A tako sam i predpostavio par stranica prije, steta za stanu.BLU SKY je napisao/la:Stana najvjerovatnije potpisuje za olimpic?
Ljudi nek nam je sretno danas
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A tako sam i predpostavio par stranica prije, steta za stanu.BLU SKY je napisao/la:Stana najvjerovatnije potpisuje za olimpic?
Da se hoće i jedna tvoja obistiniti volio bi više nego ištasamogrbavica je napisao/la:Mogao bi doci Kvesic iz Splita!
Ja bih samo volio da neko istupi u javnost i kaže nam kako stojimo sa svim ovim stvarima koje su aktuelne i koje nas zanimaju, dakle, transparentnost. Da nam kažu koliko smo dužni i kome, šta je sa sponzorima, stadionom, marketingom, itd...zaboljisportuBiH je napisao/la:@ublehas sve jasno druže, razumijemo se. Samo sam govorio što potenciram članske prije svega ostalog. Zbog toga što kroz te članske možemo namaći lovu da pokrenemo i ostale marketinške stvari, a da ne diramo u redovni budžet za igrače.
Mislim da su oni debitanti u Evropi, ali ko bi išao na Maltulikusa je napisao/la:Daj Balzan
daj ba da mi nekako prođemo. može se otići na gostovanje i u drugom i trećem pretkolu.Virtu4l je napisao/la:Mislim da su oni debitanti u Evropi, ali ko bi išao na Maltulikusa je napisao/la:Daj Balzan![]()
Dobro je ovo, prolazimo koga god da dobijemo. Eto, ako bih birao volio bih izbjeći Sutjetsku i Ordabassy.