FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne dobih odgovor.
Kako smo to mi po TM ubijedljivo najskuplja ekipa, a svi znamo da u ligi bar dvije ekipe su kvalitetnije od nas?
Malo je ovo, Zukanovicu dizi jos cijene.
Kako smo to mi po TM ubijedljivo najskuplja ekipa, a svi znamo da u ligi bar dvije ekipe su kvalitetnije od nas?
Pa on je uvijek bio njihov igrac samo ie bio u Borcu na posudbiOsmanhodzicBuco je napisao/la:drugovi otkud ajdin redžić u krupi?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Memara je napisao/la:U pravu je @Rinuka, pljujemo sve nase igrace pogotov Radovca (citaj @besic), dok meljovci npr. cijene i guraju svog "vjecnog talenta" Memiju iako i oni svi znaju da je cisti prosjek lige samo sto to oni nikad priznati nece.
Majkl, drago mi je za Benku, imal' sta novo u vezi predstavljanje dresova?
Ne znam tacno kad ce to uraditi,ali vjerujes li da me to toliko ne interesuje,potpuno mi je nebitno je li Had ili Nike ili neko treci,rezultati i igraci me samo interesuju,
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ja sam se pomirio sa činjenicom, da ove sezone ulazimo sa prosječnom ekipom koja realno nije kandidat za osvajanje trofeja... Sve ostalo je bonus
Valjda ako ne budemo imali znanja, imat ćemo sreće 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakva hipokrizija.Izgubimo pa onda palamudimo da smo najskuplja ekipa na tm i kako wtf kako mozemo izgubit .. i sad kad ja napisem da su precjenjeni vi opet napadate.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
yebo te zivot

yebo te zivot
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A sad ne pjeva pola tribine 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
keli sto ti to treba?
Nismo ti nikad nista lose rekli i ti sad vrijedas...
Nismo ti nikad nista lose rekli i ti sad vrijedas...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Boli nas briga, najskuplji smo. Kad cemo trofej za to dobiti? 
Sta bi onda rekao Real jer 5 godina ne moze da osvoji titulu u Ligi ili je samo bitna Liga SampionaEvander je napisao/la:Boli nas briga, najskuplji smo. Kad cemo trofej za to dobiti?
Ova godina je nasa citiraj me na kraju
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Tako je bilo prosle godine izaso raspored kaze xy nas mozda sam i ja sam "znaci protiv Olimpica se slavi titula" 
Zip,Evander ne pljuje nego govori onako kako jeste.Problem je u tebi nemoj se uvrijedit.
Zip,Evander ne pljuje nego govori onako kako jeste.Problem je u tebi nemoj se uvrijedit.
Sanjin Alagić novi Šef Akademije FKS, Emir Karahmet koordinator omladinskog pogona i šef Škole fudbala “Asim Ferhatović-Hase”
http://www.fksarajevo.ba/bs/omladinski- ... -hase/3226
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
brkaš pojmove, u kojem univerzumu je olimpic kvalitetnija ekipa od nas? a pobjedili nas jesu, npr....ili kone prošle sezone...Evander je napisao/la:Ne dobih odgovor.
jedno je izvući maksimum(ili više 120% jbg) iz ekipe jer si stručan trener....a drugo što ne možeš ni 70% jer si početnik/loš....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 19 jul 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Lik je napisao/la:Sanjin Alagić novi Šef Akademije FKS, Emir Karahmet koordinator omladinskog pogona i šef Škole fudbala “Asim Ferhatović-Hase”
http://sp....ort1.ba/gradski-derbi-u-prvom-kolu-kao-uvod-u-ligu-12/
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- jurisicduska
- Kontakt:
Ponosan sam na jedinu svijetlu tačku našeg kluba a to je akademija. Sa ovim rokadama dobili smo jako studioznog, relativno mladog a opet preiskusnog trenera kao šefa akademije. Slučajno sam imao priliku sarađivati sa njim, jako je studiozan, radan, brine o djeci, često je znao zvati roditelje pitati ima li kakvih problema, kako ide škola, spava li se na vrijeme, šta se jede i tako. Nerijetko je i pomagao nekim porodicama, kako materijalno tako i savjetima. Stvarno moram da napišem da znate da smo dobili vrh čovjeka za šefa akademije. Ne pišem ovo zbog ličnog poznanstva niti bilo šta drugo, akademija je jedan ozbiljan projekat, i ima poseban monitoring, funkcioniše besprijekorno. Najbitnije je što se stvara pobjednički mentalitet, ova djeca imaju jačih tekmi nego mnogi seniori, igralo se širom europe na različitim takmičenjima, skauting je jako dobar, imamo dosta talenata da strane koji su top momci i odgojeni i kulturni, posvećeni klubu 1/1 24/7 i zahvalni su na ovoj prilici. Ja ne mogu da prodrem u taj osjećaj, kako oni s ponosom kažu mi smo "Akademija Fk Sarajevo", osjeti se pripadnost. Stvorio se kult te škole, i ona je bez sumnje najpoželjnija u BiH, svaki roditelji bez obzira za kog navijao želi da njegovo dijete igra za Akademiju, jer tu ima najbolje uslove, dosta se brine o samoj djeci kao ljudima uporedo sa fudbalskom etikom, od njih se prave pobjednici, pravi profesionalci, dobri ljudi prije svega. Atmosfera među njima je nešto što sam oduvijek želio u prvom timu, svi za jednog jedan za sve. Napredovali su izuzetno, kako profesionalno tako i kao ljudi, pratim ih već neko vrijeme. Od nekih stidnih povučenih momaka do ljudi spremnih da preuzmu odgovornost. Hvala Tan što si priuštio svima nama nešto na šta smo iznimno ponosni. Rezultat je već vidljiv jako, a u slijedećem periodu bi još više mogao doći do izražaja. Za 2-3 godine ćemo imati 4-5 top odgojnih fudbalera spremnih za velike stvari. Naravno ako ko ne umiješa šape, ali to je malo vjerovatno, jer je akademija pod konstantnim patronatom ljudi koji su iznimno uspješni u svom poslu, konsalting ide sa najvećim svjetskim akademijama, od Sprate Prag, Ajaxa, Dortmunda do Milana Intera i tako dalje. Puno se sredstava uložilo i budite sigurni imat ćemo najbolje mlade igrače iz cijele BiH, što pokazuje i stanje u reprezentacijama omladinskim. Može se tu još napredovati ali projekat je u povoju, očekujem velike stvari. I još jednom sve pohvale za ove ljude koji su sad u vrhu, to su pravi šampioni i pobjednici.
I ja sam za ovog Alagica cuo samo rijeci hvale.
Dino Selimovicci direttore di LazioNavijači Lazija definitivno su digli ruke od kluba... Počela je prodala sezonskih ulazinica u ponedjeljak, a samo 11 navijača se odazvalo akciji i kupilo karte. To najbolje pokazuje koliko su navijači protiv trenutne uprave na čelu s predsjednikom Claudijom Lotitom. Prošle sezone je klub imao negativan rekord, pošto je na stadionu od 72.698 mjesta bilo samo 12.800 kupljenih sezonskih ulaznica. Lazio je prošle sezone bio osmi sa 37 bodova manje od prvaka Juventusa, te mu je u sezoni nedostajala podrška s tribina. Očito da će nedostajati i ove sezone...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prdimahovina
- Kontakt:
Napokon da i od tebe nešto pročitam a da nije neka negativaEvander je napisao/la:I ja sam za ovog Alagica cuo samo rijeci hvale.
" srce na teren i pamet u glavu "
Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, Google Adsense [Bot], MostarReds22, OzmoodPinglewood, worchester i 44 gosta.