Drugi poraz, ali zato 0 trofeja, kao i svake godine. Vrijeme je da se digne glas i da se krene vrsiti pritisak na vlasnike kluba. Zelimo trofeje uskoro, ne interesuje nas za koliko je koji igrac prodat, ne interesuje nas kakvo je sudjenje, nista nas ne interesuje. Hocemo trofeje, nismo nista osvojili pet godina.tuitamo je napisao/la: ↑27 mar 2025, 01:03kakvi ste vi papci to je nemoguce, drugi poraz u ligi tjerate svakoga od do. samo malo razmislite koliko je kradja protiv nas bilo i sjetite se kad ste pricali da bismo bili prvi da toga svega nije bilo. budite sretni pa smo i dalje gdje jesmo. bicemo opet prvaci kad tad, ne budite klosari
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trust in processNeza je napisao/la: ↑27 mar 2025, 01:56Drugi poraz, ali zato 0 trofeja, kao i svake godine. Vrijeme je da se digne glas i da se krene vrsiti pritisak na vlasnike kluba. Zelimo trofeje uskoro, ne interesuje nas za koliko je koji igrac prodat, ne interesuje nas kakvo je sudjenje, nista nas ne interesuje. Hocemo trofeje, nismo nista osvojili pet godina.tuitamo je napisao/la: ↑27 mar 2025, 01:03kakvi ste vi papci to je nemoguce, drugi poraz u ligi tjerate svakoga od do. samo malo razmislite koliko je kradja protiv nas bilo i sjetite se kad ste pricali da bismo bili prvi da toga svega nije bilo. budite sretni pa smo i dalje gdje jesmo. bicemo opet prvaci kad tad, ne budite klosari
Ma mi smo njih zveknuli u Banja Luci, oni nas u Sarajevu, sad ćemo ih izbaciti u kupu i taman. Malo optimizma od nas pasivnih posmatrača foruma 

- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Digni strumfe glas,sta cekas povedi i admina sa sobom. Koga boli k sta ti mislis,otjeraj direktora gdje radis npr inace sve se bojim da ces ti tjerat nekog ko je ulozio pare,mada svakako ti si tjerao samo u snovima kakav ti,za sve ostalo se zali Vici i Dodiku mozes i Telgetiji.Neza je napisao/la: ↑27 mar 2025, 01:56Drugi poraz, ali zato 0 trofeja, kao i svake godine. Vrijeme je da se digne glas i da se krene vrsiti pritisak na vlasnike kluba. Zelimo trofeje uskoro, ne interesuje nas za koliko je koji igrac prodat, ne interesuje nas kakvo je sudjenje, nista nas ne interesuje. Hocemo trofeje, nismo nista osvojili pet godina.tuitamo je napisao/la: ↑27 mar 2025, 01:03kakvi ste vi papci to je nemoguce, drugi poraz u ligi tjerate svakoga od do. samo malo razmislite koliko je kradja protiv nas bilo i sjetite se kad ste pricali da bismo bili prvi da toga svega nije bilo. budite sretni pa smo i dalje gdje jesmo. bicemo opet prvaci kad tad, ne budite klosari
- luckystrike
- Kontakt:
U 21 01 se moglo naslutiti u kom pravcu će utakmica otići.luckystrike je napisao/la: ↑26 mar 2025, 21:097ebo penal, mehmedovic mi se usr'o u cejf u 20 sekundi
Evo da jednostavno objasnim, nama ni ono u prvoj minuti ne bi svirao protiv Borca. To je suština svega i onda je sve krenulo kako ne treba, tako je bilo i u BL samo što nismo imali povrede.
-
- Kontakt:
mehmedovic je najgori igrac poslije rata . Ovo neka neko pokaze mu i nek ide u Gorazde
PA ni najgori trener ne bi stavio mehmedovica kao centralni vezni i to bukvalno sam
Ne znam ko mi se vise zgadio mehmedovic ili zekic
PA ni najgori trener ne bi stavio mehmedovica kao centralni vezni i to bukvalno sam
Ne znam ko mi se vise zgadio mehmedovic ili zekic
Mi igramo na jeenoj tribini, KK Bosnu sajam knjiga izbaci iz Skenderije pred utakmicu sezone i o čemu mi dalje da pričamo. Gađaju se nekakvim projektima, odgovornost prebacuju s jedne na drugu adresu i tako godinama. Četvrta godina bez titule, a kako je krenulo biće ih još dosta. Još jedna sezona za zaborav.
- Osttribine
- Kontakt:
Oho ti se sad od dezurnih "najvecih navijaca" Sarajeva na forumunapoleon72 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 23:38Porazeni smo od kvalitetnije ekipe i to je to. Mozemo mi do sutra sr.at al Borac sa Zizovicem je igrao 1/8 finala evropskog takmicenja, taman to takmicenje za qrca bilo, a nije. Ekipa bolja i fizicki i tehnicki i mentalno. Samo rad, rad, rad, gledanje u svoju avliju i fokus na napretku.

Ma cinjenica jeste da oni imaju sudijske pripaze kad zatreba ali su i vrlo kvalitetna ekipa i nisu bez razloga prvi tim iz BiH nakon 40 godina koji je u osmini finala nekog Evropskog takmicenja zaigrao. Nazalost ovde se to nipodastava kao da nasi klubovi redovno na proljece igraju u ligi sampiona, pa eto ta KL nam ispod casti.
Mi smo manje vise tu i gdje pripadamo biti na poziciji br tri, i u odnosu na prethodne tri sezone ima tog nekog napretka, ali i te kako jos ima dosta da se radi i na igrackom kadru ali i da Zekic ne eksperimentise pocesto te fula sa taktikama po jedno poluvrijeme. Nadam se da ce ostati na nasoj klupi i slijedece sezone i da ce se poraditi na dovodjenju kvalitetnijih igraca u vezonom redu jer ova taktika da kao sto neki dan rekoh ovisimo o nekoj magiji Gulijasvilija ne moze svaki put upaliti, ja to neki dan pisem, ali dezurna forumska brigada ne da reci, po njima smo mi Bayern ali eto ne daju nam sudije.
Nista, okrenuti se Kupu i sto se kaze poginuti za prolaz u finale.
Oprostite što Vam upadam na temu...volim pročitati Vaša razmišljanja...i vidim traže se trofeji...još duugo ćete biti bez trofeja jer vam je transfer politika extremno loša.I u našoj ligi da bi nešto osvojili mora se par godina zadržati samo suhi kvalitet...vaša uprava radi karastrofalne stvari u četiri godine ispliva vam po pozicijama bar 5-6 super igrača ali vi svake godine prodate jednog ,dvojicu i to u neke žnj lige..onog malog u drugu Tursku,sada Čelik, sljedeće godine će otići Guli i Keremeh i uvijek ispočetka...jednostavno ne možete u pet sezona napraviti šampionski tim,da probate ostaviti na okupu 10-ak igrača koji mogu iznijeti ligu...i što je bitno i za naše uslove to više nisu neki dobri transferi..zadržati glavne igrače ,proći dva tri pretkola ,možda ući u grupu konferencije i finansijdki ste bolji od svih prodaja..u svakom slučaju puno sreće ...meni je iskreno žao kada vidim koliko živite za klub a Bojac i Zrinja vam uzimaju mjeru.
-
- Kontakt:
Koliko god bolno zvučalo, ali dosta dosta od napisanog jeste istina.Sazg je napisao/la: ↑27 mar 2025, 00:34Postavlja se pitanje izlaska Bubanje sa terena. Mislim da nije izašao radi taktike jer nije Zekić toliko glup da vadi jedinog koji vrijedi na terenu i ofanzivno i defanzivno.
Ako je izašao zato što je Guliju yebo majku, kod one šanse kad mu je skinuo sa noge, to je onda ogroman problem.
Vi kako hoćete ali ja jedva čekam da ga prodaju. Sva sranja na terenu se dešavaju zbog njega. Igra se preskaće zbog njega, gdje god se nalazi na terenu lopta ide samo na njega. Veceras se vrati na centar, pored 2 vezna lopta se daje njemu, ne odigrava nikad i nikom osim slučajno, ni protiv jedne ozbiljne ekipe nije ništa napravio osim slučajno, ozbiljan štoper kad mu stane on je mrtav a da ne govorim kad ga udvoje, fulio 4 penala za redom. Na kraju krajeva nije Sagnol toliko gulp da ga drži na klupi a da je vrhunski igrač. Svaka njemu čast i hvala mu na svakom golu ali skontajte koliko nas je koštao do sad svojim ne dodavanjem i petljanjem u čiste šanse drugih igrača i fulanjem penala. Opet kažem ne pljujem i hvala mu za sve ali jedva čekam da ga prodaju. Vjerujem da to frustrira ostale igrace i da lagano gube volju i živce. Poslusezonu odigrali maestralno a sad ovo, jbg nisu mogli zaboraviti igrati lopte za 2-3 mjeseca.
Volio bih da nisam u pravu ali meščini Boga mi da jesam.
Gulisha jeste mašina, jeste najbolji strijelac ali trpi ekipa itekako ponekad zbog njega. Frustrira mene gledajući njegova sebičnost a pogotovo igrače na terenu.
Sinoc opet dvije kontre/polukontre on upućuje nerezonske šuteve iz teških pozicija, bukvalno vidis po reakciji igraca da su poludili zbog toga vise.
Ne znam da li je to instrukcija sa klupe ili jednostavno njegova želja za nabijanjem statistike ali nije dobro ovo što se dešava.
Zekicev kiks, pogotovo sa izmjenama u drugom poluvrrmenu, koje su nas definitivno ukopale. Cijelu polusezonu ne igramo vala kako, preskacemo igru na sredini, izbi nabi, odbrana nam je prilicno smusena. Zekicu izvuci glavu iz guzice, dozovi se malo. Mozemo mi to puno bolje
Zekić sedmicu najbolji trener na svijetu, sedmicu najgori trener hahahaha, treba janeza vratit da se pozabavi sadržajem
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
vrijeme je da se i mirvic tjera lagano. Tolike sezone bez trofeja, toliko trenera nesposobnih i slag na tortu stadion nikad gori ,jos malo necemo nikako na kosevo. Pakuj se mirvicu i ajde ti u kolumbiju nije sarajevo za tebe
Previse je sinoc stvari u startu krenulo protiv nas da bi uspjeli izvuci pozitivan rezultat.
Idemo dalje aBd.
Idemo dalje aBd.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vrijeme je i da tebe neko skine sa teme, radi nešto pametno u životu a ne 24/7 ovdje valjaš gluposti sta treba. Pri tome utakmice ti nisi bio na Koševu, svaku ovdje prepametujes na forumu.EastMadness je napisao/la: ↑27 mar 2025, 07:55vrijeme je da se i mirvic tjera lagano. Tolike sezone bez trofeja, toliko trenera nesposobnih i slag na tortu stadion nikad gori ,jos malo necemo nikako na kosevo. Pakuj se mirvicu i ajde ti u kolumbiju nije sarajevo za tebe
Mi se sklonimo njima u ligi, oni nama u kupu
vidjet cemo jel istina sto se mahala, sinoc se jednim dijelom i potvrdilo.
-
- Kontakt:
EastMadness je napisao/la: ↑27 mar 2025, 07:55vrijeme je da se i mirvic tjera lagano. Tolike sezone bez trofeja, toliko trenera nesposobnih i slag na tortu stadion nikad gori ,jos malo necemo nikako na kosevo. Pakuj se mirvicu i ajde ti u kolumbiju nije sarajevo za tebe

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, rimljanin90 i 25 gostiju.