Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
A pa red je da budete jednom ispred Želje, koliko se busate u prsa da ste najuspješniji klub a redovno gledate Želji u leđa, desi se ovako svakih 7,8 godina iznenađenje pa treba čovjek da vas razumije 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vi to znate najbolje, od 2002 pa do 2010 jel' tako 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ne znam kakav je to suk govoriti da igramo na gradskom stadionu? Zbog tog bi trebali biti uvrijedjeni ili sta? 
Svakako da je lijepo imati svoj stadion i korisno zbog hiljadu razloga, ali smatrati da je neuspjeh to sto neki klub igra na gradskom stadionu je nevidjena glupost.
Svakako da je lijepo imati svoj stadion i korisno zbog hiljadu razloga, ali smatrati da je neuspjeh to sto neki klub igra na gradskom stadionu je nevidjena glupost.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa da, kazem prije ce Sarajevo imati svoj stadion nego sto cete vi rekonstruisati Grbavicu.
A necu dalje da se uvlacim u ovu glupu pricu jer je rasprava djecija. 100 puta prezvakana prica. Nemam ja tebi sta crtati da sirom svijeta imas najvece svijetske klubove koji nemaju svoj stadionu.
Pozdrav.
A necu dalje da se uvlacim u ovu glupu pricu jer je rasprava djecija. 100 puta prezvakana prica. Nemam ja tebi sta crtati da sirom svijeta imas najvece svijetske klubove koji nemaju svoj stadionu.
Pozdrav.
1946
Najbolje znam kad pogledam Plavi salon 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- advanced1921
- Kontakt:
ne bi vama niko ništa rekao da vi ne vrijedjate grbavicu konstantno raznim imenima... i onda dodjes do pitanja jel bolje biti podstanar ili imati nešto svoje, bilo šta? zna se šta će svak razuman odgovoriti, samo dijete može reći da je bolje tuđe nego svoje oko tih pitanja!
a šta, evo da mi nemamo grbavicu, igrali bi na koševu, napisali s druge strane ŽELJO i šta je u tom fazon?
dok vi ne možete doć na grbavicu i igrati utakmice bez naše dozvole
ali ko što kažeš, 100 puta prežvakana tema, poštujem svačije dok se ne dira moje
a šta, evo da mi nemamo grbavicu, igrali bi na koševu, napisali s druge strane ŽELJO i šta je u tom fazon?
dok vi ne možete doć na grbavicu i igrati utakmice bez naše dozvole
ali ko što kažeš, 100 puta prežvakana tema, poštujem svačije dok se ne dira moje
nije to bolest rijetka...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UpravoHead je napisao/la:Pa da, kazem prije ce Sarajevo imati svoj stadion nego sto cete vi rekonstruisati Grbavicu.
A necu dalje da se uvlacim u ovu glupu pricu jer je rasprava djecija. 100 puta prezvakana prica. Nemam ja tebi sta crtati da sirom svijeta imas najvece svijetske klubove koji nemaju svoj stadion.
Pozdrav.
Brato,nema ni te greske u nasu korist, sve odluke su bile protiv nas! http://sportsport.ba/bh_fudbal/draskovi ... ran/163219Cernica je napisao/la:Slozio bi se s momkom @Obarska. Jedina greska sudije u njihovu korist je offsajd i to pomocnog. Primaju gol gdje im onaj skoci na golmana. Ponistavaju im cist gol i jos ljudi ispadose krivi a zakinuti u 3 situacije. Daj bola
Kao prvo najbolje znamo mi kako je bilo na stadionu koji smo bili. Ja sam bio tacno u liniji kod drugog gola i bio je covjek 2 metra u ofsajdu. Sudija je kasnio svaku akciju, a ovdje je i znao da je ofsajd ali nije namjerno digao zastavicu.tuzlak1987 je napisao/la:Obarska je napisao/la:Pa bolan dva dana trubite po forumu na svim temama,za lakrdiju od sudjenja u Tuzli! Slazem se lose sudjenje,ali sta je to sudjenje pomoglo Obarskoj? Kod prvog gola Slobode igrac nam raznese golmana, kazu penal za slobodu,necu da ulazim u to da li je bilo prekrsaja,ali samo corav ne vidi da je van kaznenog prostora,Komarcevic u ofsajdu(necu da kazem da nije,vjerovatno i jeste,ali kako se to vidi sa ovog snimka,jos i izmjerili te 3m te 5m),ponisten gol za obarsku! http://videochart.net/video/72407.746dd ... 0d2eb3ec10 Eto nek pogleda neki neutralni i objektivni navijac snimak,pa nek provjeri ovo sto sam napisao! A sto se tice sudjenja za Obarsku inace mozete pogledati izjave protivnickih trenera,kao i trenera Viteza direktnog konkurenta za ispadanje http://videochart.net/video/80944.8f000 ... b68501df1c! Ne znam sto je sramota da ekipa iz sela odnese bod ili sva tri velikanu koji je sedamdeset i neke bio treci u ondasnjoj nam drzavi!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/draskovi ... ran/163219
Brato ako nema u Tuzli dobrih oftalmologa, da vam zakazem u Bijeljini kolektivni pregled?
oni hoce poredit to sto se 8 godina nisu radovali, 8 godina gledaju zelji u ledja i nemaju finog sna sa ovom sezonom
normalno da nam nije drago ali vase more i kompleksi su daleko veci
normalno da nam nije drago ali vase more i kompleksi su daleko veci
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Jest ako pratis fudbal od 2010
U zadnjih 10 sezona Sarajevo je 6 puta bilo ispred Zeljeznicara na tabeli dok su komsije sa Grbavice bile 4 puta ispred komsija sa Koseva.
Sve su prilike da ce taj skor nakon ove sezone biti 7-4.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Godrina zvani kompleksas
A baci malo oko na tituleHead je napisao/la:U zadnjih 10 sezona Sarajevo je 6 puta bilo ispred Zeljeznicara na tabeli dok su komsije sa Grbavice bile 4 puta ispred komsija sa Koseva.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Opet je Memo uzeo vise para(100k) nego Dzumhur(85k)FaraonTM je napisao/la:Bolje i to nego da nam najveći uspjeh bude Memo pobjednik Farmejoker90 je napisao/la:Kako stvari stoje ovaj prolazak Dzumhura u trece kolo RG-a ce biti jedini zeljin uspjeh ove godine..
Al' Džumhur je u ParizuHZ_ilidzaa je napisao/la:Opet je Memo uzeo vise para(100k) nego Dzumhur(85k)FaraonTM je napisao/la:Bolje i to nego da nam najveći uspjeh bude Memo pobjednik Farmejoker90 je napisao/la:Kako stvari stoje ovaj prolazak Dzumhura u trece kolo RG-a ce biti jedini zeljin uspjeh ove godine..![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
znaci toliko pricate o radu uprave, projektima, akademijama, milionima, avionima, itd.... i na kraju dodju na korak do titule nakon 9 godina i oni jedino sto imaju da pjevaju "bice Željo k sampion" i plavo oko plakalo je....i vi nekom o kompleksima

Mislim da se lagano mijenja era premijer lige u naredne dvije sezone. Dvije najvaznije sezone od kada je pocela zajednicka liga.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pa necemo pjevat bice Drina qrac sampion,nije Drina druga.
Al haj sad ce subota i proslava pa mozes gledat sta se pjeva
nije stvar tabele i drugog mjesta. stvar je u tome sto mi npr nakon dugog posta kad smo napokon dosli do titule nismo ni pomislili na fks nit je kome palo napamet da za vas nesto pjeva, mislim ono i zbog cega bi kad niste bili do koljena proslih godina. Sad kad ste stali na noge iako mislim da ste morali biti s ovim timom i parama vec 5 kola prije prvaci, nakon 9 godina prvo na sta pomisljate da otpjevate je ono gore vec navedeno..eh to je kompleks druzeOrton je napisao/la:Pa necemo pjevat bice Drina qrac sampion,nije Drina druga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.