ŠVEDSKA,ITALIJA,SRBIJA,BJELORUSIJA.
Dobar,dobar,ma extra.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
RED JE RED što reče Balašević.obannon je napisao/la:I ja sam zadovoljan.
A/SRBIJA,ITALIJA,BELORUSIJA,ŠVEDSKA
B/ŠPANIJA, ENGLESKA, NEMAČKA, FINSKA
Ajd pa da osvojimo, red je
MA SJAŠI "šećeru"secer je napisao/la:Nasa repka je poput Hoffenheim-a -iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, zato pozurite, srbi, i ugovorite prijateljski mec ako hocete izvuci remi.
Slijedece godine u ovo doba mozete jedino proci kao Estonija.
alan_cardec je napisao/la:Čuo sam za Šećerbegovića(čini mi se da je igrao u Slobodi).U tom nekom periodu 60-ih na prostorima bivše Yuge,a i šire nije bilo boljeg igrača od Dragana Džajića to je sigurnoUostalom ne znam otkud ti da porediš njih dvojicu?Džaja sa može porediti sa jako malo igrača svog vremena.
Ovo za Ćiru si trebao staviti u njegov topic,ali se potpuno slažem.On je sve samo ne lud.Ja bih rekao da je on 100% proračunat.Znaš zašto je Ćiro ponudio utakmicu Hrvatima baš u februarskom terminu?Zato što zna da od te utakmice nema ništa jer su Hrvati već odavno ugovorili gostovanje u Rumuniji u februaru,a prema pravilima FIFE I UEFE,kad dvije reprezentacije ugovore utakmicu,ako jedna repka prekrši ugovor biva nočano kažnjena.Ma zna Ćiro šta radi.Ja da sam na njegovom mjestu ne bih baš previše tražio tu utakmicu i to kod Hrvata,jer Hrvati su,volio ih ja ili ne,pokazali na EURU koliko mogu.Jednostavno Ćiro je ovo uradio da bi se na ovaj način u BiH napravila još veća euforija pred utakmice sa Belgijom.Još jedan u nizu Ćirinih trikova sa medijima.
Ako bi u narednom periodu igrale Srbija i BiH,pobijedila bi vjerovatno Srbija jer naprosto imamo jaču reprezentaciju,a i odbrana BiH je ono baš...Ne znam jesi li slučajno pogledao neku od utakmica reprezentacije Srbije u zadnjih tri-četiri mjeseca,ali vjerovatno nisi dok nas porediš sa jednom Estonijom.
pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.