FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

IgorVisent
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la IgorVisent » 17 sep 2012, 20:31

@RUDARSKA2
Prvo, oni kojima se obracas su homo sapiensi, ne misevi.
A Boga mi, hrabar si, cim garantujes. Odakle izvlacis sav taj optimizam, bas se pitam... Neka, bit cemo na forumu i za 6 kola, pa cemo diskutovati opet. Mozda se do tad popravite na tabeli, za 2-3 mjesta. Sto se Bratstva tice, momci igraju odlican nogomet, za razliku od Slobode, tako da nema potrebe da kupuju utakmice. Ako mislis drugacije, slobodno pogledaj koju njihovu utakmicu, prestat ces garantovati za neke stvari ;) GARANTUJEM. Lijep pozdrav
Diavolo. ACM

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 17 sep 2012, 21:05

IgorVisent je napisao/la:@RUDARSKA2
A Boga mi, hrabar si, cim garantujes. Odakle izvlacis sav taj optimizam, bas se pitam... Neka, bit cemo na forumu i za 6 kola, pa cemo diskutovati opet. Mozda se do tad popravite na tabeli, za 2-3 mjesta. Sto se Bratstva tice, momci igraju odlican nogomet, za razliku od Slobode, tako da nema potrebe da kupuju utakmice. Ako mislis drugacije, slobodno pogledaj koju njihovu utakmicu, prestat ces garantovati za neke stvari ;) GARANTUJEM. Lijep pozdrav
nas su pokrali... GARANTUJEM , da nisu pokrali nas mi bi pobijedili i komplet sezona bi imala drugu pricu GARANTUJEM , a isto ti GARANTUJEM da je ovo samo prolazna faza SLOBODE i GARANTUJEM da se dizemo iz kome iako imamo lose ljude u klubu , iako ne kupujemo utakmice !!!

ajde brate javi se za 6 kola ... pa cemo diskutovati . . . " sa ovako hendikepiranom upravom i prepusteni sami sebi ( nemamo grad iza ledja kao ostali ) GARANTUJEM da cemo do kraja sezone dostici MINUS i slaviti na gradskom trgu ...

A HRABAR SAM , NORMALNO BRATE ... KAO I SVI TUZLACI !!!

IgorVisent
Kontakt:

Post Postao/la IgorVisent » 17 sep 2012, 21:11

@RUDARSKA2
Onda brate, nek' je sa srecom! Da vas optimizam uvijek prati :)
Tu smo mi, na forumu, pratimo se :D Vrijeme ce pokazati svoje.
Diavolo. ACM

andro
Kontakt:

Post Postao/la andro » 17 sep 2012, 22:23

RUDARSKA2 je napisao/la:
nas su pokrali... GARANTUJEM , da nisu pokrali nas mi bi pobijedili i komplet sezona bi imala drugu pricu GARANTUJEM , a isto ti GARANTUJEM da je ovo samo prolazna faza SLOBODE i GARANTUJEM da se dizemo iz kome iako imamo lose ljude u klubu , iako ne kupujemo utakmice !!!

ajde brate javi se za 6 kola ... pa cemo diskutovati . . . " sa ovako hendikepiranom upravom i prepusteni sami sebi ( nemamo grad iza ledja kao ostali ) GARANTUJEM da cemo do kraja sezone dostici MINUS i slaviti na gradskom trgu ...

Pozdrav veliki iz Livna.
Iznio bih samo misljenje moje malenkosti vezano za ovu "podtemu",konkretno za situaciju u Slobodi.
Sloboda je velik´ klub,jedan od najvecih bosanskohercegovackih.Jednostavno je:Sloboda je veci klub od bilo kojeg u ovoj ligi,bez obzira na trenutno stanje kako na tablici tako i u samom klubu.Zalosno je to sto se dogadja jednom tako velikom klubu.Ova sva situacija u kojoj se na Slobodi lomi politicka situacija u Tuzli je jedna vrsta deja-vu onoga sto se dogodilo mom klubu prije nekih desetak godina.I mi smo bili u Premier ligi,mali ali ponosni,pobijedili smo Sarajevo na Kosevu,Veleza kod kuce kao i Slobodu kod kuce...To su bili dani ponosa i slave,tada je moj Troglav bio prava ekipa.Medjutim,izmjenjale se vlasti nekoliko puta,dosli go lopovi na celo i srozali Troglav na najnize grane,ucinili mu stetu koju je tesko popraviti.I ako iza nekoga grad NE STOJI to smo onda mi.Vjerute mi da je nekim nasim "celnicima" krivo jer smo mi pobijedili kako Branitelj,tako i Slobodu.Zato Slobodo i Fukare,ne dopustite da se to dogodi Vasem klubu,ne dopustite da Vas se sustavno unistava,borite se i rukama i nogama za Vas klub.Vi ste gospodska ekipa,u to sam se mogao uvjeriti u subotu na utakmici bas kao sto se nadam da smo i mi bili gospodski domacin (neke postupke nase navijacke skupine ne odobravam,govorim o igrackom domacinstvu).Puno Vam srece zelim i nadam se da cete se sto prije vratiti tamo gdje pripadate:u sam vrh Premier Lige.
Respect!

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 17 sep 2012, 23:19

AboveTheLaw je napisao/la:
Ko o čemu, k.u.r.v.a o poštenju :lol: :lol:
Reče manijak sa sela.

Sinko uzmi vile i idi unosi sijeno u štalu!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 17 sep 2012, 23:40

19Tuzla87 je napisao/la:
Ko o čemu, k.u.r.v.a o poštenju :lol: :lol:
Reče manijak sa sela.

Sinko uzmi vile i idi unosi sijeno u štalu!
Izvini građaninu nisam te prepoznao ;) ,a ti ako manje gradiće smatraš selom tvoj problem :lol:

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 17 sep 2012, 23:46

Mi ne bjezimo od toga da prozivljavamo katastrofu VELIKU , ALI ova nasa katastrofa nebi bila katastrofa da se mi zovemo neki TROGLAV ,neko BRATSTVO , neki BRANITELJ itd ... nasa "katastrofa" vama bi bila veliki uspjeh !!!
Samo se ti tješi.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 18 sep 2012, 00:22

Izvini građaninu nisam te prepoznao ;) ,a ti ako manje gradiće smatraš selom tvoj problem :lol:
Taj sam.

NKB
Kontakt:

Post Postao/la NKB » 18 sep 2012, 06:35

19Tuzla87 je napisao/la:
Taj sam.
I vi ste mnogo jaki samo vam fontatne i prosijaci ostali :lol: :lol: :lol: , i dalje se nudim treba li vam napadac , mnogo sam jak :) kakav crni Jacskon :P 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Gojko Velicanstveni

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 18 sep 2012, 07:56

NKB je napisao/la:
19Tuzla87 je napisao/la:
Taj sam.
I vi ste mnogo jaki samo vam fontatne i prosijaci ostali :lol: :lol: :lol: , i dalje se nudim treba li vam napadac , mnogo sam jak :) kakav crni Jacskon :P 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Jesi ti sad frajer et..

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 18 sep 2012, 07:57

andro je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:

Nasi nemaju nikakve primjedbe ni na sudjenje ni na gostomprimstvo FK TROGLAV , mi smo bili dobri u prvom poluvremenu , vi u drugom , na kraju bolji je pobijedio , POSTENO !!!

Ja se sjecam Troglava iz PL , imali ste dobrog napadaca ROBERT REGVAR , jedan od najboljih u nasoj ligi , nije bilo lako igrati sa vama , bili ste respektabilna ekipa , a eto dozivili sudbinu mnogih bh klubova , dozivit ce gotovo SVI nasi klubovi slicnu situaciju kao i mi i vi ... ali jaki ce se izvuci , a ove slabije ekipe iz manjih sredina nazalost propadat ce sve dublje , na veliku zalost ... steta je sto SPORT sve dublje tone u nasoj drzavi !!!

Pozdrav veliki iz Livna.
Iznio bih samo misljenje moje malenkosti vezano za ovu "podtemu",konkretno za situaciju u Slobodi.
Sloboda je velik´ klub,jedan od najvecih bosanskohercegovackih.Jednostavno je:Sloboda je veci klub od bilo kojeg u ovoj ligi,bez obzira na trenutno stanje kako na tablici tako i u samom klubu.Zalosno je to sto se dogadja jednom tako velikom klubu.Ova sva situacija u kojoj se na Slobodi lomi politicka situacija u Tuzli je jedna vrsta deja-vu onoga sto se dogodilo mom klubu prije nekih desetak godina.I mi smo bili u Premier ligi,mali ali ponosni,pobijedili smo Sarajevo na Kosevu,Veleza kod kuce kao i Slobodu kod kuce...To su bili dani ponosa i slave,tada je moj Troglav bio prava ekipa.Medjutim,izmjenjale se vlasti nekoliko puta,dosli go lopovi na celo i srozali Troglav na najnize grane,ucinili mu stetu koju je tesko popraviti.I ako iza nekoga grad NE STOJI to smo onda mi.Vjerute mi da je nekim nasim "celnicima" krivo jer smo mi pobijedili kako Branitelj,tako i Slobodu.Zato Slobodo i Fukare,ne dopustite da se to dogodi Vasem klubu,ne dopustite da Vas se sustavno unistava,borite se i rukama i nogama za Vas klub.Vi ste gospodska ekipa,u to sam se mogao uvjeriti u subotu na utakmici bas kao sto se nadam da smo i mi bili gospodski domacin (neke postupke nase navijacke skupine ne odobravam,govorim o igrackom domacinstvu).Puno Vam srece zelim i nadam se da cete se sto prije vratiti tamo gdje pripadate:u sam vrh Premier Lige.
Respect!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 18 sep 2012, 07:59

Nasi nemaju nikakve primjedbe ni na sudjenje ni na gostomprimstvo FK TROGLAV , mi smo bili dobri u prvom poluvremenu , vi u drugom , na kraju bolji je pobijedio , POSTENO !!!

Ja se sjecam Troglava iz PL , imali ste dobrog napadaca ROBERT REGVAR , jedan od najboljih u nasoj ligi , nije bilo lako igrati sa vama , bili ste respektabilna ekipa , a eto dozivili sudbinu mnogih bh klubova , dozivit ce gotovo SVI nasi klubovi slicnu situaciju kao i mi i vi ... ali jaki ce se izvuci , a ove slabije ekipe iz manjih sredina nazalost propadat ce sve dublje , na veliku zalost ... steta je sto SPORT sve dublje tone u nasoj drzavi !!!

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 18 sep 2012, 11:47

RUDARSKA2 je napisao/la:Nasi nemaju nikakve primjedbe ni na sudjenje ni na gostomprimstvo FK TROGLAV , mi smo bili dobri u prvom poluvremenu , vi u drugom , na kraju bolji je pobijedio , POSTENO !!!

Neće svi, jedna je Sloboda.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2012, 11:52

Svima ce zakucati dugovi na vrata. Zemlja sirotinjska, sirotinjski klubovi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 18 sep 2012, 13:08

RUDARSKA2 je napisao/la:Nasi nemaju nikakve primjedbe ni na sudjenje ni na gostomprimstvo FK TROGLAV , mi smo bili dobri u prvom poluvremenu , vi u drugom , na kraju bolji je pobijedio , POSTENO !!!
Drago mi je što je tako i volio bi tako bude i na svim terenima.

Regvara pamte i u Sarajevu kada im je na Koševu utrpao hat-trick. Strašna je tada bila ekipa, 3:3 sa Željom igrali kod kuće, a **** ga bilo nešto i parica i odmah druga priča.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 sep 2012, 13:11

Ibrakovicu raskid ugovora,ekipu ce vodit Denis Karic !

Suspenzija Jahi zbog toga sto je odbio putovati sa ekipom !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 18 sep 2012, 13:14

evo surfajuci naleti na neke zanimljivosti , ako ih tako mozemo nazvati ...

nas napadac Phill JACKSON nastupao je u prvoj portugalskoj ligi za FC PACOS FERREIRA , u utakmici protiv BOAVISTE je usao u 55min. , inace postigao je nekoliko pogodaka u prvoj ligi Portugala !!!
evo link i statisticki podatci s tog meca :
http://www.transfermarkt.co.uk/en/boavi ... 59309.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nas drugi napadac MIRZA MESIC debitovao je za francuski FC NANTES (te godine prvak FRANCUSKE) sa 19 godina , 7 mjeseci i 4 dana , Nantes je igrao protiv FC METZ , a MESIC je u igru usao u 61. minuti .
link s pomenute utakmice , statistika :
http://www.transfermarkt.co.uk/en/fc-na ... 09620.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nas lijevi bek Matijas Pejic je sa 22god debitovao za FK BRNO protiv FC SLAVIA PRAG ...
evo statistika i s ovog meca :
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sk-sl ... 63499.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nas stoper Tarik CERIC debitovao je za Poljskog prvoligasa FC LKS LODZ u pobjedi protiv FC LEGIA WARSAWA ... CERIC je u Poljskoj ostavio dubok trag . evo link s tog meca :
http://www.transfermarkt.co.uk/en/lks-l ... 54229.html" onclick="window.open(this.href);return false;

_____

ovi igraci nisu na " lijepe oci " igrali u ovako jakim ligama .... posjeduju kvelitet , i ja cekam da prorade !!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 18 sep 2012, 13:18

Jel zvanicno da je Ibraku noga, eh sad valjda Denis sta bolje motivise igrace ili je on samo privremeno

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 18 sep 2012, 13:19

Ode Ibrak,pretpostavljam da ce Sakib sada "uletit" i podici ekipu iz sivila 8-) .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 sep 2012, 13:20

Zvanicno je u vezi Ibrakovica,kao moguci nasljednici uz Karica se spominju Sadikovic i Crnkic,mada ovog zadnjeg ne bih volio vidjet da vodi ekipu..Sadikovic bi ovo sve lijepo slozio,dobro nam je islo dok nas je vodio u premijer ligi ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.