fks74 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:53
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:32
ado-hz je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:48
Borac za 3god napravio ono sto Sarajevo nije u stanju sad ce 12godina od kako je Tan usao u klub.
Niko nam nije kriv kad nismo znali poklopiti sve sto se treba poklopiti kao sto je to Borac uradio,imali smo isuvise vremena.
Sad ce ti reci da su oni kar.ina a mi galaktikosi nego nam ne daju oduzeli nam neki imaginarni 20 bodova.
Nikad gori Zrinjski i nikad gore Sarajevo
Ne mogu da vjerujem da 7 dana pripremaju svaku utakmicu i nksu u stanju da nacrtaju i izvedu 2 smisljenje akcije.Igramo bez napadaca,napadac ti krilo 170 i 90 minuta nabijas na njega.Razumijem povrede,pripreme katastrofa kao sto sam i rekao ali Zekicu najvise si zasluzan za ovo sto gledamo.Protiv Goska i Igmana bezopasno izgledamo.
Mi da smo poklopili sve kao Borac, ovdje bi naši navijači sve j.bali. Mi kada dobijemo penal koji je imalo sumnjiv, ovdje se dve ruši.
Boga mi ne bi se zalio da barem jednom u zivotu docekam da igramo grupnu odnosno ligasku fazu nekog evropskog takmicenja a tek da je prodjemo i izbacimo jednu ekipu u nok aut fazi a usput da smo pred duplom krunom.
Mi trebamo prvo sebe da gledamo.Kad odigramo barem 2 kako treba akcije po utakmici i pocnemo liciti na najskuplju ekipu u ligi onda mozemo druge stvari komentarisati.Do tada pobrinut se o sebi prvo
Neki su halalili ovu sezonu.Evo halal i od mene kao sto sam halalio i prethodne 3.Tesko mi je mjesecima ranije oprastati se od titule ali halal pod uslovom da cemo sljedece sezone letiti po terenu.Da ce ostati trener,da ce ostati 7/11 igraca iz prve postave,da izgledamo uigranije i uigranije iz kola u kolo i da imam optimizam da smo stvorili temelje i sistem i da uz nekoliko pojacanja mozemo pomesti ligu naredne sezone.Ja mislim da je 1 sezona adaptacije odnosno 3 roka i 3 pripreme sasvim dovoljno za to.
A da li ce biti ista od ovoga sto sam napisao,odma da ti kazem nece.Vec znamo da ce biti 10 odlazaka i 10 dolazaka,previse loan in i loan out igraca imamo,igra nam sve gora i gora kako se sezona primice kraju i stvarno nemam nikakav razlog za optimizam.
Vise sam ga imao pod Mirzom nego sada.
Ja bi volio da grijesim ali pregledao sam ovaj film dovoljno puta.
Desit ce ti se jedan od dva scenarija
1)otici ce 10 igraca doci 10(3 dobra pojacanja,7 polovanjaka),nalozit cemo se,ohladit ce nas konobari+2 kiksa na pocetku sezone i to je to od Zekica.
2)Pocet cemo sezonu standardnim hajcom i dobiti 3-4 utakmice,onda pad forme i novi strucni stab koji ce nas ponovo naloziti pricama ala "gledat cemo novo Sarajevo na proljece" uz naravno 3-4 svoja igraca nazor u septembru i sve tako u krug.
Rijesenje?Ne znam.Da znam to bio bi milioner i vodio svoj klub ali nesto ne valja.Valjda vide da i posjeta to oslikava.
Isto mi je nejasan pad svako proljece.Sta li je njima u glavama nakon zimski priprema?
Zbit redove i pofajtat se u utorak,valjda barem to mogu ako vec nemaju kvalitet.