FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denizmare

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denizmare » 13 nov 2010, 23:06

Dirk je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Navijace jednog kluba cine oni aktivni koji idu na utakmice sa djecom(nekad ,vise ne),oni najvatreniji,penzioneri,oni koji ga vole a nikad nisu bili na tekmi,oni koji zive u Bihacu i dr gradovima,u dijaspori kao i ona manekenka sto za avaz u rubrici za koga navijate kaze za Sarajevo itd,itd. A ti kazes da su samo to oni na sjeveru,znaci 1-2000 ljudi?????
Eto o tom razdoru se govori,zato sto pojedinci razmisljaju kao ti i tjeraju ostale koji nisu istomisljenici kao i teorije zavjere da se iza nikova kriju strumpfovi koji kao unose nemir. Opet kazem ,niko nema pravo privatizirati ni sjever ni Hz ni klub ni misljenje o svemu tome,jer to nije nicija babovina.
Umjesto da se radi na tome da se organizuju udruzenja navijaca FKS u svim gradovima BiH,kako bi se popularizirao klub vi se ogranicavate na sjever. Plitko i ograniceno druze moj.
Posto ne pijem kafu ni sa Blekicem ni sa Baljkom znaci da nemam pojma,zato je forum pun glasnogovornika i jednog i drugog. Mene zanima Sarajevo i ja kazem(posto sam slobodan i imam pravo na svoje misljenje) kazem da ovo nije pravi nacin jer je sve otislo dovraga,uprava,navijaci,igraci,totalni raspad sistema,a dusmani se nasladjuju...
O ovome ja pricam strumfovi se kriju iza nasih nikova i glume finjake i bacaju kosti izmedju nas ... Ili si ipak clan agenture HZ cim ti smeta spominjaje sjevera a ne mora se naglasavati da se toj tribini dive svi stariji navijaci FKS koji su slozni da ovakvo navijanje nikada nije bilo !

Takodjer sjever je bio uz ekipu i poslije poraza protiv Slavije , Borca , i kunem ti se i znam DA IGRACI NISU NAHUSKANI DA PRAVE KONFERENCIJE I PODRZAVAJU MIRZU I ZLONAMJERNIKE DANAS BI POSLIJE OVOG REMIJA DOBILI APLAUZ , ALI SAMI SU SEBI KRIVI I ZA SJEVER NE POSTOJE !
Stvarno nisi zdrav prijatelju,kakva agentura,koje ti knjige citas. Pa ako nekoga citiras valjda je osnovna kultura da procitas njegov post,a ne da lupas gluposti.Ko prica protiv sjevera,ko kaze da je sjever los?
Procitaj malo pa onda komentarisi. Posto ovo prelazi u trazenje krivaca i ,,agenata,, ja se odjavljujem i idem u ,,ilegalu,, Vozdra...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 nov 2010, 23:12

vrijeme mu je bilo da se odjavi previse je lupao aa ni meni a ni ostalim navijjacima Sarajeva je vise dosadilo objasnjavat zasto smo za BP U KOJIMA JE I BLEKS a zasto nismo za ekipu koja sistematski unistava Sarajevo koja je napravila 4 miliona duga .A postoji razlike izmedzu standardne raje na Kosevu jer oni najbolje poznaju situaciju u klubu i dobro su info a ovi derby navijaci i oni sto dolaze samo kad je sve ok ee ti me ne zanimjau niti imaju pravo na svoje misljenje u vezi Sarajeva nek cekaju derbi nek dodzu i to je to.koliko je to derby navijaca otislo u udruzenje da kupi majicu ,marama dux bilo sta da se pomogne UNFKS da se da advokatima za momke koje tuze u vezi Sirokog il da se da Vedranovom bratu ili mami,da se lakkse i bolje koreografija pripremi jok svi samo dolaze na gotovo i jos imaju oni nesto da kazu aa sve 20 momaka radi i o svemu se brine a svi hoce da su navijaci e pa nemozeee
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 13 nov 2010, 23:21

mma_hz je napisao/la:vrijeme mu je bilo da se odjavi previse je lupao aa ni meni a ni ostalim navijjacima Sarajeva je vise dosadilo objasnjavat zasto smo za BP U KOJIMA JE I BLEKS a zasto nismo za ekipu koja sistematski unistava Sarajevo koja je napravila 4 miliona duga .A postoji razlike izmedzu standardne raje na Kosevu jer oni najbolje poznaju situaciju u klubu i dobro su info a ovi derby navijaci i oni sto dolaze samo kad je sve ok ee ti me ne zanimjau niti imaju pravo na svoje misljenje u vezi Sarajeva nek cekaju derbi nek dodzu i to je to.koliko je to derby navijaca otislo u udruzenje da kupi majicu ,marama dux bilo sta da se pomogne UNFKS da se da advokatima za momke koje tuze u vezi Sirokog il da se da Vedranovom bratu ili mami,da se lakkse i bolje koreografija pripremi jok svi samo dolaze na gotovo i jos imaju oni nesto da kazu aa sve 20 momaka radi i o svemu se brine a svi hoce da su navijaci e pa nemozeee

Ima navijaca koji nisu ni za ovu upravu(da se razumijemo ove niko ne voli !!! ) , ali ima i navijaca koji nisu ni za BP,pa oni su doveli primitivca blekica,koji nas je jos vise bacio u propast..
NON MOLLARE MAI

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 nov 2010, 23:24

Alen Škoro je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:vrijeme mu je bilo da se odjavi previse je lupao aa ni meni a ni ostalim navijjacima Sarajeva je vise dosadilo objasnjavat zasto smo za BP U KOJIMA JE I BLEKS a zasto nismo za ekipu koja sistematski unistava Sarajevo koja je napravila 4 miliona duga .A postoji razlike izmedzu standardne raje na Kosevu jer oni najbolje poznaju situaciju u klubu i dobro su info a ovi derby navijaci i oni sto dolaze samo kad je sve ok ee ti me ne zanimjau niti imaju pravo na svoje misljenje u vezi Sarajeva nek cekaju derbi nek dodzu i to je to.koliko je to derby navijaca otislo u udruzenje da kupi majicu ,marama dux bilo sta da se pomogne UNFKS da se da advokatima za momke koje tuze u vezi Sirokog il da se da Vedranovom bratu ili mami,da se lakkse i bolje koreografija pripremi jok svi samo dolaze na gotovo i jos imaju oni nesto da kazu aa sve 20 momaka radi i o svemu se brine a svi hoce da su navijaci e pa nemozeee

Ima navijaca koji nisu ni za ovu upravu(da se razumijemo ove niko ne voli !!! ) , ali ima i navijaca koji nisu ni za BP,pa oni su doveli primitivca blekica,koji nas je jos vise bacio u propast..
Srecom pa vas je u manjini,valjda se vecina pita?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 nov 2010, 23:26

primitivac jeste jbg,al su BP smatrali da nam treba jedan takav da se moze suprostaviti baljku i CO al nisu uspjeli i onda su se casno povukli jer nisu zeljeli da budu paravan ekipi koja uzima pare jbg bar se nisu koristili onom AKO IH NE MOZES POBJEDITI PRIDRUZI IM SE HEHEHEHE aa ja sam danas na Kosevu vidjeo da je 99 posto raje bilo protiv Baljka CO I MV.
FK SARAJEVO.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 nov 2010, 23:28

Identitet je napisao/la:Kakvi ste ba vi navijači da vas pitam? Pljujete po svojim igračima, i to ne jednom, dvojici ili trojici nego KOMPLETNOJ ekipi. Ja sam navijač Sarajeva više od 35 godina, puno prije nego su se recimo Horde zla osnovale, i nikad, ali bas nikad nisam mogao cuti da navijači svog kluba pljuju SVE svoje igrače. Kako vas ba nije sramota. Većinom ste vi dječica mala, koja je jaka vako na tastaturi laprdati, pravi navijač SVETINJE SARAJEVO neće nikad okrenut leđa svom klubu. Evo sta su nam uradili Baljci, blekići, varešanovići i **** materine ostale. podijelile su navijače, javno se sramotimo, pljujemo sami po sebi... danas sam bio na koševu i vala me neće više dugo biti sve mi se zgadilo ovo.
Da si ti navijac FKS 35 godina i ti bi psovao igracima da ti prirede scenario kao na pres konferenciji gdje iznose lazi i ostale stvari koje blate FKS i to sve na neciji nagovor ... Merdan , Baljak i ostali su bili na istoj konferenciji a oni se smatraju zlom kluba, i dakle igraci su izdali jedinu tribinu od koje su imali podrsku i zbog toga vise nemaju podrsku onih koji su ih bodrili nakon poraza od Borca i slicno ... uhvati se ti svog istoka tebi da se ide na utakmice isao bi ti svakako , najlakse je sada laprdati i praviti se pametan a na tekmama sve isti ljudi ,i kao sto kazu sjever je jedina svjetla tacka ovog kluba, htio ti to sebi priznati ili ne tako ti je :!: :!:

Uostalom nebitno je sta pojedinci misle takve kao ti mozes nabrojati na prste jedne ruke, dok su ostali u vecini a ti ostali su kao sto reko redovni na utakmicama i trose svoje pare , vrijeme , za koreografije i slicno , ali izdaja od igraca i privrzenost Baljku i ostalim je presla granice i zbog toga trazili su dobili su ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 13 nov 2010, 23:30

Megamon je napisao/la:

Srecom pa vas je u manjini,valjda se vecina pita?

Sad se postavlja pitanje,koga ti samo gledas ko navijace i koga samo smatras navijacima.
Vidi mozemo mi do zore ovako,ali cinjenica je da su BP doveli blekica koji nas je jos vise unistio,,odnosno odveo u propast. Sta meni treba vise? Opet da ti isti dovedu nekoga?
NON MOLLARE MAI

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 nov 2010, 23:32

Odnos navijača Sarajeva prema igračima je bio upravo onakav kakav su i zaslužili stavljajući se svojim istupima na stranu dželata FK Sarajevo.

PAMETNOM DOSTA 8-)
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 13 nov 2010, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2010, 23:32

Ima navijaca koji nisu ni za ovu upravu(da se razumijemo ove niko ne voli !!! ) , ali ima i navijaca koji nisu ni za BP,pa oni su doveli primitivca blekica,koji nas je jos vise bacio u propast..[/quote]

Srecom pa vas je u manjini,valjda se vecina pita?[/quote]

Sad se postavlja pitanje,koga ti samo gledas ko navijace i koga samo smatras navijacima.
Vidi mozemo mi do zore ovako,ali cinjenica je da su BP doveli blekica koji nas je jos vise unistio,,odnosno odveo u propast. Sta meni treba vise? Opet da ti isti dovedu nekoga?[/quote]
navedi mi ,kako nas je jos vise unistio???? samo mi navedi NOVCANO kako smo jos gore??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 nov 2010, 23:35

Dirk je napisao/la:
Identitet je napisao/la:Kakvi ste ba vi navijači da vas pitam? Pljujete po svojim igračima, i to ne jednom, dvojici ili trojici nego KOMPLETNOJ ekipi. Ja sam navijač Sarajeva više od 35 godina, puno prije nego su se recimo Horde zla osnovale, i nikad, ali bas nikad nisam mogao cuti da navijači svog kluba pljuju SVE svoje igrače. Kako vas ba nije sramota. Većinom ste vi dječica mala, koja je jaka vako na tastaturi laprdati, pravi navijač SVETINJE SARAJEVO neće nikad okrenut leđa svom klubu. Evo sta su nam uradili Baljci, blekići, varešanovići i **** materine ostale. podijelile su navijače, javno se sramotimo, pljujemo sami po sebi... danas sam bio na koševu i vala me neće više dugo biti sve mi se zgadilo ovo.
Da si ti navijac FKS 35 godina i ti bi psovao igracima da ti prirede scenario kao na pres konferenciji gdje iznose lazi i ostale stvari koje blate FKS i to sve na neciji nagovor ... Merdan , Baljak i ostali su bili na istoj konferenciji a oni se smatraju zlom kluba, i dakle igraci su izdali jedinu tribinu od koje su imali podrsku i zbog toga vise nemaju podrsku onih koji su ih bodrili nakon poraza od Borca i slicno ... uhvati se ti svog istoka tebi da se ide na utakmice isao bi ti svakako , najlakse je sada laprdati i praviti se pametan a na tekmama sve isti ljudi ,i kao sto kazu sjever je jedina svjetla tacka ovog kluba, htio ti to sebi priznati ili ne tako ti je :!: :!:

Uostalom nebitno je sta pojedinci misle takve kao ti mozes nabrojati na prste jedne ruke, dok su ostali u vecini a ti ostali su kao sto reko redovni na utakmicama i trose svoje pare , vrijeme , za koreografije i slicno , ali izdaja od igraca i privrzenost Baljku i ostalim je presla granice i zbog toga trazili su dobili su ;)
Ma brate najvise boli sto niko nije nista prozivao igrace,uvijek im je davana podrska aa oni na nagovor MV koji nije znao kako da se odbrani od ISTINE u vezi ugovora,u vezi sure,zeta itd itd nagovara igrace da otvore dusu ccccc a oni ko volovi nezna se koji ce prvi pa sto nisu sta protiv Baljka rekli za ne primanje plate od februara ccccccc ispali su supci kao osobe jer u svakom je klubu u drzavi skoro ista situacija samo kod nas izasli da to kazu u javnost misli MiRZA HORDE ZLA KAO TELAD,KONTAO MIRZA PREBACIT LOPTICU DA SE TO ZABORAVI E PA NECE VISE TAKOO MIRZA NECEEEEEE A BUDITE SIGURNI DA CE MIRZA NAPUSTITI KLUB AL CE UZETI ONIH ZA NJEGA "FAMOZNIH "140.000 I ONDA CE RECI PO UGOVORU JE TAKO BILO AHHAHAHAHA
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 13 nov 2010, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 13 nov 2010, 23:36

johnnyHZ je napisao/la:Ima navijaca koji nisu ni za ovu upravu(da se razumijemo ove niko ne voli !!! ) , ali ima i navijaca koji nisu ni za BP,pa oni su doveli primitivca blekica,koji nas je jos vise bacio u propast..
Srecom pa vas je u manjini,valjda se vecina pita?[/quote]

Vidi mozemo mi do zore ovako,ali cinjenica je da su BP doveli blekica koji nas je jos vise unistio,,odnosno odveo u propast. Sta meni treba vise? Opet da ti isti dovedu nekoga?[/quote]
navedi mi ,kako nas je jos vise unistio???? samo mi navedi NOVCANO kako smo jos gore??[/quote]

Pa duguje im i on plate,pametnom dosta. Sta je ovo danas u nasem drustvu normalno da ljudima kasne plate toliko mjeseci? I kako nas nije unistio,obecavao je sve i svasta, otisao kad je najpotrebniji bio ;)
Na kraju krajeva,ne moze onakav primitivac voditi FKS nikako.
I evo,sad je zavadio i neke navijace,napravio grupice i sl..
NON MOLLARE MAI

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 13 nov 2010, 23:39

jel blekic uopste ziv...nidje ga ocami...dosao tiho usao u FKS i otisao na sav glas...dje li je sad taj cuveni Blejk
a jesu li igraci dobili pare danas na rezultatu 1 1...hm minimum 5 parova...**** ih je sity garant...hehhehe...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 nov 2010, 23:41

Meni je vrlo jasno zasto je otisao Blekic, ona konferencija za novinare je samo potvrdila njegove rijeci da je Mirza okrenuo pojedine igrace protiv uprave sto se i potvrdilo, sreca sto zalizani ide nakon veleza , samo ne znam kako ce naci klubove za "svoje" igrace koji nemaju struje a vise na fejsubuku 24 sata , ili oni koji ga cekaju da im on da bajramluk , razbacao se Mirza jer zna da ima oko 150 hiljada da naplati za ugovor koji mu je dao sura Fazlagic 8-)

Ultrajvosadbr
Kontakt:

Post Postao/la Ultrajvosadbr » 13 nov 2010, 23:42

Ovome sa nickom Alena Škore preporučujem da zamoli Admine da ga promjene jer je Škoro lik koji nikad nebi dopustio da se ovako blati klub ko što to radi Avdić i onaj mejt sto ne more hodat.

Nisam vise mog'o da gledam kako pljujete po tudjem radu i podrzavate agenturu.Niste normalni.
BP iz uprave su dali pare za milion stvari i onda je Baljak debil uzo pola sebi a pola uplatio.Kad je trebao to opravdati odglumio je srcani..
Crko daBogda.

A da li neko voli Sarajevo ili ne , ne gleda se po godinama , gleda se po članskoj karti.
Molim Boga da izganjaju da na skupštini mogu svi sa članskim kartama glasati , pa da vidimo večinu ;)
Štrumfovi , bjezte! Eto nas jos jaci nego ikad!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 13 nov 2010, 23:45

Nije mi jasno kako vi kao navijaci Sarajeva manje vijerujete, igracima, treneru i pojedinim clanovima uprave? A sa druge strane vise vijerujete jednom ili dvojci ljudi.... Nije mi jasno to nikako. 8-) Znate li vi kakav covijek mora biti "psiholog" da podvede 30 ljudi i okrene ih protiv kluba, pojedinih ljudi, slozicete se da Varesanovic nije taj kalibar, ipak je on samo bivsi fudbaler, sada trener 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 nov 2010, 23:49

SrdjanBL je napisao/la:Nije mi jasno kako vi kao navijaci Sarajeva manje vijerujete, igracima, treneru i pojedinim clanovima uprave? A sa druge strane vise vijerujete jednom ili dboci ljudi.... Nije mi jasno to nikako. 8-) Znate li vi kakav covijek mora biti "psiholog" da podvede 30 ljudi i okrene ih protiv kluba, pojedinih ljudi, slozicete se da Varesanovic nije taj kalibar, ipak je on samo bivsi fudbaler, sada trener 8-)
Ti ne shvatas poentu svega , ovdje vise nije bitno ko kome vjeruje , ovdje je u pitanju to da su igraci dosli na konferenciju sa onim koji im nisu davali plate nikako i koji su najveci zlobnici FKS ,i u tome lezi problem znaci isti ti su podrzali takvim stavom unistavanje FKS !

Nikada necu zaboraviti kada igraci nisu imali novca , i licno sam bio na treningu sa grupom kada su isti igraci pitati imaju li platu , a tu je bio Merdanovic sa kojim sada prave konferencije , i rekli su da imaju a marke u dzepu nemaju , znaci blate nekoga drugog ko im je dao pare i plate od kada je preuzeo klub 1000% sigurno a tada nisu smjeli progovoditi 8-)

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 13 nov 2010, 23:51

Ultrajvosadbr je napisao/la:Ovome sa nickom Alena Škore preporučujem da zamoli Admine da ga promjene jer je Škoro lik koji nikad nebi dopustio da se ovako blati klub ko što to radi Avdić i onaj mejt sto ne more hodat.

Nisam vise mog'o da gledam kako pljujete po tudjem radu i podrzavate agenturu.Niste normalni.
BP iz uprave su dali pare za milion stvari i onda je Baljak debil uzo pola sebi a pola uplatio.Kad je trebao to opravdati odglumio je srcani..
Crko daBogda.

A da li neko voli Sarajevo ili ne , ne gleda se po godinama , gleda se po članskoj karti.
Molim Boga da izganjaju da na skupštini mogu svi sa članskim kartama glasati , pa da vidimo večinu ;)
Štrumfovi , bjezte! Eto nas jos jaci nego ikad!
U tog istog Avdica si se kleo prije dvije sedmice!
Sad je to najmanje bitno,vidjecemo tu skupstinu ako Bog da.
Ulijeva mi nadu da ima jos pametnih ljudi koji pametno razmisljaju,i imaju svoj neki stav.
Otjerat ove parazite,ali smijesno je da se skandira protiv igraca,pa moras biti Chuck Norris da sa 30 ljudi manipulises...
NON MOLLARE MAI

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 nov 2010, 23:52

Dirk je napisao/la:

Dirk ipak si nasjeo ,ne sviđa mi se to što generalizuješ Istok ipak ja ne idem na Sjever ali podržavam ga maximalno i danas sam bio na Istoku i stojim uz Sjever i večinu raje sa Istoka koja je bila uz sve prave navijače i BP aprotiv izmanipulisanih igrača,Mirze ljige i ušljivaca Baljka ,Merdanovića i ostalih.To što ti smatraš da istok nije prava tribina to je tvoje pravo ali staviti Istok na stranu mrskog neprijatelja e to ne može a ti si ipak to uradio a time samo daješ jadovima za pravo da imaju podršku a ja ti tvrdim da sa Istoka nemaju, doduše bila je šaka plačenika i rodbine ili raje M:Varešanovića ali to je minorno na cijeli Istok koji je bio uz HZ,iBP.
;) ;)
Sarajevo ljubavi moja!

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 13 nov 2010, 23:54

Kaze moj komsija danas:Tonu komsije ko TITANIC :lol:
Ne gledajte ovo kao provokaciju,preci cete vi krizu i to zelim,jer ste ipak drugi najveci klub u drzavi :D
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 13 nov 2010, 23:55

Dirk je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Nije mi jasno kako vi kao navijaci Sarajeva manje vijerujete, igracima, treneru i pojedinim clanovima uprave? A sa druge strane vise vijerujete jednom ili dboci ljudi.... Nije mi jasno to nikako. 8-) Znate li vi kakav covijek mora biti "psiholog" da podvede 30 ljudi i okrene ih protiv kluba, pojedinih ljudi, slozicete se da Varesanovic nije taj kalibar, ipak je on samo bivsi fudbaler, sada trener 8-)
Ti ne shvatas poentu svega , ovdje vise nije bitno ko kome vjeruje , ovdje je u pitanju to da su igraci dosli na konferenciju sa onim koji im nisu davali plate nikako i koji su najveci zlobnici FKS ,i u tome lezi problem znaci isti ti su podrzali takvim stavom unistavanje FKS !

Nikada necu zaboraviti kada igraci nisu imali novca , i licno sam bio na treningu sa grupom kada su isti igraci pitati imaju li platu , a tu je bio Merdanovic sa kojim sada prave konferencije , i rekli su da imaju a marke u dzepu nemaju , znaci blate nekoga drugog ko im je dao pare i plate od kada je preuzeo klub 1000% sigurno a tada nisu smjeli progovoditi 8-)
Tacno mi je zao Sarajeva, u ovoj situaciji.
Kao sto sam vec rekao jak Sarajevao i jak Zeljo = jaka PL BIH, a samim tim i ostali klubovi BIH.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”