NK Široki Brijeg

avenija
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la avenija » 27 maj 2017, 19:05

sb1996 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Ispostovali ste nas , hvala !

A vi ubuduce jos jedan transparent o Listici udarite...
Nabavi mi tu zastavu hrvatskog naroda da je okacim na Lamelu da viori :bih:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 27 maj 2017, 19:35

Momci oko ovog izmedju broja stranaca u klubovima, receno mi je od djelatnika saveza da se odnosi na broj stranaca na terenu,a ne u zapisniku. Tako da je to ipak manje osjetljivo sto se tice nas
Samo jedno ime

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 maj 2017, 19:38

penke je napisao/la:Momci oko ovog izmedju broja stranaca u klubovima, receno mi je od djelatnika saveza da se odnosi na broj stranaca na terenu,a ne u zapisniku. Tako da je to ipak manje osjetljivo sto se tice nas
Odlicno ako je tako :)

..

GOSK Gabela novi Premijerligas, cestitke sportskim prijateljima :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 27 maj 2017, 19:40

GOŠK novi premijerligas, čestitke :clap:
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 27 maj 2017, 19:50

slika

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 27 maj 2017, 21:24

Teška sezona za nas,prvo kriza uprave pa kriza rezultata a na kraju je sve dobro završilo,dobili upravu,nove sponzore,osvojili kup i izborili europu.Još da se pojačamo i bar do trećeg pretkola doći :lol: i ugostiti nekog velikana i ponovno napuniti pecaru u inat dušmanima :salut:

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 27 maj 2017, 21:28

brigsiroki je napisao/la:Teška sezona za nas,prvo kriza uprave pa kriza rezultata a na kraju je sve dobro završilo,dobili upravu,nove sponzore,osvojili kup i izborili europu.Još da se pojačamo i bar do trećeg pretkola doći [emoji38] i ugostiti nekog velikana i ponovno napuniti pecaru u inat dušmanima :salut:
Ja sanjam Milan ili Everton[emoji4] [emoji1]

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 27 maj 2017, 21:31

Od mene zelim vam puno srece u evropskoj ligi i da prodjete najmanje grupu .........LIJEP POZZZ I SRETNO I ne ponovila se ova sezona vise nama

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 27 maj 2017, 21:31

skripar96 je napisao/la:
brigsiroki je napisao/la:Teška sezona za nas,prvo kriza uprave pa kriza rezultata a na kraju je sve dobro završilo,dobili upravu,nove sponzore,osvojili kup i izborili europu.Još da se pojačamo i bar do trećeg pretkola doći [emoji38] i ugostiti nekog velikana i ponovno napuniti pecaru u inat dušmanima :salut:
Ja sanjam Milan ili Everton[emoji4] [emoji1]

Sent from my Picasso using Tapatalk
Milan i puna pecara :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: ali bolje da se puno ne nadamo da se ne razočaramo ko prošle godine :D

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 27 maj 2017, 21:35

Prosla ova sezona hvala Bogu,za mene uspjesna :) zahvaljujuci osvojenom kupu.U sljedecu jos jaci moramo uci svi zajedno,idemo osvojit prvenstvo i proslaviti 70 godina NK Širokog Brijega.
Za ovaj grad i ljude bori se!
Igraj Široki ti si najbolji!

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 27 maj 2017, 21:36

BatistutA19 je napisao/la:Od mene zelim vam puno srece u evropskoj ligi i da prodjete najmanje grupu .........LIJEP POZZZ I SRETNO I ne ponovila se ova sezona vise nama
Hvala takodjer,sretno :D
Samo jedno ime

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 28 maj 2017, 01:23

Izvrsio sam jednu analizu o svom klubu nakon duge turbulentne sezone,kakvu po trofeju mozemo reci da je uspjesna,ali po prvenstvu ne ponovilo se vise..Nikad me vise stid nije bilo da nas dobija na Pecari neko Jajce,Vitez..al ajde uzeli smo trofej i to je bitno i zaboravit cemo sve ostalo. Napisao sam svoje vidjenje o svakom igracu pa da podjelim s vama. A vi slobodno komentirajte sta vam pase i ne pase sve prihvacam.
1.Bilobrk- definitivno covjek glavno lice momcadi van terena i na terenu,vodja i covjek koji zivi za klub a uz to je super na golu,najbolji golman u ligi ovu polusezonu.
2.Soldo- podbacio je ovu sezonu mozemo reci,a tome je i kumovalo jos nestabilna obrana u 1.djelu sezone, van forme je ovu sezonu bio,prethodne sto je bio vrhunski je odradio. Nasao je angazman vani ako ide neka mu je sa srecom i hvala mu.
3.Markovic- momak koji je i u fizickom i psihickom padu vec zadnjih godinu dana,on je izgubljeno djelovao prvu polusezonu,tek pred kraj sezone je pokazao neke znake starog Stipe. Volio bih da mu produze ugovor i da nam se vrati kao prije,da vrati onu brzinu i moc ponavljanja koja ga je krasila,vidi se da je dosta izgubio na samopouzdanju kod centarsuta.
4.Barisic- ovu drugu polusezonu je odigrao zrelo i pametno i bio je jedan od nasih najboljih igraca,Sablic mu je nasao pravu poziciju u formaciji 3-4-3.
5.Pandza- Boris je odigrao vrlo dobro ovu drugu polusezonu,u prvoj je bio kao i vecina obrane dosta los,nije im odgovarala postavka Karacica da izadju visoko nasi stoperi jer vidno je da su kruci i sporiji i da im taj nacin igre ne odgovara. Ako je istina za odlazak u Iran nek mu je sretno
6.Bralic- nas ponajbolji igrac ove dvije sezone,pravovremen,snalazljiv i dobar u skoku. Nadam se da ce ga zadrzat. Itekako nam je Slavko potreban
7.Brekalo- nije na nivou Sirokog,vidilo je se to cak i u LZO kamoli protiv jacih ekipa,zatrazio je odlazak iz Sb mislim da je to najbolje za obe strane.
8. Coric- nas ponajbolji igrac prvu polusezonu,letio je terenom i pucao od samopouzdanja. U drugoj polusez su ga poremetile ozljede i nije dao sto je mogao. Sljedece sezone ga opet zelim vidjeti onakog kao u 1.djelu.
9. Corluka- solidno je igrao ovu sezonu,vjecno daje sve od sebe i s tim prekriva ostale nedostatke kojih ima.
10. Kozul- Dane sto je odigrao ove sezone,nije igrao mnogo,al sto je odigrao,to je bilo vrlo korektno od njega,dobri duh svlacionice.
11. Loncar-vrlo dobru sezonu je imao,definitivno nas najveci potencijal,valjalo bi ga ostaviti i sljedece sezone, mislim da bi to bilo najbolje za obe strane. Uz Zlomislica puno bolje djeluje.
12. Zlomislic- vece pojacanje zadnjih godina nismo imali,Zloma kad je se vratio pruza prave partije i dominirao je terenom vecinom utakmica,nas najbolji ovosezonski igrac!
13. Sesar- sigurno dobar igrac,al kao da nije htio igrati za nas,nemotivirano je djelovao,u odnosu na prijasnju sezonu je bio duplo losiji i ovaj raskid je najbolji za obe strane. Nas momak i dijete kluba nek mu je sretno dalje!
14. Repic- nije kvalitet za Siroki,cijelu sezonu ja nisam vidio dobre utakmice od njega,izgledao je jalovo,navodno nije ni u planovima Sablica i najbolje je raskinuti ugovor s njim.
15. Marina- definitivno nas najveci promasaj, ne vidim nijednu njegovu vrlinu koja bi mu bila adut,premlako mi izgleda,bori se ali nema kvalitetu za Siroki.
16. Menalo- ponajbolji nas igrac ove sezone,mnogo toga mu se otvorilo u ovom drugom djelu od odlaska Barica,ozljeda Barabana i Corica,zabio je dosta golova i dobio na samopouzdanju,izgradio je se vrlo dobro i ima dobar osjecaj za gol.
17. Krstanovic- nakon vrlo dobre prve sezone (liga-12 golova u 19 utakmica),ovu sezonu je apsoultno podbacio,mislim da je dao samo 5 golova kroz sva natjecanja i to je vrlo porazna statistika za naseg prvog napadaca. Naravno bori se kao lav i otvara pozicije al ovo je premalo i nadam se da ga dogodine necu vidjeti u plavom dresu jer nije vise za Siroki.
18. Cabraja- odlicno pojacanje,kompletan igrac,zabio dobar broj golova,nadam se ostanku u SB ima ponuda za nj,al trebat ce nam i sljedece sezone.
19. Baraban- nas ponajbolji igrac u prvom djelu sezone,vrlo zahvalan igrac i borben,u drugoj polusezoni nije imao srece s ozljedama nadam se ipak da ce produziti ugovor.
20. Sivric- nedovoljno igrao za neku ocjenu,vidjet cemo sta ce biti od njega sljedecu sezonu.
21. Juricic- premalo igrao za ocjenu,nesretan sa ozljedama,raskinuo ugovor. Sretno mu dalje!
22.Ivankovic- dokapetan kad udje s klupe korektno odradi svoj posao,nema mu se sta vele prigovoriti ni pohvaliti.
23. Wagner- s 39 godina na ledjima,donio nam je najvise bodova ove godine u ligi,nas najbitniji igrac u 1.djelu sezone. Zabio mnostvo golova i ikona kluba i grada,vjerujem da ce produziti ugovor i nadam se da cemo sljedece sezone uzeti titulu za 70.rodjendan i pred punim stadionom oprostiti od nase legende!
Samo jedno ime

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 28 maj 2017, 01:27

penke je napisao/la:Izvrsio sam jednu analizu o svom klubu nakon duge turbulentne sezone,kakvu po trofeju mozemo reci da je uspjesna,ali po prvenstvu ne ponovilo se vise..Nikad me vise stid nije bilo da nas dobija na Pecari neko Jajce,Vitez..al ajde uzeli smo trofej i to je bitno i zaboravit cemo sve ostalo. Napisao sam svoje vidjenje o svakom igracu pa da podjelim s vama. A vi slobodno komentirajte sta vam pase i ne pase sve prihvacam.
1.Bilobrk- definitivno covjek glavno lice momcadi van terena i na terenu,vodja i covjek koji zivi za klub a uz to je super na golu,najbolji golman u ligi ovu polusezonu.
2.Soldo- podbacio je ovu sezonu mozemo reci,a tome je i kumovalo jos nestabilna obrana u 1.djelu sezone, van forme je ovu sezonu bio,prethodne sto je bio vrhunski je odradio. Nasao je angazman vani ako ide neka mu je sa srecom i hvala mu.
3.Markovic- momak koji je i u fizickom i psihickom padu vec zadnjih godinu dana,on je izgubljeno djelovao prvu polusezonu,tek pred kraj sezone je pokazao neke znake starog Stipe. Volio bih da mu produze ugovor i da nam se vrati kao prije,da vrati onu brzinu i moc ponavljanja koja ga je krasila,vidi se da je dosta izgubio na samopouzdanju kod centarsuta.
4.Barisic- ovu drugu polusezonu je odigrao zrelo i pametno i bio je jedan od nasih najboljih igraca,Sablic mu je nasao pravu poziciju u formaciji 3-4-3.
5.Pandza- Boris je odigrao vrlo dobro ovu drugu polusezonu,u prvoj je bio kao i vecina obrane dosta los,nije im odgovarala postavka Karacica da izadju visoko nasi stoperi jer vidno je da su kruci i sporiji i da im taj nacin igre ne odgovara. Ako je istina za odlazak u Iran nek mu je sretno
6.Bralic- nas ponajbolji igrac ove dvije sezone,pravovremen,snalazljiv i dobar u skoku. Nadam se da ce ga zadrzat. Itekako nam je Slavko potreban
7.Brekalo- nije na nivou Sirokog,vidilo je se to cak i u LZO kamoli protiv jacih ekipa,zatrazio je odlazak iz Sb mislim da je to najbolje za obe strane.
8. Coric- nas ponajbolji igrac prvu polusezonu,letio je terenom i pucao od samopouzdanja. U drugoj polusez su ga poremetile ozljede i nije dao sto je mogao. Sljedece sezone ga opet zelim vidjeti onakog kao u 1.djelu.
9. Corluka- solidno je igrao ovu sezonu,vjecno daje sve od sebe i s tim prekriva ostale nedostatke kojih ima.
10. Kozul- Dane sto je odigrao ove sezone,nije igrao mnogo,al sto je odigrao,to je bilo vrlo korektno od njega,dobri duh svlacionice.
11. Loncar-vrlo dobru sezonu je imao,definitivno nas najveci potencijal,valjalo bi ga ostaviti i sljedece sezone, mislim da bi to bilo najbolje za obe strane. Uz Zlomislica puno bolje djeluje.
12. Zlomislic- vece pojacanje zadnjih godina nismo imali,Zloma kad je se vratio pruza prave partije i dominirao je terenom vecinom utakmica,nas najbolji ovosezonski igrac!
13. Sesar- sigurno dobar igrac,al kao da nije htio igrati za nas,nemotivirano je djelovao,u odnosu na prijasnju sezonu je bio duplo losiji i ovaj raskid je najbolji za obe strane. Nas momak i dijete kluba nek mu je sretno dalje!
14. Repic- nije kvalitet za Siroki,cijelu sezonu ja nisam vidio dobre utakmice od njega,izgledao je jalovo,navodno nije ni u planovima Sablica i najbolje je raskinuti ugovor s njim.
15. Marina- definitivno nas najveci promasaj, ne vidim nijednu njegovu vrlinu koja bi mu bila adut,premlako mi izgleda,bori se ali nema kvalitetu za Siroki.
16. Menalo- ponajbolji nas igrac ove sezone,mnogo toga mu se otvorilo u ovom drugom djelu od odlaska Barica,ozljeda Barabana i Corica,zabio je dosta golova i dobio na samopouzdanju,izgradio je se vrlo dobro i ima dobar osjecaj za gol.
17. Krstanovic- nakon vrlo dobre prve sezone (liga-12 golova u 19 utakmica),ovu sezonu je apsoultno podbacio,mislim da je dao samo 5 golova kroz sva natjecanja i to je vrlo porazna statistika za naseg prvog napadaca. Naravno bori se kao lav i otvara pozicije al ovo je premalo i nadam se da ga dogodine necu vidjeti u plavom dresu jer nije vise za Siroki.
18. Cabraja- odlicno pojacanje,kompletan igrac,zabio dobar broj golova,nadam se ostanku u SB ima ponuda za nj,al trebat ce nam i sljedece sezone.
19. Baraban- nas ponajbolji igrac u prvom djelu sezone,vrlo zahvalan igrac i borben,u drugoj polusezoni nije imao srece s ozljedama nadam se ipak da ce produziti ugovor.
20. Sivric- nedovoljno igrao za neku ocjenu,vidjet cemo sta ce biti od njega sljedecu sezonu.
21. Juricic- premalo igrao za ocjenu,nesretan sa ozljedama,raskinuo ugovor. Sretno mu dalje!
22.Ivankovic- dokapetan kad udje s klupe korektno odradi svoj posao,nema mu se sta vele prigovoriti ni pohvaliti.
23. Wagner- s 39 godina na ledjima,donio nam je najvise bodova ove godine u ligi,nas najbitniji igrac u 1.djelu sezone. Zabio mnostvo golova i ikona kluba i grada,vjerujem da ce produziti ugovor i nadam se da cemo sljedece sezone uzeti titulu za 70.rodjendan i pred punim stadionom oprostiti od nase legende!
Sve si ti to fino rekao osim za Wagnera :)

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 28 maj 2017, 01:32

Vitez Siroki 0:1 Wagner
Siroki Metaleghe 3:1 Wagner 2
Siroki Celik 1:0 Wagner
Siroki Zeljeznicar 1:0 Wagner
Siroki Sloboda 2:2 Wagner
U 1.djelu mnoogo kljucnih golova za bodove je on dao :)
Samo jedno ime

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 28 maj 2017, 01:36

penke je napisao/la:Vitez Siroki 0:1 Wagner
Ma ne to hahahah nego taj drugi dio

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 28 maj 2017, 01:37

96BadBoy je napisao/la:
Haha sta je tu lose? :)
Samo jedno ime

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 28 maj 2017, 01:40

penke je napisao/la:
96BadBoy je napisao/la:
Haha sta je tu lose? :)
Nije jos doslo vrijeme za to :)

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 28 maj 2017, 01:48

Haha mozda sam uranio,neunistiv je ;)
Samo jedno ime

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 28 maj 2017, 17:20

U Mostaru samo losa kopija sa Pecare.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 28 maj 2017, 17:23

96BadBoy je napisao/la:U Mostaru samo losa kopija sa Pecare.
Bas....
Prvo oni pozivi na stadion,cisto kopiranje.
Sad ova koreografija isto,samo njima bilo mrsko nabadat na stapove[emoji23] [emoji23]
EKONNP

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”