FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Siouux
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Siouux » 15 sep 2012, 18:39

Probisvjet je napisao/la:
staragarda je napisao/la:rekol ja :roll: :roll:
tacno cu na nase sljedece gostovanje 100 kerma stavit na rezultat 1 0 :roll:
nista..to je to sto se PL tice...okrenut se borbi da se ne ugasi klub i to je to za narednih par godina :? :roll: ...
BIT CE BOLJE,J.E.B.I.G.A...SAMO DA KLUB SPASIMO :(
Ne mozemo mi spasiti ono sto oni mogu unistiti.

zbog takve price kao kod tebe nikad necete ni spasit slobodu, probudite se malo, aktivni se na forumu, 1200 stranica, ajde tako izadjite napolje i malo im zaprijetite...Ne mozes iz kuce nista uradit!!!
S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2012, 18:40

Bar sam zivio i gledao Slobodu u ovo vrijeme. Pogledajte i poslusajte!
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 sep 2012, 18:41

Fukare ako ne naprave što su Horde napravile, situacija će biti samo gora. Treba nešto konkretno uraditi, a ne prijetnje, itd, jer očito prijetnje ne pale.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 15 sep 2012, 18:57

Elegant je napisao/la:Na stranu sva navijacka prepucavanja i rivalstva ali ovo sto se kod vas desava je kriminalno. Tuzno je to sto igraci Slobode ne dobijaju po nekoliko plata, samo sebe stavi ma tu poziciju da nemas od cega zivjeti i kuci donjeti novce za porodicu, rezije, troskove zivota.

To se isto desavalo Zelji do prije par godina, sve je to zbog "losih" ljudi.
Nemas pojma koliko par ljudi znaci za jedan tim...bgm

Pogledaj Zelju dok je bio Amar prvi put nismo vam mogli nista, onda dok ga nije bilo mi vas redovno derali i onda opet kad ste se sredili opet vam nismo mogli nista...

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 15 sep 2012, 19:19

SLOBODA NELOŠA EKIPA,DEČKI SU SE BORILI I SKORO OBRANILI I ODNIJELI NAM BOD ŠTO BI PO PRIKAZANOM BILO NEPRAVEDNO.TROGLAV JE IMAO 6 MRTVIH PRILIKA I DVIJE STATIVE,A SLOBODA JEDNO TRI POLUPRILIKE.SLOBODA JE KONTROLIRALA IGRU AL SU BILI DALEKO OD GOLA-NAMA KADA JE UŠAO SEMREN SLOBODE VIŠE NIJE BILO A OVAJ KAJIĆ JE VAŠEG DESNOG BOČNOG NAPRAVIO SMIJEŠNOG 4-5 PUTA TAKO DA OVAJ NIJE ZNAO GDJE SE NALAZI,ŽAO MI JE SLOBODE JER TO JE GOSPODSKA EKIPA KOJA NEMA ŠTA DA TRAŽI PO OVIM NAŠIM LIVADAMA.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 15 sep 2012, 19:20

plavobijeli je napisao/la:SLOBODA NELOŠA EKIPA,DEČKI SU SE BORILI I SKORO OBRANILI I ODNIJELI NAM BOD ŠTO BI PO PRIKAZANOM BILO NEPRAVEDNO.TROGLAV JE IMAO 6 MRTVIH PRILIKA I DVIJE STATIVE,A SLOBODA JEDNO TRI POLUPRILIKE.SLOBODA JE KONTROLIRALA IGRU AL SU BILI DALEKO OD GOLA-NAMA KADA JE UŠAO SEMREN SLOBODE VIŠE NIJE BILO A OVAJ KAJIĆ JE VAŠEG DESNOG BOČNOG NAPRAVIO SMIJEŠNOG 4-5 PUTA TAKO DA OVAJ NIJE ZNAO GDJE SE NALAZI,ŽAO MI JE SLOBODE JER TO JE GOSPODSKA EKIPA KOJA NEMA ŠTA DA TRAŽI PO OVIM NAŠIM LIVADAMA.
Respect.cestitke na zasluzenim bodovima ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 sep 2012, 19:34

http://nk-troglav.ba/index.php/novosti/ ... loboda-1-0" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo izvješće s tekme. Nema slika, ali iste nisu potrebne. Morate daleeeeko bolje, da ste uzeli bod danas, to bi bio najnezasluženiji bod ikad.
Hayley <3

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 15 sep 2012, 20:28

Postali smo prosječna ekipa prve lige Federacije

Čestitke svima. :( :( :( :( :( :( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 sep 2012, 20:30

Nista od povratka u premijer ligu,postali smo kanta od ekipe :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 15 sep 2012, 20:30

Cekao sam samo da tekma zavrsi i da vas onda pitam sta cekate vise? Sta to mi cekamo ? Znak s neba neki mozda? Neku sudbinu, Boga, STA?

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 15 sep 2012, 20:41

Kad sam ja vama govorio da je i prva liga podjednaka sa premier ligom mozda i teza,gospodo ne igra se na ime treba imati ekipu da pobjedi na gostovanju u ovoj ligi,a mi smo za vas provincija bili prije pocetka sezone (gracanica),toliko ste se digli da smo vas pokrali,pa ne mogu vas pokrasti i u s.most i u livnu,nema tu kvaliteta ibrakovic vam baca prasinu u oci,dođite malo u gracanicu u provinciju da vidite kako se igra fudbal za svoj klub i grad,lijepo je kad dođe 1000-2000 gledalaca na obicni utakmicu npr (banovici),ne valja nikog ponizavat sve se vrati a vi ste ponizili na sve zivo sto ste naisli,ne valja to moji drugovi,otjerajte ibrakovica inace ste gotovi a i bez tog vam je blizu kraju vi ste jedan PROSJECNA EKIPA U OVOJ LIGI kao iskra,bosna capljina,mi sad idemo u bihac i gorazde lagano odigrati a mozda cak i gol primimo vrijeme je jbg.. :D :D niste nas trebali ponizavat kao ni capljinu pa vam zaprdise,upamtite NE PONIZAVAJTE NIKOG jer ste vi slabi nego ti sto ih ponizete.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 15 sep 2012, 20:47

nino hrastek je napisao/la:Kad sam ja vama govorio da je i prva liga podjednaka sa premier ligom mozda i teza,gospodo ne igra se na ime treba imati ekipu da pobjedi na gostovanju u ovoj ligi,a mi smo za vas provincija bili prije pocetka sezone (gracanica),toliko ste se digli da smo vas pokrali,pa ne mogu vas pokrasti i u s.most i u livnu,nema tu kvaliteta ibrakovic vam baca prasinu u oci,dođite malo u gracanicu u provinciju da vidite kako se igra fudbal za svoj klub i grad,lijepo je kad dođe 1000-2000 gledalaca na obicni utakmicu npr (banovici),ne valja nikog ponizavat sve se vrati a vi ste ponizili na sve zivo sto ste naisli,ne valja to moji drugovi,otjerajte ibrakovica inace ste gotovi a i bez tog vam je blizu kraju vi ste jedan PROSJECNA EKIPA U OVOJ LIGI kao iskra,bosna capljina,mi sad idemo u bihac i gorazde lagano odigrati a mozda cak i gol primimo vrijeme je jbg.. :D :D niste nas trebali ponizavat kao ni capljinu pa vam zaprdise,upamtite NE PONIZAVAJTE NIKOG jer ste vi slabi nego ti sto ih ponizete.
Haj dosta laprdanja, skretanja s teme i ostalih sranja... ponavlja se ista prica zadnjih godinu dana, vi dodjete komentarisete nasi uzvrate i nastane prepucavanje, **** to vise, nit zelim branit nase vise nit zelim slusat vase price, dajte ljudi ba pali smo u ocaj, ja prvi eto.. jest ovo **** forum al mozel se makar preko ovog pokrenut nesto ? Mogul konacno ljudi ustat i rec nesto protiv? Meni prvom nebi bilo zao izac na ulice i primit pendrek ako ce to pomoc da se otjeraju majmuni i Sloboda vrati!

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 15 sep 2012, 20:55

Neka ostanite takvi, kao i kad su ugasili KK Slobodu, niko nije A rekao, serem se ja na ovaj grad kad niko ne zna ni sta hoce !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 sep 2012, 23:18

I dalje te volim ! SLOBODA TUZLA 1919

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 16 sep 2012, 00:32

Samo vi volite,volit ce se i kad je dusmani ugase,nista ba od nas,niko nista nebi pokren´o samo se zna na netu srat :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 16 sep 2012, 00:36

Kapellen je napisao/la:Samo vi volite,volit ce se i kad je dusmani ugase,nista ba od nas,niko nista nebi pokren´o samo se zna na netu srat :mrgreen:
Pa to je to..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 sep 2012, 00:39

Ljudi gotovo je. Svi dizu ruke od Slobode, ovo je valjda nas skori kraj. Hvala svima, hvala Mesketu i legendama, hvala igracima, hvala strucnom stabu, hvala tuzlacima, hvala nasoj opstini na celu sa Jasminom Imamovicem. Nije moglo biti gore!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 sep 2012, 04:19

nino hrastek je napisao/la:Kad sam ja vama govorio da je i prva liga podjednaka sa premier ligom mozda i teza,gospodo ne igra se na ime treba imati ekipu da pobjedi na gostovanju u ovoj ligi,a mi smo za vas provincija bili prije pocetka sezone (gracanica),toliko ste se digli da smo vas pokrali,pa ne mogu vas pokrasti i u s.most i u livnu,nema tu kvaliteta ibrakovic vam baca prasinu u oci,dođite malo u gracanicu u provinciju da vidite kako se igra fudbal za svoj klub i grad,lijepo je kad dođe 1000-2000 gledalaca na obicni utakmicu npr (banovici),ne valja nikog ponizavat sve se vrati a vi ste ponizili na sve zivo sto ste naisli,ne valja to moji drugovi,otjerajte ibrakovica inace ste gotovi a i bez tog vam je blizu kraju vi ste jedan PROSJECNA EKIPA U OVOJ LIGI kao iskra,bosna capljina,mi sad idemo u bihac i gorazde lagano odigrati a mozda cak i gol primimo vrijeme je jbg.. :D :D niste nas trebali ponizavat kao ni capljinu pa vam zaprdise,upamtite NE PONIZAVAJTE NIKOG jer ste vi slabi nego ti sto ih ponizete.
ne baljezgaj...opet ovdje nesto ti mudrujes...niko nigdje nije pisao o kradzama u sani i livnu..toplo ti preporucujem da se brzo skines sa toga sto uzimas jer si skroz puko...u gracanici JESMO POKRADNI i to tebe boli...i da,jeste provincija i to cete ostat kad bi LP igrali na onoj vasoj livadi od stadiona...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 sep 2012, 09:29

Pozdrav iz Zenice,

Pa zaista me pogadja sve sto vam se dogadja, za nepovjerovati. :o

Ne znam kod vas pravu situaciju, ali po meni je osnovni krivac vas gradonacelnik Imamovic. Pa da je i nas Huso Smajlovic tako razmisljao kao on i Celik bi sigurno snasla takva situacija kao i kod vas.

E sad ne znam kakva vam je situacija u upravi, ima li mesetara oko kluba, da li vam je pomocni trener pravi(citam na nekom sajtu da je Zonic izjavio da mu je Ismet Hadzic trazio 5.000 maraka da mu on osigura mjesto u prvom timu i da je to ponuda ko njemu posto je on dijete Slobode :( ). Sta god da se desilo jedan od njih dvojice bi morao iza resetaka(onaj ko je slagao).

Pise na ovom portalu da je dosta vas protiv Ibrakovica. Bio je ovdje trener kod nas, po meni nije bio los, ali ovdje su mu lopovi diktirali kako ce raditi. Kakav god je, po meni ga ne treba mjenjati prije kraja polusezone, tj. ako bar hocete novog trenera da dovedete, pa treba covjeku dati vremena, da vidi pravo stanje u timu, a ne dovoditi ga poslije 9.kola, npr.

Ovi sto pisete Sloboda slaba, Sloboda ovo ili ono, Sloboda je za vas pojam, gdje ce te nju uporedjivati sa Bosnom iz Visokog, Vitezom, Troglavom, Iskrom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa to je isto da uporedjujete Barselonu sa Malagom, Sporting Hihonom, Celtom Vigo itd. Bez obzira na sadasnje stanje, Sloboda je ime i kad govorite o Slobodi morate stati mirno. Kad dobijete C.Zvezdu u Beogradu 3:1, kad budu vasi timovi dobijali Hajduka u Splitu, Dinama u Zagrebu itd(kao sto je to Sloboda radila nekada) , e onda mozete pricati o nekom izjednacavanju sa Slobodom.

Slobodi je sada tesko, ali ima vas navijace, vi kad joj okrenete ledja e tek tada je gotova. Siguran sam da vi to necete dopustiti. Pozdrav iz Zenice i nedajte se ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 sep 2012, 09:39

Crni gavran je napisao/la:Pozdrav iz Zenice,

Pa zaista me pogadja sve sto vam se dogadja, za nepovjerovati. :o

Ne znam kod vas pravu situaciju, ali po meni je osnovni krivac vas gradonacelnik Imamovic. Pa da je i nas Huso Smajlovic tako razmisljao kao on i Celik bi sigurno snasla takva situacija kao i kod vas.

E sad ne znam kakva vam je situacija u upravi, ima li mesetara oko kluba, da li vam je pomocni trener pravi(citam na nekom sajtu da je Zonic izjavio da mu je Ismet Hadzic trazio 5.000 maraka da mu on osigura mjesto u prvom timu i da je to ponuda ko njemu posto je on dijete Slobode :( ). Sta god da se desilo jedan od njih dvojice bi morao iza resetaka(onaj ko je slagao).

Pise na ovom portalu da je dosta vas protiv Ibrakovica. Bio je ovdje trener kod nas, po meni nije bio los, ali ovdje su mu lopovi diktirali kako ce raditi. Kakav god je, po meni ga ne treba mjenjati prije kraja polusezone, tj. ako bar hocete novog trenera da dovedete, pa treba covjeku dati vremena, da vidi pravo stanje u timu, a ne dovoditi ga poslije 9.kola, npr.

Ovi sto pisete Sloboda slaba, Sloboda ovo ili ono, Sloboda je za vas pojam, gdje ce te nju uporedjivati sa Bosnom iz Visokog, Vitezom, Troglavom, Iskrom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa to je isto da uporedjujete Barselonu sa Malagom, Sporting Hihonom, Celtom Vigo itd. Bez obzira na sadasnje stanje, Sloboda je ime i kad govorite o Slobodi morate stati mirno. Kad dobijete C.Zvezdu u Beogradu 3:1, kad budu vasi timovi dobijali Hajduka u Splitu, Dinama u Zagrebu itd(kao sto je to Sloboda radila nekada) , e onda mozete pricati o nekom izjednacavanju sa Slobodom.

Slobodi je sada tesko, ali ima vas navijace, vi kad joj okrenete ledja e tek tada je gotova. Siguran sam da vi to necete dopustiti. Pozdrav iz Zenice i nedajte se ;)
Oni nam razvlace pamet da se umorimo, da odustanemo, da pokleknemo i da onda bez poslijedica ugase FK Slobodu kako su planirali. Problem je sto mnogi navijaci to ne vide. Ne kontaju da rade isto kao i sa KK Slobodom.
Medjutim ne pitaju se oni sta ce uraditi sa Slobodom, nego gradjani Tuzle. Jedino ako mi dopustimo da nestane, Slobode nece biti. Nadam se da cemo nesto poduzeti. Dosta je vise. Slobode je bilo i mora je biti, sve ostalo je prolazno!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.