FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
koliko su platili affelaya, 3 miliona čini mi se? svaka mu čast prošao je po desnoj strani pored hijena iz madrida KO GAZELA 

Sve to stoji, slazem se. Nije svaki djon za crveni, pogotovo ne u bitnijim utakmicama.L-Train je napisao/la:
pa brate koliko si puta dosad vidio djon na fudblaski utakmicamapa najmanje jedno milion puta
![]()
pa zamisli da sad sudije razmisljaju da za svaki djon protivnickom igracu mozes slomiti nogu,pa onda bi se samo crveni dijelili
uglavnom cestitke,Messiu svaka cast al nasa obrana ga je "pustila"
Ipak, sudije ne vole Pepea zbog milion prljavih, pogibeljnih prekrsaja i to je vjerovatno presudni faktor. Svaki njegov prekrsaj se drukcije gleda. I Marcelo je na putu da zaradi takvu reputaciju. Tako je to, dzaba
- JuveSissoko
- Kontakt:
Di Maria je poseban padavicar, kako je samo bacio se dva puta i "zaradio" zuti Alvesu,UPS je napisao/la:Sve to stoji, slazem se. Nije svaki djon za crveni, pogotovo ne u bitnijim utakmicama.L-Train je napisao/la:
pa brate koliko si puta dosad vidio djon na fudblaski utakmicamapa najmanje jedno milion puta
![]()
pa zamisli da sad sudije razmisljaju da za svaki djon protivnickom igracu mozes slomiti nogu,pa onda bi se samo crveni dijelili
Ipak, sudije ne vole Pepea zbog milion prljavih, pogibeljnih prekrsaja i to je vjerovatno presudni faktor. Svaki njegov prekrsaj se drukcije gleda. I Marcelo je na putu da zaradi takvu reputaciju. Tako je to, dzaba
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Čestitam na pobjedi !
Ko gubi ima pravo da se ljuti(i sasvim je normalno da će se Realovci sada buniti,da je Real pobijedio bilo bi obratno),uglavnom sasvim zaslužena pobjeda.
Mourinhova taktika ne može proći svaki put,Real je išao da ne izgubi.
Messi
. . .
Ko gubi ima pravo da se ljuti(i sasvim je normalno da će se Realovci sada buniti,da je Real pobijedio bilo bi obratno),uglavnom sasvim zaslužena pobjeda.
Mourinhova taktika ne može proći svaki put,Real je išao da ne izgubi.
Messi

FK Pjetlovi
cigani su zasluzili crveni karton. marcelo namjerno gazi pedra, o pepeu da i ne pricam.
zasluzeno smo slavili. svi dobro odigrali, cak bez iniesta i pravog lijevog beka. guardiola nadmudrio mourinha. dakle finale sa man utd. bit ce zajebano, ali nadam se da mozemo doci do pobjede.
zasluzeno smo slavili. svi dobro odigrali, cak bez iniesta i pravog lijevog beka. guardiola nadmudrio mourinha. dakle finale sa man utd. bit ce zajebano, ali nadam se da mozemo doci do pobjede.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
koliko vidim slozio si se sa mnom da Pepe nije trebao dobiti crveni za ovaj start,al jbg njegovo ime je presudilo a to je smijesnoUPS je napisao/la:Sve to stoji, slazem se. Nije svaki djon za crveni, pogotovo ne u bitnijim utakmicama.L-Train je napisao/la:
![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pepu se vratilo veceras svo ono njegovo divljaštvo protiv drugih klubova a i provociranje Barcinih navijaca u kupu.
Cuj ne smije se dati crveni karton Pepeu
Pa tom igracu treba zabraniti bavljenje fudbalom, dok nekog nije ubio.
Cuj ne smije se dati crveni karton Pepeu

Cestitam!
Ne mogu da vjerujem da se nisu s loptom sastali i da im je sudija kriv!
Zalosno na sta se vade. Real ima najskuplji moguci tim svijeta i opet neznaju igrat fudbal nego ragbi. Pepe umalo onome nogu da slomi i opet im sudija kriv
Pa nisu ovo spanske sudije da mu ne smiju dat ni zuti! Adebayor samara Busquetsa i samo zuti
Marcelo namjerno staje Pedru na nogu da mu je slomi i nista
Ovdje je Barca zakinuta sudijskim odlukama a ne Real! Murinjo smijesan trener. Oni mu daju sve pare svijeta misle da su nesta dobili a kuci igraju utakmicu i imaju 20% posjeda lopte
Pa mogli su i Ibrakovica dovest i isto ovako igrat.
Dakle, cestitam, vidimo se u finalu!
Ne mogu da vjerujem da se nisu s loptom sastali i da im je sudija kriv!

Dakle, cestitam, vidimo se u finalu!
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
A vidjeces da ce Marcelo na prvoj sljedecoj utakmici kad napravio malo zesci prekrsaj, upravo zbog ovog starta nad sergiom, dobiti crveni. Tako je to, sve se snima, analizira. U danasnjem fudbalu koji je izuzetno skup, sa igracima koji sedmicno zaradjuju milione, niko ne voli koljace, pogotovo jos kad su isfrustriranijasmin256 je napisao/la:cigani su zasluzili crveni karton. marcelo namjerno gazi pedra, o pepeu da i ne pricam.
P.S. I ja se apsolutno slazem da se Pepeu zabrani bavljenje fudbalom. Idiot ce fakat nekoga ubiti. Sjecate se kako je Lisandro prosao u duelima sa njim - a sudija mu nista nije pokazao zbog pogibeljnih startova

- nidjo_barca
- Kontakt:
Treba malo pricekati da se Halovci primire,da se ispusu,malo iskazu frustracije,malo cmizdre,a kad odu u rupe progovoriti koju o tekmi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- JuveSissoko
- Kontakt:
21% prema 79% , i hoce neko da pobijedi u utakmici polu finala LP, to ti je isto kao kad Arsenal ne osuta prema golu i oni bi da nekako prodju dalje, pa treba igrat fudbal da bi se u istom pobijedilo a ne cekat da ti protivnicki igrac da loptu a mozda i sam sebi zabije gol 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Cestitam za ZASLUZEN prolaz u finale, nadigrali ste ih u svakom segmentu, a realu jedino preostaje da na leto opet potrose 500M na pojacanja 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Rekao sam svim svojim drugovima ,navijačima reala, nakon utakmice u kupu, uživajte dok traje. I nisu dugo uživali...
Svaka čast barci, ove kako nije stid da pričaju o suđenju. I još nešto, brz je onaj Ibrahim....
Svaka čast barci, ove kako nije stid da pričaju o suđenju. I još nešto, brz je onaj Ibrahim....
mes que un club
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
sta da ti kazem makar ne trosimo silne milione da bi nasilu dobijali trofeje kao neki... ali vidim ni to realu nije poslo za rukom ima nekih stvari koje novac nemoze da kupiL-Train je napisao/la:jel i ove sezone valja igrati europsku ligu,ajd sretno vamSasha L.F.C. je napisao/la:Cestitam za ZASLUZEN prolaz u finale, nadigrali ste ih u svakom segmentu, a realu jedino preostaje da na leto opet potrose 500M na pojacanja

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Hajmo spavanjeL-Train je napisao/la: jel i ove sezone valja igrati europsku ligu,ajd sretno vam
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- HeavensWonder
- Kontakt:
Al i Barca i Real su dobili po jedan crveni... Mourinho je sam izasao 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
HVALA,CAO
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ne preseravajte s tim posjedom lopte, u konacnici posjed lopte ne mora da ima presudnu vaznost.
Krenimo redom, Pepe je divljak, ali onaj start prvo na loptu zatim na nogu Alvesa u polufinalu Lige prvaka se ne sudi kao crveni karton. Ruku na srce Real Madrid je veceras zasluzio jedan crveni, bilo to ono gazenje Pedra ili ono samaranje od strane Adebayora, crveni bi dosao prije ili kasnije.
Sto se tice same igre, mora da shvatite da se protiv Barcelone drugacije ne moze igrati, pricate nesto protiv Mourinha koji je postavio jedinu formaciju s kojom se Barcelona moze dobiti. S druge strane Guardiola ga je nadmudrio u svim segmentima igre, Barca je loptu drzala u svojoj polovici bez namjere da krene naprijed, igraci Reala i Mourinho to nisu ocekivala i pomalo su se gubili jer nisu znali kako da odreaguju na to. Definitivno su se istrosili u finalnoj utakmici kupa. Nije bilo onog zara, trke i pokrivanja igraca.
Mozemo sada ovdje pisati danima, sta bi bilo da sudija nije dao crveni, itd. no iz ugla neutralnog navijaca konstatujem da je Barcelona apsolutno zasluzeno pobjedila, jednostavno bolji su za klasu kako od Reala tako i od svih ostalih ekipa.
Meni je stvarno nekad zao Reala, imaju predobre igrace, predobra generacija, no nece se proslaviti jer igraju fudbal u vremenu u kojem igra najbolja ekipa na svijetu svih vremena, niko nikad na ovakav nacin nije dominirao. Real Madrid ce morati praviti jednu pauzu sto se tice trofeja, ubjedjen sam u to, jedno 4 - 5 godina.
Cestitke navijacima Barcelone na zasluzenoj pobjedi !
Krenimo redom, Pepe je divljak, ali onaj start prvo na loptu zatim na nogu Alvesa u polufinalu Lige prvaka se ne sudi kao crveni karton. Ruku na srce Real Madrid je veceras zasluzio jedan crveni, bilo to ono gazenje Pedra ili ono samaranje od strane Adebayora, crveni bi dosao prije ili kasnije.
Sto se tice same igre, mora da shvatite da se protiv Barcelone drugacije ne moze igrati, pricate nesto protiv Mourinha koji je postavio jedinu formaciju s kojom se Barcelona moze dobiti. S druge strane Guardiola ga je nadmudrio u svim segmentima igre, Barca je loptu drzala u svojoj polovici bez namjere da krene naprijed, igraci Reala i Mourinho to nisu ocekivala i pomalo su se gubili jer nisu znali kako da odreaguju na to. Definitivno su se istrosili u finalnoj utakmici kupa. Nije bilo onog zara, trke i pokrivanja igraca.
Mozemo sada ovdje pisati danima, sta bi bilo da sudija nije dao crveni, itd. no iz ugla neutralnog navijaca konstatujem da je Barcelona apsolutno zasluzeno pobjedila, jednostavno bolji su za klasu kako od Reala tako i od svih ostalih ekipa.
Meni je stvarno nekad zao Reala, imaju predobre igrace, predobra generacija, no nece se proslaviti jer igraju fudbal u vremenu u kojem igra najbolja ekipa na svijetu svih vremena, niko nikad na ovakav nacin nije dominirao. Real Madrid ce morati praviti jednu pauzu sto se tice trofeja, ubjedjen sam u to, jedno 4 - 5 godina.
Cestitke navijacima Barcelone na zasluzenoj pobjedi !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gledao sam Zidanea, Maradonu, Platinia ali Messi, nevjerovatan je.
hahaha...prejako...Budimo ponosni svi zajedno na našu Barcu...ja sam lično očekivao poraz ali su me brate oduševili....ne znam ljudi moji sta da kazem...frankovci imaju ekipu vrijednu 400 milki,trener godisnje dobija 12 milki,igraju pred svojom publikom i opet parkiraju autobus....Pa kako im savjest ne proradi...frankovci su u proslosti uvijek gajili atraktivan stil a sada postadose mesari za jednu sezonu...Uzivajmo u ovoj pobijedi i valjda nece Maskerano i Alves zaraditi druge zute u revansu.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Hajmo spavanjeL-Train je napisao/la: jel i ove sezone valja igrati europsku ligu,ajd sretno vam
[youtube][/youtube]

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.