Hoce li se kod nas moci uzeti album sa tvrdim koricama, i gdje?
Da se naruci direktno sa Panini, vjerovatno ne. Neko je rekao da ima neko u Vogosci da prodaje za 40KM. Original cijena sa panini.de 9.99€.
Znaš li slučajno da li je kompatibilan sa sličicama koje idu na bh tržište? Ima li smisla ganjati nekoga po Švabiji da pakuje ili donese?
I ja sam mozda gledao tu varijantu da uganjam nekog vani. Vodjen logikom, moraju biti kompatibilne sa nasim slicicama. Jedino sto ce biti vjerovatno drugacije su one promotivne slicice CocaCole na kraju albuma, kao sto je bila slicica Dzeke 2014.
Da se naruci direktno sa Panini, vjerovatno ne. Neko je rekao da ima neko u Vogosci da prodaje za 40KM. Original cijena sa panini.de 9.99€.
Znaš li slučajno da li je kompatibilan sa sličicama koje idu na bh tržište? Ima li smisla ganjati nekoga po Švabiji da pakuje ili donese?
I ja sam mozda gledao tu varijantu da uganjam nekog vani. Vodjen logikom, moraju biti kompatibilne sa nasim slicicama. Jedino sto ce biti vjerovatno drugacije su one promotivne slicice CocaCole na kraju albuma, kao sto je bila slicica Dzeke 2014.
Ma ja o tome razmišljam da naručim ali kontam nerviralo bi me da mi bilo sta pise na njemačkom, ima li neka UK varijanta.
Druže ,ti je oficijelni album,štampaju se milioni primjeraka,
Panini je gigant,tu ne mogu kupci uticati stavite ovog ili onog..dobiješ konačnu verziju i hoćeš nećeš...meni je prošli Katar bio katastrofa ,pa ono je crtani film ko da su se djeca igrala..na sličicama neki oblačići..puff,kaboom,tras,tačno šega
Hoce li se kod nas moci uzeti album sa tvrdim koricama, i gdje?
Takodjer, ima li neko aplikaciju za pracenje kolekcije slicica? Ja sam primjetio da ima Figuritas. Ako je ona najbolja, trebala bi da postane standard za koristenje tokom mijenjanja
Navodno, postoje dobre šanse da će se u BiH prvi put moći kupiti tvrdokoričeni (HC) Panini album. Opet navodno, cijena će biti 30 km. Za one kojima je to skupo, imaće mogućnost kupovine običnog albuma u kompletu sa 4 kesice, cijena 10 km. Znači album se dobije za DŽ.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
Narucio sam ovaj album tvrdim koricama + 948 sličica. Ako bude ko blizu Stuttgart - Tübingen neka se javi da mijenjamo duple
Kako sad 948 sličica?
Sad sam provjerio ipak 926 bih trebao ukupno dobiti u ovim paketima sto sam narucio (132 paketica po 7 slicica i 2 sjajne od DFB). Ali uzet cu jos kad stignu u markete
Narucio sam ovaj album tvrdim koricama + 948 sličica. Ako bude ko blizu Stuttgart - Tübingen neka se javi da mijenjamo duple
Kako sad 948 sličica?
Sad sam provjerio ipak 926 bih trebao ukupno dobiti u ovim paketima sto sam narucio (132 paketica po 7 slicica i 2 sjajne od DFB). Ali uzet cu jos kad stignu u markete
Nije toliko strasno skupo, opet si puno narucio
Trebam isto naruciti ali ne znam hocul uzeti album tvrdi ili onaj laksi album? Jel tolika razlika u kvalitetu?
Trebam isto naruciti ali ne znam hocul uzeti album tvrdi ili onaj laksi album? Jel tolika razlika u kvalitetu?
Ja kontao uzeti 100 paketa, pa bude sta bude
Obični album će ti se raspasti, nečeš zaljepiti ni 300 komada počeće ti se listovi odvajat. Razlika jeste ogromna.
Ja kontao uzeti 100 paketa, pa bude sta bude
Obični album će ti se raspasti, nečeš zaljepiti ni 300 komada počeće ti se listovi odvajat. Razlika jeste ogromna.