FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 15:17

Nek se nebrinu dusmani ovih redovnih par hoiljada sa naseg stadiona vecina zna na cijoj je strani i ovi forumasi sto odu jednom u 100 godina na tekmu nas zaboli sta pisu imate mahanje!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 nov 2010, 16:36

thenaturalone je napisao/la:
Odma ču ti reči da ti je rezon pogrešan ali ti imaš pravo na svoje mišljenje a sve što mislim da si pogriješio reči ču ti u nekoliko tačaka: 1:Niko od navijača nije rekao da igrači ne trebaju dobiti plate čak smo se i dogovorili koliko sam ja pročitao da im pomogmemo, da stisnemo upravu da ne smiju da im ostanu dužni.2:Niko im nije rekao da oni(igrači)moraju nekog da ruše ili Blekića ili Baljka niti da se svrstavaju na bilo čiju stranu, sami su izabrali.3:Hame kaže da nisu u dogovoru sa Baljkom i ostalima ali eto hajde da im vjerujemo ali trebali su u ovoj situaciji napustiti press dok svi članovi uprave ne izađu bez obzira o kom se radi jer oni su koliko sam mogaorazumjeti iz izvještaja bili protiv uprave (ali izgleda samo onog dijela koji nije bio prisutan) 4:
Meni je glupo da im se prigovara sto se na press konferenciji nisu ponasali kako je pojedincima ispravno, namjerno kazem pojedincima jer znam da nisu svi navijaci protiv igraca.
Eto recimo i da su pogrijesili sto nisu izasli na press konferenciji kad su ugledali Baljka, jel to toliki grijeh da im se psuju najmiliji, da ih se vrijedja, ako jeste sto onda nismo psovali Blekicu kad je bio u istoj prostoriji sa Baljkom dok su se predstavljala pojacanja?
I naravno da ce biti protiv uprave koja se ispalila, Blekic je taj koji je kupovao navijace supljom pricom o jakom Sarajevu, on je taj koji je supljom pricom o jakom i stabilnom Sarajevu kupovao igrace, posto im je mjesecima dugovao pare i na kraju se ispalio normalno je da ce pricati protiv njega, ne vidim nigdje da je Baljak pricao o jakom Sarajevu, tako da ne vjerujem da im je on i obecao plate vec doticni gospodin.
I nemoj mi o prici o zaostalim primanjima, gore navedeni primjer o momku koji dinara nije dobio je novi igrac, on nema veze sa prijasnjom upravom.
Zašto ti isti igrači predvođeni največim huškačem F.Ihtijarević nisu digli hampu prošle godine kad su izgubili Europu a i tad im je klub bio dužan, da li je možda ovo bio momenat za obračun sa BP ili da se zada udarac novoj upravi.Je li Jahović tad imao struje i šta su tad jeli a dug je i tad bio isti ako ne i veči.5:Zašto Ihtijarević ne kaže kolika mu je plata i da su njemu najviše dužni (logićno po visini plaće).
Ne znam sa sigurnoscu zasto, ali eto recimo da mi je razumljiv razlog jer je vec na kraju sezone uveliko bila prica o promjenama u upravi, o dugoocekivanoj skupstini i sigurno je da su se momci nadali boljim vremenima i nisu htjeli dizati hampu. Ki zna, mozda je Suman jednostavno rekao da para nema i da ih nece biti dok ne bude evrope, dok je ovaj obecavao kule i gradove a dboli su mudo marjanovo. A te teorije zavjere da se igraci hoce obracunati za BP su u najmanju ruku smijesne i jadne, u to moze povjerovati samo neko kome je Blekic isprao mozak.
Ko je sklapao nakaradne ugovore sa Ćalom,Mirzom.... Blekić možda!?Ćala i dan danas na platnom spisku Sarajeva a radi u Olimpicu i normalno što reče Kralj je Mrtav da če biti na strani Baljka ,jer dobivati na zovegu 2-3000 KM ne možeš kod Zije.6:
Sklapao je Zijo i ugovore sa novim igracima pa ih nije ispostovao, cak sta vise uhvatio se noge, prvo fol zbog zdravlja pa kad su krenula prepucavanja preko medija onda je i on imao sta reci, drugim rijecima morao je da bi se branio.
Druga stvar, ne vidim da su igdje igraci rekli da su za Baljka, cak sta vise kapiten je rekao da se Baljak samo tu pojavio i da nije bio "sa njima" , ali jbg druga je stvar sto vi ne zelite da vjerujete nikome sem Blekicu, svi vam krivi, i novopridosli igraci, i nasa djeca, i nasi veterani, samo je Blekic u pravu, ali sta ce jadan, nisu mu dali da radi pa je morao otici.
Slažem se sa tobom da igrači ovi sa strane pogotovo Crnogorci ne bi trebali da igraju gladni i za đaba ali nešto ne vjerujem da toliko vole Sarajevo jer da ga vole vjerovatno bi bili u najmanju ruku neutralni a da ne kažem stavili se na pravu stranu jer nije mogao Zijo da napravi dug oko 4.000.000 KM za samo tri -četiri mjeseca to je rezon a ne ljubav ili simpatije prema Blekiću.Ja da sam na njihovom mjestu, ne bi trpio nego bi se odma istog dana kad ne bi imao šta da jedem, vratio kući.7:Nismo se mi ni na kog okomili posebno ne na igrače ali sami su sebe stavili na jednu stranu niko ih od nas nije prisilio
Gdje nema para tu nema prevelike ni ljubavi, svi mi mastamo da igramo za Sarajevo, pa neki bi od nas i platili da izadju na teren, ali kad ti je fudbal posao i kad svaki dan moras prisustvovati treningu, kad svaku utakmicu moras dati sebe 100% a mjesecima plate nisi dobio, jos ti se svaku utakmic nadje neko ko ce ti psovati jer nisi dodao loptu onako kako on dodaje na Play Stationu, pa pitao bi vas ja sve koliko onda volite klub.
I opet da kazem, igraci se po meni nisu stavili ni na kakavu stranu, samo su rekli kako je "radila" uprava na celu sa "nasim" Zijadom Blekicem, pokusali su javnosti otvoriti oci, samo sto mnogi od vas ne zele progledati.
govoriš o platama ja imam platu 500KM i manje više je redovna ili kasni ja sam kupio godišnju i učlanio sam svu svoju familiju ,dijete i suprugu koja nije u životu pogledala utakmice a pitaš li se odakle nama pare.Odakle pare onoj djeci da idu po gostovanjima i trpe razne represalije i torture opravdano ili ne ali je činjenica da trpe(moje mišljenje bez razloga ali...)a igrači dođu autobusom na teren pa poslije na ručak a mi, mi damo pedeset-sto KM za put zavisi gdje se igra i jedemo kifle i sendviče a ako ne dobijemo kamen u glavu ili palicom po leđima dobro je i ti nas ne voliš hajde neka ti je na čast.Ja nikad neču stati na stranu neprijatelja FK Sarajevo ja ču uvijek biti tu a igrači ko igrači odlaze i dolaze pa sjeti se Đerzelez-Zenice eto toliko o ljubavi igrača prema svetom dresu i mišljenje jednog obićnog PITARA ne mogu reči da sam HZ godine me handre.Izvinite na podužem postu ali morao sam ovm da odgovorim nadam se da ga nisam uvrijedio ipak sam iznijeo samo svoje mišljenje a nadam se i velike večine istomišljenika. ;)
Ni meni plata nije bajna pa imam clansku, X puta sam se znao zaduziti da odem na utakmicu pa zbog toga nisam psovao igracima.
Idem i ja na gostovanja, skuckamo se nekako za put pa opet ne prigovaram sto igraci jedu u restoranu, i treba da jedu poslije utakmice, nece praviti sendvice od salame pa u busu jesti a vamo ocekivati od njih titulu i psovati im kad ne pobjede. Po meni svaku utakmicu su dali svoj maksimum, jos kad se tome doda da ne primaju svoje ZARADJENE pare onda je i pozicija na tabeli super.
I necu ni ja stati na stranu neprijatelja, to sto su po tebi igraci neprijatelji to je druga stvar.

To je odprilike to, nadam se da ni ja tebe nisam uvrijedio, ne zelim se stvarno vise raspravljati, samo se nadam da ce nas preuzeti neko ko je sposoban igrace placati, onda i mozemo ocekivati i traziti vise od njih.
Tek sam pročitao sad i da ne bude zabune nije meni niko isprao mozak samo činjenice.Ne podržavam ja ni Blekića ali frajer je ovde najmanje kriv samo mi reci šta je imao opljačkati od nečeg što ne postoji a čak je u dugu.Jedino si u pravu za obećanja i ja mu zamjerim ali vjerovatno je mislio najbolje ali nije on jedini koji se sa uhljupima nasukao jer eto kako možeš braniti i Šumana pa gdje su pare od Europe ili bilo kog iz starog saziva to je banda i to su din dušmani ovog kluba i da su oni kako treba ne bi ni Damiru ni Hilimi ni Adisu pa ni Ihtijareviću ili bilo kojem naš klub toliko dugovao.Za borbenost kapa do poda ali je očigledno da su pogriješeili pa mogao je Hame i prije utakmice juče da izjavi ono što je poslije izjavio da nisu u talu sa žvaljkom ali sad je to na sonu i imamo takav odnos navijača prema tim istim koji su se fakat borili to ne sporim.Htjeo sam da ti kažem da je SARAJEVO na prvom mjestu ,pa navijači BP UNFKS HZ PITARI,pa tek onda igrači i treneri jer oni su ti koji žive od Sarajeva a navijači žive za Sarajevo.Ni jedni ni drugi nisu zadovoljni to traje već godinama pa i decenijama ali zadovoljni su katili kluba (žvaljak,mnardanović,fazalagić,alihodžić i ostala vnago)igrači nemaju plata slabo igraju mi nemamo šta da slavimo mislim na trofeje i ko je samo sretan trebao bi razmisliti i ti a Boga mi i igrači juče.To je poenta moje priče i ne odriči se olako navijača jer oni fakat jedino bez ikakvog interesa vole klub ana kraju krajeva fudbal se igra za raju-publiku a ne za uprave razne. ŽIVIO! P.S. samo da dodam da je najnormalnije da idu na ručak ili večeru poslije tekme ali nije normalno kukati i lagati da nemaš šta da jedeš mislim da si i ti bio na koševu kad smo zamoljeni (poslije želje) da skratimo slavlje jer igrači idu na večeru.Ja znam sad če paljba na mene ali koliko ih se hranilo kod tetka(ugostitelj-POPAJ) sve na račun kluba a isti je to iskoristio i debelo naplatio.A tad su svi ćutali a ja u restoranu kad Šaraba sa djevojkom ženom,pa dolazi Emir Janjoš nema jadan šta u kući da jede pa došo kod Muće na ručak i takvih primjera bruka a samo govorim ne braneči Blekića da on tad nije bio u upravi a javašluk na sve strane bio i sad je konačno kulminiralo ali ja mislim opet po pogrešnim ljudima.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 nov 2010, 17:11

Dragan Jović za trenera da probamo, jedini nije vodio ekipu a po meni je pravi stručnjak i ne laje ko pjedini.Kad je otišao iz Zrinjskog jeste li čuli da je slovo neko napisao a da je on nešto ružno rekao a ko nam može garantovati da je uredno isplačivan u Zrinjskom (možda i jeste ali samo pretpostavka).Šener isto nije loša opcija čovjek krenuo pravo ali nije mu dato da dovrši posao koji je započeo jer je otjeran ne samo od Muče nego i od iste bagre koja i danas sjedi i uništava našu svetinju. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 14 nov 2010, 17:18

Najbolja solucija jeste - otjerati bakljka,merdanovica,alihodzica,hujica i one njihove kriminalce okolo.
Mirza da ostane i da dodju ljudi s parama u Klub.
NON MOLLARE MAI

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 14 nov 2010, 17:56

Koji mirza ma nije on zaslužio da vodi pjetliće a ne prvi tim.
SAFET SUŠIĆ

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 14 nov 2010, 18:02

Najbolji poslijeratni trener bez imalo sumnje je HUSREF MUSEMIC! drugog nema,osvajo titule sa Sarajevom,dovdio ga do samog ulaska u sampion lige,izbacivan kad je Sarajevo bilo u vrhu i uvjek se vracao svojoj pravoj ljubavi bez obzira kako su ga izbacivali. Publika ga voli,igraci ga respektuju. Nije sto mi je zemljak,al Sarajevo je uvjek najbolji fudbal sa njim pokazivalo.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 nov 2010, 18:37

auuu pa moraju se malo angazovat ovi nasi u nogometnom savezu u vezi ovih hercegovaca pa ovdje samo nije budali jasna namjestaljka iz dvice u keca ccccccc velike pare se obrcu.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 14 nov 2010, 18:43

Može li nešto pozitivno na ovoj temi ???

PREMIJER LIGA BIH ZA OMLADINCE

Kadeti :
Sarajevo : Željezničar 6 - 0
Juniori :
Sarajevo : Željezničar 4 - 1

makar malo dobrih informacija nije na odmet

:mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 nov 2010, 19:08

brazzo7 je napisao/la:Može li nešto pozitivno na ovoj temi ???

PREMIJER LIGA BIH ZA OMLADINCE

Kadeti :
Sarajevo : Željezničar 6 - 0
Juniori :
Sarajevo : Željezničar 4 - 1

makar malo dobrih informacija nije na odmet

:mrgreen:
mora kad nam je Oruc trener u omladinskom

HORDAŠ-SAQQ
Kontakt:

Post Postao/la HORDAŠ-SAQQ » 14 nov 2010, 20:03

Juce sam vidio da su pojedinci sa sjevera potplaceni od strane Blekica,pa ako su psovali ovim parazitima sto su ostali,i sto treba da odu ODMAH,sto su psovali igracima sto traze plate koje im je obecao Blekic,pa sto onda nis prozivali i Blekica i njegovu kompaniju koji su otisli bez ispaljenog metka i tek tada rekli sta se desava,sto se nisu borili svim dozvoljenim sredstvima da ih istjeraju.Ma ne lakse je reci odosmo mi imamo iza sebe placenike koji ce se boriti da se mi vratimo.Ma stvarno sramota.

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 14 nov 2010, 20:13

blekić potplatio pola tribine pljuju na sve samo ne na njega koji je pobjegao i kao sto rece momak nije se borio svim sredstvima
lopov je on kakvog majka ne radja

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 14 nov 2010, 20:27

Ja bio na Istoku na zalost tamo nista i mi smo prozivali Baljka i kompaniju ali para nigdje ;) !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 nov 2010, 20:29

kada je skupstina ako je uopste i zakazana ???
kaze jedan igrac danas na moje napadanje (da su ckepi)..."otislo je ovo predaleko ali kaze, vjeruj da sam sad duzan 1500 i veze nemam kako da vratim lovu ni kad...rekoh : javi se baljku pa od njega posudi i vrati dug pa kad te on zaganja ti fino uzmi od Merdanovica pa vrati zvaljku...pa tako u krug jarane dok ih sve ne ispucas i onda se rokni jer si capi u dusi
ma htio sam jos svasta reci al ode levat i bi mi ga kasnije i zao jer i sam znam kad dugujes (kako je) a pojma nemas kad ces i kako skupiri lovu da vratis

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 nov 2010, 20:30

FCS-FCS je napisao/la:kada je skupstina ako je uopste i zakazana ???
kaze jedan igrac danas na moje napadanje (da su ckepi)..."otislo je ovo predaleko ali kaze, vjeruj da sam sad duzan 1500 i veze nemam kako da vratim lovu ni kad...rekoh : javi se baljku pa od njega posudi i vrati dug pa kad te on zaganja ti fino uzmi od Merdanovica pa vrati zvaljku...pa tako u krug jarane dok ih sve ne ispucas i onda se rokni jer si capi u dusi
ma htio sam jos svasta reci al ode levat i bi mi ga kasnije i zao jer i sam znam kad dugujes (kako je) a pojma nemas kad ces i kako skupiri lovu da vratis
:oops:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 20:33

HORDAŠ-SAQQ je napisao/la:Juce sam vidio da su pojedinci sa sjevera potplaceni od strane Blekica,pa ako su psovali ovim parazitima sto su ostali,i sto treba da odu ODMAH,sto su psovali igracima sto traze plate koje im je obecao Blekic,pa sto onda nis prozivali i Blekica i njegovu kompaniju koji su otisli bez ispaljenog metka i tek tada rekli sta se desava,sto se nisu borili svim dozvoljenim sredstvima da ih istjeraju.Ma ne lakse je reci odosmo mi imamo iza sebe placenike koji ce se boriti da se mi vratimo.Ma stvarno sramota.
A prije godinu dana nije bilo Blekica pa je sjever prozivao iste ljude kao na utakmici protiv Drine , tada se pricalo da sjever potplacuje Gracic , vidim da pojedince boli to sto ne mogu doci do izrazaja na sjeveru jer se za razliku od prije zna stav grupe i sabanima poput tebe nije mjesto tamo 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 nov 2010, 20:47

Meni niko ni feninga nije ponudio a da jeste ( i dao mi npr) ja bih na guzi napisao B A LJ A K i onda bi skino tolenpa i sledtio do tartana i svima pokazivo sta je zvaljak i gdje mu je mjesto.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 nov 2010, 21:17

HORDAŠ-SAQQ je napisao/la:Juce sam vidio da su pojedinci sa sjevera potplaceni od strane Blekica,pa ako su psovali ovim parazitima sto su ostali,i sto treba da odu ODMAH,sto su psovali igracima sto traze plate koje im je obecao Blekic,pa sto onda nis prozivali i Blekica i njegovu kompaniju koji su otisli bez ispaljenog metka i tek tada rekli sta se desava,sto se nisu borili svim dozvoljenim sredstvima da ih istjeraju.Ma ne lakse je reci odosmo mi imamo iza sebe placenike koji ce se boriti da se mi vratimo.Ma stvarno sramota.
Pa gdje sam ja bio kad su se te pare dijelile :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 21:44

FCS-FCS je napisao/la:kada je skupstina ako je uopste i zakazana ???
kako si ti pametan decko,malo je reci :cry: :cry:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 14 nov 2010, 21:56

kad ce forum na fs info opet da radi....dje zapelo

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 22:13

HAHA cuj ovog potplacivo navijace pa nismo mi agentura bivsa koja dodje potplacena i skandira haha e moj sine sta sve rade al dzaba vam je jedinstveni smo vise nego ikad!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, Dave, Hajdeee, mnon46, Serha, Varijantas8 i 77 gostiju.