Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
stoposto
- EnzoFerrari
- Kontakt:
adointer je napisao/la:Ranocchia je za Bonuccija izmislio fudbal

p.s. Juventus win? For me they have lost. This is because they win by throwing away money and not caring about the Financial Fair Play- Mazzari

Eto Walter nam kaze da nismo osvojili skudeto, zapravo smo izgubili, ovo nesto u stilu interista i skudeta iz farsopolia, Del Piero digao pehar al oni su taj skudeto osvojili, joj dosta droge se prodaje po Italiji

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
i ne kleberi se jer to Mazzarri nije nikad rekao nego je danas De La rekao : "Juventus pobjedjuje?Ja mislim da Juventus gubi.Jer pobjedjuju bacanjem para kroz prozor i briga ih za FFP-om!"EnzoFerrari je napisao/la:adointer je napisao/la:Ranocchia je za Bonuccija izmislio fudbalto ado kralju
![]()
p.s. Juventus win? For me they have lost. This is because they win by throwing away money and not caring about the Financial Fair Play- Mazzari![]()
Eto Walter nam kaze da nismo osvojili skudeto, zapravo smo izgubili, ovo nesto u stilu interista i skudeta iz farsopolia, Del Piero digao pehar al oni su taj skudeto osvojili, joj dosta droge se prodaje po Italiji
a zasto se Juventus nije slikao sa Scudettom 31 ispred?ja koliko znam svi taj scudetto imaju na slici,,

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Moze ovako, cim vi odradite slavlje po Milanu sa skudetom iz 2006-te te Zanetti digne pehar mi cemo stavit 29 broj
A to za Mazzaria onda sam pogresno procitao tacnije izvor mi onda ne valja al opet i ta od De Opicentisa nije daleko od istog, on ono u stilu Ronalda jednom "danas smo izgubili jer nismo pobijedili"
Hoce De Opicentis da nam kaze da gubimo jer osvajamo skudeto i kao u minusu smo jer bacamo pare a mi ove godine zapravo idemo na pozitivnu nulu, mislim ko je tu lud ba 

A to za Mazzaria onda sam pogresno procitao tacnije izvor mi onda ne valja al opet i ta od De Opicentisa nije daleko od istog, on ono u stilu Ronalda jednom "danas smo izgubili jer nismo pobijedili"

EnzoFerrari je napisao/la:Moze ovako, cim vi odradite slavlje po Milanu sa skudetom iz 2006-te te Zanetti digne pehar mi cemo stavit 29 broj![]()
A to za Mazzaria onda sam pogresno procitao tacnije izvor mi onda ne valja al opet i ta od De Opicentisa nije daleko od istog, on ono u stilu Ronalda jednom "danas smo izgubili jer nismo pobijedili"Hoce De Opicentis da nam kaze da gubimo jer osvajamo skudeto i kao u minusu smo jer bacamo pare a mi ove godine zapravo idemo na pozitivnu nulu, mislim ko je tu lud ba

jel ovo znaci da on ima 7 titula?

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
adointer je napisao/la:EnzoFerrari je napisao/la:Moze ovako, cim vi odradite slavlje po Milanu sa skudetom iz 2006-te te Zanetti digne pehar mi cemo stavit 29 broj![]()
A to za Mazzaria onda sam pogresno procitao tacnije izvor mi onda ne valja al opet i ta od De Opicentisa nije daleko od istog, on ono u stilu Ronalda jednom "danas smo izgubili jer nismo pobijedili"Hoce De Opicentis da nam kaze da gubimo jer osvajamo skudeto i kao u minusu smo jer bacamo pare a mi ove godine zapravo idemo na pozitivnu nulu, mislim ko je tu lud ba

embrace the chaos
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Jel to znaci da oni sto su dosli nakon njega u cilj imaju te titule i osvojili su ih? A ti isti su "dopingovani" kao i on samo ih pravna zastara spasila? Nisam mudrije nista od tebe ni ocekivao mister Ranocchia je izmislio fudbal za Bonuccia 

a vi kao cekali da zastari pa se bunili a?
kao dobili dokaz posle 5 godina jel? how yes no
ako ste imali sta reci,branili biste se na sudu,,btw imas temu za to pa pisi tamo,,znaci skontali smo da ko drzi pehar on ima titulu al samo ako je Juventus u pitanju,,za Lancea to ne vazi,,
uglavnom Inter tu titulu nije nikad trazio,da jest dobili bi i drugu a ne samo jednu,,ali vi jos uvijek imate dvije manje,,Inter moze samo ostati bez titule 2006 a nikako da ih Juventus vrati nazad,,nenenenene ovdje moras bit glup ko qrac da se sa vama slozis,,

ako ste imali sta reci,branili biste se na sudu,,btw imas temu za to pa pisi tamo,,znaci skontali smo da ko drzi pehar on ima titulu al samo ako je Juventus u pitanju,,za Lancea to ne vazi,,
uglavnom Inter tu titulu nije nikad trazio,da jest dobili bi i drugu a ne samo jednu,,ali vi jos uvijek imate dvije manje,,Inter moze samo ostati bez titule 2006 a nikako da ih Juventus vrati nazad,,nenenenene ovdje moras bit glup ko qrac da se sa vama slozis,,

- EnzoFerrari
- Kontakt:
ko je glup ko qrac vidi se iz prilozenih postova gdje ispinujes temu i iztrolas sve zivo nesto ala Ranocchia je izmislio fudbal za Bonuccia, dakle jedan je zavrsio na 9-tom mjestu a drugi igrao finale Eura i osvojio drugi skudeto toliko o tome ko je za koga izmislio fudbal iako je Ranko talentovaniji od Bonuccia al to je druga prica.adointer je napisao/la:a vi kao cekali da zastari pa se bunili a?kao dobili dokaz posle 5 godina jel? how yes no
![]()
Dalje oko skudeta ne zelim dalje da raspravljam s tobom jer pristajem da budem dio tvog spinovanja ove teme, stvari su se vratile na svoje mjesto, iz tabele ovogodisnje Serie A se da vidjet tako da o tome toliko, strucnjak.
Bendtner>Milito jer je osvojio scudetto?EnzoFerrari je napisao/la:ko je glup ko qrac vidi se iz prilozenih postova gdje ispinujes temu i iztrolas sve zivo nesto ala Ranocchia je izmislio fudbal za Bonuccia, dakle jedan je zavrsio na 9-tom mjestu a drugi igrao finale Eura i osvojio drugi skudeto toliko o tome ko je za koga izmislio fudbal iako je Ranko talentovaniji od Bonuccia al to je druga prica.adointer je napisao/la:a vi kao cekali da zastari pa se bunili a?kao dobili dokaz posle 5 godina jel? how yes no
![]()
Dalje oko skudeta ne zelim dalje da raspravljam s tobom jer pristajem da budem dio tvog spinovanja ove teme, stvari su se vratile na svoje mjesto, iz tabele ovogodisnje Serie A se da vidjet tako da o tome toliko, strucnjak.

Giovinco>Totti?

sad se pocelo racunat da je bolji jer ima scudetto,,
kakva su to razmisljanja?

koji ste vi bili 2010 pa vam je Lippi pola ekipe odveo na svjetsko prvenstvo da se osramote,,na osnovu cega?

- EnzoFerrari
- Kontakt:
Dobro mister Ranocchia je izmislio fudbal za Bonuccia.
Zasto odjednom potreba tolika da se izmrcvari tema? Jer inter slabo igra pa spinmasterija je jedina ostala?Chill out kid.
Zasto odjednom potreba tolika da se izmrcvari tema? Jer inter slabo igra pa spinmasterija je jedina ostala?Chill out kid.
Ne on nema niti 1, ali sul campo ima 7.adointer je napisao/la:

ovdje nikad dosadno 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
pa evo koji qrac se mijesasEnzoFerrari je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Jeste, jadan Inter. Puna im ekipa Argentinaca i ostalih južnoamerikanaca, Prandelli kriv što ih ne zove u reprezentaciju. I to malo Talijana što imate, polovnjaci sami, nema niti jedan da zaslužuje da igra prije trenutnih reprezentativaca.jadni inter uvijek zrtva, ne daju im skudeta da osvoje, ne daju im igrace u repku, silne argentince nece da naturalizuju da igraju za Italiju.Kad slusas nekog interistu poput @ade imas osjecaj da sa Ristom Djogom pricas, "srpska nejac i pionirski lavovi"
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ne psuj stalno, vidno si uzrujan, chill out @Ranocchia je izmislio fudbal za Bonuccia, evo ne mjesam se vise, sad nastavi po starom.Sretnoadointer je napisao/la:pa evo koji qrac se mijesasEnzoFerrari je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Jeste, jadan Inter. Puna im ekipa Argentinaca i ostalih južnoamerikanaca, Prandelli kriv što ih ne zove u reprezentaciju. I to malo Talijana što imate, polovnjaci sami, nema niti jedan da zaslužuje da igra prije trenutnih reprezentativaca.jadni inter uvijek zrtva, ne daju im skudeta da osvoje, ne daju im igrace u repku, silne argentince nece da naturalizuju da igraju za Italiju.Kad slusas nekog interistu poput @ade imas osjecaj da sa Ristom Djogom pricas, "srpska nejac i pionirski lavovi"
Biće opet ''Udri ga Mehmede'' TLN

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Daj ba ljudi ohladite malo
Eh sad jel Ranocia za nekog izmislio fudbal??? Znam samo da ni jedan ni drugi nisu neki štoperi. Po meni je Bonuci najlošiji Juventusov štoper i često zna kiksat, podsjeća me na Mexesa, dok će Ranocia haman ostat vječiti talenat.

Eh sad jel Ranocia za nekog izmislio fudbal??? Znam samo da ni jedan ni drugi nisu neki štoperi. Po meni je Bonuci najlošiji Juventusov štoper i često zna kiksat, podsjeća me na Mexesa, dok će Ranocia haman ostat vječiti talenat.
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Nisi ti njega odavno gledao, to je Bonucci od prošle sezone.muxa je napisao/la:Daj ba ljudi ohladite malo![]()

Ove godine je momak strašan.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ranocchijin jedini problem je što igra u Interu .. a ne u Milanu ili Juventusu. Da je negdje u ova 2 pomenuta kluba, davno bi dobio poziv za repku. Da igra u Juventusu, bio bi ispred Bonuccija. Bolji je jednostavno.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.