Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Lesinari sto vam se braca biju, prepisuju od vas?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Al Jaber je odličan igrač koji igra u pogrešnom klubu koji igra neprlagođenu formaciju njemu. Npr da igra kod nas sa Bubanja Jaber Pavičić bi bilo prejebeno. Šteta, uklopi se u sivilo, ali vidi se da zna , bljesne ponekad. Za njegovu karijeru bi najbolje bilo da ode u HNL npr.relativizam je napisao/la: ↑02 mar 2025, 23:48Gdje li je bila pamet onima što su poredili Gulija i arapskog mesija
Sa Karjasevicem i Radovcem kojeg vise bole leđa nego sto ne bole i iza Sukilovic Mahmic i slični teško može bolje od ovog sto pruža. A i Non stop ga drkaju te idi u Saudiju te idi u onu akademiju pa treniraj malo pa se povrijedi pa sjedi na klupu pa igraj pa nemoj igrat nikako , bas nema kontinuitet nikakav.
Ima ukupno 5 tekmi po 90 minuta ove godine. Nije nikad vezao dvije cijele utakmice.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo uzet cu za primjer 2 derbija koja ste realno mogli dobiti tu ste ispustili 4 boda to je 45 eventualnih plus ova tekma manje da je dobijete to je 48 samo 3 boda iza zrinjskog i pored par tekmi gdje su vas ostetili sigurno..bvsic je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:56To je tako u teoriji, ali kod nas je naopako sveQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:42pa dobro imate jos neke sanse al sad morate dobiti zrinjski i 2x borac u direktnom duelu i zelju u tom zadnjem derbiju.. dakle te 4 tekme ako dobijete bit cete gore sigurno..
Danas da je nekog postenja kod nas bili bi blize 2 boda zrinjskom ali eto.
Ponovit ce oni to opet nije strano nista, ove godine vicko i beus idu all-in.
Nas ce zguzit sudjenjem u kupu dole sam siguran
pa bolje da vas u kupu zakolju ako ce to znaciti da u ligi onda nece smijeti toliko
Nažalost, to ne ide tako. Potrudit' će se da nas zakolju u Kupu isto kao što su nas klali (do sad) u Ligi. Ništa novo.QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 00:11evo uzet cu za primjer 2 derbija koja ste realno mogli dobiti tu ste ispustili 4 boda to je 45 eventualnih plus ova tekma manje da je dobijete to je 48 samo 3 boda iza zrinjskog i pored par tekmi gdje su vas ostetili sigurno..bvsic je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:56To je tako u teoriji, ali kod nas je naopako sveQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:42pa dobro imate jos neke sanse al sad morate dobiti zrinjski i 2x borac u direktnom duelu i zelju u tom zadnjem derbiju.. dakle te 4 tekme ako dobijete bit cete gore sigurno..
pa bolje da vas u kupu zakolju ako ce to znaciti da u ligi onda nece smijeti toliko
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sad im je belaj ne znaju na koju stranu narkomana stati.
Fk Željezničar.
-
Guli zasad 5 miliona. Kad smo onakvog celika mogli uvaliti za 2.5, zasto ne bi i kvara.. ovog gulija, realno
1946-1987
Volim Želja ali Gulasenko je daleko najbolji igrac.Brz pokretan šut loptu stopa pregled igre.A i golmani polude bas kad je on u prilici.Mjenjam Dangubica i Mircevskog u paketu i još Remzu na jednu heftu za Gulina.Stenopo.
Jel normalno da onako krvnicku tuku covjeka koji ne daje znakove zivota.Boze sacuvaj.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Its called football rivalry! Moraš imati nešto čega se držiš da bi održao rivalstvo.. ništa loše tu nema. U drugim ligama ljudi pamte incidente stare i 70 godina.
Imam ja milion raje u Mo, i ta utakmica je uvijek tema. Svaki Bugojanac koji zaboravi te neke utakmice sa Čelikom ili Veležom, incidente protiv Želje, ovo ono.. i onda gotivi danas te klubove, za mene ja papak.
Budi mi dobar i uživaj u PL fudbalu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
To nije ni klanje vise, direktno smo osteceni u 2 navrata protiv zrinjskog. Penal nama dole i ovde gol njihov, po nekoj logici do je dobijena dole 3 boda i x ovde 1 bod. Direktni konkurentQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 00:11evo uzet cu za primjer 2 derbija koja ste realno mogli dobiti tu ste ispustili 4 boda to je 45 eventualnih plus ova tekma manje da je dobijete to je 48 samo 3 boda iza zrinjskog i pored par tekmi gdje su vas ostetili sigurno..bvsic je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:56To je tako u teoriji, ali kod nas je naopako sveQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:42pa dobro imate jos neke sanse al sad morate dobiti zrinjski i 2x borac u direktnom duelu i zelju u tom zadnjem derbiju.. dakle te 4 tekme ako dobijete bit cete gore sigurno..
A nas ce klat gdje god stignu sigurno, nece stati
Pa dobro nisu bas za porediti njih dvojica, medjutim siguram sam da bi Jaber igrao i kod vasrelativizam je napisao/la: ↑02 mar 2025, 23:48Gdje li je bila pamet onima što su poredili Gulija i arapskog mesija
Jaber je dobsr vezni koji pomaze i odbrani i napadu
Najvise je ukrao lopti od svih igraca u ligi
Za 21 godinu i vise je nego dobar
A Gulija nema ko sta ni komentarisati, njegovi potezi,golovi i asistencije sve govore i plus fair play je igrac
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- luckystrike
- Kontakt:
Komitet za sudije i suđenje NS/FS BiH, na hitnoj sjednici održanoj dana 02.03.2025. godine, je razmatrao izvještaj posmatrača suđenja sa utakmice XX kola WWIN lige BiH, HŠK Zrinjski – FK Velež, te je analizom situacija sa iste utvrdio sljedeće:
Komitet za sudije i suđenje smatra da je ovakvo igranje rukom igrača kažnjivo po svim elementima PNI i relevantnim uputstvima.
U skladu sa gore navedenim, kao i Uputstvom o ocjenjivanju sudija, ovakav nivo suđenja se smatra razočaravajućim, te se sudija Jelić sankcioniše nedelegiranjem na utakmice u skladu sa Pravilnikom o sudijama i suđenju NS/FS BiH.
Na ostalim utakmicama XX kola WWIN lige BiH nisu utvrđeni značajniji propusti u suđenju.
Komitet za sudije i suđenje će istrajati u nastojanjima da sudije svim klubovima omoguće jednake fer i korektne uslove u završnici prvenstva WWIN lige i Kup-a BiH, a u suprotnom će se dosljedno izricati kazne u skladu sa relevantnim propisima.
86.min: u začetku akcije, nakon koje ekipa HŠK Zrinjski postiže pogodak, napadač pomenute ekipe br. 99 koristi kažnjivu ruku, odvojenu od tijela, kako bi primio loptu i nastavlja igrati. Sudija Jelić propušta da ovo uoči u toku utakmice. Nakon postignutog pogotka, u skladu sa VAR protokolom, VAR sudija ispravno poziva sudiju Jelića na pregled snimke na terenu (OFR). Nakon pregledanog snimka, sudija Jelić ostaje pri svojoj pogrešnoj odluci, te priznaje postignuti pogodak.
Komitet za sudije i suđenje smatra da je ovakvo igranje rukom igrača kažnjivo po svim elementima PNI i relevantnim uputstvima.
U skladu sa gore navedenim, kao i Uputstvom o ocjenjivanju sudija, ovakav nivo suđenja se smatra razočaravajućim, te se sudija Jelić sankcioniše nedelegiranjem na utakmice u skladu sa Pravilnikom o sudijama i suđenju NS/FS BiH.
Na ostalim utakmicama XX kola WWIN lige BiH nisu utvrđeni značajniji propusti u suđenju.
Komitet za sudije i suđenje će istrajati u nastojanjima da sudije svim klubovima omoguće jednake fer i korektne uslove u završnici prvenstva WWIN lige i Kup-a BiH, a u suprotnom će se dosljedno izricati kazne u skladu sa relevantnim propisima.
Lopovi iz međunožja. Vickovi pušikurci. Beusovi štenci.
Džaba suspenzija kad Velež (ili bilo koja druga ekipa) izgubi bod(ove). A Jelić je fino "naplatio" ovu ruku, nema sumnje.luckystrike je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:10Komitet za sudije i suđenje NS/FS BiH, na hitnoj sjednici održanoj dana 02.03.2025. godine, je razmatrao izvještaj posmatrača suđenja sa utakmice XX kola WWIN lige BiH, HŠK Zrinjski – FK Velež, te je analizom situacija sa iste utvrdio sljedeće:
86.min: u začetku akcije, nakon koje ekipa HŠK Zrinjski postiže pogodak, napadač pomenute ekipe br. 99 koristi kažnjivu ruku, odvojenu od tijela, kako bi primio loptu i nastavlja igrati. Sudija Jelić propušta da ovo uoči u toku utakmice. Nakon postignutog pogotka, u skladu sa VAR protokolom, VAR sudija ispravno poziva sudiju Jelića na pregled snimke na terenu (OFR). Nakon pregledanog snimka, sudija Jelić ostaje pri svojoj pogrešnoj odluci, te priznaje postignuti pogodak.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
To je to, sad Tužilaštvo treba da otvori predmet i ispita da li ovde ima neke krivične odgovornosti, da li je Jelića neko uplašio ili mu na neki način zaprijetio, da li mu je dao mito, da li je uzeo mito itd. Ima ovde golemog posla za naše pravosuđe.Pendulum je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:24Džaba suspenzija kad Velež (ili bilo koja druga ekipa) izgubi bod(ove). A Jelić je fino "naplatio" ovu ruku, nema sumnje.luckystrike je napisao/la: ↑03 mar 2025, 11:10Komitet za sudije i suđenje NS/FS BiH, na hitnoj sjednici održanoj dana 02.03.2025. godine, je razmatrao izvještaj posmatrača suđenja sa utakmice XX kola WWIN lige BiH, HŠK Zrinjski – FK Velež, te je analizom situacija sa iste utvrdio sljedeće:
Komitet za sudije i suđenje će istrajati u nastojanjima da sudije svim klubovima omoguće jednake fer i korektne uslove u završnici prvenstva WWIN lige i Kup-a BiH, a u suprotnom će se dosljedno izricati kazne u skladu sa relevantnim propisima.![]()
-
- Kontakt:
Bas ces to moci dokazati al ga lupate
Pa dovoljno je da on prizna
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.