LBJ MVP je napisao/la:
Odlično Coentrao je tu ta 3 utakmice u sezoni doveden možda i 6,ako se potrefi ko ove godine

Fino je da neko dođe,ali ja stvarno ne vidim da se mi možemo još poboljšat jedino da dovedemo Xavija,ali ne da igra samo da oslabimo Barcu
I sinoć protiv Uniteda Barca je radila šta hoće dok protiv nas nije mogla to držali su loptu,ali nisu stvarali prilike jer smo dobro zatvarali dok United nije mogao to da uradi.Na našu žalost Barca trenutno ima jaču i uiigraniju ekipu s tim da se mi još uigravamo u Mourinhov sistem što je odlično jer svi znamo da jedino Mourinho može Guardiolu pobijedit i obrnuto(sa ovakvim sastavima)
P.S.Dobro je što će doći konkurencija Marcelu da se možda ne opusti previše,a ta konkurencija se može i na drugim pozicijama iskoristit neće bezveze sjedit na klupi

Ma kakav Xavi, sa njim ne bi mogli napredovati (iako je u onom sustavu svi znamo sta), jedino kao sto kazes oslabili bi cigane

Sto se tice te iduce sezone sto si se dotakao. Da, odmah u osmom mjesecu nas cekaju dva duela sa ciganima.
robovi88 je napisao/la:Neznam zašto pišete da ce Coentrao izbaciti Di Mario iz postave, kad je Di Marija Lijevo Krilo, a Coentrao Lijevi bek koji se pri lošem rezultatu transformira u krilo ...
Coentrao > Marcelo
E ko je to sad napisao? Kao prvo, Di Maria je desno krilo a Coentrao lijevi krilni bek

Fino je to LBJFSAJFAJNA napisao, Marcelo je mozda trenutno najbolji lijevi bek svijeta i nedodirljiv na toj poziciji, ali nije ba Coentrao doveden da njemu bude back-up. Vidjelo se da ima promaje gore po desnoj strani kada je Di Maria igrao lijevo (na Alvesu), a sa Coentraom bi samo dvostruko dobili u tekmama protiv Farce, i jednog dobrog krilnog beka koji bi mogao kvalitetnije zatvoriti Farcinu desnu stranu za razliku od Di Marije, a Di Maria bi se samo vratio na svoju prirodnu poziciju i igrao mnogo bolje nego li na beku (da opet Mascherano ne otpliva u reklame

) i eto na kraju ispade da ga dovedosmo samo radi utakmica sa Barcom

Ako nista, jos jedan motiv vise da navijam za Portugal na Euru iduce godine