FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Brato vidis da su kinky. Namjerno pokusaju s nekom gluposti i onda uzivaju dok im ga mećemVirtu4l je napisao/la:![]()
taman kad pomisliš da nema dalje, pastrmka te razuvjeri
From father to son
Cernica je napisao/la:Brato vidis da su kinky. Namjerno pokusaju s nekom gluposti i onda uzivaju dok im ga mećemVirtu4l je napisao/la:![]()
taman kad pomisliš da nema dalje, pastrmka te razuvjeri
Ja sa vama polako a vi tako e onda ništa od vina... 
Nego ozbiljno kad Stevo zabije hoćete opet u teren ili
)
I samo jako...
Nego ozbiljno kad Stevo zabije hoćete opet u teren ili
I samo jako...
I have a dream
nek dodu na pivu na vojnicko kad budemo titulu slavili. **** se komsiju samo nek ima pit, pa taman je i zrinjski osvojiowestherc je napisao/la:Ja sa vama polako a vi tako e onda ništa od vina...
Nego ozbiljno kad Stevo zabije hoćete opet u teren ili)
I samo jako...
goveđigulašmajka
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Najgore je sto kontaju da ce provalit nesto pa onda jos da su smijesni..

#musvdg
Evo sto ste poceli pisat na nasoj temi nego ste jos poceli odgovarat jedan drugomrigotina je napisao/la:;);););););););)
nek dodu na pivu na vojnicko kad budemo titulu slavili. **** se komsiju samo nek ima pit, pa taman je i zrinjski osvojiowestherc je napisao/la:Ja sa vama polako a vi tako e onda ništa od vina...
Nego ozbiljno kad Stevo zabije hoćete opet u teren ili)
I samo jako...
From father to son
Dejo i 1:1, bravo Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Puno sreće sutra !!! barem bod uzmite 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Čekaj...ako sam dobro shvatio Zagore,ti nama želiš sreću i da makar bod 'uzmemo' na našem terenu.Taman kao da protiv Reala igramo.Na stranu kup,bili smo u strašnom grču i pod pritiskom...ali sutra samo pobjeda.
Kao protiv Želje,Sarajeva,Širokog,tako i protiv ovih seoskih lola,samo oštro i na pobjedu.
4:0.
Kao protiv Želje,Sarajeva,Širokog,tako i protiv ovih seoskih lola,samo oštro i na pobjedu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Rođeni sretno sutra, razvalite ih. Pozdrav za sve prave Mostarce a poseban pozdrav bratu Pastrmki, zna on ko ga pozdravlja

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Hvala brat moj viplashzna je napisao/la:Rođeni sretno sutra, razvalite ih. Pozdrav za sve prave Mostarce a poseban pozdrav bratu Pastrmki, zna on ko ga pozdravlja![]()
From father to son
ma pogrešno sam se izrazio. Želim vam sreću ! Al što se Sarajeva tiče bili bi vam zahvalni i da uzmete bod u tom sam smislu rekao. Naravno da želim da ih razvalite !!!tepsija je napisao/la:Čekaj...ako sam dobro shvatio Zagore,ti nama želiš sreću i da makar bod 'uzmemo' na našem terenu.Taman kao da protiv Reala igramo.Na stranu kup,bili smo u strašnom grču i pod pritiskom...ali sutra samo pobjeda.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sutra ih razvalite i od mene vam je halal što ste nas pobijedili. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Samo da vaši ne izgore u prevelikoj želji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja sam im davno halalioDrustveniParazit je napisao/la:Sutra ih razvalite i od mene vam je halal što ste nas pobijedili.
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 25 apr 2015, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nidje veze drug.Virtu4l je napisao/la:Samo da vaši ne izgore u prevelikoj želji.
Kakva velika zelja ,igramo totalno rastereceno,mozda sekundu veci motiv nego druge utakmice,ali fakat samo jedna u nizu ,gdje pokusavamo koliko-toliko pristojno privesti sezonu kraju.I vidjeces sutra ni posjeta nece biti ni blizu kako neko konta.Bez obzira na sve faktore mi ce mo njih sutra dobiti ABD,oni su losi kao i drugi koji se bore za vrh,msm ima li to neko da dominira ove godine.Nema definitivno,tako da nije nikakvo iznenadjenje niciji poraz ili pobjeda.
I da samo na kraju kazem jos jednom,pun mi je k.... ovih prica oko Veleza ,ako smo dobri da dobijemo onda to i uciniti ,ako smo ipak losi da izgubimo onda cestitke svima ko nas dobije i cao dzaci
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Brato nemoj se ljutiti ali za mene ova utakmica ne predstavlja ništa nego obično ghovno i tako i bude. Ja sam davno postao ravnodušan za nazovi derbi kojim se oni diče. Još kada se ove izbjeglice iz srednje Bosne uhvate Nevesinjaca a veze nemaju gdje se ta Varoš nalazi dođe mi da povraćam. Prvi Olimpijac iz BiH je bio Nevesinjac koji se prezivao Tepavica, a prvi doktor nauka iz BiH je bio također bio iz Nevesinja a to je Safvet Beg-Bašagić. Ratko Radovanović koji je s Bosnom bio prvak 1979 je također Nevesinjac, a pjevač Tifa vuče korijene iz Nevesinja. Poznati doktor Skočajić je iz Nevesinja. Mnogi fudbaleri koji su igrali u Veležu su Nevesinjci, a među njima su: Okuka, zatim Jazo Đurasović iako je rođen u Mostaru, i on ima korijene odozgo. Braća Dugalić, nažalost rahmetlije su također Nevesinjci...Ima ih još ali nemam sada vremena da ih sve nabrojim. Vladimir Skočajić Taramba je također Nevesinjac.Cernica je napisao/la:Ma busimo sutra one izbjeglice iz srednje bosne i škutore doseljene 70ih u mostarsku novogradnju 100%. Idemo im yebat mamaru i syebat slavlje uz ganguA vala brato i bolje im je da ih mi zguzimo ko će ih gledat kako gangaju s onim stavijapr u hou i rukom ispod zuhapa
![]()
![]()
daj brato ovo je stavijarmo nije škutorija idite kod dida gangat
ma ja bola samo forza do pobjede mostaraca protiv kunda
I kada ti dođe brnjaš s Cima da soli pamet, ostaneš bez teksta, zbog gluposti koju ti likovi izvaljuju.
Ma brato kakvo nevesinje. Na Veležovim tekmama je 95% mostarske raje i to je jedino mjesto u gradu gdje se ta čaršijska raja skupi na jednom mjestu. Da ne ulazimo u neke dubioze evo jedna old schoola
[youtube][/youtube]
@katakomba
[youtube][/youtube]
@katakomba
From father to son
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 21 gost.