Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić

ovo nije realno haha..
pa on i dame usrase sve sto se da usrati...ne pamtim da sam gledao losijih 4-5 min jedne ekipe u zavrsnici a da ce ta ekipa dobiti:-)
pa on i dame usrase sve sto se da usrati...ne pamtim da sam gledao losijih 4-5 min jedne ekipe u zavrsnici a da ce ta ekipa dobiti:-)
Gledaj ET-a
koji cirkus hahaha

- StevieFranchise
- Kontakt:
Faulovi se gomilaju iz utakmice u utakmicu a blokade su postale rijetkost. Jedino mu je početak valjao večeras, završetak je za zaborav ali idemo dalje. 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Bolji su bez CJ-a
- BosniaBoston
- Kontakt:
Procente suta je vratio u normalu,ali sad kuburi sa izgubljenim.Trebace jos tu konstantnosti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Juka je sinoc igrao od zvijezda do trnja.
Sve u svemu kako god okrenes juka je ove sezone napravio veliki iskorak u svojoj igri.
Sve u svemu kako god okrenes juka je ove sezone napravio veliki iskorak u svojoj igri.

-
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Kako ste svi skupa, jesmo li spremni za novu utakmicu. Idemoo Jusufe samo napred, samo napred 

- AshburtonG
- Kontakt:
ima li ko dobar stream?
ja na wwin-u gledam
stvarno ova druga postava uzassss
U sekundi sjebase 12 razlike
koje **** ovaj stots...je.bo mater svoju sa svojom rotacijom...umjesto da mu da 20 lopti veceras, ulazi 5 min do kraja u drugoj cetvrtini. a ovamo dernek protiv turske kante
- StevieFranchise
- Kontakt:
Fosil sa mašnom je najveća kočnica Blazersa i Jusufuvog razvoja i zbog čega mogu očekivati novu metlu u PO.AirRamiz je napisao/la:koje **** ovaj stots...je.bo mater svoju sa svojom rotacijom...umjesto da mu da 20 lopti veceras, ulazi 5 min do kraja u drugoj cetvrtini. a ovamo dernek protiv turske kante

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Ubi covjeka 

- StevieFranchise
- Kontakt:
Poster

- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva strasna statistika Blazersa. Izgubili samo dvije tekme koje su vodili 10 ili vise na poluvremenu, a dobili 16. Sad znam na kome uzimat pare na lajvu.
Btw. Spojis Kanterovu tehniku i post igru sa Nurkicevim impactom, passingom i odbranom, i eto top3 centra, cak i bez trojke.

Btw. Spojis Kanterovu tehniku i post igru sa Nurkicevim impactom, passingom i odbranom, i eto top3 centra, cak i bez trojke.
maksuz se dignem da gledam i onda mu da 13 minuta za poluvrijeme bez ijednog faula,,,i trenutno 4 suta. moze turski kromanjonac zabijat autokoseve zaredom nece izaci prije zacrtanog...a kad naletii gadan matchup bice juka spasavaj evo ti 15-20 lopti...serem mu se u masnicu
ovo juka treba adresirat i trazit razgovor u 4 oka....dokle vise ovaj tretman da je centar za pola utakmice....nema ni punu minutu vise nego lani....jos da je collins procvjeto kako su se nadali igro bi 15 min.u prosjeku....juka je vec stvorio neki rejting,nek isprinta napredne statse i na razgovor sa mr.masnicom
ovo juka treba adresirat i trazit razgovor u 4 oka....dokle vise ovaj tretman da je centar za pola utakmice....nema ni punu minutu vise nego lani....jos da je collins procvjeto kako su se nadali igro bi 15 min.u prosjeku....juka je vec stvorio neki rejting,nek isprinta napredne statse i na razgovor sa mr.masnicom
ma koja tehnika...fuli triput u jednom napadu pa uhvati i zabije...sad mi je jasno otkud vazda puno skokova...a govorimo o rezervama koje mora trpat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.