vidimo se na utakmici
Prva liga FBiH 2014./2015.
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2014./2015.
Ma nikakve zle misli,naravno da su svi dobrodošli,ja sam mislio da će rezultat pokazat da se ne šalimo,ali Zoom se naljuti
vidimo se na utakmici
vidimo se na utakmici
Vid ovog padobranca iz Jajca, dobili sponozora i nama uhvatili boga za muda, polako jarane 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja ti napisah da se radi o saljivdzijama koji tamo "stancaju" glasove na anketi...ali nekom je lakse metar u goozicu nego cm u glavu utjerat' 
Cuj ja se naljutio
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Cuj ja se naljutio
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
samolukavac
- Kontakt:
Metalci ili kako god se zovete, dobit cete opet tricu kao i u Lukavcu sto ste dobili, vi i Premier liga, prvo treba skocit pa reci hop, polako ne moze se napraviti rezultat preko noci...
METALLEGHE NIJE DOBIO SPONZORA VEC VLASNIKA KLUBA.MI SE NEOPTERECAVAMO ULASKOM POLAKO KADA BUDEMO HTJELI UCEMO SIGURNO.SA VAMA SMO IGRALI BEZ 6 STANDARDNIH IGRACA A ZIVI BILI PA VIDJELI!
Sportski klubovi u BiH jos uvijek ne mogu imati vlasnika 
P.S. I Radnicki je tada igrao bez 6 danasnjih prvotimaca
P.S. I Radnicki je tada igrao bez 6 danasnjih prvotimaca
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
FK GORAŽDE novi član PL BIH za sezonu 2015./2016.

Nista ova pobjeda ne mora znacitiForlan je napisao/la:FK GORAŽDE novi član PL BIH za sezonu 2015./2016.![]()
![]()
www.nkbratstvogracanica.com
Tješi se paša moj.Najbolje pojačanje prijelaznog roka u FK Goraždu je Šener Bajramovićcesc4 je napisao/la:Nista ova pobjeda ne mora znacitiForlan je napisao/la:FK GORAŽDE novi član PL BIH za sezonu 2015./2016.![]()
![]()
Tek je 16. kolo
Goražde opet s(p)retno, ali valjda i to treba zaslužiti. Daleko su još od titule, ipak su Bratstvo i Metalleghe jači, GOŠK sumnjiv, ali ne treba podcijeniti ekipu Goražda, pojačanu sada.
Sta se tice metalleghea,dok god ovi par trenerovih igraca igra,mi nikakve sanse nemamo 
Prijatelju moj dobri , spasavao je on i Iskru od ispadanja (jak lobi ovo ono) pa mi dobismo 0:2 dole i to najvise zbog sudije Bajraktarevica, tako da i to pada u voduForlan je napisao/la:Tješi se paša moj.Najbolje pojačanje prijelaznog roka u FK Goraždu je Šener Bajramovićcesc4 je napisao/la:Nista ova pobjeda ne mora znacitiForlan je napisao/la:FK GORAŽDE novi član PL BIH za sezonu 2015./2016.![]()
![]()
Tek je 16. kolo
www.nkbratstvogracanica.com
Ma dugo je do kraja sezone. Ima dosta da se igra i biti ce gusto do samog kraja. Mislim da ce se znati nakon pet kola da li Gorazde ima najbolje sanse ili ne. tacnije u utakmici protiv radnickog koja je u petom kolu
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Najbolja ekipa Prve lige FBiH

A Knežević,Redžepi,Mahović,Popović(GK)........
Mirza Mešić
Edin Husić
Renato
,Maksumić 
Malčić

A taj Ajdin Maksumić je taraba obična, samo utakmice zna prodavati.
A taj Ajdin Maksumić je taraba obična, samo utakmice zna prodavati.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Interesantna ekipa, Metalleghe ima jako malo igrača, ali opet su prvi po prosječnoj vrijednosti...
-
samolukavac
- Kontakt:
Gledam koje bi ekipe mogle biti novi prvoligasi od naredne sezone, na Sjeveru vodeca je Sloga Simin Han koju inace finansira Azmir predsjednik Slobode, na Jugu vodi Sloga iz Ljubuskog, na Zapadu mislim da ce Krajina biti prva, u Centru to je Bosna Visoko, dva debitanta i dva stara/nova prvoligasa...
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ljubuški ako uđe (a hoće 99 posto) pomrsit će račune mnogima ovdje...samolukavac je napisao/la:Gledam koje bi ekipe mogle biti novi prvoligasi od naredne sezone, na Sjeveru vodeca je Sloga Simin Han koju inace finansira Azmir predsjednik Slobode, na Jugu vodi Sloga iz Ljubuskog, na Zapadu mislim da ce Krajina biti prva, u Centru to je Bosna Visoko, dva debitanta i dva stara/nova prvoligasa...
Support your local club !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.