FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 13 jun 2010, 10:16

Mogao bi on izgleda nama dobro doć'.. :D :D
1947!

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 13 jun 2010, 17:59

Želim vam sretan povratak u PL i da se dugo zadržite, puno lijepih utakmica sa Zvijezdom!

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 13 jun 2010, 22:01

ŠB_Fidelis je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:haha nisam tebi nista ni govorio :D nisi se ni rodio tada bio :D
nisam jel??? e moj balo ti ces rec kad sam se ja rodio..... naj gori ste nebude vas 20 na utakmicama..samo ste za ismijavanja stvoreni... :twisted: :twisted:
LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Dobro jel ti u redu to? Normalno da nisi rodjen tada bio. Razlika izmedju te dvije grupe danas je primjetna, htio ti to priznati ili ne, ako iole pratis scenu. Brojku mozes koliko hoces navoditi, ali ako ti klosarluk i sabanija vlada tribinama, dzaba ti i taj segment. Dokazivanje tek predstoji.
Ne bih da se prepucavamo oko toga ko je seljak a ko iz grada, ali je ocito da nisi nikad bio u Banovicima. A ne moras mi vjerovati, za to zige-zage i ja sam mislio da je neka nasa lokalna zajebancija. Medjutim, prije par godina sam procitao na netu knjigu od nekog "vidjenijeg " navijaca Millwall-a koji spominje upravo to zige-zage na utakmicama Engleske lige. O Listici ne bih da komentarisem...
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 14 jun 2010, 00:24

LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Dobro jel ti u redu to? Normalno da nisi rodjen tada bio. Razlika izmedju te dvije grupe danas je primjetna, htio ti to priznati ili ne, ako iole pratis scenu. Brojku mozes koliko hoces navoditi, ali ako ti klosarluk i sabanija vlada tribinama, dzaba ti i taj segment. Dokazivanje tek predstoji.[/quote]

Ne bih da se prepucavamo oko toga ko je seljak a ko iz grada, ali je ocito da nisi nikad bio u Banovicima. A ne moras mi vjerovati, za to zige-zage i ja sam mislio da je neka nasa lokalna zajebancija. Medjutim, prije par godina sam procitao na netu knjigu od nekog "vidjenijeg " navijaca Millwall-a koji spominje upravo to zige-zage na utakmicama Engleske lige. O Listici ne bih da komentarisem...[/quote]
to care reci im ko je seljak.. :) :)
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jun 2010, 02:08

ma haj komsije sta se sikirate POZDRAVITE MI PIVU i BERZU,KARU dole... oni su vam nekada bili vjerni navijaci, a Kara je cak bio i igrac te stare generacije Buducnosti :)(naravno prije rata)....istina d au Banovicima danas je dosta doslo da nekazem svakakve mrake.Prije rata bogami banovici su bili dosta drugaci.Ja imam vikendicu naprimjer u Mackovcu to jeste u blizini odmaralista Zlaca koje se nalazi pored Banovica.Ja cu samo reci srento komsijama u ovoj jad i cemer ligi i nadam se da ce sa nama i Zvijezdom sto duze igrati skupa u toj istoj ligi.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jun 2010, 03:44

Van Klomp je napisao/la:
LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Dobro jel ti u redu to? Normalno da nisi rodjen tada bio. Razlika izmedju te dvije grupe danas je primjetna, htio ti to priznati ili ne, ako iole pratis scenu. Brojku mozes koliko hoces navoditi, ali ako ti klosarluk i sabanija vlada tribinama, dzaba ti i taj segment. Dokazivanje tek predstoji.
Ne bih da se prepucavamo oko toga ko je seljak a ko iz grada, ali je ocito da nisi nikad bio u Banovicima. A ne moras mi vjerovati, za to zige-zage i ja sam mislio da je neka nasa lokalna zajebancija. Medjutim, prije par godina sam procitao na netu knjigu od nekog "vidjenijeg " navijaca Millwall-a koji spominje upravo to zige-zage na utakmicama Engleske lige. O Listici ne bih da komentarisem...
Jesam ja mozda nesto govorio o seljacima, gradovima? Prolazio sam kroz date Banovice kad sam bio u okolici Tuzle, bas da sam stao u njima i ''bio'' na duzi period, nisam, a radi se ionako o dvjema sredinama priblizne ili iste velicine, samo sto je u vas sve ''baceno'' na ugljen, a u nas je jedno 3/4 stanovnistva u usluznom sektoru, trgovini, obrtu, itd., s obzirom da je geografija lokacije takva da fakticki nema obradivih povrsina ili dominantnih rudarskih ekspolatanata. Uostalom nebitno, sam si povukao tu pricu, a veze nema s recenim, ne broji mi se tko je seljak, tko nije, takvog ces i u New Yorku prepoznati bez da se truditi moras. To uopce veze ne mora imati s navijacima, ima i puno vecih sredina u BiH pa vlada preveliko padobranstvo indijanstvo da budu top grupa (naravno, govorim o top grupama, ne nama) i sami sebe unistavaju.
Nije to samo engleska zajebancija, toga ima i po Njemackoj i drugdje, brojna je izvedenica, a nije svugdje isto, no to ne mijenja cinjenicu da klip malo smijesno zbog toga djeluje, jednostavno, pa ljutio se na to ili ne, djeluje neozbiljno.
O Listici svakako nemas sta ni komentirati, Listica je rijeka.
...Život za Široki...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 jun 2010, 11:28

UKLONJENI KLIPOVI(ljumani koji su smijesni po vama)sa youtube....nadam se da vam je učinjena VELIKA usluga!!! :mrgreen: :mrgreen:
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 jun 2010, 11:37

SaltCityAttack je napisao/la:ma haj komsije sta se sikirate POZDRAVITE MI PIVU i BERZU,KARU dole... oni su vam nekada bili vjerni navijaci, a Kara je cak bio i igrac te stare generacije Buducnosti :)(naravno prije rata)....istina d au Banovicima danas je dosta doslo da nekazem svakakve mrake.Prije rata bogami banovici su bili dosta drugaci.Ja imam vikendicu naprimjer u Mackovcu to jeste u blizini odmaralista Zlaca koje se nalazi pored Banovica.Ja cu samo reci srento komsijama u ovoj jad i cemer ligi i nadam se da ce sa nama i Zvijezdom sto duze igrati skupa u toj istoj ligi.
ma oni su i dan danas glavni heheh....jos uvijek su najglasniji na tribini :D :D :D
1947!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 jun 2010, 12:23

Sto pobrisa klipove ove sa youtube-a :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 14 jun 2010, 13:00

Van Klomp je napisao/la:
Jesam ja mozda nesto govorio o seljacima, gradovima? Prolazio sam kroz date Banovice kad sam bio u okolici Tuzle, bas da sam stao u njima i ''bio'' na duzi period, nisam, a radi se ionako o dvjema sredinama priblizne ili iste velicine, samo sto je u vas sve ''baceno'' na ugljen, a u nas je jedno 3/4 stanovnistva u usluznom sektoru, trgovini, obrtu, itd., s obzirom da je geografija lokacije takva da fakticki nema obradivih povrsina ili dominantnih rudarskih ekspolatanata. Uostalom nebitno, sam si povukao tu pricu, a veze nema s recenim, ne broji mi se tko je seljak, tko nije, takvog ces i u New Yorku prepoznati bez da se truditi moras. To uopce veze ne mora imati s navijacima, ima i puno vecih sredina u BiH pa vlada preveliko padobranstvo indijanstvo da budu top grupa (naravno, govorim o top grupama, ne nama) i sami sebe unistavaju.
Nije to samo engleska zajebancija, toga ima i po Njemackoj i drugdje, brojna je izvedenica, a nije svugdje isto, no to ne mijenja cinjenicu da klip malo smijesno zbog toga djeluje, jednostavno, pa ljutio se na to ili ne, djeluje neozbiljno.
Neko je napisao: LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Ko je napisao - pojma nemam :?: Uostalom, vidjeces ove sezone Banovicane u puno vecem broju i boljem izdanju na gostovanjima. To je uvijek bila bolja furka za nas. Tada idu svi a ima nas stvarno puno...
I jos nesto: Hebem ti scenu koja se odrzava prepisujuci ono sto zapadne ili istocne komsije rade. Bolje i zige-zage nego obradjene pjesme BBB, Torcide, Grobara ili Delija...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 jun 2010, 16:03

Gazija< je napisao/la:Jao navijaci su beton ,al i brojni su brate :D
Ali i ime brate, čuj Ljumani, sad je furka boys ovo ono :D
ZIGE ZAGE hhahahaha

jedan od onih koji su provocirali..... :evil: :evil: :evil: :x
1947!

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 14 jun 2010, 18:12

Kad ce biti nove slike stadiona?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jun 2010, 18:18

Van Klomp je napisao/la:
Van Klomp je napisao/la:
Neko je napisao: LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Ko je napisao - pojma nemam :?: Uostalom, vidjeces ove sezone Banovicane u puno vecem broju i boljem izdanju na gostovanjima. To je uvijek bila bolja furka za nas. Tada idu svi a ima nas stvarno puno...
I jos nesto: Hebem ti scenu koja se odrzava prepisujuci ono sto zapadne ili istocne komsije rade. Bolje i zige-zage nego obradjene pjesme BBB, Torcide, Grobara ili Delija...
A to ima veze sa gradom, selom u vezi cega? Rekoh samo da glupo zvuci, kao sto i jest, meni osobno bar (a nisam jedini), nastranu sto je zajebancija. Ne sumnjam ja u to, samo vi svoj posao.
A za to zadnje se ja slazem, al ako si iole upucen u to sto pises, onda ces poznati i priznati da mi u biti bas vjerojatno i ponajvise originalnih, vlastitih pjesama od svih i imamo, a necu ni nabrojavati brojne koji zvuce kao kopija gore navedenih, a slove za top grupe. Nije ti sve samo ni u brojci, ona je samo odraz velicine sredine i datih uvjeta.
...Život za Široki...

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 14 jun 2010, 18:43

eko je napisao: LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Ko je napisao - pojma
A to ima veze sa gradom, selom u vezi cega? Rekoh samo da glupo zvuci, kao sto i jest, meni osobno bar (a nisam jedini), nastranu sto je zajebancija. Ne sumnjam ja u to, samo vi svoj posao.
elicine sredine i datih uvjeta.[/quote][/quote][/quote]
hajd ok ti si upravu..ajde sad fofaj sa teme :arrow:

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 14 jun 2010, 21:51

_amel_13_BHf_ je napisao/la:eko je napisao: LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Ko je napisao - pojma
elicine sredine i datih uvjeta.
[/quote][/quote]
hajd ok ti si upravu..ajde sad fofaj sa teme :arrow:[/quote]

Lakse malo ... Pusti covjeka neka kaze sta ima. Mozda i nesto naucis od njega. U vezi nekih stvari ni ja ni ti se necemo sloziti sa njim a u nekim stvarima je potpuno u pravu. Zato uci se od njega kako se postavljaju smisleni komentari na forumu. Nego, ako hoces da ukines nasu diskusiju, postavljaj fotke, clanke, itd. Npr. evo liste golmana koji su bili sa najduze minuta bez primljenog gola.

Goalkeeper Club Nationality Period Minutes
Torhüter Verein Nationalität Periode Minuten
Portero Club Nacionalidad Período Minutos
Gardien de but Club Nationalité Période Minutes

1. Geraldo Pereira de Matos Filho »Mazarópi« CR Vasco da Gama Rio de Janeiro Brasil 18.05.1977- 07.09.1978 1.816
2. Thabet El-Batal National SC Cairo Egypt 07.04.1975-29.12.1976 1.442
3. Dany Verlinden Club Brugge KV België 03.03.1990-26.09.1990 1.390
4. José María Buljubasich CD Universidad Católica Santiago Argentina 26.06.2005-30.10.2005 1.352
5. Thabet El-Batal National SC Cairo Egypt 03.03.1978-16.02.1979 1.325
6. Edwin van der Sar Manchester United FC Nederland 08.11.2008-04.03.2009 1.311
7. Essam El-Hadari National SC Cairo Egypt 28.02.2006-21.08.2006 1.288
8. Sameer Saeed * Al-Arabi Club Kuwait-City Kuwait 01.11.1987-23.11.1989 1.283
9. Abel Resino Gómez Club Atlético de Madrid España 25.11.1990-17.03.1991 1.275
10. Gaëtan Huard FC Girondins de Bordeaux France 03.12.1992-10.04.1993 1.266
11. Armelino Donizete Quagliano »Zetti« SE Palmeiras São Paulo Brasil 05.04.1987-24.05.1987 1.242
12. Marios Praxitelous Omonia Nicosia Cyprus 25.10.1981-13.02.1982 1.221
13. Stoyan Yordanov CSKA Sofia Bulgaria 06.09.1970-30.05.1971 1.202
14. Vítor Manuel Martins Baía FC do Porto Portugal 15.09.1991-05.01.1992 1.191
15. Dimitar Ivankov Levski Sofia Bulgaria 09.05.1998-15.08.1999 1.190
16. Ibrahim Mujkić FK Budućnost Banovići Bosne i Hercegovine 20.11.1999-16.05.2000 1.156
17. Robert Clark Aberdeen FC Scotland 24.10.1970-16.01.1971 1.155
18. Denis Romanenco Zimbru Chisinau Moldova 18.09.1998-13.07.1999 1.154
19. Ikrami El-Shahhat National SC Cairo Egypt 21.11.1976-30.12.1977 1.133

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 jun 2010, 00:17

ulaznica je napisao/la:Kad ce biti nove slike stadiona?
Vec ih imam samo da ubacim....
1947!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 15 jun 2010, 14:56

Admir Ćehajić na pragu Banovićke Budućnosti!
više na: http://****

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 15 jun 2010, 22:38

haskic 99% novi igrac Krylya Sovetov-a za nekoliko dana ide u mađarku kako bi obavio pripreme sa klubom i da bi se utancili detalji oko ugovora i odstete koja ce biti uplacena upravi banovicana. ;)
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 15 jun 2010, 23:21

jbg..ode nam haska... :evil: :evil:

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 15 jun 2010, 23:28

_amel_13_BHf_ je napisao/la:jbg..ode nam haska... :evil: :evil:
jbg.,maloprije dolazila njegova mati i otac kod mene,.,i rekose mi., ;)
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.