko-propagandni s ciljem negacije svega sto ima prefiks BH. A b.alije u savezu, su izdajnici, koji, umjesto da ulazu pravo Veta, na sve sto je protiv drzave, oni lizu cmar Vici. Nazalost, bez sile, ovo se ne moze rijesiti, jer S-H komponenta, po nalogu Beograda i Zagreba, uz pomoc nasih izdajnika, zeli nerede u drzavi, kako bi pred svijetom rekli, da je BiH nemoguca. Bilbija i slicni kao on, su samo proizvod takve politike. Bio je onaj iz Leotara, sto je 2003. u finalu kupa, kod intoniranja himne BiH, stavio ruke na medjunozje. Njima je najveca muka, sto je BiH opstala.
Toliko.
Oni su barem u europi pokazali da su odlicna ekipa, samim tim kad bi bili prvaci otvorili bi sebi lak put da igraju iduce sezone opet minimum Konferenz ligu.
Ostali nek se potrude i naprave slican uspjeh u europi kao oni
-
- Kontakt:
Klupa pretanka,bukvalno niko za uvesti nemas.Posusje barem ima Kamenara,Ericka,Bobana..NoDi80 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 12:13….…………..Muftic
……...Al Jaber Radovac
……………..Mircevski
Karjasevic povrijedjem
Mislim da vam je kiks danas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!