NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2015, 01:42

Bledsoe i superstar u istoj rečenici :rol:

Bledsoe i super u istoj rečenici :rol:

Bledsoe i star u istoj rečenici :rol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 apr 2015, 01:43

Zašto je Melo superstar ili franchise player? Šta je to uradio u karijeri da ima taj status? Ili CP3?
Donnie Darko je napisao/la:Bledsoe i superstar u istoj rečenici :rol:

Bledsoe i super u istoj rečenici :rol:

Bledsoe i star u istoj rečenici :rol:
Ako može Melo, može i on.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2015, 01:44

SteveHeighway je napisao/la:@let3 Pa nemaju sve ekipe superstara realno. Melo jest superstar za to se slazem ali Bledsoe npr nije bar po meni,isto ko sto Orlando ili Minessota nemaju istog.
ja sam kažem da se trebaju prvo definisati pojmovi tipa: franšizni igrac, superstar, star itd...moramo znati o cemu pricamo

evo primjer, je li Andrew Wiggins iz Timberwolvesa: star, superstar, franšizac :crazy: ovo ono...šta je on u tim pricama :?: :mrgreen:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 apr 2015, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2015, 01:45

Izvinjavam se, zaboravio sam da je objektivnost zabranjena na ovom dijelu foruma. Ne znam šta mi bi.

Bledsoe je sigurno superstar, i jedan od najboljih playmakera u ligi. Top3 rekao bih odokativno, rame uz rame sa Paulom i Westbrookom. Svaka čast Curryu i Irvingu ali oni ne mogu igrati ni približno dobru odbranu kao Bledsoe i ova dvojica. Da ne govorim o tome kako je all around mašina. Da je viši bio bi bolji od LeBrona. U biti bio bi isti igrač, samo bi imao bolje ljudske kvalitete koje su jednako važne kao i igračke.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 30 apr 2015, 01:45

On je ROTY eto sta je :D
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 30 apr 2015, 01:46

let3 je napisao/la:
SteveHeighway je napisao/la:@let3 Pa nemaju sve ekipe superstara realno. Melo jest superstar za to se slazem ali Bledsoe npr nije bar po meni,isto ko sto Orlando ili Minessota nemaju istog.
ja sam kažem da se trebaju prvo definisatipojmovi tipa: franšizni igrac, superstar, star itd

evo primjer, je li Andrew Wiggins iz Timberwolvesa: star, superstar, franšizac :crazy: ovo ono...šta je on u tim pricama :?: :mrgreen:
nista
fransizni igrac=superstar
ne znaci da svaka fransiza ima takvog igraca

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2015, 01:47

SteveHeighway je napisao/la:On je ROTY eto sta je :D
da i to je, između ostalog....ali je i najbolji igrac tog tima...boljeg nemaju (valjda :crazy: )
je li on njihov franšiza boy :?:

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 30 apr 2015, 01:48

Objasnio ti je andro eto
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 30 apr 2015, 01:48

Curry je najbolji ikad, oborio je Allenov rekord po tricama u sezoni sutajuci ih 45% (!!!!!) i sad taj isti rekord popravio sutajuci 44% (!!!!). Allen kroz karijeru 40% uz 85% asisziranih a Steph 44% uz 62% asistiranih.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2015, 01:50

andro234 je napisao/la:
let3 je napisao/la:
ja sam kažem da se trebaju prvo definisatipojmovi tipa: franšizni igrac, superstar, star itd

nista
fransizni igrac=superstar
ne znaci da svaka fransiza ima takvog igraca
pa i Minnesota Timberwolvesi su nekakva NBA franšiza, zar ne...da su od govana, franšiza su jbg :mrgreen:

evo ovako, da skratimo pricu.....ko im je sad franšizni igrac :?: vrlo jednostavno pitanje

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2015, 01:52

Franšizni igrač je onaj igrač kojem si spreman dati franšizu u ruke narednih 10+ godina, a zauzvrat dobiješ rezultate.

Level iznad superstara, i takvih igrača je vrlo, vrlo malo. Zadnji koji se pojavio je Anthony Davis.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 30 apr 2015, 01:54

Fransiza je igrac koji moze sam uvest ekipu u PO. To su danas LeBron, Durant, RW, Davis, Curry, Harden.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2015, 01:55

Donnie Darko je napisao/la:Franšizni igrač je onaj igrač kojem si spreman dati franšizu u ruke narednih 10+ godina, a zauzvrat dobiješ rezultate.

Level iznad superstara, i takvih igrača je vrlo, vrlo malo. Zadnji koji se pojavio je Anthony Davis.
Možemo li tom logikom reci da je npr. John Wall iz Wizardsa, level iznad "superstara" (ma šta to znacilo)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2015, 01:55

Epidaurus je napisao/la:Fransiza je igrac koji moze sam uvest ekipu u PO.

RW
8. Pelicans
9. Thunder

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 30 apr 2015, 01:55

RW ih fino bgm sam uveo,ne sporim da je superstar.
Steven Gerrard !

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 30 apr 2015, 01:56

S tim sto su KD, LeBron i AD nesto posebno tj ono sto su nekad bili Kobe, Duncan, KG, Shaq i zdrav Wade

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 30 apr 2015, 01:56

Donnie Darko je napisao/la:Izvinjavam se, zaboravio sam da je objektivnost zabranjena na ovom dijelu foruma. Ne znam šta mi bi.

Bledsoe je sigurno superstar, i jedan od najboljih playmakera u ligi. Top3 rekao bih odokativno, rame uz rame sa Paulom i Westbrookom. Svaka čast Curryu i Irvingu ali oni ne mogu igrati ni približno dobru odbranu kao Bledsoe i ova dvojica. Da ne govorim o tome kako je all around mašina. Da je viši bio bi bolji od LeBrona. U biti bio bi isti igrač, samo bi imao bolje ljudske kvalitete koje su jednako važne kao i igračke.
legendo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2015, 01:57

let3 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Franšizni igrač je onaj igrač kojem si spreman dati franšizu u ruke narednih 10+ godina, a zauzvrat dobiješ rezultate.

Možemo li tom logikom reci da je npr. John Wall iz Wizardsa, level iznad "superstara" (ma šta to znacilo)
Naravno da ne možemo, jer nije. Ni blizu.

Nije franšizni igrač ni gospodinu i gospođi Wall.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 30 apr 2015, 01:59

@Donnie postoji nesto sto se zove kontekst i konkurencija superiornijeg talenta u vidu Davisa. U normalnim okolnostima oni su PO ekipa bili, ovaj zapad nije bas normalna okolnost

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2015, 02:03

Donnie Darko je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Naravno da ne možemo, jer nije. Ni blizu.

Nije franšizni igrač ni gospodinu i gospođi Wall.
pa brate, uvodi ih u PO evo vidimo, a najbolji im igrac, dali su mu se u ruke za narednih 10 godina :mrgreen: kao što sam veliš

ali dobro, možda loš primjer ....cek malo da smislim

je li Paul George (zdrav naravno) franšiza boy Indiane :?:

eeee sad se sjetih trik pitanja, da ti šuknem jedno pod precku :mrgreen: molim te pazi

ko je bio franžizni igrac Miami Heata, kad su došli James i Bosh, to jest kada je James preuzeo tim u svoje ruke i odveo ih do 4 vezana velika finala i dvije titule....napominjem, bio je samo 4 godine u Majamiju, a ne 10.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []