FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da, nosi broj 7.
Rutinski odigrano 2. poluvrijeme, lagan revanš nas očekuje.. Idemo sad Go Ahead ili Ferencvaroš 
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Rutinska pobjeda 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Rutinski odradena utakmica.
Bravo momci, rutinski nema sta...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovako nešto sam i očekivao, bravo Baja, bravo Željo!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Bravo momci.. rutinski 
Extra dobar rezultat ,nema povreda i jedan žuti karton.Nećemo se previše istrošiti u revanšu i abd bićemo kompletni sa Memijom u 2.kolu
neovisno o današnjoj utakmici o kojoj možemo suditi samo po tekstualnom prenosu, ja bi i dalje volio vidjeti jedno dva prava igrača. sad kad je prolaz već izvjestan (i više para nego za tri pretkola prošle godine) trebalo bi bar malo odriješiti kesu, u granicama mogućnosti.
Tacno koliko sam i prizeljkivao, dovoljno za miran revans. Revans ce biti formalnost, zavrsiti to i onda da vidimo kako i sta u drugom kolu.
Prvi put da vidim ovakvu statistiku..

-
gramparada
- Kontakt:
Sada trebamo mi odraditi svoj dio posla,bez obzira sto imamo povoljan rezultat i rijeseno pitanje prolaza.Napuniti lavor sto vise i pomoci svom Zeljkanu.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
-
prisutanod1964
Dovoljno.Nema povreda ni opasnosti od žutih kartona.Dovoljno vremena za odmoriti ekipu i uigrati se za drugo pretkolo.cala je napisao/la:Tacno koliko sam i prizeljkivao, dovoljno za miran revans. Revans ce biti formalnost, zavrsiti to i onda da vidimo kako i sta u drugom kolu.
U revanšu,nakon prvog poluvremena i 3:0 za nas,dati priliku mlađim igračima.
Hvala momci i sretno u povratku kući.
Ovi kad dođu na Kosevo i vide punije tribine ima da se izgube, a onda ih lagano dovrsiti. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
s jednim cenerom bi izašli u plus.
e sada i mi navijaci trebamo veliku podrsku dati sto vise napuniti kosevo nek vide momci da smo uz njih
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
O kojem plusu pricas?ChWilla je napisao/la:s jednim cenerom bi izašli u plus.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
o organizaciji utakmice 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.