odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Dobra stvar strava,juce kad sam obukao grad me citav gledao,nije valjda da im se svidja
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
bio sam u Skenderiji i u Sport Lifeu sam vidio ženske Adidas Superstar II tene, onda otiš'o u neku drugu radnju tamo, naš'o bijele s crvenim logom i linijama, a još 79 KM, al' nema mog broja i odem u radnju kod BB Sporta, čini mi se (prema izlazu iz Skenderije) i tamo crne 120 KM, pa ćemo vidjet'
@bagrcavi, naš'o sam one tene što si 55456 puta rek'o da bi ih volio imat', 140 KM u Sport Lifeu u Skenderiji, čini mi se
@bagrcavi, naš'o sam one tene što si 55456 puta rek'o da bi ih volio imat', 140 KM u Sport Lifeu u Skenderiji, čini mi se
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Amoxicillin
- Kontakt:
aa ne smetaju ti više vojne toleHeller je napisao/la:joj samo bi volio vidjet cojka u koznjaku i onim papama
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Pa nisu mi nikad ni smetale nosam i ja maskirne tole, al ne nosam ih onako uske i gej to treba bre da bude široko. A kožnjak kontam za jesen sebi uzetAmoxicillin je napisao/la:aa ne smetaju ti više vojne toleHeller je napisao/la:joj samo bi volio vidjet cojka u koznjaku i onim papama
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dat cu ti ja ovaj svoj u pola cijene
Volim te Celik ! ! !
- the scouser
- Kontakt:
Nabavio

Ko gleda IASIP shvatiće

Ko gleda IASIP shvatiće
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije losa majca, ali serija je flop
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Odlicna.
Carli je prelud
Serija je top da ne moze biti veci, novije a bolje komedije tesko da ima (jbg ukusi se razlikuju, moj je npr bolji od tvoj
)
Carli je prelud
Serija je top da ne moze biti veci, novije a bolje komedije tesko da ima (jbg ukusi se razlikuju, moj je npr bolji od tvoj
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa vi se mozda mozete nasmijati i kad prst vidite, ja to ne znam
Mozda imate cudan smisao za humor. Uglavnom, serija preglupa 
Moras gledati seriju i dati joj sansu da bi ti se svidjela.
Inace ne uzimam podatak sa imdb kao relevantan, ali recimo da imdb ima veliku bazu i da joj je prosjecna ocjena 9/10
Ali imas ljude koji seriju bas gotive (ja sam jedan od tih) i takve kao ti koji je ne podnose.
Serija je inace prozvana "Seinfeld on crack"
Carli na ljepilu:
[youtube][/youtube]
Da ne bude totalni off zna li neko gdje ima kupiti finih sorceva u Sarajevu?
Gledao sam u oviese, springfieldu, alti
Ima l' jos neka preporuka ?
Inace ne uzimam podatak sa imdb kao relevantan, ali recimo da imdb ima veliku bazu i da joj je prosjecna ocjena 9/10
Ali imas ljude koji seriju bas gotive (ja sam jedan od tih) i takve kao ti koji je ne podnose.
Serija je inace prozvana "Seinfeld on crack"
Carli na ljepilu:
[youtube][/youtube]
Da ne bude totalni off zna li neko gdje ima kupiti finih sorceva u Sarajevu?
Gledao sam u oviese, springfieldu, alti
Ima l' jos neka preporuka ?
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
wtf dude
nista novo. Amerima se svidja sve sto je flop. Kad vidim kakve serije prave i sta im je popularno... Nije ni cudo sto je svijet u ovakvoj krizi (svakog ljudskog aspekta)
nista novo. Amerima se svidja sve sto je flop. Kad vidim kakve serije prave i sta im je popularno... Nije ni cudo sto je svijet u ovakvoj krizi (svakog ljudskog aspekta)
- the scouser
- Kontakt:
Primjetio sam da se često desi da ja i ti imamo isti ukus, ako si ti onaj lik s kojim sam im'o prepisku na temi ljepoticeSoni je napisao/la:Odlicna.
Carli je prelud
Serija je top da ne moze biti veci, novije a bolje komedije tesko da ima (jbg ukusi se razlikuju, moj je npr bolji od tvoj![]()
)
Serija je top, uz The Office najjača komedija.
Btw, za šorceve, pogledaj još terranovu, nije im loša nova kolekcija, manje je onih pede.rskih šljaštećih stvari.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- Marsal
- Kontakt:
Evo kako sam se ja pripremio za ljeto!

Sve identično ko sa slike samo što na narukvici imaju neke crne male zvjezdice ^^

Sve identično ko sa slike samo što na narukvici imaju neke crne male zvjezdice ^^

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gdje si uzeo majicu?? 
Marsal
Narukvica, gdje si kupio, može i pp?!
Narukvica, gdje si kupio, može i pp?!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- harebianconero
- Kontakt:
Auu moćne majce, pričaj gdje si uzeo. 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Marsal
- Kontakt:
@ahmad i @hare
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne pitajte me ništa šta i kako, ni ja se ne razumijem, moj prijatelj kupuje ovako neke sitnice pa onda ovdje prodaje skuplje, ja sam njemu samo pare dao i on mi je naručio. Čekao sam je dvadesetak dana dok je došla, odlična!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Cuo sam da imaju na carsiji ovakve tene,ali bas gdje tacno nisam siguran,mozda budem razgledao u narednih par dana ako budem imao vremena.Neki lik uzeo pa mi rekao.Narin je napisao/la:
Joj,jesu dobre tene.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako nadjes, obavijesti nas forumase 
gdje baaaaaaa ? ovakve jel ???????anonimni je napisao/la:

DRUG NEBI TI PUNCA