Muhamed Subašić

mrtvi

Re: Muhamed Subašić

Post Postao/la mrtvi » 14 feb 2011, 00:44

ma nema kuveta kod njega
Vase je samo da umrete.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2011, 16:39

http://www.transfermarkt.tv/de/die-trau ... urzmeldung

Subasic otkriva svojih najboljih 11 .. Zanimljivo kako je napisao Messi ... Messy :D

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 16 feb 2011, 07:38

hahahah cuj vedran jese hahahah

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 26 feb 2011, 22:14

Subasic danas solidan. Imao je jednu vecu gresku nakon ispucavanja lopte, Sehic ispucao, njega preskocila, i nakon toga je bila dosta dobra sansa. Sve ostalo odradio jako dobro ili solidno, dobro zatvarao Besliju. Fizicki izgleda dosta spremno.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 apr 2011, 14:04

Gdje je nestao taj dragulj,evo sad procitah da se Inter ukljucio u borbu za Sabanovog pulena,mislim da ce Morati pobjediti ispred Klaponje i Sensijeve djevojcice :lol:
1921-2011

88000
Kontakt:

Post Postao/la 88000 » 14 apr 2011, 18:01

potpiso novi ugovor sa olimpikom :lol: :lol: :lol: :lol: a ko ic ce u dortmund :lol: :lol: :lol:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 apr 2011, 21:13

88000 je napisao/la:potpiso novi ugovor sa olimpikom :lol: :lol: :lol: :lol: a ko ic ce u dortmund :lol: :lol: :lol:
staje ov dje smije sno :roll:
nez nam nija

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 15 apr 2011, 03:18

88000 je napisao/la:potpiso novi ugovor sa olimpikom :lol: :lol: :lol: :lol: a ko ic ce u dortmund :lol: :lol: :lol:
Sta si navro ko june kroz zivicu, gdje zuris, mamak ima pres sobom jos 10 godina profesionalne karijere, vidjecemo...Da ga je Pape vise forsirao ko zna sta bi bilo...po meni velika greska Suscia sto mu nije dao sansu posle Meksika gdje je vise nego dobro odigrao za ono vrijeme sto je bio unutra. Na lijevoj strani ce sada biti guzve jer Lulic blista, a vraca se i Salih i pitanje je kako bi se bilo koji od njih snasao na drugoj poziciji. Prije sam bio za opciju Mujdza - Lulic po desnoj i Subasic - Salihovic po lijovoj, medjuti posle one Luliceve partije protiv Rumuna ne bi ga micao ni za zivu glavu. Ali Papka ni u ludilu ne bih gurao ispred Subase....Dok se papcina okrene Subasa je vec spreman za centarsut ili cak i udarac kao u onom slucaju kada je dlaka falila da ga uvali Mexama.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 15 apr 2011, 10:49

Saban je napisao/la:
Sta si navro ko june kroz zivicu, gdje zuris, mamak ima pres sobom jos 10 godina profesionalne karijere, vidjecemo...Da ga je Pape vise forsirao ko zna sta bi bilo...po meni velika greska Suscia sto mu nije dao sansu posle Meksika gdje je vise nego dobro odigrao za ono vrijeme sto je bio unutra. Na lijevoj strani ce sada biti guzve jer Lulic blista, a vraca se i Salih i pitanje je kako bi se bilo koji od njih snasao na drugoj poziciji. Prije sam bio za opciju Mujdza - Lulic po desnoj i Subasic - Salihovic po lijovoj, medjuti posle one Luliceve partije protiv Rumuna ne bi ga micao ni za zivu glavu. Ali Papka ni u ludilu ne bih gurao ispred Subase....Dok se papcina okrene Subasa je vec spreman za centarsut ili cak i udarac kao u onom slucaju kada je dlaka falila da ga uvali Mexama.
jesil ti normalan ?, cuj Subasica gurati ispred jednog Papca :shock: nemoj me shvatiti pobresno, svidja mi se Subasic i mislim da ima dobri karijeru ispred sebe isto kao i Besic i Vranjes ali reci da jedan veteran kao Papac ispadne prije Subasica je smijesno
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

bojan-vultures
Kontakt:

Post Postao/la bojan-vultures » 15 apr 2011, 11:10

Papca nisam dugo gledao, ali nema nikakve dileme da je barem 10 puta bolji od Subašića. Malom svaka čast, ali daleko je on od Papca

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 apr 2011, 14:52

Vi izlgeda jedva docekali da propane Muhamedov trasnfer, da ga mozete dobro ispljuvati. Nekima izgleda krivo sto ima potencijala da bude jedan od rijetkih iz nase lige sto bi uspjeli u nekoj vecoj ligi.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 16 apr 2011, 03:14

bordo_Sarajevo je napisao/la:
jesil ti normalan ?, cuj Subasica gurati ispred jednog Papca :shock: nemoj me shvatiti pobresno, svidja mi se Subasic i mislim da ima dobri karijeru ispred sebe isto kao i Besic i Vranjes ali reci da jedan veteran kao Papac ispadne prije Subasica je smijesno
Subasic je mladji od Papka 10-tak godina i sve da je Papak stvarno bolji od njega ne bih ga pozvao prije Muhameda. Znaci govorimo samo o kombinaciji kvaliteta i perspektive, da uopste ne idemo na to da je Sasa obicno smece koje je izdalo reprezentaciju kada je bio najpotrebniji. On bi bio idealan igrac za Cirina vakta da odigra toga lijevog polucentarhalfa, da rastereti Jahica koji bi onda mogao povuci i naprijed, bio je u jako dobroj formi. U sistemu 3-5-2 ne bi bilo potrebe da Papac prelazi centar on bi bo to obezbjedjenje Salihoviceve strane kada se ovaj, potpuno iznemogao od trcanja gore - dole ne uspije vratiti da pokrije lijevo...
Sada je kod Papeta sistem igre potpuno drugaciji i tu je Subasic BOLJI od Papca, Brzi, bolji sa loptom, ima bolji centarshut, udarac. Kako je i sam tvrdio ovo je vrijeme da se Papac oprosti, a ne da rezmislja o tome da konkurise Subasicu,Lulicu, Salihovicu, Besicu...U ovom kvalifikacijama tesko ce i Subasic dobiti neku ozbiljniju sansu (a kamoli Papac) ali mlad je, pa Mujdza je sa 26 debitovao, Lulic nesto mladji - ako ne racunamo onu pod Piricem kada nije bilo 20 reprezentativac.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 16 apr 2011, 16:48

Ma sretno Subaša i samo naprijed u inat ovim ljubomornim dušmanima.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 apr 2011, 12:29

Evo Muhamed je na pregovorima sa nekim klubom iz lige petice. Vjerovatno u Njemackoj. Samo da ne bude kao sa Grujicem, Berberovicem, Husejinovicem itd. Nije mala stvar prec direkt iz ovog naseg jada, u Bundesligu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 22 apr 2011, 13:03

Ma šta će proć kao oni.On je živio u Njemačkoj i zna njihov mentalitet.Neko ga je očito već dugo pratio i sad je samo na njemu,a ja mu zaista kao i našem Husejnoviću,Bekiću,Borogovcu želim sve najbolje ,jer za ovu stvar treba imati mnogo i sreće, kao i ono ko stoji iza tebe,a u Subašićeve mogućnosti niti jednog momenta neću da sumnjam.

meho69
Kontakt:

Post Postao/la meho69 » 22 apr 2011, 13:15

Cartman je napisao/la:Evo Muhamed je na pregovorima sa nekim klubom iz lige petice. Vjerovatno u Njemackoj. Samo da ne bude kao sa Grujicem, Berberovicem, Husejinovicem itd. Nije mala stvar prec direkt iz ovog naseg jada, u Bundesligu.
oce ko sto je zec otisao u hofenheim,stutgart..ibricic u aston villu..itd

otic ce u slaviu prag plafon

novo_ime
Kontakt:

Post Postao/la novo_ime » 22 apr 2011, 13:21

meho69 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Evo Muhamed je na pregovorima sa nekim klubom iz lige petice. Vjerovatno u Njemackoj. Samo da ne bude kao sa Grujicem, Berberovicem, Husejinovicem itd. Nije mala stvar prec direkt iz ovog naseg jada, u Bundesligu.

mislim da ce u njemackoj zavrsiti,ali u nekom osrednjem klubu...u svakom slucaju neka mu je sretno..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 22 apr 2011, 13:29

Ma Muhamed je vec okusio zivota na zapadu tako da njemu nece biti tesko oduprijeti se porocima a u ostalom covjek je zivio u Svabiji, po meni to i jest presudno za njegov uspijeh jer zaista je momak radom sve postigao (pravo Svabski :mrgreen: ).

Sretno!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

meho69
Kontakt:

Post Postao/la meho69 » 22 apr 2011, 13:42

novo_ime je napisao/la:
meho69 je napisao/la:

mislim da ce u njemackoj zavrsiti,ali u nekom osrednjem klubu...u svakom slucaju neka mu je sretno..
ma kakva njemacka,kad je zec prelazio nema ko se nije spominjo i na kraju turska vukojebina.tako ce i sad biti..

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 22 apr 2011, 15:18

Za_raju je napisao/la:
Ma Muhamed je vec okusio zivota na zapadu tako da njemu nece biti tesko oduprijeti se porocima a u ostalom covjek je zivio u Svabiji, po meni to i jest presudno za njegov uspijeh jer zaista je momak radom sve postigao (pravo Svabski :mrgreen: ).

Sretno!!!
pa nisu grujic, berberovic i husejnovic 'propali' u bundesligi jer su okusili zapada, novca, zena itd., pa im bilo mrsko igrat'... oni su 'propali' zbog fizickih, taktickih i psiholoskih nedostataka... jednostavno nisu kao fudbaleri bili dorasli bundesligi... nadajmo se da ce sa subasicem biti drugacije i da ce uspjet'...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.