Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 02 feb 2012, 14:43

Bernabéu je napisao/la:Kaže Caceres na press-konferenciji da želi sa Juventusom igrat` finale CL. :mrgreen:

Malo previše?!
Do 2013 - e?
Nije nemoguće :mrgreen:
Još pogotovo ako bi se na putu negdje našao Kraljevski klub :)

Do tada idemo u polarnim uvjetima ''maznuti'' Sienu. Vidim da će biti tekma tipa : ''Ja trčim a malo-malo i pokoji pingvin pored mene'' što bi rekao Vugdalić. :mrgreen: :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 feb 2012, 14:45

Velik minus se ocekuje u nedelju bez obzira na suncan dan. Cak ni inter nije u tolikom minusu u odnosu na nas :lol: . Ipak je to vrhunski stadion, sa najboljim rjesenjim koja postoje u ovom trenutku, tako da vjerujem da ce biti odigrana utakmica. Rusi imaju daleko losije stadione, cest slucaj je LP, pa se sve bude u redu. Jest da je rizik od provreda zbog veliko minusa, ali nasi igraci imaju iskustva i navikli su na niske tempereture, ipak su Alpe u blizini...

Juve ale!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 feb 2012, 14:59

Vidi vidi emotivaca što su se skupili. :P :mrgreen: :lol:

Znamo da je IFFHS nemjerodavan i danas su objavili listu najboljih klubova, mi smo trenutno 93. ostvarili smo napredak za 17 pozicija, ali zato smo proglašeni najboljom ekipom na svijetu za mjesec januar. 8-)

http://www.iffhs.de/?3d4d443d0b803e8b44 ... 70aeedbc05" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]

Vala kad se mogla igrati ova utakmica po ovakvim uslovima, igrat će se ona i u nedjelju. :D

Kakav gol Trezegola?! :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 15:05

imam osjecaj da je u torinu sada kao kod nas,uzasno hladno :) ovi nam rezultati idu na ruku,a realno ako ce vrijeme biti kao jucer izmedju shintera i palerma,bolje da se odgodi,po ovome je nemoguce igrati,iako mislim da od subote ide bolje vrijeme pa cemo vjerovatno igrati. Barza neka zaustavi opasnog calaia, a alex i quagliarella ce ostalo srediti.volio bih da pocne alex od prve. Sjecate li se 3-3 (vodim 3-0 na poluvremenu,a onda sjajni massimo maccarone stupa na scenu,gotivim ga nesto bas). FORZA JUVE,rezultati nam bas idu na ruku.

Pazienza hoce da nam se vrati. Krasic ostaje do ljeta,a mozda je i tako najbolje,treba nam sirina.valjda ce nekad podici glavu dok dribla :D
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 feb 2012, 15:06

Il Cobra ih je trpao nemilosrdno... ubica par exellance.. jedni od najdražih su mi Realu 2003 i 2005 u polufinalu i osmini finala LŠ, te onaj Didi 08.05.2005.... uffffff... na asistenciju Delpe 2 i Ibre 1...

Šišao sam se kao on, brijao glavu sam, kupio dres i čak u teretanu išao sa dresom njegovim, na terminu igrao noseći 17-ku.
Hvala ti za sve Il Cobra... da nam je sad jedan takav. :shock:

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 15:09

Bianconeri1988 je napisao/la:Vidi vidi emotivaca što su se skupili. :P :mrgreen: :lol:

Znamo da je IFFHS nemjerodavan i danas su objavili listu najboljih klubova, mi smo trenutno 93. ostvarili smo napredak za 17 pozicija, ali zato smo proglašeni najboljom ekipom na svijetu za mjesec januar. 8-)

http://www.iffhs.de/?3d4d443d0b803e8b44 ... 70aeedbc05" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]

Vala kad se mogla igrati ova utakmica po ovakvim uslovima, igrat će se ona i u nedjelju. :D

Kakav gol Trezegola?! :lol:

IFFHS ZA JULI MJESEC ZA NAJBOLJU EKIPU IZABRAO FK Rabotnički Skopje Macedonia :D :D :D :D :D Mozda i ovaj nas torpedo bude nekad izabran :mrgreen:
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 feb 2012, 15:11

Imamo već jednog, a on se zove Alessandro Matri! 8-)

Ne budite skeptični prema ovoj ekipi i ne potcjenjujte naše igra, nervira me kad neko kaže da nam je ovaj da nam je onaj, a ovaj Juventus je prvi na tabeli sa utakmicamo manje, jedina neporažena ekipe u ligi 5, najbolja odbrana lige 5, prvaci na polusezoni, tim mjeseca, mislim ove stvari govore u prilog naših igrača i zato ih ne treba potcjenjivati.

@Montero

Neće biti snijega, ali će biti zima, to je jedan od glavnih razloga što bi se mogla odgoditi utakmica, ali sumnjam da će se to desiti, neće to Conte dozvoliti, željan je on utakmica i pobjeda.

Kad pogledam ovaj vidio, raduje se više od igrača, isto malo dijete, vidi se šta mu znači ovaj klub i koliko mu je bitno da je prvi. Vjerujem da ste gledali, ali eto naježite se još jednom. :D

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 feb 2012, 15:15

@Bianconerac ja bih i sad volio vidjeti ovog ubicu na klupi... pa da uđe pođahkad kad zatreba :mrgreen:
Treba forsirati mlađe i perspektivnije ali i on bi imao šta pružiti i sada.

Ako bude -15 ne treba da se igra. Znam da nije dobro zbog ritma ekipe i ulaska u dobru formu ali bolje nego rizikovati povrede koje vrlo lahko nastaju naprezanjem na ovako niskim temperaturama.

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 02 feb 2012, 16:34

Ukoliko iskoristimo sinocnje kikseve, uzmemo u naredne 3 utakmice, 9 bodova...70 % imamo titulu !...
Zadnja izmjena: beki, dana/u 02 feb 2012, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 feb 2012, 16:34

Izgleda da nam je glavna meta na ljeto Gonzalo Higuain.

Ove sezone smo uštedili oko 6.5 mil.

Kada prodamo Mela, dobit ćemo između 8-12 mil (moja procjena), za Zieglera isto tako između 7-10 (moja procjena).

Dobro je Marotta odradio ovaj mercato, nismo puno potrošili para, ostalo nam je za ljeta + što dobijamo kada aBd osvojimo scudetto i od stadiona.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 feb 2012, 16:37

slika

:mrgreen:

Isti brat Nikola :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 feb 2012, 16:47

harebianconero je napisao/la:Izgleda da nam je glavna meta na ljeto Gonzalo Higuain.

Nije on meni neki igrač, njemu treba puno prilika da zabije, a i previše će biti skup (25+ miliona je previše za njega), u napadu treba jedan ubica koji neće trošiti mnogo prilika da zabije go. Marotta na ljeto mora dovesti 2 igrača koji će donijeti prevaga na terenu, a ovo ostalo neka bude igrači tipa Đakerinija, Paidona, Garibije (solidne zamjene). Naravno da se treba zadržati veliki broj ovi igrača, jer trenutno imamo dobru osnovu, ovu ekipu treba samo nadograditi upravo za par samipiona :D.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 feb 2012, 16:48

ja mislim da bi Matri u Realu davao golove kao na traci.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 02 feb 2012, 17:05

ma i u Realu bi zabio gol iz pete prilike...

smiješno je porediti Matrija i Dadu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 17:19

harebianconero je napisao/la:Izgleda da nam je glavna meta na ljeto Gonzalo Higuain.

Kada prodamo Mela, dobit ćemo između 8-12 mil (moja procjena), za Zieglera isto tako između 7-10 (moja procjena).

Dobro je Marotta odradio ovaj mercato, nismo puno potrošili para, ostalo nam je za ljeta + što dobijamo kada aBd osvojimo scudetto i od stadiona.
Ako za Reta dobijemo 3 miliona mozemo slaviti...€13 million je klauzula ako zeli da ostane u galati.ne moze ispod to ici.
Ti seguiremo anche noi

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 feb 2012, 17:29

paolomontero je napisao/la:

Ako za Reta dobijemo 3 miliona mozemo slaviti...€13 million je klauzula ako zeli da ostane u galati.ne moze ispod to ici.
Uzet cemo lovu i za njega, ako bude zainteresiranih. Ne znam da li su Turci zainteresirani za odkup cijelog ugovora!

Nesto ne pratim njegove igre, pa me zanima jeli standardan i kakve igre pruza?

Iako nije igrao za Juve, osim nekih prijateljskih, mislim da je imao mjesta u Juventusu kao back up player....

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 feb 2012, 17:30

Ja sam očekivao da on bude prva postava jer u trenutku kada nam je došao, bio je top 3 lijeva beka u Serie A.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 17:37

harebianconero je napisao/la:Ja sam očekivao da on bude prva postava jer u trenutku kada nam je došao, bio je top 3 lijeva beka u Serie A.
reto je dobar igrac,ali ocigleno nesto nije se dopao conteu,ali sa obzirom na rezultate ove godine pravo na kritike nemamo.

Legenda Juventusa Alesandro Del Pjero baš nema sreće. Trebalo je da igra od početka na meču protiv Parme, ali zaleđen teren je prouzrokovao odlaganje meča.
"Dođavola! Taman je trebalo da budem u prvoj postavi", napisao je "Pinturikio" na Tviteru.
"Reći ću Konteu da me stavi u tim kad meč bude bio ponovljen", dodao je fudbaler Juventusa.

Na drugoj strani, Đanluiđi Bufon se našalio na svoj račun.
"Bar nisam primio gol", napisao je čuvar mreže Juventusa na svom Tviter profilu.
:D :D :D

„Rano je sada govoriti o letnjem prelaznom roku, ali mi smo u procesu obnavljanja tima koji će se definitivno nastaviti i na leto.“ rekao je Marota-italijanski mediji uveliko spekulišu da je napadač Real Madrida Gonzalo Iguain glavna meta Stare Dame.

Juventus tvrdi da dolazak Simone Padoina iz Atalante neće uticati na razvoj Luce Marronea.
Ti seguiremo anche noi

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 feb 2012, 17:38

harebianconero je napisao/la:Ja sam očekivao da on bude prva postava jer u trenutku kada nam je došao, bio je top 3 lijeva beka u Serie A.
I meni je tako na prvi pogled izgledao, ocekivao sa da igra od prve minute, s obzirom da je odlicno igrao u Sampdoriji. Sta je razlog njegove posudbe tesko je reci, jedino ako nije leg'o Conteu, pa ga ovaj nije mogao gledati :lol:

Izgleda da je standardan u Fenjeru, sto znaci da su Turci zadovoljni, treba ocekivati da ga otkupe. Kako god bice zarede od njegove prodaje...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 feb 2012, 17:42

Ja da se pitam, uopšte više ne bi dovodio ove polovne igrače tipa Pazienza, Padoin, etc.

Što više bih se oslanjao na omladince, ima baš dosta talenata, Gouano, Appelt, Magnusson, Sluga, Branescu, Libertazzi, Immobile ..

Dovodili bi igrače, samo one svjetske klase, dosta 2-3 po sezoni.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []