FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne bih se složio, mnogi prvoklasni golmani ovo ne bi izvukli, jer je šut izuzetno silovit bio, i ako se ne varam, prošla je kroz zid.pitarSA je napisao/la:golmanov gol
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma dobro umjesto njega ce vjerovatno said igrat ili crnkic ali neka ga za klupe duga je sezonajoker90 je napisao/la:Cetkovic igrac manje za sada!

Bravo Kova,spasio si Novakovica pljuvanja 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
E vala misljenja sam da bi ovo Pavlovic odbranio, ali sta je tu je, idemo dalje.
-
- Kontakt:
Gdje nam je sad odbrana? 

Joj leta i bacanja,vazda je bio divlji golman,kakva odbrana 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kadusic i 15 za sad nemogu dobiti prolaznu ocjenu. Kadusic se slomi trcajuci ali fali mu znanje, a 15ka djeluje izgubljeno. Svi ostali mogu dobiti prolaznu ocjenu. Dulja i bekic(bek) najbolji i vidi se sto igraju za repku
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Dulja beskoristan, zasad...
Radovac i Hodzic in,Kadusic i Cetkovic out
-
- Kontakt:
ulazi PROJEKAT 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Cetkovic je promasaj, to se realno i ocekivalo, ja nisam nasjeo na price da je najbolji igrac albanske lige, van pameti. Ubice nas promaha od silnog prpuha u zadnjoj liniji. 

Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 09 jul 2016, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ne igramo toliko ni lose,ali nam je odbrana najlosiji dio tima pogotovo desna strana.
Zao mi je sto Cetkovic ne igra na svojoj prirodnoj poziciji 10-ke. Ovako ga je na krilu tesko ocijeniti,ne bi ga ja otpisivao.
Ovaj Novakovic koliko sam vidio u 2. poluvremenu napredna verzija Kramara u najboljem slucaju.
Zao mi je sto Cetkovic ne igra na svojoj prirodnoj poziciji 10-ke. Ovako ga je na krilu tesko ocijeniti,ne bi ga ja otpisivao.
Ovaj Novakovic koliko sam vidio u 2. poluvremenu napredna verzija Kramara u najboljem slucaju.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 09 jul 2016, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ocekivane izmjene danas dva najlosija napustila teren
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BosnianKingdom
- Kontakt:
I ove godine naš najveći problem je što su svi stručnjaci i svi se u sve razumiju...
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Ćetković je ODLIČAN!
zagorski je napisao/la:Ne igramo toliko ni lose,ali nam je odbrana najlosiji dio tima pogotovo desna strana.
Dobar si kad si ga procijenio za 25 minuta. Svaka čast..

Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 09 jul 2016, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Ćetković je ODLIČAN!
Ne sudi se knjizi na osnovu jednog poglavlja, niti albumu na osnovu jedne pjesme. Baš me zanima šta ćeš napisati kada isti igrač bude odigrao dobru rolu, npr. već u prvoj prvenstvenoj utakmici...
Evo nam neka desetka ulazi 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, rimljanin90 i 26 gostiju.