FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
zna li neko kakva je situacija u grupi ? jel ide na bolje ? Nisam u toku nekom
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
bice nije to problem ja cu postaviti na dan odigravanja etoSGD53 je napisao/la:To ne bi trebao biti problem, koliko znam Mađarska državna prenosi taj susret tako da će sigurno biti streamova.Elegant je napisao/la:Moze li neko da sutra nađe stream za Go Eagles - Fenervaros da ih pogledamo ?

eo pronadjo sazetak sa danasnje tekme

ovo je haman pa rijeseno, ja sam bgm optimista i za naredni krug
ekipa od marta izgleda bas fino i sigurno se nece predati ni protiv holandjana/madjara
ekipa od marta izgleda bas fino i sigurno se nece predati ni protiv holandjana/madjara
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vas dvojica, a jedan dres, ne ide to takoMinjore je napisao/la:Sutra drug @advanced1921 i ja idemo po dres, bice slike i misljenje popodne

Željkan rutinski, do revansa se opremiti i lagano na Kosevo, Baja

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
@anonimni jedan je prosle sedmice odletio za Italiju, svugdje nas ima
jedan po jedan 
I da drugu iz mahale pozelim srecu u nastavku karijere nadam se da se kriza nece odraziti na fudbal... Sretno BČ

I da drugu iz mahale pozelim srecu u nastavku karijere nadam se da se kriza nece odraziti na fudbal... Sretno BČ
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Svaka vama cast, ko god moze treba uzeti clansku, godisnju i dres, ove sezone su dresovi jeftini, a dobri, nadam se da ce prodaja istih i uclanjenje u klub ici puno bolje nego prosle sezone...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
još jednom, Blagojević

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Neko spomenu da niko ne zadužuje 10ku još od odlaska Zebe, treba je Amiru uručiti 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zanima me kakav je Livaja bio, i Diatta ono malo sto je odigrao.
A u Blagojevica nisam ni sumnjao

A u Blagojevica nisam ni sumnjao

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
negdje pročitah da je driblingom diatta njihovog poslo u korner, pa sad... 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Odlicna pobjeda i rezultat treba se okrenuti sljedecoj utakmici i rijsiti to,ali se i nw zavaravati previse kao sto neki rade jer ovaj protivnik nije neko mjerilo....a sad Madjari 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dres, clanske, nove stvari u fan shopu. Sve je to potrebno ljudi moji, hajde da se potrudimo ... Ja sam spreman, ko zapeta puska. Predlozit pod hitno forum za clanove, pa da se tamo kurcimo. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Je li pocela prodaja clanskih?anonimni je napisao/la:Svaka vama cast, ko god moze treba uzeti clansku, godisnju i dres, ove sezone su dresovi jeftini, a dobri, nadam se da ce prodaja istih i uclanjenje u klub ici puno bolje nego prosle sezone...
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
I hvala osimu sto nam je penal sredio 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kopirao sam ja to sa tekstualnog prenosa druge stranice, ima na nekoj od prethodnih stranica, valjda ljudi ne lažufedeltafrotta je napisao/la:negdje pročitah da je driblingom diatta njihovog poslo u korner, pa sad...

Diatta znao da neće biti prenosa pa platio reklamu

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nije, vjerovatno ce poceti sljedece sedmiceArgentina je napisao/la:Je li pocela prodaja clanskih?anonimni je napisao/la:Svaka vama cast, ko god moze treba uzeti clansku, godisnju i dres, ove sezone su dresovi jeftini, a dobri, nadam se da ce prodaja istih i uclanjenje u klub ici puno bolje nego prosle sezone...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma joj ja mozda od njega i previse ocekujem ali fakat bih volio da uspije momak, zasluzio jeAjzea je napisao/la:Kopirao sam ja to sa tekstualnog prenosa druge stranice, ima na nekoj od prethodnih stranica, valjda ljudi ne lažufedeltafrotta je napisao/la:negdje pročitah da je driblingom diatta njihovog poslo u korner, pa sad...![]()
Diatta znao da neće biti prenosa pa platio reklamu

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC