Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Head
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Head » 27 maj 2015, 16:27

U zadnjih 10 sezona Sarajevo je 6 puta bilo ispred Zeljeznicara na tabeli dok su komsije sa Grbavice bile 4 puta ispred komsija sa Koseva.

Sve su prilike da ce taj skor nakon ove sezone biti 7-4.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2015, 16:32

Godrina zvani kompleksas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 maj 2015, 16:33

Head je napisao/la:U zadnjih 10 sezona Sarajevo je 6 puta bilo ispred Zeljeznicara na tabeli dok su komsije sa Grbavice bile 4 puta ispred komsija sa Koseva.

Sve su prilike da ce taj skor nakon ove sezone biti 7-4.
A baci malo oko na titule :cry:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 maj 2015, 16:33

FaraonTM je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kako stvari stoje ovaj prolazak Dzumhura u trece kolo RG-a ce biti jedini zeljin uspjeh ove godine.. :angel:
Bolje i to nego da nam najveći uspjeh bude Memo pobjednik Farme :urnebes:
Opet je Memo uzeo vise para(100k) nego Dzumhur(85k) :cool: :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 maj 2015, 16:35

HZ_ilidzaa je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kako stvari stoje ovaj prolazak Dzumhura u trece kolo RG-a ce biti jedini zeljin uspjeh ove godine.. :angel:
Bolje i to nego da nam najveći uspjeh bude Memo pobjednik Farme :urnebes:
Opet je Memo uzeo vise para(100k) nego Dzumhur(85k) :cool: :mrgreen:
Al' Džumhur je u Parizu :P :tralala:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 27 maj 2015, 16:39

znaci toliko pricate o radu uprave, projektima, akademijama, milionima, avionima, itd.... i na kraju dodju na korak do titule nakon 9 godina i oni jedino sto imaju da pjevaju "bice Željo k sampion" i plavo oko plakalo je....i vi nekom o kompleksima :lol: :clap: :clap:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 maj 2015, 16:40

Mislim da se lagano mijenja era premijer lige u naredne dvije sezone. Dvije najvaznije sezone od kada je pocela zajednicka liga.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 27 maj 2015, 16:40

Pa necemo pjevat bice Drina qrac sampion,nije Drina druga.
Al haj sad ce subota i proslava pa mozes gledat sta se pjeva

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 27 maj 2015, 16:45

Orton je napisao/la:Pa necemo pjevat bice Drina qrac sampion,nije Drina druga.
Al haj sad ce subota i proslava pa mozes gledat sta se pjeva
nije stvar tabele i drugog mjesta. stvar je u tome sto mi npr nakon dugog posta kad smo napokon dosli do titule nismo ni pomislili na fks nit je kome palo napamet da za vas nesto pjeva, mislim ono i zbog cega bi kad niste bili do koljena proslih godina. Sad kad ste stali na noge iako mislim da ste morali biti s ovim timom i parama vec 5 kola prije prvaci, nakon 9 godina prvo na sta pomisljate da otpjevate je ono gore vec navedeno..eh to je kompleks druze

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 maj 2015, 16:45

Eh,,, poslije subote...
elem, ja isto stojim iza rijeci Heada, da cemomi imati prije stadion za Euro tekme negovid grbavicu...
i cak smijem se kladiti da cetemorati NAMA placati da igrate evropu na nasem stadionu
zubar je napisao/la:znaci toliko pricate o radu uprave, projektima, akademijama, milionima, avionima, itd.... i na kraju dodju na korak do titule nakon 9 godina i oni jedino sto imaju da pjevaju "bice Željo k sampion" i plavo oko plakalo je....i vi nekom o kompleksima :lol: :clap: :clap:
i vasi su na pocetku polusezone sa jugom proslavljali pobjedu na grbavici uz "J*** malo saraj'vo" :hmmmmm:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2015, 16:46

zubar je napisao/la:znaci toliko pricate o radu uprave, projektima, akademijama, milionima, avionima, itd.... i na kraju dodju na korak do titule nakon 9 godina i oni jedino sto imaju da pjevaju "bice Željo k sampion" i plavo oko plakalo je....i vi nekom o kompleksima :lol: :clap: :clap:
A ti sto gledas i slusas nase pjesme pokazuje koliki si ti kapacitet a i svakako su i vasi igraci pjevali nesto slicno tako da :shh: djecace plavi izgubio si boj!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 maj 2015, 16:48

gladni ste zedni ste zadovoljni ste drugim mjestom,a samo vi sarajevo prozivate imamo pare vi ste imali mnogo vise para nego sarajevo sad sto ima zasto se ne pozabavite vaznijim stvarima od komplexa i slicno bio je derbi prije dvije sedmice obje grupe samo znaju **** malo zelju i obrnuto i sad se ovde neko nadje komplexi..druze zapitaj se zasto ti dug grca u dugovima..gdje su pare
od dzeke 3 miliona
od 3 titule 2 miliona
od kupova milion
od europe najmanje 2 miliona
gdje su vam pare od sponzora dol ste bili jaki morali ste za 3 godine makar milion namaknuti
od prodaje igraca najmanje ste uzeli 5 miliona
to je kad uzmes sve blizu 15 miliona
kako je sad moguce da nemate igracima za plate da vam kapiten odbija da produzi ugovor da bi otisao u cesku drugu ligu,da nemozete da obnovite krov koji je snijeg srusio i jos uz sve to vi povecali dugove za 3 miliona saberite 2 i 2 i vidjet cete da vas neko dobro J**+ manite se vi sarajeva ja se nadam da ce sarajevo da nastavi ovim putem pa da ispune cilj igranje grupne faze nekog takmicenja ali isto tako mi je zelja da zeljo bude konkurent jer bez zelje gubi se draz derbija i svega u ovoj nasoj drzavi gubi se draz onoga jos sto imalo vrijedi u ovoj nasoj nesretnoj drzavi...
znaci saberi 2 i 2 ko vas je pokrao morao je neko i zasto veliki klub poput zelje ima hiljadu gledalaca na utakmici to vas treba da brine vas ne treba da brine sta ovi pjevaju to su gluposti
Samo Sarajevo

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 27 maj 2015, 17:29

kanarinac je napisao/la:
gladni ste zedni ste zadovoljni ste drugim mjestom,a samo vi sarajevo prozivate imamo pare vi ste imali mnogo vise para nego sarajevo sad sto ima zasto se ne pozabavite vaznijim stvarima od komplexa i slicno bio je derbi prije dvije sedmice obje grupe samo znaju **** malo zelju i obrnuto i sad se ovde neko nadje komplexi..druze zapitaj se zasto ti dug grca u dugovima..gdje su pare
od dzeke 3 miliona
od 3 titule 2 miliona
od kupova milion
od europe najmanje 2 miliona
gdje su vam pare od sponzora dol ste bili jaki morali ste za 3 godine makar milion namaknuti
od prodaje igraca najmanje ste uzeli 5 miliona
to je kad uzmes sve blizu 15 miliona
kako je sad moguce da nemate igracima za plate da vam kapiten odbija da produzi ugovor da bi otisao u cesku drugu ligu,da nemozete da obnovite krov koji je snijeg srusio i jos uz sve to vi povecali dugove za 3 miliona saberite 2 i 2 i vidjet cete da vas neko dobro **** manite se vi sarajeva ja se nadam da ce sarajevo da nastavi ovim putem pa da ispune cilj igranje grupne faze nekog takmicenja ali isto tako mi je zelja da zeljo bude konkurent jer bez zelje gubi se draz derbija i svega u ovoj nasoj drzavi gubi se draz onoga jos sto imalo vrijedi u ovoj nasoj nesretnoj drzavi...
znaci saberi 2 i 2 ko vas je pokrao morao je neko i zasto veliki klub poput zelje ima hiljadu gledalaca na utakmici to vas treba da brine vas ne treba da brine sta ovi pjevaju to su gluposti
malo si pretjero brate s milionima tj ko je ista uzeo para na titule plbih a kamol kup, ali upravu si kad kazes da je bilo para, a pare su se trosile i previse reci cu ti da je zebi bila 10 milja plata kao sto vec vjerovatno znas, puno se trosilo na mnogo cega kako bi se docepali te grupne faze i kad je trebalo doc do toga (maribor) ispadnemo..od tad je vec pocelo s finansijskim problemima jer je stara uprava sa zujom preko noci htjela uspjeh, sad su tu neki novi vjetrovi novi ljudi i nove realnije vizije itd..ne zelim nikoga uvrijedit kad kazem kompleksasi nego mi je bezveze to neprestano prozivanje manijaka jer vi titulu uzimate vjeruj mi da sam mirne duse i da sam sretan s drugim mjestom kao i vecina, al kod vas ne znam bil reko pojedinci ili svi potenciraju pricu da mi vamo umiremo zbog fks a nije tako, imam dobre raje pitara a evo i ovde na forumu mogu vidjet isto, opraste druze.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 maj 2015, 17:38

Kako oni znaju sve o zelji, svaku marku prate garant potajno i navijaju za zelju ko i ocevi im. Eto nema se prebijene pare, 5 levela iznad ste al opet vam je najveci uspjeh jer ste ispred zelje. Imate puno razloga za slavlje al jok najveci uspjeh je bit ispred zelje, eh druze to je kompleks.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 maj 2015, 17:42

godrina je napisao/la:Kako oni znaju sve o zelji, svaku marku prate garant potajno i navijaju za zelju ko i ocevi im. Eto nema se prebijene pare, 5 levela iznad ste al opet vam je najveci uspjeh jer ste ispred zelje. Imate puno razloga za slavlje al jok najveci uspjeh je bit ispred zelje, eh druze to je kompleks.
E cuj navijamo za Zelju ko i ocevi nam? Definitvno vasa mitomanija me sve vise podsjeca na znas vec koje nase komsije. Jos samo da nas pocnete ubjeđivati da smo svi zeljina djeca i ono pitanje nam postavljati "ko ti je bio đeedo"? :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 maj 2015, 18:09

Lede dobio crveni pa zabio gol, kakav Chuck Norris!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 27 maj 2015, 18:43

joker90 je napisao/la:Lede dobio crveni pa zabio gol, kakav Chuck Norris!

slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Željezničar živimo !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 maj 2015, 19:23

Derbi u Hercegovini, Siroki - Zrinjski ko pobjedi ide u eruropu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 maj 2015, 21:44

godrina je napisao/la:Kako oni znaju sve o zelji, svaku marku prate garant potajno i navijaju za zelju ko i ocevi im. Eto nema se prebijene pare, 5 levela iznad ste al opet vam je najveci uspjeh jer ste ispred zelje. Imate puno razloga za slavlje al jok najveci uspjeh je bit ispred zelje, eh druze to je kompleks.
cijenim vas klub i nista vise a ja pratim bh fudbal od kako znam za sebe tako da znam ja dosta i o ostalim ekipama a ja sam vam rekao sto sam imao al ev vidim i vasi su igraci imali extra plate
Samo Sarajevo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 maj 2015, 22:06

godrina je napisao/la: Kako oni znaju sve o zelji, svaku marku prate
Pratite i vi FK Sarajevo mnogo više nego mi vas, i ovdje prvo prosipate priče o milionima a onda priča kako nema miliona...
Znate koliko svaki igrač ima platu, šta Ibraković radi uslobodno vrijeme, znate sve ili bar mislite da znate.
godrina je napisao/la: vam je najveci uspjeh jer ste ispred zelje. Imate puno razloga za slavlje al jok najveci uspjeh je bit ispred zelje, eh druze to je kompleks.
Imamo mi puno razlga za slavlje, mislim imat ćemo ako Bog da u subotu navače, i slavit ćemo, ako Bog da, što smo ispred svih.
P.S. Nauči bar ime svog kluba, iz poštovanja prema njemu, napisati ispravno. Bode u oči.

On topic
Seniori
Osvajač kupa BiH - FK Olimpic
Šampion - FK Sarajevo (FK Željezničar)

Juniori
Osvajač kupa - FK Sarajevo (vjerovatno, brane na svom terenu 2-0)
Šampion - FK Željezničar (80%)

Kadeti
Šampion - FK Sarajevo (95%)

Ženski Fudbal
Kup BiH - SFK 2000
Šampioni - SFK 2000

Mali nogomet
Šampion - MNK Centar

Što bi rekao jedan naslov na ss.ba od prije nekoliko dana "Bubamara opet u šeheru stanuje", e ja se nadam da će vladajuće strukture u Kantonu, Gradu i Općinama prepoznati ovaj pozitivni val i dati svoj doprinos da budemo još bolji. Da budemo predvodnici renesanse u BH nogometu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.