FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo je naša realnost. Trebamo sačekati i istrpiti malo za titulu? Pa kako će Zekić uzeti titulu sljedeće sezone kad će nam otići Gulisha pa i drugi bitni igrači? I sljedeće sezone će nam plafon biti treće mjesto. Za nadati se bar da ćemo ove sezone uspjeti uzeti kup...
-
- Kontakt:
Standardno pitarski, još se nije rodio da bude idealan trener na Koševu, licno Simeone da dodje, nakon 5 mjeseci bi ga istančani strucni pitar skenirao i mlatnuo dobro poznatu dugogodisnju ODLAZI, nazalost to smo ti mi i ne zasluzujemo bolje.
Sve dok jedan trener nema podrsku duze vrijeme, nema napretka!!!
-
- Kontakt:
Realno mislim da smo psihicki unisteni od saveza i Vice. Da je ova utakmica bila kad je trebala da bude sve bi drugacije bilo. Sarajevo unistavaju sistemski. Svjesni su koliko smo javi za ovu ligu, pa sve rade ba hinjski nacin. Nadam se da ce sledece promjene u savezu donijeti pravdu. Da se utakmice nece oktazivat kako kome se cefne. Kup se mora uzeti..
-
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑27 mar 2025, 08:26Vrijeme je i da tebe neko skine sa teme, radi nešto pametno u životu a ne 24/7 ovdje valjaš gluposti sta treba. Pri tome utakmice ti nisi bio na Koševu, svaku ovdje prepametujes na forumu.EastMadness je napisao/la: ↑27 mar 2025, 07:55vrijeme je da se i mirvic tjera lagano. Tolike sezone bez trofeja, toliko trenera nesposobnih i slag na tortu stadion nikad gori ,jos malo necemo nikako na kosevo. Pakuj se mirvicu i ajde ti u kolumbiju nije sarajevo za tebe

-
- Kontakt:
Prvo molim Boga da mi oprosti što sam mislio da od Mehmedovića može bit neki igrač poslije kvalifikacija u europi i prvih par kola lige.
Drugo nema se rašta pozivati na sudije, osim par sitnih grešaka kod auta dole u prvom poluvremenu i sitnih faulova na sredini nije bilo drugih grešaka. Čist penal zbog preglupe reakcije solde i nije penal nama jer se lopta odbila od nogu.
Treće ne znam jeste li primjetili (osim nedostatka đorđevića) u svim utakmicama gdje nam U21 pravilo zavisi od igrača iz veznog reda tu hajra nema. Niti krdžalić niti mehmedović nisu igrači za Sarajevo, pa ni za klupe a ne da budu nosioci igre. Pored njih riješiti se i kuprešaka, i solde, unušića, čak i keremeh i beganović su pod upitnikom.
Nažalost ne vidim neki konstantan rad i napredak za nas, svake godine isto, more igrača dođe, more ode, 3. pozicija je maks, a o stadionu da ne pričamo...
Drugo nema se rašta pozivati na sudije, osim par sitnih grešaka kod auta dole u prvom poluvremenu i sitnih faulova na sredini nije bilo drugih grešaka. Čist penal zbog preglupe reakcije solde i nije penal nama jer se lopta odbila od nogu.
Treće ne znam jeste li primjetili (osim nedostatka đorđevića) u svim utakmicama gdje nam U21 pravilo zavisi od igrača iz veznog reda tu hajra nema. Niti krdžalić niti mehmedović nisu igrači za Sarajevo, pa ni za klupe a ne da budu nosioci igre. Pored njih riješiti se i kuprešaka, i solde, unušića, čak i keremeh i beganović su pod upitnikom.
Nažalost ne vidim neki konstantan rad i napredak za nas, svake godine isto, more igrača dođe, more ode, 3. pozicija je maks, a o stadionu da ne pričamo...
- relativizam
- Kontakt:
ova realnost i boli,mi ako ne ulozimo neke grdne pare u ekipu mi ni sl dvije sezone necemo vidjeti titule,tek nam trebaju otici najbolji igraci a zamijena ni na vidiku ali imas opciju kupiti gacice 3u1Maroon1946 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 08:38Ovo je naša realnost. Trebamo sačekati i istrpiti malo za titulu? Pa kako će Zekić uzeti titulu sljedeće sezone kad će nam otići Gulisha pa i drugi bitni igrači? I sljedeće sezone će nam plafon biti treće mjesto. Za nadati se bar da ćemo ove sezone uspjeti uzeti kup...
- relativizam
- Kontakt:
to je izgovor ,niko nije unisten,ovi igraci primaju plate i to dobre plate da pruze ono najbolje,imaju najbolje i uslove.Galantni je napisao/la: ↑27 mar 2025, 08:50Realno mislim da smo psihicki unisteni od saveza i Vice. Da je ova utakmica bila kad je trebala da bude sve bi drugacije bilo. Sarajevo unistavaju sistemski. Svjesni su koliko smo javi za ovu ligu, pa sve rade ba hinjski nacin. Nadam se da ce sledece promjene u savezu donijeti pravdu. Da se utakmice nece oktazivat kako kome se cefne. Kup se mora uzeti..
Jesu nas zakidali ove sezone imali bi i vise bodova da je regularno prvenstvo ali mi ne smijemo vise nista reci protiv saveza i vice,kad ne saljemo zahtjev za odgodom a igraci nam se vracaju sa reprezentativne pauze skoro na dan tekme a savezu ustupamo kamp da trenira.
takodjer sam ubijedjen da bi ih uzeli da se nije odgodila utakmica,i to bas sad pred borac i odlicne igre i hajc raje ni tribina nije ispravna
ja vise ne znam jesam li protiv saveza ili za savez,ne mogu da upratim svoj klub i njegov stav
Treba pitati Trbica zasto se suti o "borbi" protiv saveza i sta se tacno desava sa FSKS i jesmo li to opet postali dobri sa Vicomrelativizam je napisao/la: ↑27 mar 2025, 09:06to je izgovor ,niko nije unisten,ovi igraci primaju plate i to dobre plate da pruze ono najbolje,imaju najbolje i uslove.Galantni je napisao/la: ↑27 mar 2025, 08:50Realno mislim da smo psihicki unisteni od saveza i Vice. Da je ova utakmica bila kad je trebala da bude sve bi drugacije bilo. Sarajevo unistavaju sistemski. Svjesni su koliko smo javi za ovu ligu, pa sve rade ba hinjski nacin. Nadam se da ce sledece promjene u savezu donijeti pravdu. Da se utakmice nece oktazivat kako kome se cefne. Kup se mora uzeti..
Jesu nas zakidali ove sezone imali bi i vise bodova da je regularno prvenstvo ali mi ne smijemo vise nista reci protiv saveza i vice,kad ne saljemo zahtjev za odgodom a igraci nam se vracaju sa reprezentativne pauze skoro na dan tekme a savezu ustupamo kamp da trenira.
takodjer sam ubijedjen da bi ih uzeli da se nije odgodila utakmica,i to bas sad pred borac i odlicne igre i hajc raje ni tribina nije ispravna
ja vise ne znam jesam li protiv saveza ili za savez,ne mogu da upratim svoj klub i njegov stav

-
- Kontakt:
Necu nikada traziti zamjenu nekog trenera i slicno odnosno prizeljkivati otkaz, ali ako cemo posteno pricat Zekic je do sad zajebao sve najbitnije utakmice sa svojim eksperimentima i nekakvim samo njemu poznatim strateskim planovima.Pokazalo se u vise navrata da njegova ekipa u takvim utakmicama nema ni glave ni repa.Krem na sve to je sinocna njegova izmjena gdje izbacuje Bubanju a ubacuje spica, i onda do kraja tekme igramo sa sledecim napadacima Butic,Gordeziani a bgm nista manje Kyeremeh, Guliashvili i onda sreda ti ostane pusta kao pustinja gobi jbt.Sinoc smo bas zbog toga i primili drugi go.Poenta price je da Zekic nista nije donio novo u odnosu na stare trenere koji su bili cak stavise i losiji fudbal igramo sa njim nego sa nekima u proslosti,a ovdje se svrsavalo na njega, npr evo njega se trpi a naseg nekog smo otjerali nakon par utakmica, nismo objektivni gledamo previse subjektivno na fudbal zbog toga smo tu gdje jesmo,zbog mentaliteta da je svaki stranac trener bolji od nekog naseg a oni svi u par deka.Druze kad dovodis stranca trenera onda dovodis bas neko ime ili se poklopis,ovako smo ovom politikom izgubili ono najbitnije izgubili smo vrijeme a nista nismo dobili.Jer zapamtimo 3 mjesto u ligi ne treba da nas zadovoljava i da nas se na to naviknjava to je poraz.Postovanje.
-
- Kontakt:
Nikakve grdne pare ti ne trebaju.Moras se vratiti na formaciju koja jedino prolazi u nasoj ligi i generalno na nasem prostoru.Moras imati 2 mangupa u sastavu,paklenog stopera(eto Renato),paklenu 10ku i jednog majstora.Citaj-jednog Kvrzica,Grahovca,Vukovica,Meijersa,Ogrineca.Ostali nek smetaju.Recept za PLBiH.Na titulu mozemo zaboraviti sljedece godine,oni slave 100 godina.Ove sezone smo morali ici na sve ili nista mi eksperimentisemo sa Mehmedovicem u veznom redu i napadaca dovodimo nakon priprema.I oni su pola tima promjenili proslo ljeto,sto njima ne smeta?Sto se Renato odma uklopio?Stipu te suplje treba 6 ili 12 mjeseci za adaptaciju.Ili znas igrati ili ne znas,kraj price.Nisi u bundesligu doaao.relativizam je napisao/la: ↑27 mar 2025, 09:03ova realnost i boli,mi ako ne ulozimo neke grdne pare u ekipu mi ni sl dvije sezone necemo vidjeti titule,tek nam trebaju otici najbolji igraci a zamijena ni na vidiku ali imas opciju kupiti gacice 3u1Maroon1946 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 08:38Ovo je naša realnost. Trebamo sačekati i istrpiti malo za titulu? Pa kako će Zekić uzeti titulu sljedeće sezone kad će nam otići Gulisha pa i drugi bitni igrači? I sljedeće sezone će nam plafon biti treće mjesto. Za nadati se bar da ćemo ove sezone uspjeti uzeti kup...
Ona reakcija kod drugog gola je krajnje amaterska.Bjeze od igraca on je vuce 15m
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sve si mi dokazao sa ovom slikomEastMadness je napisao/la: ↑27 mar 2025, 08:57nokee je napisao/la: ↑27 mar 2025, 08:26Vrijeme je i da tebe neko skine sa teme, radi nešto pametno u životu a ne 24/7 ovdje valjaš gluposti sta treba. Pri tome utakmice ti nisi bio na Koševu, svaku ovdje prepametujes na forumu.EastMadness je napisao/la: ↑27 mar 2025, 07:55vrijeme je da se i mirvic tjera lagano. Tolike sezone bez trofeja, toliko trenera nesposobnih i slag na tortu stadion nikad gori ,jos malo necemo nikako na kosevo. Pakuj se mirvicu i ajde ti u kolumbiju nije sarajevo za tebe![]()

-
- Kontakt:
A cime ces papcino glupanokee je napisao/la: ↑27 mar 2025, 09:38Sve si mi dokazao sa ovom slikom :urnebečs: omg mozgova.
Soldo je borben igrač ali ja bi njega sad zamijenio na ljeto i uklopio sa Paskalevom i Renatom. Jovic će uskočiti vjerojatno sad dok udje u ritam.
Beganovic. Kako je on van forme. Užas. Unusica kakav god da je trenutno je bolji od njega.
Kupresak. Mrs vise, trpi se, ganja se kontinuitet. Nije kvalitet za nas i tacka.
Mehmedovic sine upisi fakultet neki dok još imas vremena. Iz užasa u užas.
Pavicic de se okreni još koji put, uspori svaku akciju moguću. Vratiti odakle je došao na posudbu.
Jednostavno moramo sa ovim igračima (Gojkovic, Bubanja, Paskaleva, Kyeremeh, Guliashvili, Butic itd) što ista vrijedi ganjati kontinuitet i ni pod razno ne dirati Zekica za sljedecu sezonu ako kontamo stvarno da nešto i strpimo. Sa par promjena ubjedjen sam da imamo dobru ekipu. Pa vidjeli smo u Mostar u protiv Zrinjskog kako to ide. Sinoc je takva utakmica bila da smo mi ko nešto igrali oni zabijali, jednostavno je moglo otici i na našu stranu da nismo imali par pehova u startu utakmice. Prvenstvo smo svakako popušili l, baciti se na kup svim silama.
Dokle ba više i mjenjati. Vidis da zna, vidis da nekad nije ni do njega ali jok daj pitaru samo da se mjenja.
Beganovic. Kako je on van forme. Užas. Unusica kakav god da je trenutno je bolji od njega.
Kupresak. Mrs vise, trpi se, ganja se kontinuitet. Nije kvalitet za nas i tacka.
Pavicic de se okreni još koji put, uspori svaku akciju moguću. Vratiti odakle je došao na posudbu.
Jednostavno moramo sa ovim igračima (Gojkovic, Bubanja, Paskaleva, Kyeremeh, Guliashvili, Butic itd) što ista vrijedi ganjati kontinuitet i ni pod razno ne dirati Zekica za sljedecu sezonu ako kontamo stvarno da nešto i strpimo. Sa par promjena ubjedjen sam da imamo dobru ekipu. Pa vidjeli smo u Mostar u protiv Zrinjskog kako to ide. Sinoc je takva utakmica bila da smo mi ko nešto igrali oni zabijali, jednostavno je moglo otici i na našu stranu da nismo imali par pehova u startu utakmice. Prvenstvo smo svakako popušili l, baciti se na kup svim silama.
Dokle ba više i mjenjati. Vidis da zna, vidis da nekad nije ni do njega ali jok daj pitaru samo da se mjenja.
Jos jedan dokaz prve inteligencije pdf-a 24/7EastMadness je napisao/la: ↑27 mar 2025, 09:40A cime ces papcino glupa
Idi radi nešto dijete, ne spavaju ovdje.
-
- Kontakt:
Stvarno je ibret da nakon toliko godina prom.trenera ne kontamo da to ne vodi nicemu, ili je to toliko duboko uslo u pitara da je "Odlazi" rjesenje za sve kikseve.nokee je napisao/la: ↑27 mar 2025, 09:46Soldo je borben igrač ali ja bi njega sad zamijenio na ljeto i uklopio sa Paskalevom i Renatom. Jovic će uskočiti vjerojatno sad dok udje u ritam.
Kontinuitet trenera je moranje, sve ostalo je zabluda!
Bolje ne moze i ne zeli doci u ovu žabokračinu!
Cini mi se 29 utakmica 2 poraza, (gdje smo sami sebe dobili djecijim greskama), nerjesenih rez je bilo 7 od kojih si 3 puta unisten sudijama(posusje-listica), komšije 2 puta satrali, i jos 2 puta velez i zrinja u mostaru odigrano X. Realno ovo nijmalo nije lose, ali konkurencija upravo ima ovo gdje smo mi satrani (listica i posušje).
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 27 mar 2025, 10:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- napoleon72
- Kontakt:
Realno nemamo srece ni sa povredama. Djordjevic je Scholes ove ekipe, s njim je svaki prekid gol sansa, plus sto razigrava a i zabija. Jovic najbolji lijevi bek/lijevi stoper u ekipi, povreda. Sad ode i Gojkovic. Stvarno nerealno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Da li Zekić, poslije sinoć, želi da ostane? Pitam se.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
ZeKiĆU oDlAZi ! 
Ovo je još jedna priča za sebe, mene nervira što nakon jednog kiksa ili lošije partije, sve se zaboravi. I prebacivanje utakmica kako kome odgovara. Sinoc si osakacen za Mujkica pa i Krdzalica jer je igrao za reprezentaciju.Galantni je napisao/la: ↑27 mar 2025, 08:50Realno mislim da smo psihicki unisteni od saveza i Vice. Da je ova utakmica bila kad je trebala da bude sve bi drugacije bilo. Sarajevo unistavaju sistemski. Svjesni su koliko smo javi za ovu ligu, pa sve rade ba hinjski nacin. Nadam se da ce sledece promjene u savezu donijeti pravdu. Da se utakmice nece oktazivat kako kome se cefne. Kup se mora uzeti..
Pa ti čist penal za 1-1 i čitavi drugo poluvrijeme da probas dobiti. Da ne ponavljam do sada 12 bodova zakinutih.
Sve to jako puno utiče na ekipu i sve su to detalji gdje se okreće prvenstvo. Al eto suti i trpi dok je politika duboko u NSBiH. Valjda se nekad i to promjeni.
Mi sa ovom igrom i igračima bi prije 3 4 godine osvojili glat, kad je koliko toliko bilo regularno prvenstvo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, pierce i 36 gostiju.