Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
0-1 Ander Herrera, 40 min . Kakva igracina , ajmo momci po trecu titulu !!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Vidim novi bubanj je tu, obzirom da su mu ovi nasi u Zenici ukrali onaj stari

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Goooooooooolllllllooooolll magijaaaaaaaa buduceg najboljeg igraca sredine terena Thiaga
Primitivci sta ses ,opasni svicarci iz prekida .Inace izmjenio sam par rijeci sa Manolom prije 7-8 god na Grbavici igrali mladi BIH i Spanije (Iniesta igrao tada) i on meni kao Valencia es mejor
ja njemu no hombre Atletico

Primitivci sta ses ,opasni svicarci iz prekida .Inace izmjenio sam par rijeci sa Manolom prije 7-8 god na Grbavici igrali mladi BIH i Spanije (Iniesta igrao tada) i on meni kao Valencia es mejor

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- anonymousHD
- Kontakt:
AAAAAAAAAA golčine! Svaka mu čast! 

[youtube][/youtube]
Kapa dole majstore!
Kapa dole majstore!
Don't hate what you don't understand.
La trilogía del tiqui taca
Cestitke momcima na tituli ,zasluzeno nema sta . Ne volim izdvajati pojedince ali Thiago je magija sam od sebe ,kako on kontrolise loptu ,te kako mangupski dijeli lopte
nadam se ako vec u Barci nece igrati od prve minute ,da ce otici u neki klub gdje ce dokazati da su Fabregas i ostali smijesni igraci za njega .
Cestitke momcima na tituli ,zasluzeno nema sta . Ne volim izdvajati pojedince ali Thiago je magija sam od sebe ,kako on kontrolise loptu ,te kako mangupski dijeli lopte

Thiago izabran za igraca utakmice 

- anonymousHD
- Kontakt:
Adrian MVP turnira i ujedno najbolji strijelac.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Malo kasnim, ali da mi ne blatis grad, vracen mu je taj bubanj, policija ga vratilaPortillo je napisao/la: Vidim novi bubanj je tu, obzirom da su mu ovi nasi u Zenici ukrali onaj stari

Celik!3,2,2.
Ima covjek svoj kafic,nije mu problem finansirati putovanja i kupiti novi bubanj,btw.covjek je ziva legenda,mozda i najpoznatiji navijac na svijetu.AllGunsBlazing je napisao/la:Malo kasnim, ali da mi ne blatis grad, vracen mu je taj bubanj, policija ga vratilaPortillo je napisao/la: Vidim novi bubanj je tu, obzirom da su mu ovi nasi u Zenici ukrali onaj stari![]()
![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
[youtube][/youtube]
Na danasnji dan prije godinu dana Roja je osvojila svoj prvi Mundial (gracias Iniesta). Za 3. godine u obranu, velike su sanse da Spanija obrani Mundijal, iako nece tu biti Xavija, Puyola i najvjerovatnije Ville, ali u svakom slucaju bit ce neko drugi i velike su sanse za obranu.
Na danasnji dan prije godinu dana Roja je osvojila svoj prvi Mundial (gracias Iniesta). Za 3. godine u obranu, velike su sanse da Spanija obrani Mundijal, iako nece tu biti Xavija, Puyola i najvjerovatnije Ville, ali u svakom slucaju bit ce neko drugi i velike su sanse za obranu.
Opet će biti glavni favoriti uz Njemačku barem tako ja mislim.Mlade uigrane ekipe još će iskustva dobiti do 2014(pogotovo Njemačka)Jedino što odlaze Puyol,Xavi,Villa pa ni Xabi možda ne bude tu no vidimo da i juniorske kategorije razvaljujuPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Svaka pozici je lijepo popunjena
xavi-fabregas
xabi-javi martinez
villa-mata-pedro
capdevila- ?
puyol-albiol ?
Vamos España
xavi-fabregas
xabi-javi martinez
villa-mata-pedro
capdevila- ?
puyol-albiol ?
Vamos España
Visca el Barça ! Mes que un club !
Capdevilla-MonrealDesimaL je napisao/la:Svaka pozici je lijepo popunjena
xavi-fabregas
xabi-javi martinez
villa-mata-pedro
capdevila- ?
puyol-albiol ?
Vamos España
Vidis njega sam zaboravio,on ce biti odlicna zamjena za capdevillu.L_blancos je napisao/la:Capdevilla-MonrealDesimaL je napisao/la:Svaka pozici je lijepo popunjena
xavi-fabregas
xabi-javi martinez
villa-mata-pedro
capdevila- ?
puyol-albiol ?
Vamos España
Visca el Barça ! Mes que un club !
Citav zivot navijam za ove luzere ,tj pao mi je teret kada su digli Euro a SP je bio vrhunac .DesimaL je napisao/la:Svaka pozici je lijepo popunjena
xavi-fabregas
xabi-javi martinez
villa-mata-pedro
capdevila- ? Vjeovatno Monreal i Jose Angel
puyol-albiol ? nas Dominguez dominatorima tu jos dobrih igraca San Jose npr.
Vamos España
Viva Espana
Za par godina okosnice španjolske reprezentacije

Ma imas tu kolko oces igraca..
Kreni od golmana, znaci nabrajat cu sve mlade:
De Gea,Adan,Pachecho,Guaita
Stoperi: Ruiz,Dominguez,San Jose,Pique,Ayala,Botia
Bekovi: Ramos,Carvajal,Monreal,Angel,Azpilicueta,Montoya,Didac
Centralni/zadnji vezni: Javi,Biskvit,Koke,Alex,Herrera,Parejo
Prednji vezni/Krila: Cesc,Silva,Navas,Thiago,Canales,Sarabia,Mata,Muniain,Cazorla,Isco
Napad:Adrian,Negredo,Torres-moze on jos,Del Moral,Morata,Juanmi,Llorente,Paco...
Kreni od golmana, znaci nabrajat cu sve mlade:
De Gea,Adan,Pachecho,Guaita
Stoperi: Ruiz,Dominguez,San Jose,Pique,Ayala,Botia
Bekovi: Ramos,Carvajal,Monreal,Angel,Azpilicueta,Montoya,Didac
Centralni/zadnji vezni: Javi,Biskvit,Koke,Alex,Herrera,Parejo
Prednji vezni/Krila: Cesc,Silva,Navas,Thiago,Canales,Sarabia,Mata,Muniain,Cazorla,Isco
Napad:Adrian,Negredo,Torres-moze on jos,Del Moral,Morata,Juanmi,Llorente,Paco...
Ako se stvari budu odvijale normalnim putem, ovakvu odprilike postavu mozemo ocekivati 2014:
--------------------Iker-------------------
Ramos--Pique----Dominguez--Monreal
------Xabi/Javi------Biskvit-------------
--------Iniesta-----------Cesc------------
Sarabia/Mata-----------------SilvaPedro
---------------Morata/Torres-------------
****, ako sam nekog zaboravio ili izostavio ne zamjerite.
--------------------Iker-------------------
Ramos--Pique----Dominguez--Monreal
------Xabi/Javi------Biskvit-------------
--------Iniesta-----------Cesc------------
Sarabia/Mata-----------------SilvaPedro
---------------Morata/Torres-------------
****, ako sam nekog zaboravio ili izostavio ne zamjerite.