BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
I ja ocekujem Kubu u prvih 11...imao je on odlicnih utakmica protiv Bayerna.
Inace,mozda i kljucna sedmica je pred nama...2 veoma teske utakmice u ligi protiv Bavaraca i Gladbacha i jos vazniji mec u kupu protiv Hoffenheima u kojem pored prolaska mozemo i vrlo moguce obezbjediti da sedmoplasirani iz lige ide u kvalifikacije za europsku ligu.
Prolaz u kupu je svakako imperativ dok su 3 ili 4 boda minimum u ova 2 meca Bundeslige...
Inace,mozda i kljucna sedmica je pred nama...2 veoma teske utakmice u ligi protiv Bavaraca i Gladbacha i jos vazniji mec u kupu protiv Hoffenheima u kojem pored prolaska mozemo i vrlo moguce obezbjediti da sedmoplasirani iz lige ide u kvalifikacije za europsku ligu.
Prolaz u kupu je svakako imperativ dok su 3 ili 4 boda minimum u ova 2 meca Bundeslige...
----Gundo - Bender
Kuba - Kagawa - Reus
----------Auba
bi bio idealan tim (ofanzivni dio) danas. Klopp valjda zna koliko je ko spreman pa će ipak to na kraju presudit'.
Očekujem tešku tekmu i minimalnu pobjedu. Bauern bez Robbena nije onaj isti, posebno znajući kako je uvijek igrao dobro protiv nas . Ribery što fali manje više.
Uglavnom čvrsto i stabilno u odbrani, a naprijed će se izrodit' koja prilika za nas.
Kuba - Kagawa - Reus
----------Auba
bi bio idealan tim (ofanzivni dio) danas. Klopp valjda zna koliko je ko spreman pa će ipak to na kraju presudit'.
Očekujem tešku tekmu i minimalnu pobjedu. Bauern bez Robbena nije onaj isti, posebno znajući kako je uvijek igrao dobro protiv nas . Ribery što fali manje više.
Uglavnom čvrsto i stabilno u odbrani, a naprijed će se izrodit' koja prilika za nas.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Weidenfeller - Sokratis, Hummels, Subotić, Schmelzer - Gündogan, Bender - Blaszczykowski, Reus, Kampl - Aubameyang.
Na prvu se da zakljućiti da bude strašno opasna naša igra po bokovima
Na prvu se da zakljućiti da bude strašno opasna naša igra po bokovima
Pa bem ti više šarafe šta nebo drže pa gdje to ima da ti stoper igra beka a s drugim bekom je jednostavno nemoguća misija odigrati dupli pas.... pa još Sokrat stalno ubacuje u 16 m a ovo tele na ljevoj strani izvodi prekide...
Neznam jel da plačem ili da se smijem
Kako je kritican to je cudo jedno. I on pare zaraduje i od nogometa zivi!!Borusse00 je napisao/la:Pa bem ti više šarafe šta nebo drže pa gdje to ima da ti stoper igra beka a s drugim bekom je jednostavno nemoguća misija odigrati dupli pas.... pa još Sokrat stalno ubacuje u 16 m a ovo tele na ljevoj strani izvod prekide...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
U poluvremenu treba zamjeniti toljagu Schmelea, Papu maknuti s beka, Gundogana koj želi 9 milijona po sezoni,Kampela koj 5 puta završi u zaleđu i to od 4 metra, i Kubu jer ovo miriši na sve samo ne na preokret 
Po tebi bi najbolje bilo da zamjene dresove sa igracima Bayrena i onda bi bilo taman.Borusse00 je napisao/la:U poluvremenu treba zamjeniti toljagu Schmelea, Papu maknuti s beka, Gundogana koj želi 9 milijona po sezoni,Kampela koj 5 puta završi u zaleđu i to od 4 metra, i Kubu jer ovo miriši na sve samo ne na preokret
Ima gresaka nije da nema ali trude se i bore,ja ne znam puno ekipa koje ovako igraju sa Bayrenom otvoreno i muski ako ti znas neku kazi.
samir1909 je napisao/la: Po tebi bi najbolje bilo da zamjene dresove sa igracima Bayrena i onda bi bilo taman.
Ima gresaka nije da nema ali trude se i bore,ja ne znam puno ekipa koje ovako igraju sa Bayrenom otvoreno i muski ako ti znas neku kazi.
Mišljenja sam da se protiv Bayerna bez ovih igraća može i mora bolje
Po meni Bayern nema drugu ekipu,tako da ovo sto su izveli svaka ekipa na svijetu bi zeljela ovaj sastav.
U nasoj igri od pocetka sezone nam fali nesto,ali sto se tice ove utakmice htijenje i borba su na nivou,eh sad sto mi ne mozemo dati go ko Bayern iz prve sanse to nam nije niko kriv a imalu smo do sad sansu nije da nismo.
U nasoj igri od pocetka sezone nam fali nesto,ali sto se tice ove utakmice htijenje i borba su na nivou,eh sad sto mi ne mozemo dati go ko Bayern iz prve sanse to nam nije niko kriv a imalu smo do sad sansu nije da nismo.
Steta...nismo zasluzili poraz.Reus je morao zabiti iz one prve prilike pa jos cist penal nad Aubameyangom ali eto nije da nismo navikli...ni srece ni pameti ove sezone 
- kraljttbvb
- Kontakt:
U ovoj sezoni ne znamo normalnu sansu stvoriti, ja ne znam sta je ovim nasim veznim igracima ko da su zaboravili igratisamir1909 je napisao/la:U nasoj igri od pocetka sezone nam fali nesto
Tesko za gledati, prava patnja
Ne znam sto danas Klop nije pokusao ko i gvardiola sa 3 igraca u zadnjoj liniji, svakako su mu igrali Papa, Humels i Subotic, a ofanzivne bekove su mogli igrati Smele i Kuba. Ovako desnog beka igra stoper koji je sa centriranjem u 16 na ti
Onaj konj danas nam dade gol, a dok je kod nas igrao onakvih mu je 10 sansi trebalo da dadne jedan gol
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: BV Borussia Dortmund
Losi ste i sto se prije s tim pomiris bice ti lakse.adnan24 je napisao/la:Steta...nismo zasluzili poraz.Reus je morao zabiti iz one prve prilike pa jos cist penal nad Aubameyangom ali eto nije da nismo navikli...ni srece ni pameti ove sezone
Budite dostojni i cestitajte boljem protivniku, ne trazite izgovore.
Sretno pa do narednog susreta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Za omerbavarac!
U cemu ste vi to bili bolji u danasnjoj tekmi,jedan sut imali i na odbitak naletio lewat i poentirao.
To je sve sto ste pokazali od igre..cist penal nam nije dosudjen na Aubom...Reus fulio veliku sansu za izjadnacenje... i ti dodjes ovdje i kazes da ste bili bolji.
Pa sa danasnjom igrom koju ste pruzili,nemate sanse ni protiv Porta ,a da ne sponinjem Barcu ,Real , PSG Atletico..ubice vas ljudi u nogometnom smislu.
Pa vi od Gladbacha kuci zjanite , Vukovi vas posteno natrpali ,a vi i dalje mislite da mozete osvojitu ligu prvaka.
Mozete samo sanjati finale i Berlin!
Ove godine Barca osvaja 99.9%
U cemu ste vi to bili bolji u danasnjoj tekmi,jedan sut imali i na odbitak naletio lewat i poentirao.
To je sve sto ste pokazali od igre..cist penal nam nije dosudjen na Aubom...Reus fulio veliku sansu za izjadnacenje... i ti dodjes ovdje i kazes da ste bili bolji.
Pa sa danasnjom igrom koju ste pruzili,nemate sanse ni protiv Porta ,a da ne sponinjem Barcu ,Real , PSG Atletico..ubice vas ljudi u nogometnom smislu.
Pa vi od Gladbacha kuci zjanite , Vukovi vas posteno natrpali ,a vi i dalje mislite da mozete osvojitu ligu prvaka.
Mozete samo sanjati finale i Berlin!
Ove godine Barca osvaja 99.9%
- BavaracZenica
- Kontakt:
Dobra utakmica, da je Reus to pogodio moglo je bit svega al jednostavno to je ono sta bi bilo kad bi bilo..
Klasik Njemacki i uvijek su ove utakmice pune naboja ko god da je u boljoj formi.
Sto se tebe Edo imenjace moj tice ti vise govoris kroz mrznju prema Bayernu , ode ti daleko, ne shvatas da je ovo takticka zamisao bila.. Rezultat je sve rekao, kad ste vi pobjedili u Minhenu bili ste bolji i dobili ste respect zar ne
cestitaj i sto kaze Omer do sljedeceg vidjenjaaa, dovidjenjaaaa
Klasik Njemacki i uvijek su ove utakmice pune naboja ko god da je u boljoj formi.
Sto se tebe Edo imenjace moj tice ti vise govoris kroz mrznju prema Bayernu , ode ti daleko, ne shvatas da je ovo takticka zamisao bila.. Rezultat je sve rekao, kad ste vi pobjedili u Minhenu bili ste bolji i dobili ste respect zar ne
cestitaj i sto kaze Omer do sljedeceg vidjenjaaa, dovidjenjaaaa
FC Bayern !!!!!
Ne treba meni duel sa Bayernom da vidim gdje stojimo,to sam davno shvatio ali to ne znaci da se automatski morala izgubiti jucerasnja tekma.Omerbavarac je napisao/la: Losi ste i sto se prije s tim pomiris bice ti lakse.
Ne znam gdje vidis izgovore,cinjenica je da konacnih 1-1 ne bi bilo nezasluzeno a nama je svaki bod vazan do kraja sezone,nebitno uz kakvu igru bio ostvaren.Omerbavarac je napisao/la: ne trazite izgovore.
A sto se tice cestitanja,sretan Uskrs svima koji slave
Šuška se da bi Hummels BVB mogao napustiti za nekih 40-45 miliona eura u pravcu Manchester Uniteda. To su jučer spomenuli na SKY-u, na kraju utakmice i navodno je to informacija koja je kružila tribinama stadiona u Dortmundu...Iako su brojne špekulacije bile glupost, ova djeluje malo ozbiljnije....Pa sada stoji da se vidi.
A jučer je Klopp upao opet u jednostavnu zamku, kada mu se protivnik povuče i da mu malo više loptu. Jednostavno onda za to nemate recept. Iako je naš tim stajao super kompaktno. Slična se stvar jučer vama desila kao protiv Juventusa...I protiv slabijih protivnika, koji primjene ovakav recept imate problema.
Sada je Dortmundu kup utakmica jako bitna, ali definitivno mislim da vam neće biti lako protiv Hoffe...Iako na svom stadionu postoje realna šanse da BVB to prođe. Samo ako se i dođe do finala kupa, onda morate osvojiti. Jedino je i to sedmo mjesto nada, jer postoji opcija da u finalu budu Bayern i Wolfsburg. Možda i Gladbach...
A jučer je Klopp upao opet u jednostavnu zamku, kada mu se protivnik povuče i da mu malo više loptu. Jednostavno onda za to nemate recept. Iako je naš tim stajao super kompaktno. Slična se stvar jučer vama desila kao protiv Juventusa...I protiv slabijih protivnika, koji primjene ovakav recept imate problema.
Sada je Dortmundu kup utakmica jako bitna, ali definitivno mislim da vam neće biti lako protiv Hoffe...Iako na svom stadionu postoje realna šanse da BVB to prođe. Samo ako se i dođe do finala kupa, onda morate osvojiti. Jedino je i to sedmo mjesto nada, jer postoji opcija da u finalu budu Bayern i Wolfsburg. Možda i Gladbach...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
zar nije dovoljno da se plasiramo u finale dfb pokala pod uvjetom da igramo tamo sa bayernom,wolfsburgom ili gladbachom da izborimo europsku ligu?
Bas ga pretjerujete...znamo mi svi kakve Klopp ima probleme sa defanzivno postavljenim protivnicima,to se 1000 puta pisalo ali sad ispade da je BAYERN dobio ovakav BvB jer je Pep nadmudrio Kloppaeffe_sa je napisao/la: A jučer je Klopp upao opet u jednostavnu zamku
Zar ne ide i porazeni u europsku ligu ako je finalista izborio europu preko lige ? (miky je bio brzieffe_sa je napisao/la:Samo ako se i dođe do finala kupa, onda morate osvojiti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko je uopste rekao da smo mi bili bolji? Znao sam da ne znas citati stvari koje ti se serviraju, sad sam naucio da ne znas citati ni izmedju redova.edobvb je napisao/la:Za omerbavarac!
No, kad si vec krenuo sa tim ko ke bolji ko ne, reci cu ti da je Bayern bio bolji prvo poluvrijeme, Dortmund drugo.
Imali smo tri sutra, tri odlicne prilike a iz jedne se izrodio gol.
Muller na samom pocetku kada je lobovao Fellera ali na njegovu srecu taj lob je bio neprecizan.
Dalje, akcija kod gola, prvi sut Mullera je odbranjen a na drugi je naletio Lewy i pogodio, tako da nije istina to sto pricas.
Sto se tice naseg nastupa u LP-a, za te stvari se ne trebas ti brinuti jer za razliku od tvog voljenog Dortmunda mi smo jos uvijek u ovom takmicenju.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 05 apr 2015, 14:32, ukupno mijenjano 3 puta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.