još samo kad bih bio građen kao i onjoker90 je napisao/la:Dobri i ovi bijeli na Semsudinu drama!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- prdimahovina
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
" srce na teren i pamet u glavu "
- prdimahovina
- Kontakt:
Koliko je ovo tačno?[/quote]
pa eto ne znam,piše tako,ja odlučih da povjerujem
pa eto ne znam,piše tako,ja odlučih da povjerujem
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Slobodno uzimajte i njihove ulaznice kad nestane nasih, 100% ce murija pustati. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
BordoArmy88
- Kontakt:

OSTANI MAJSTORE!
meni šuhveli bilo što njega nema u dresu....haj znaj...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prdimahovina
- Kontakt:
Pa i ako nije istina ,nadam se da jeste , barem mi je malo probudio maštuDenchiNL je napisao/la:meni šuhveli bilo što njega nema u dresu....haj znaj...
-
bordospartanac
- Kontakt:
Neka mu je lijepi džennet i rahmet duši.pitic je napisao/la:Neka mu je lahka zemlja Bosanska. Znali smo se iz viđenja skoro uvijek je sa ženom i kćerkom dolazio na Istok. Tuga velikaf0rest1946 je napisao/la:https://postimg.org/image/h5tvcced3/ RIP JASAAdiFKS je napisao/la:Moze li slika Jase. Mislim sigurno ga znam iz vidjenja?![]()
Kada dodje taj trenutak kada dodje sudnji dan i pred Bogom ja sam spreman ljubav da ti dam,kada umrem i odem i kad me ne bude,ja cu žaliti samo sto nisam uz tebe,i na onom svijetu tamo,čut će se moj glas,Bordo Bijeli cijeli život ja navij'o sam za vas.
fino priča pogotovo ovo na krajuNova prvenstvena sezona u Premijer ligi BiH započinje ovog vikenda. Od ove godine prvoligaško društvo brojat će 12 klubova, tako da bi domaći fudbal ove sezone trebao biti još zanimljiviji. Ali, i kvalitetniji. Već na samom startu sezone očekuje nas nekoliko atraktivnih dvoboja, no oči nogometne BiH javnosti bit će usmjerene prema Grbavici. Gdje u gradskom derbiju Željezničar dočekuje Sarajevo...
Gosti su se pak vrlo dobro pripremili za nove izazove. U kojoj su ciljevi vrlo jasni, Sarajevo želi biti na vrhu BiH fudbala. No, na tom ih putu čeka mnoštvo trnovitih zadataka. Napadačku liniju Sarajeva i ove će sezone predvoditi iskusni Leon Benko, prošle sezone prvi strijelac BiH...
"Dobro smo se spremili za početak nove sezone, a imamo i nekoliko novih igrača u momčadi. Pokušali smo se uigrati što je bolje za prvo kolo i takmičarske utakmice koje slijede" rekao je u razgovoru za Goal Leon Benko, pa nastavio:
"Novi sistem takmičenja sigurno će donijeti dodatnu kvalitetu ligi i bit će puno zanimljivije. Bit će više velikih derbija, što je svakako dobro, kako za klubove, tako i za navijače."
Ko su po vama favoriti za osvajanje naslova, ko bi mogao ispasti iz lige?
"Sigurno je da uz nas ima još nekoliko klubova koji će se uključiti u borbu za to prvo mjesto. Međutim, treba biti čvrsto na zemlji, čvrsto i odlučno ne gubiti cilj, te ići utakmicu po utakmicu."
Kakvo je Sarajevo? Što navijači mogu očekivati od nove sezone?
"Navijači žele sve, a normalno je da najbolji klub u Bosni i Hercegovini ima visoka očekivanja. Međutim, ja stojim kod toga da se ne smijemo zaletjeti i previše pričati. Moramo biti maksimalno okrenuti radu i kao što sam rekao ići utakmicu po utakmicu. Uz takav stav, poštujući svakog suparnika, te uz okrenuti napora rad možemo ostvariti naše ciljeve."
Prijelazni rok u BiH? Ko se najviše pojačao, a ko u novu sezonu ulazi oslabljen?
"Nisam pratio kako su drugi klubovi poslovali u ovom prijelaznom roku. Gledam samo na nas i naš klub. Moramo ići naprijed. Doveli smo neke nove igrače i vrijeme će pokazati sve."
Već prvo kolo Sarajevu donosi veliki derbi na Grbavici, vaša očekivanja?
"Moja očekivanja za derbi su takva da želim samo da damo sve od sebe i usrećimo naše navijače. Nadam se istim kriterijima suđenja na obje strane, pošto svi znamo kako je bilo u posljednja dva derbija."
Kako gledate na europske rezultate BiH klubova ove sezone?
"Ne može se tu puno napraviti u Europi. Dobro je kada izađete u Europu, ali uvijek najčešće ostane samo na tome. Mislim da će se kroz par godina podići kvaliteta lige, pa i samih uvjeta, te da će iz toga proizaći bolji rezultati."
Prošlu ste sezonu završili kao najbolji strijelac lige, možete li to ponoviti i ove godine?
"Bitno mi je da sam zdrav i da mogu maksimalno trenirati. A golovi će doći sami po sebi. Osobno ću i dalje davati sve od sebe za rezultat i uspjeh kluba, a onda neka ih bude što više."
Vaša budućnost? Imate li kakvih ponuda? Ostajete li u Sarajevu?
"Imao sam ponuda koje sam odbio jer se nisam htio odvajati od obitelji. Još su neke opcije otvorene i u idućim danima ću znati sve. Međutim, ja imam ugovor sa Sarajevom i sada sam koncentriran samo na prvo kolo i utakmicu protiv Željezničara" završio je Leon Benko...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pljuvaci najvise zadovoljni dresovima 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sve sto valja mora se pohvalit!Evander je napisao/la:Pljuvaci najvise zadovoljni dresovima
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordospartanac
- Kontakt:
Zadovoljan sam ovako na prvu, brojevi mi se sviđaju, a imaju sigurno određen kvalitet što je najvažnije. Ma neka nam je sa srećom.hapuc je napisao/la:
![]()
Staro fudbalsko pravilo kaže: Da se u novim dresovima pobjeđuje, akobogda da tako bude 23.07.16.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pogledajte kako su dobri dresovi. Vjerujte mi da smo dobili jedne od najjednostavnijih ali se jednostavno vidi koliko je ovo nadmocno u odnosu na ostale brendove. Jedino je Adidas bolji od ovoga mada je mnogim ljudima Nike ispred posto su to 2 najveca, svjetska giganta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ma dingospo u kopama.DenchiNL je napisao/la:fino priča pogotovo ovo na krajuNova prvenstvena sezona u Premijer ligi BiH započinje ovog vikenda. Od ove godine prvoligaško društvo brojat će 12 klubova, tako da bi domaći fudbal ove sezone trebao biti još zanimljiviji. Ali, i kvalitetniji. Već na samom startu sezone očekuje nas nekoliko atraktivnih dvoboja, no oči nogometne BiH javnosti bit će usmjerene prema Grbavici. Gdje u gradskom derbiju Željezničar dočekuje Sarajevo...
Gosti su se pak vrlo dobro pripremili za nove izazove. U kojoj su ciljevi vrlo jasni, Sarajevo želi biti na vrhu BiH fudbala. No, na tom ih putu čeka mnoštvo trnovitih zadataka. Napadačku liniju Sarajeva i ove će sezone predvoditi iskusni Leon Benko, prošle sezone prvi strijelac BiH...
"Dobro smo se spremili za početak nove sezone, a imamo i nekoliko novih igrača u momčadi. Pokušali smo se uigrati što je bolje za prvo kolo i takmičarske utakmice koje slijede" rekao je u razgovoru za Goal Leon Benko, pa nastavio:
"Novi sistem takmičenja sigurno će donijeti dodatnu kvalitetu ligi i bit će puno zanimljivije. Bit će više velikih derbija, što je svakako dobro, kako za klubove, tako i za navijače."
Ko su po vama favoriti za osvajanje naslova, ko bi mogao ispasti iz lige?
"Sigurno je da uz nas ima još nekoliko klubova koji će se uključiti u borbu za to prvo mjesto. Međutim, treba biti čvrsto na zemlji, čvrsto i odlučno ne gubiti cilj, te ići utakmicu po utakmicu."
Kakvo je Sarajevo? Što navijači mogu očekivati od nove sezone?
"Navijači žele sve, a normalno je da najbolji klub u Bosni i Hercegovini ima visoka očekivanja. Međutim, ja stojim kod toga da se ne smijemo zaletjeti i previše pričati. Moramo biti maksimalno okrenuti radu i kao što sam rekao ići utakmicu po utakmicu. Uz takav stav, poštujući svakog suparnika, te uz okrenuti napora rad možemo ostvariti naše ciljeve."
Prijelazni rok u BiH? Ko se najviše pojačao, a ko u novu sezonu ulazi oslabljen?
"Nisam pratio kako su drugi klubovi poslovali u ovom prijelaznom roku. Gledam samo na nas i naš klub. Moramo ići naprijed. Doveli smo neke nove igrače i vrijeme će pokazati sve."
Već prvo kolo Sarajevu donosi veliki derbi na Grbavici, vaša očekivanja?
"Moja očekivanja za derbi su takva da želim samo da damo sve od sebe i usrećimo naše navijače. Nadam se istim kriterijima suđenja na obje strane, pošto svi znamo kako je bilo u posljednja dva derbija."
Kako gledate na europske rezultate BiH klubova ove sezone?
"Ne može se tu puno napraviti u Europi. Dobro je kada izađete u Europu, ali uvijek najčešće ostane samo na tome. Mislim da će se kroz par godina podići kvaliteta lige, pa i samih uvjeta, te da će iz toga proizaći bolji rezultati."
Prošlu ste sezonu završili kao najbolji strijelac lige, možete li to ponoviti i ove godine?
"Bitno mi je da sam zdrav i da mogu maksimalno trenirati. A golovi će doći sami po sebi. Osobno ću i dalje davati sve od sebe za rezultat i uspjeh kluba, a onda neka ih bude što više."
Vaša budućnost? Imate li kakvih ponuda? Ostajete li u Sarajevu?
"Imao sam ponuda koje sam odbio jer se nisam htio odvajati od obitelji. Još su neke opcije otvorene i u idućim danima ću znati sve. Međutim, ja imam ugovor sa Sarajevom i sada sam koncentriran samo na prvo kolo i utakmicu protiv Željezničara" završio je Leon Benko...![]()
![]()
![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
šta reći na dresove, manje je više, takva jednostavnost, ovome sam se i nadao, konačno pravi dresov

i

i-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Dresovi dobri, još da Benko ostane i tooooop
@Majkle prošnjuhaj među menađerima zašto je Osmanović tražio raskid 
SRETAN BROJ - 1725
Osmanovicu je menadzer valjda onaj bulic, sto nam je doveo jesica, kramara i ostalu gamad na zimu..
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, nedimmmm1337, Puas, Vanja8 i 20 gostiju.