Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- legenda reala
- Kontakt:
Besic je napisao/la:legendoooo
uštipak se vratila
Drago mi je
Kobe
Besko je sa sela
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Iz vedra neba sinoć Meca Cazin na iftaru kod nas. Šta sve čovjek neće doživjeti. 
Kocka je bačena
Jos bolje, tu se moze jos vise posvetiti izucavanju islamskih nauka.legenda reala je napisao/la:Besic je napisao/la:legendoooo
uštipak se vratila
Drago mi je
Kobe
Besko je sa sela
Kad se brat @Hendo pojavi u Mecinom narednom klipu s ahmedijom na glavi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Eto vidiš, zlobna prema meni i odmah slijedi kazna, ako to nije lekcija onda ne znam šta jestrasavoje je napisao/la:Nijedne da vise nisam cula, iz principa.Donnie Darko je napisao/la:
Pa, da, jer ne prihvatam to kao odgovor, sa obzirom da za semafore imam on/off dugmeIz principa je uvijek na off
Kakav danak neiskustvu. Otvorila balkon, a upaljeno svjetlo. To hrpa leptirica uletjela ala boeing yc-14.
Htio sam ti poželiti dobro jutro, ali posto je nijedne
mjenjate li vi prekovremene za slobodne dane?legenda reala je napisao/la:Beskoooooooo
Kawhkoooooooo
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
sve more, osim slobodnih danaPenaltiky je napisao/la:mjenjate li vi prekovremene za slobodne dane?legenda reala je napisao/la:Beskoooooooo
Kawhkoooooooo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:sve more, osim slobodnih danaPenaltiky je napisao/la:mjenjate li vi prekovremene za slobodne dane?legenda reala je napisao/la:Beskoooooooo
Kawhkoooooooo
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 01 jun 2017, 07:54, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
nije
Kakvu sliku je samo objavio Saša Kovačević na instagramu 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Al' kakav samo komentar Adila ispodDex je napisao/la:Kakvu sliku je samo objavio Saša Kovačević na instagramu
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Suština komentaraAerials je napisao/la:Al' kakav samo komentar Adila ispodDex je napisao/la:Kakvu sliku je samo objavio Saša Kovačević na instagramu![]()

Dok oni skontaju ko će uzet šta da pojede, ja sam mogao kakav kolačić pojest 
Djevojke nece biti slatke kao ti.Dex je napisao/la:Dok oni skontaju ko će uzet šta da pojede, ja sam mogao kakav kolačić pojest
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jutro
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Joj jes gadno se probudit vako rano a da nisi mahmuran
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kad mi najviše treba da me glava ne boli, ja ne mogu na oči da gledam od bolova 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Imam ja tramalaAerials je napisao/la:Kad mi najviše treba da me glava ne boli, ja ne mogu na oči da gledam od bolova
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 8 gostiju.