Evolve je napisao/la:Hebo te Šošo, netrebaju nam još takvi manageri u klubu
Hahahaha, a ima dobrih igrača kako sam ja čuo
Evolve je napisao/la:Hebo te Šošo, netrebaju nam još takvi manageri u klubu
Ma taj lik je propao ko žeton. Nema ga ima godinama nigdje. Treba nam igrač, kao rećemo Lendrić. Covjek starter, prvi strijelac, pravi nos za gol, a neke koju su igrali dobro prije 5god...sretan123 je napisao/la:Ante Vukušić dok je igrao u Hajduku bio je Šošin igrač....možda ga Sablić dovede, ako je uopće u stanju da igra.
Ko ti može garantirati da bi on proigrao ovdje. Lendrić se dokazao u PL da može i zna, Vukušićem kupuješ mačka u vreći iskreno, nekažem da je on nešto puno lošiji, al koliko je zapravo on odigrao nakon Hajduka? A bile su godine... Znam da su ga nešto u Italiji zahebavali, al opet...Signore je napisao/la:Vukusic vec ima spreman ugovor po zavrsetku ove karijere. Sam je rekao da je to razlog zasto je napustio Furth. I ja ne bih rekao da je on propao, barem ne za nase prilike. Mislim da bi bio dobar igrac u Sirokom, pa cak i da bi mozda zabio vise golova nego Lendric koji nije mogao igrati u Hajduku dok je Vukusic ipak igrao. Njih dvojica su imali slicne karijere, nisu se pokazali gdje god da su otisli. Lendrica je islo samo u PL, a ne vidim razlog zasto ne bi islo i Vukusica, mada je svejedno s obzirom da covjek vec ima dogovor s nekim klubom cije ime nije htio otkriti.
Pa i Lendric je bio macak u vreci za Zeljeznicar. On jeste pokazao na onoj posudbi u Zrinjskom da moze igrati, ali je od tog bilo proslo 6-7 godina u kojima on nije zabio ni 20 golova. Istu sudbinu je dozivio Vukusic za kojeg kazem da svakako vec ima klub, ali mislim da bi bio pojacanje, sigurno puno vece od igraca iz 2.HNL i slicno, mada mislim da bi vama najpametnije bilo da date priliku onom malom junioru sto je zabio 30tak golova, Juric ako se ne varam?Evolve je napisao/la:Ko ti može garantirati da bi on proigrao ovdje. Lendrić se dokazao u PL da može i zna, Vukušićem kupuješ mačka u vreći iskreno, nekažem da je on nešto puno lošiji, al koliko je zapravo on odigrao nakon Hajduka? A bile su godine... Znam da su ga nešto u Italiji zahebavali, al opet...Signore je napisao/la:Vukusic vec ima spreman ugovor po zavrsetku ove karijere. Sam je rekao da je to razlog zasto je napustio Furth. I ja ne bih rekao da je on propao, barem ne za nase prilike. Mislim da bi bio dobar igrac u Sirokom, pa cak i da bi mozda zabio vise golova nego Lendric koji nije mogao igrati u Hajduku dok je Vukusic ipak igrao. Njih dvojica su imali slicne karijere, nisu se pokazali gdje god da su otisli. Lendrica je islo samo u PL, a ne vidim razlog zasto ne bi islo i Vukusica, mada je svejedno s obzirom da covjek vec ima dogovor s nekim klubom cije ime nije htio otkriti.
Po transfermarktu, odkad je otišao iz Hajduka, 2012god, postigao 10tak golova...
Pa, ja hocu da nekupujemo mačka nego provjerenoSignore je napisao/la:Pa i Lendric je bio macak u vreci za Zeljeznicar. On jeste pokazao na onoj posudbi u Zrinjskom da moze igrati, ali je od tog bilo proslo 6-7 godina u kojima on nije zabio ni 20 golova. Istu sudbinu je dozivio Vukusic za kojeg kazem da svakako vec ima klub, ali mislim da bi bio pojacanje, sigurno puno vece od igraca iz 2.HNL i slicno, mada mislim da bi vama najpametnije bilo da date priliku onom malom junioru sto je zabio 30tak golova, Juric ako se ne varam?Evolve je napisao/la:Ko ti može garantirati da bi on proigrao ovdje. Lendrić se dokazao u PL da može i zna, Vukušićem kupuješ mačka u vreći iskreno, nekažem da je on nešto puno lošiji, al koliko je zapravo on odigrao nakon Hajduka? A bile su godine... Znam da su ga nešto u Italiji zahebavali, al opet...Signore je napisao/la:Vukusic vec ima spreman ugovor po zavrsetku ove karijere. Sam je rekao da je to razlog zasto je napustio Furth. I ja ne bih rekao da je on propao, barem ne za nase prilike. Mislim da bi bio dobar igrac u Sirokom, pa cak i da bi mozda zabio vise golova nego Lendric koji nije mogao igrati u Hajduku dok je Vukusic ipak igrao. Njih dvojica su imali slicne karijere, nisu se pokazali gdje god da su otisli. Lendrica je islo samo u PL, a ne vidim razlog zasto ne bi islo i Vukusica, mada je svejedno s obzirom da covjek vec ima dogovor s nekim klubom cije ime nije htio otkriti.
Po transfermarktu, odkad je otišao iz Hajduka, 2012god, postigao 10tak golova...
Slobodno ti nešto šire pošalji u PP, nije nikakav problemUstanikSBII je napisao/la:Radi se na imenima koliko čujem is sam trener okreće pojedine brojeve.Ja potpuno vjerujem da ćemo u prvenstvo ući spremni a nadam se i za Europu da ćemo biti barem 70% kompletni i uz malo sreće možemo proći prva dva kola pokazali smo da nam dobro leži ovaj kup sistem eliminacije.
![]()
Moze i meni ppsb1996 je napisao/la:Slobodno ti nešto šire pošalji u PP, nije nikakav problemUstanikSBII je napisao/la:Radi se na imenima koliko čujem is sam trener okreće pojedine brojeve.Ja potpuno vjerujem da ćemo u prvenstvo ući spremni a nadam se i za Europu da ćemo biti barem 70% kompletni i uz malo sreće možemo proći prva dva kola pokazali smo da nam dobro leži ovaj kup sistem eliminacije.
![]()
Prilicno je tesko u ovoj nasoj ligi dovesti igraca koji nije macak u vreci. Mozes kao Sarajevo dovesti Benku, ali to treba platiti. Nije da nema igraca koji bi tu htjeli igrati, jer ce zbog svoje kvalitete sigurno dobiti priliku, pokazati se, mozda zaigrati za reprezentaciju i stvoriti sebi uslove za kvalitetan transfer.Evolve je napisao/la:
Pa, ja hocu da nekupujemo mačka nego provjereno. Možda bi se Vukušić i pokazao, al nemamo mi vremena opet pola sezone čekat hoće li proigrat ili neće. Dosta nam je Repića, Marina, itd...
Mali Jurić potpisuje ugovor, po zadnjim informacijama, tako da njega očekujem naredne sezone. Možda ne u mjeri kao Menalo, Lončar, Ćorluka, al sigurno će dobiti minutažu.
Neka nama radije nekog manjeg protivnika. Ne bi bas volio vidjet 3000 delija u Sirokom. [emoji1]nellic07 je napisao/la:Jedan od mogućih protivnika Širokog Brijega u 1.kolu LE je Crvena Zvezda iz Beograda !Kad bi cijena bila 50 KM,stadion bi bio pun k'o šibica.Neviđeni spektakl,a nije da ne biste zaradili
250 Delija bi doslo ono sto je sigurno da bi bilo fino otic u Beograd ali ja zelim Vojvodinu da im se osvrti ekipa sa europskog u Beogradu..skripar96 je napisao/la:Neka nama radije nekog manjeg protivnika. Ne bi bas volio vidjet 3000 delija u Sirokom. [emoji1]nellic07 je napisao/la:Jedan od mogućih protivnika Širokog Brijega u 1.kolu LE je Crvena Zvezda iz Beograda !Kad bi cijena bila 50 KM,stadion bi bio pun k'o šibica.Neviđeni spektakl,a nije da ne biste zaradili
Sent from my Picasso using Tapatalk
Uf....ajmo upravaLoveSB96 je napisao/la:Kvesic napustio Hajduk..