Stvarno nisi zdrav prijatelju,kakva agentura,koje ti knjige citas. Pa ako nekoga citiras valjda je osnovna kultura da procitas njegov post,a ne da lupas gluposti.Ko prica protiv sjevera,ko kaze da je sjever los?Dirk je napisao/la:O ovome ja pricam strumfovi se kriju iza nasih nikova i glume finjake i bacaju kosti izmedju nas ... Ili si ipak clan agenture HZ cim ti smeta spominjaje sjevera a ne mora se naglasavati da se toj tribini dive svi stariji navijaci FKS koji su slozni da ovakvo navijanje nikada nije bilo !Denizmare je napisao/la:Navijace jednog kluba cine oni aktivni koji idu na utakmice sa djecom(nekad ,vise ne),oni najvatreniji,penzioneri,oni koji ga vole a nikad nisu bili na tekmi,oni koji zive u Bihacu i dr gradovima,u dijaspori kao i ona manekenka sto za avaz u rubrici za koga navijate kaze za Sarajevo itd,itd. A ti kazes da su samo to oni na sjeveru,znaci 1-2000 ljudi?????
Eto o tom razdoru se govori,zato sto pojedinci razmisljaju kao ti i tjeraju ostale koji nisu istomisljenici kao i teorije zavjere da se iza nikova kriju strumpfovi koji kao unose nemir. Opet kazem ,niko nema pravo privatizirati ni sjever ni Hz ni klub ni misljenje o svemu tome,jer to nije nicija babovina.
Umjesto da se radi na tome da se organizuju udruzenja navijaca FKS u svim gradovima BiH,kako bi se popularizirao klub vi se ogranicavate na sjever. Plitko i ograniceno druze moj.
Posto ne pijem kafu ni sa Blekicem ni sa Baljkom znaci da nemam pojma,zato je forum pun glasnogovornika i jednog i drugog. Mene zanima Sarajevo i ja kazem(posto sam slobodan i imam pravo na svoje misljenje) kazem da ovo nije pravi nacin jer je sve otislo dovraga,uprava,navijaci,igraci,totalni raspad sistema,a dusmani se nasladjuju...
Takodjer sjever je bio uz ekipu i poslije poraza protiv Slavije , Borca , i kunem ti se i znam DA IGRACI NISU NAHUSKANI DA PRAVE KONFERENCIJE I PODRZAVAJU MIRZU I ZLONAMJERNIKE DANAS BI POSLIJE OVOG REMIJA DOBILI APLAUZ , ALI SAMI SU SEBI KRIVI I ZA SJEVER NE POSTOJE !
Procitaj malo pa onda komentarisi. Posto ovo prelazi u trazenje krivaca i ,,agenata,, ja se odjavljujem i idem u ,,ilegalu,, Vozdra...