Karačić se žalio na bol u koljenu, onom istom koje je ozlijedio na Širokom Brijegu...Nadam se da nije ništa ozbiljnoespresso je napisao/la:Graovac je prekucao Premijer ligu, osvojio titulu, zaigrao za reprezentaciju i logično je da ide. Naravno da nam je svima žao ali to je se moglo i očekivati On je odličan nogometaš i još bolji čovjek, što je potvrdio prije par dana kada je rekao da će sa Zrinjom odigrati Ligu prvaka i tek onda otići.
Što se Karačića tiče, nešto mislim da je jučerašnje igranje Vasilja umjesto njega znak da se Vasilja laganao "baca u vatru" tj priprema za Premijer ligu, a znak da Karačić ide. Možda sam u krivu al nekako mi na to miriše.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Nisam znao. Hvala na infPiazzaGrande je napisao/la:Karačić se žalio na bol u koljenu, onom istom koje je ozlijedio na Širokom Brijegu...Nadam se da nije ništa ozbiljnoespresso je napisao/la:Graovac je prekucao Premijer ligu, osvojio titulu, zaigrao za reprezentaciju i logično je da ide. Naravno da nam je svima žao ali to je se moglo i očekivati On je odličan nogometaš i još bolji čovjek, što je potvrdio prije par dana kada je rekao da će sa Zrinjom odigrati Ligu prvaka i tek onda otići.
Što se Karačića tiče, nešto mislim da je jučerašnje igranje Vasilja umjesto njega znak da se Vasilja laganao "baca u vatru" tj priprema za Premijer ligu, a znak da Karačić ide. Možda sam u krivu al nekako mi na to miriše.

U ždrijebu drugog pretkola UEFA Lige prvaka HŠK Zrinjski će biti u skupini nepostavljenih prvaka, a danas službeno znamo 13 od 17 potencijalnih protivnika. To su prvaci Austrije (Salzburg), Škotske (Celtic), Cipra (APOEL), Bjelorusije (BATE), Poljske (Legia), Hrvatske (Dinamo), Bugarske (Ludogorec), Azerbajdžana (Garabag), Norveške (Rosenborg), Kazahstana (Astana), Srbije (Crvena zvezda), Gruzije (Dinamo) i Islanda (FH)ultra gitano je napisao/la:A sad božicu fortunu molit da nas pogleda sreća pa da nas zapadne protivnik u QLP sa kojim se možemo nadigravat i akb. proć u slj. krug![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ko-su-mo ... olu/194643
Dogovorite se
Jedan govori Financisku pomoć a drugi da nije pomagao.

Modriču **** sa baše teme. Kad su vam napravljeni stadion i dvorana od naših para šutio si ko p....toni1996 je napisao/la:Dogovorite seJedan govori Financisku pomoć a drugi da nije pomagao.
-
Pitaj Gilju, on zna...toni1996 je napisao/la:Dogovorite seJedan govori Financisku pomoć a drugi da nije pomagao.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Veliki navijač Hrvatskog športskog kluba Zrinjski + počasni predsjednik kluba etotoni1996 je napisao/la:Dogovorite seJedan govori Financisku pomoć a drugi da nije pomagao.

Da pohvalim i juniore HŠK Zrinjskog koji su prvi 4 kola prije kraja sa 4 boda više od sarajeva

-
Jović će, prema nekim informacijama ako su točne, pauzirati tri mjeseca...Ako je tako, ne znam koliko je pametno ulaziti u ovaj posao jer nećemo moći koristiti njegove usluge u LP kao i u skoro pola jesenjeg dijela prvenstva, a i kad se vrati nepoznato je za koliko bi vremena mogao povratiti formu...Pitanje je isplati li ga se čekati ili se okrenuti nekom drugom igraču na tržištu...Inače je odličan igrač, kao i Kouadio, i bio bi pravo pojačanje da nije na klocnama...Mandrake je napisao/la:A načuo sam i ja to za mladog Germaina, kao i za Jovića iz Borca, ali sve je to na razini priče i trača! Dok ne potpiše netko, nije našGradKamena1 je napisao/la:Moguce al nista jos zvanicno,al bit ce dosta borbe između Sa,Ze,SL i nas svi se mi borimo za iste igrace na nasem trzistu !Besic je napisao/la:Kaudio dolazi vama ?![]()
Inače me vesele i izjave i Goge i Graovca, koji će odigrati kvalifikacije za LP i odvesti nas korak dalje, kad smo već sve te silne rekorde porušili, vrijeme je da i taj riješimoU nedjelju svi na stadion, pozdraviti prvake i Krešu našeg
Poslije toga svi na plemićko vopi
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Hoće li onaj Aćimović dobiti priliku da igra ili će biti vječni talent? Koliko znam redovito dobiva pozive izbornika U-19 Srbije i nastupa za orliće...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Da je bogd'o toliko, koliko imam informaciju naš vrli Grad daje Zrinjskom, pazi sad, vrtoglavih 1 000 KM mjesečno ili 12 000 KM godišnje ( da ti se zavrti u glavi od cifre, ja bi im tu lovu vratio i poslao još stoju da popiju kavu ) plus dobijemo cca 3 000 KM od županije ili cca. 36 000 godišnje što u zbiru godišnje dođe cca. 50 000 KM (ukupno grad plus županija)...hskzmostar je napisao/la:Grad Mostar Zrinjskom daje ja mislim godisnja manje od 50 000KM,toliko o gradu,zupanija nesto malo,ostalo je sve na ledjima Sulente koji sa svojom firmom Interagent i ostalim prijateljima kluba osigurava sredstva za financiranje kluba,predvidja se da je godisnji proracun kluba nesto manji od 2mil .KM,neke nove firme jos ulaze kao sto je energia naturales PPD sto je sponzor rk zagreb,ep hzhb,eronet,bh telecom,vodovod i ostala neka sitna poduzeca u vlasnistvu gradskih tajkuna!
Isto toliko dobiju i oni gurbeti... Što je najgore i sljedeće godine će, najvjerojatnije, kao i prijašnjih, raspodjela sredstava biti ista, bez obzira što jedan klub igra skoro svake godine europu i predstavlja Grad a drugi igra drugu ligu ili se u najboljem slučaju bori za ostanak u elitnom rangu bh nogometa

Pored toga naš je gradonačelnik, po svom osobnom priznanju, upumpao u "the club formely known as velež" znatna finansijska sredstva iz gradske blagajne...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Grad Mostar nam ne daje ni jadnu marku kao grant ili kao redovni stavku u proračunu.
Grad Mostar uplaćuje 700 000 KM Sportskom savezu grada Mostara i onda taj savez daje, pazite sad, vrtoglavih 5 000 KM Zrinji za organizaciju gradskog derbija. To vam je ljudi sve što Zrinja dobija a vrijedimo ko svi drugi sportski kolektivi zajedno puta 5. Zato sam ljut na Ljubu jer nas treba uvrstiti u proračun kao stalnu stavku a ne da nam nekakav savez,od kojeg btw samo koristi imaju par pojedinaca uhljebljenih tamo i "manji" sportski kolektivi, daje novac.
Ja razumijem da nije obaveza grada financirati profesionalni sport, al barem nek nam daju za održavanje stadiona u kojeg smo preko 2 milijuna marak svojih para uložili. Jer tamo je sve od rata renovirano barem jedanput. Samo je betonski kostur ostao netaknut.
Grad Mostar uplaćuje 700 000 KM Sportskom savezu grada Mostara i onda taj savez daje, pazite sad, vrtoglavih 5 000 KM Zrinji za organizaciju gradskog derbija. To vam je ljudi sve što Zrinja dobija a vrijedimo ko svi drugi sportski kolektivi zajedno puta 5. Zato sam ljut na Ljubu jer nas treba uvrstiti u proračun kao stalnu stavku a ne da nam nekakav savez,od kojeg btw samo koristi imaju par pojedinaca uhljebljenih tamo i "manji" sportski kolektivi, daje novac.
Ja razumijem da nije obaveza grada financirati profesionalni sport, al barem nek nam daju za održavanje stadiona u kojeg smo preko 2 milijuna marak svojih para uložili. Jer tamo je sve od rata renovirano barem jedanput. Samo je betonski kostur ostao netaknut.
-
Znači, ne stoji ova cifra od 1 000 KM mjesečno od Grada...Taj sam info dobio ima godinu-dvije dana, probati ću još jednom provjeriti ali ako ti tako kažeš onda OK, vidim da imaš info iz ove sfere...Ako je tomu tako onda je još gore....Nije onda ni čudo što je Ljubo "persona non grata" u Zrinjskom...espresso je napisao/la:Grad Mostar nam ne daje ni jadnu marku kao grant ili kao redovni stavku u proračunu.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Evo da podijelim ovaj info sa vama... prema mojim saznanjima, izgleda da je Germain Kouadio naše novo pojačanje. Naravno, dok ga ne vidim na službenim stranicama kluba, uzimam ovu vijest kao trač iz izvora unutar klubaPiazzaGrande je napisao/la: Jović će, prema nekim informacijama ako su točne, pauzirati tri mjeseca...Ako je tako, ne znam koliko je pametno ulaziti u ovaj posao jer nećemo moći koristiti njegove usluge u LP kao i u skoro pola jesenjeg dijela prvenstva, a i kad se vrati nepoznato je za koliko bi vremena mogao povratiti formu...Pitanje je isplati li ga se čekati ili se okrenuti nekom drugom igraču na tržištu...Inače je odličan igrač, kao i Kouadio, i bio bi pravo pojačanje da nije na klocnama...

Zaista, svaka im čast! Momci igraju vrhunski i mi kao klub trebamo dati priliku najboljim igračima iz te generacije, a općenito ostatku te generacije osgirurati adekvatne posudbe, pa da se mogu dalje razvijati!espresso je napisao/la:Da pohvalim i juniore HŠK Zrinjskog koji su prvi 4 kola prije kraja sa 4 boda više od sarajeva![]()
![]()
-
toni1996 je napisao/la:Nije da su suci losi nego ih drug Dragan kupuje kako bi Zrinjski osvojio! Kupio je i zadnje kolo prosle sez. na Pecari Jakupovica proslo kolo ne Pecari Peljtu i sada opet Jakupovica! A sta reci o onim iz Listice samo kmece kako bi opravdali svoj neuspjeh hahaha.
PostPostao/la toni1996 » 06 ožu 2016, 23:49
POŠTO PENAL OVE GODINE, ČOVIĆU DRAGANEEEE
Postao/la toni1996 » 10 ožu 2016, 22:35
Zabranit nasim(Široki) da prave probleme Slobodi gore nego ih treba pusti samo da FK REŽIMSKI ne bude prvak!
Kako te nije stid doći na ovu temu

Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Aaaaaa igrao im u nk katolickom srbin Zakaric....idioti se zajebali a nije ni cudo kad vidis Miju i intelektualne spoobnosti,budnete jeenog dana i vi prvaci krvi ti pajdo a do tad gledajte u ledja najvecem hercegovackom klubu...selo povise mostara!
Napunit cemo opet Pecaru ako Bog da u trecem pretkolu LP,sve pajde koje nas mrze su pozvane kap i normalni ljudi sa SB!
Napunit cemo opet Pecaru ako Bog da u trecem pretkolu LP,sve pajde koje nas mrze su pozvane kap i normalni ljudi sa SB!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Na kraju jedan osvrt na sezonu iza nas.Ja moram biti iskren i priznati da na pauzi između dva dijela prvenstva nisam bio preveliki optimista što se tiče osvajanja titule ali hvala Bogu pa nisam bio u pravu
.Razlog mog pesimizma su bile naše domaće tekme u kojima nismo bili nimalo uvjerljivi izuzev par utakmica protiv najslabijih ekipa.Po meni dvije presudne naše tekme koje su nam dale krila i samopouzdanje su Željo 2-1( preokret u zadnjim minutama) i Široki 4-3 (najbolja tekma u ovoj ligi koju sam gledao bez obzira šta neki mislili, a vjerujte da bih isto tvrdio i da je završilo drugačijim za nas nepovoljnim rezultatom).Kad gledamo kompletno prvenstvo jasno je da je naša obrana ključ osvajanja titule i samo 3 poraza u 30 kola to jasno pokazuju kao i samo 17 primljenih golova.Od ovih sedamnaest čak 7 smo primili u tri uzastopna kola na početku drugog djela prvensta i to je bila jedina "crna rupa" što se obrane tiče ali ni te utakmice nismo izgubili.A što se igrača ponaosob tiče :
Goran Karačić - Odlično odradio sezonu , ostat će neizbrisiv penal koji je skinuo Krletu na Pecari o dbijanje da izađe iz igre iako nije
mogao stajati na golu a ne braniti.Golman pred kojim je velika karijera i koji će po meni nadvisiti rukometnu braću svojom
karijerom.Nadam se da će i slijedeće sezone nositi najdraži dres sa lentom a i ako ne bude želim mu svaku sreću i da nam se brzo vrati
pod BB.
Kristijan Jajalo - Momka jo nismo vidjeli na golu pa onda no coment.
Krešimir Bandić - Branio malo na Koševu nakon Gogine povrede i branio u kupu.Mislim da imamo još jednog golmanskog dragulja i nadam
da će ga povrede zaobići
Nikola Vasilj -Naš treći vratar koji je solidno odradio minute koje je dobio ove sezone i možda prvi vratar slijedeće.Uz njega tu su još
Krešo ,Jajalo i vjerovatno vraća se Tirić sa posudbe.Na stožeru je da se odluči, normalno ako ode Gogo.
Pero Stojkić - U prvom djelu sezone kapetan vrlo dobar ali u nastavku malo zakazao u nekim trenucima ali s obzirom na povredu još jedna
vrlo dobra sezona našeg kapetana i nova titula.Kažu da je atmosfera u svlačionici sjajna i mislim da u tome kapetan ekipe sigurni ima svoje
zasluge.Bez dobre atmosfere sigurno nema dobrih rezultata.
Zvonimir Blaić - Dečko kojeg ja osobno cijenim iz više razloga.I prošle sezone mnogi su po njemu (najčešće neopravdano) sipali drvlje i
kamenje.On je sve stoički podnosio,i ove sezone on je odrađivao svoj posao pozadi ali trudio se i često nudio u napadu kad su se možda
neki drugi skrivali.Bilo je lošijih izdanja ali puno više dobrih.Volio bih da ostane jer teško je naći dobre bekove sa napadačkim rolama
koji to mogu ponavljati čitavu tekmu a on to jeste i može.
Benjamin Čolić - Nije puno igrao ali ono što je igrao nije bilo loše ali mislim da ćemo njegovo pravo izdanje vidjeti nakon aklimatizacije
slijedeće sezone.
Martija Katanec - Kao da nije ni išao iz Mostara.Odlično odradio ovaj dio sezone , 9 tekmi i svih 9 na visokom nivou.
Danijel Graovac - Daleko najbolji stoper lige a možda i prvenstva.Ja se ne mogu sjetiti neke njegove greške u zadnju sezonu i pol,ako tko
može neka kaže.Izgleda da će nas napustiti ovog ljeta i tko ga kupi neće se pokajati.I za njega vrijedi kao i za Gogu , nadam se da će nam
se nekad vratiti.
Tomislav Tomić - Kako je sezona odmicala sve bolji i bolji.Kad prođe kompletne pripreme bit će još bolji i nezamjenjljiv u sredini.
Ivan Peko - Na žalost povreda ga je udaljila od terena , nadam se da će na ljeto biti u kadru.On može puno samo da ga povrede zaobiđu.
Oliver Patrak- Definitivno naš najbolji igrač u drugom djelu sezone.Beton u sredini ,trči kao navijen , odrađuje puno onog posla koji se
često sa tribina ne vidi i ne cijeni.Nadam se da će ostati i da će sa Tomićem i Arežinom.
Danijel Stojanović - Dokapetan Stoja kao uvijek borben i zahvalan igrač.Dosta je reći da je od naša 4 on učestvovao u osvajanju 3 trofeja.
Vučina Šćepanović- Vučko je nažalost svoje dao.Čovjeku se treba dostojno zahvaliti jer je to zaslužio svojim odnosom prema dresu koji je
nosio kao i ponašanjem izvan terena.
Goran Zakarić - Dao je samo naznake onoga što može a može jako,jako puno.Par kola sam nas je držao na vrhu.Moram napisati i ovo, ja
imam osjećaj da Goran ima par kilograma previše i da se riješi tog viška letio bi po terenu.
Aleksandar Radulović - U prvom djelu važna karika dok se u drugom djelu malo izgubio.Bilo je tu i povreda ,kartona ali i loše forme.
Ognjen Todorović- Sveukupno jedan od najzaslužnijih za titulu.Dobar dio sezone iznio je na svojim leđima golovima i asistencijama.Na kaju
je malo pao nakon povrede leđa ali ne može mu se ništa zamjeriti , naprotiv.
Krešimir Kordić - Krešo je svoje dao i ostaće legenda naročito zbog golova konama kojima je bio pencilin.Hvala Šokre.
Nemanja Bilbija - Čovjek je u samo jednoj tekmi bio starter ali je zabio 4 gola od kojih neki vrlo bitni i donijeli su nam važne bodove.Pravi
moderni napadač i za njega vrijedi kao za Tomića.Nakon priprema bit će još bolji.
Stevo Nikolić - Kao i Krešo i Vučko mislim da je Stevo dao svoje u Zrinjskom.Navijač su pokazali šta misle o njemu.Sve je već rečeno i
napisano.
Stjepan Radedljić - Radeljić mlađi trenutno nema puno šanse u prvom timu što nije čudno s obzirom na konkurenciju ali doći će i to.Moram
mu čestitai jer je dogurao do kockastog dresa malih vatrenih
Miloš Žeravica - Nešto bitnije role u prvom djelu ali važan kotačić u Marinovićevoj ekipi.Ako želi u prvih 11 slijedeće sezone morat će se
više potruditi.
Jasmin Mešanović -Meša,najbolji strijelac Zrinje ,Igrač koji ne samo golovima neko svojom trkom,zalaganjem svih 90 minuta radi i pomaže
ekipi i u defanzivi.Ima navodno ponuda i za njega pa ćemo vidjeti.
Miloš Filipović - Džoker s klupe.Uništio je Želju pod BB , puno bolji kada uđe sa klupe.Kralj slobodnjaka.
Filip Arežina - Virtuoz s loptom , u par utakmica me oduševio.Nekad se malo zna pogubiti ali to je simptomatično za ove "umjetnike" s
loptom.
Neven Laštro - Momak koji je opravdao očekivanja svojim igrama jer nije lako zamjeniti Graovca ili Kataneca.Volim njegovu borbenost ,
gdje neki ne bi stavili nogu on ide glavom.
Trener: Vinko Marinović- Šta reći o našem treneru nego mu čestitati na osvojenoj tituli.Čovjek ima svoju filozofiju igre.Ja bih rekao "rukometna
filozofija" koja se bazira na jakoj obrani i očito daje rezultate.Svi bi mi htjeli da razbijamo protivnike sa 3,4 gola razlike ali nismo Barca ili
Real.Uostalom dobili smo na Koševu , nastavili niz bez poraza protiv Želje ,odigrali nezaboravan meč na Pecari i na kraju krajeva osvojili
titulu.Kud ćeš više.Još samo iskorak u europi i malo poraditi na stadionu i sve ok.
Navijači-Iz sezone u sezonu napredujemo.I Ultrasi a i mi "obični" navijači koji smo u stvari sve samo ne obični.Mislim da nam je prosjek ove
sezone doma oko 2000 što je za ovu ligu vrlo dobro.Bilo bi više da nas od zadnje četiri tekme na tri nije pratila kiša i oluja.
Sory , malo opširno ali zato smo valjda tu.Ako ima tko neki info ,pa može i rekla- kazala o odlascima, dolascima ili radovima neka piše da
imamo o čemu razglabat do žrijeba.

Goran Karačić - Odlično odradio sezonu , ostat će neizbrisiv penal koji je skinuo Krletu na Pecari o dbijanje da izađe iz igre iako nije
mogao stajati na golu a ne braniti.Golman pred kojim je velika karijera i koji će po meni nadvisiti rukometnu braću svojom
karijerom.Nadam se da će i slijedeće sezone nositi najdraži dres sa lentom a i ako ne bude želim mu svaku sreću i da nam se brzo vrati
pod BB.
Kristijan Jajalo - Momka jo nismo vidjeli na golu pa onda no coment.
Krešimir Bandić - Branio malo na Koševu nakon Gogine povrede i branio u kupu.Mislim da imamo još jednog golmanskog dragulja i nadam
da će ga povrede zaobići
Nikola Vasilj -Naš treći vratar koji je solidno odradio minute koje je dobio ove sezone i možda prvi vratar slijedeće.Uz njega tu su još
Krešo ,Jajalo i vjerovatno vraća se Tirić sa posudbe.Na stožeru je da se odluči, normalno ako ode Gogo.
Pero Stojkić - U prvom djelu sezone kapetan vrlo dobar ali u nastavku malo zakazao u nekim trenucima ali s obzirom na povredu još jedna
vrlo dobra sezona našeg kapetana i nova titula.Kažu da je atmosfera u svlačionici sjajna i mislim da u tome kapetan ekipe sigurni ima svoje
zasluge.Bez dobre atmosfere sigurno nema dobrih rezultata.
Zvonimir Blaić - Dečko kojeg ja osobno cijenim iz više razloga.I prošle sezone mnogi su po njemu (najčešće neopravdano) sipali drvlje i
kamenje.On je sve stoički podnosio,i ove sezone on je odrađivao svoj posao pozadi ali trudio se i često nudio u napadu kad su se možda
neki drugi skrivali.Bilo je lošijih izdanja ali puno više dobrih.Volio bih da ostane jer teško je naći dobre bekove sa napadačkim rolama
koji to mogu ponavljati čitavu tekmu a on to jeste i može.
Benjamin Čolić - Nije puno igrao ali ono što je igrao nije bilo loše ali mislim da ćemo njegovo pravo izdanje vidjeti nakon aklimatizacije
slijedeće sezone.
Martija Katanec - Kao da nije ni išao iz Mostara.Odlično odradio ovaj dio sezone , 9 tekmi i svih 9 na visokom nivou.
Danijel Graovac - Daleko najbolji stoper lige a možda i prvenstva.Ja se ne mogu sjetiti neke njegove greške u zadnju sezonu i pol,ako tko
može neka kaže.Izgleda da će nas napustiti ovog ljeta i tko ga kupi neće se pokajati.I za njega vrijedi kao i za Gogu , nadam se da će nam
se nekad vratiti.
Tomislav Tomić - Kako je sezona odmicala sve bolji i bolji.Kad prođe kompletne pripreme bit će još bolji i nezamjenjljiv u sredini.
Ivan Peko - Na žalost povreda ga je udaljila od terena , nadam se da će na ljeto biti u kadru.On može puno samo da ga povrede zaobiđu.
Oliver Patrak- Definitivno naš najbolji igrač u drugom djelu sezone.Beton u sredini ,trči kao navijen , odrađuje puno onog posla koji se
često sa tribina ne vidi i ne cijeni.Nadam se da će ostati i da će sa Tomićem i Arežinom.
Danijel Stojanović - Dokapetan Stoja kao uvijek borben i zahvalan igrač.Dosta je reći da je od naša 4 on učestvovao u osvajanju 3 trofeja.
Vučina Šćepanović- Vučko je nažalost svoje dao.Čovjeku se treba dostojno zahvaliti jer je to zaslužio svojim odnosom prema dresu koji je
nosio kao i ponašanjem izvan terena.
Goran Zakarić - Dao je samo naznake onoga što može a može jako,jako puno.Par kola sam nas je držao na vrhu.Moram napisati i ovo, ja
imam osjećaj da Goran ima par kilograma previše i da se riješi tog viška letio bi po terenu.
Aleksandar Radulović - U prvom djelu važna karika dok se u drugom djelu malo izgubio.Bilo je tu i povreda ,kartona ali i loše forme.
Ognjen Todorović- Sveukupno jedan od najzaslužnijih za titulu.Dobar dio sezone iznio je na svojim leđima golovima i asistencijama.Na kaju
je malo pao nakon povrede leđa ali ne može mu se ništa zamjeriti , naprotiv.
Krešimir Kordić - Krešo je svoje dao i ostaće legenda naročito zbog golova konama kojima je bio pencilin.Hvala Šokre.
Nemanja Bilbija - Čovjek je u samo jednoj tekmi bio starter ali je zabio 4 gola od kojih neki vrlo bitni i donijeli su nam važne bodove.Pravi
moderni napadač i za njega vrijedi kao za Tomića.Nakon priprema bit će još bolji.
Stevo Nikolić - Kao i Krešo i Vučko mislim da je Stevo dao svoje u Zrinjskom.Navijač su pokazali šta misle o njemu.Sve je već rečeno i
napisano.
Stjepan Radedljić - Radeljić mlađi trenutno nema puno šanse u prvom timu što nije čudno s obzirom na konkurenciju ali doći će i to.Moram
mu čestitai jer je dogurao do kockastog dresa malih vatrenih
Miloš Žeravica - Nešto bitnije role u prvom djelu ali važan kotačić u Marinovićevoj ekipi.Ako želi u prvih 11 slijedeće sezone morat će se
više potruditi.
Jasmin Mešanović -Meša,najbolji strijelac Zrinje ,Igrač koji ne samo golovima neko svojom trkom,zalaganjem svih 90 minuta radi i pomaže
ekipi i u defanzivi.Ima navodno ponuda i za njega pa ćemo vidjeti.
Miloš Filipović - Džoker s klupe.Uništio je Želju pod BB , puno bolji kada uđe sa klupe.Kralj slobodnjaka.
Filip Arežina - Virtuoz s loptom , u par utakmica me oduševio.Nekad se malo zna pogubiti ali to je simptomatično za ove "umjetnike" s
loptom.
Neven Laštro - Momak koji je opravdao očekivanja svojim igrama jer nije lako zamjeniti Graovca ili Kataneca.Volim njegovu borbenost ,
gdje neki ne bi stavili nogu on ide glavom.
Trener: Vinko Marinović- Šta reći o našem treneru nego mu čestitati na osvojenoj tituli.Čovjek ima svoju filozofiju igre.Ja bih rekao "rukometna
filozofija" koja se bazira na jakoj obrani i očito daje rezultate.Svi bi mi htjeli da razbijamo protivnike sa 3,4 gola razlike ali nismo Barca ili
Real.Uostalom dobili smo na Koševu , nastavili niz bez poraza protiv Želje ,odigrali nezaboravan meč na Pecari i na kraju krajeva osvojili
titulu.Kud ćeš više.Još samo iskorak u europi i malo poraditi na stadionu i sve ok.
Navijači-Iz sezone u sezonu napredujemo.I Ultrasi a i mi "obični" navijači koji smo u stvari sve samo ne obični.Mislim da nam je prosjek ove
sezone doma oko 2000 što je za ovu ligu vrlo dobro.Bilo bi više da nas od zadnje četiri tekme na tri nije pratila kiša i oluja.
Sory , malo opširno ali zato smo valjda tu.Ako ima tko neki info ,pa može i rekla- kazala o odlascima, dolascima ili radovima neka piše da
imamo o čemu razglabat do žrijeba.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Odličan osvrt, baš si "ubo" sa svakim igračem, svaka čast majstoreALOBOLA je napisao/la:

P.S. i sve što si napisao za naše golmane, sve se slažem u potpunosti

-
Hvala...hvala i na čestitkama...aleksandar_veliki je napisao/la:Toni je bivsi clan foruma. Usput, cestitke na tituli...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Drago mi je da se slazes iako svako od nas ima svoje vidjenje igre i igraca a i ukusi su razliciti.Eto ja danas bezposlen pa odlucio malo pisat.Mandrake je napisao/la:Odličan osvrt, baš si "ubo" sa svakim igračem, svaka čast majstoreALOBOLA je napisao/la:Ovaj Vinkov pristup, eto kako ti reče "rukometni", može biti odličan za europske utakmice po mom mišljenju. Najbitnije je da sačuvamo postojeći kadar za drugo pretkolo; Graovac i Gogo su rekli, da oni žele odigrati drugo pretkolo makar, pa onda transfer
Sigurno znamo da nam Zakarić odlazi (na posudbi je), a eto zamjena mu je očito Kouadio
![]()
P.S. i sve što si napisao za naše golmane, sve se slažem u potpunosti
Kouadia sam zapazio jos kod pitara i sigurno ima potencijala.Sto se tice LP prvo izbjec Dinamo i Zvezdu iz vise razloga a koga bih htio to cemo pisati kad budemo znali sve nositelje.Pozz.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.