Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

BIHpatriota
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la BIHpatriota » 26 mar 2019, 18:03

Je li istina da mu u opisu povrede piše "nerve damage" nisam kod kuće pa ne mogu istraživati.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 mar 2019, 18:08

sudbina je varljiva stvar, da su npr. Russell ili Dame pogodili one suteve za pobjedu ovoga ne bi bilo
Don't believe the hype.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 26 mar 2019, 18:15

Da je Curry pogodio oba slobodna bacanja...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 mar 2019, 18:16

BenjooJutub je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:jel istina da je nurkic vec imao prelom noge, jos dok je kao dijete bio u sloveniji
Ne znam da li je ovakav, ali je 100% imao povredu/prelom noge gdje su svi koji prisustvovali u dvorani ostali zgroženi zvukom loma ili čega već.. Slično kao i sinoć, tako da je vrlo moguće da je ista povreda..
to sam procitao danas, a napisao je neko iz slovenije

ako je istina, decko ne samo da je podlozan povredama, moguce da je da ima hronican problem nogu, a dobro se sjecam da je ovdje neko napisao da nurkic ima hronican problem, a sad iz ove perspektive, sklon sam povjerovat da je to istina

sad vrtim film i oko ugovora, moguce da su u portlandu to otkrili (ako ga zaista ima), te da razlog takvog ugovora nije bio samo lose trziste, a on prihvatio svjestan da je podlozan povredama... sad iz ove perspektive djeluje kao dobra odluka sto je potpisao taj ugovor

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 26 mar 2019, 18:31

Želim Jusufu da se oporavi što bolje moguće.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 26 mar 2019, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 26 mar 2019, 18:57

Chinaglia je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:jel istina da je nurkic vec imao prelom noge, jos dok je kao dijete bio u sloveniji
Ne znam da li je ovakav, ali je 100% imao povredu/prelom noge gdje su svi koji prisustvovali u dvorani ostali zgroženi zvukom loma ili čega već.. Slično kao i sinoć, tako da je vrlo moguće da je ista povreda..
to sam procitao danas, a napisao je neko iz slovenije

ako je istina, decko ne samo da je podlozan povredama, moguce da je da ima hronican problem nogu, a dobro se sjecam da je ovdje neko napisao da nurkic ima hronican problem, a sad iz ove perspektive, sklon sam povjerovat da je to istina

sad vrtim film i oko ugovora, moguce da su u portlandu to otkrili (ako ga zaista ima), te da razlog takvog ugovora nije bio samo lose trziste, a on prihvatio svjestan da je podlozan povredama... sad iz ove perspektive djeluje kao dobra odluka sto je potpisao taj ugovor

To sam ja pisao i 100% je tako jer lično poznaajem Nurkića još iz tog vremena a i znam ljude koji su mi potvrdili to, čak je bilo i na medijima nekim..

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 26 mar 2019, 19:58

Lakvi jeb.eni debili na ftv, u pola dnevnika snimak hladno izvrtise dva puta. Cijeli jbni dan nisam to htio pogledati, a ovi majmuni ga puknuse u centralnom dnevniku.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 26 mar 2019, 20:13

Kakva ova godina sta vam je...to je najoptimisticnija prognoza ja mislim da sve bude perfektno.

A realno treba mu 9-10 mjeseci da se vrati + ako bude kakvih komplikacija,ako oporavak ne bude tekao nekim prirodnim tokom to ce se oduziti sto znaci da ga nema citave sljedece sezone jer tipa ako se ne oporavi do marta ne vidim smisao ga nesto aktivirati za neki PO i slicno.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 mar 2019, 20:16

Cijeli dan mislim o njemu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 mar 2019, 20:18

Jesu naši sportisti pehovi u pm, pa eto samo košarkaši, od Teletovićeve embolije koja ga je koštala karijere, onih Nurkićevih povreda i sada ovog loma, nevjerovatno. Pa čak je i Musa ono nešto zglob zayebao pred početak sezone, nevjerovatno stvarno.

Puno sreće i brz oporavak Nurkiću!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 mar 2019, 20:28

BosniaBoston je napisao/la:Meni je najveca zal u svemu ovome da je izgubio bitnu godinu napredka,posebno na sutu.Ako se bude vratio do kraja oktobra to bi bio idealan scenario,ali ja ocekujem povratak u decembru

nece tako brzo,vjerovatno posle all-star.Kada je George imao povredu,pisao sam bio da sam i ja imao istu povredu.Meni je trebalo nekih 8 do 12 mjeseci a nisam bio ni 1 % od profesionalca.

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 mar 2019, 21:02

Portland’s Jusuf Nurkic underwent season-ending surgery today on compound fractures, and some positive news: No nerve or muscle damage in his leg, league **** said. He is out indefinitely.

chenta27
Kontakt:

Post Postao/la chenta27 » 26 mar 2019, 21:05

COYS je napisao/la:Da je Curry pogodio oba slobodna bacanja...
vjeruj mi da sam ja isto pomislio sinoc kada se jusuf povrijedio...jbg.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 26 mar 2019, 21:16

Vedo20 je napisao/la:
mirzateletovicc je napisao/la:Dragi brate Jusufe. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo. Dragi Allah da ti olaksa i da se vratis nam zdrav
Uz tebe smo uvijek
SubhanAllah, pa nije preselio...
Ovaj svijet je svijet iskušenja. Kada se čovjek suoči sa iskušenjima i teškoćama treba da pokaže strpljenje/sabur i čini sve kako bi prošao taj ispit, jer ustvari, i nema druge opcije.

Čovjek će biti iskušavan bolešću, nepravdom, prirodnim nepogodama, smrću bližnjih i drugim raznim nedaćama, koje su zapravo svaka za sebe ispit i iskušenje. Uzvišeni Allah kaže:

''Mi ćemo vas dovoditi u iskušenje malo sa strahom i gladovanjem, i time što ćete gubiti imanja i živote. A ti (Poslaniče) obraduj izdržljive! One koji kad ih kakva nevolja zadesi samo kažu: 'Mi smo Allahovi i mi ćemo se Njemu vratiti.' Njih čeka oprost Gospodara njihova i milost; oni su na pravom putu.'' (Bekara, 155-157)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 mar 2019, 21:23

mirzateletovicc je napisao/la:
Vedo20 je napisao/la:
mirzateletovicc je napisao/la:Dragi brate Jusufe. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo. Dragi Allah da ti olaksa i da se vratis nam zdrav
Uz tebe smo uvijek
SubhanAllah, pa nije preselio...
Ovaj svijet je svijet iskušenja. Kada se čovjek suoči sa iskušenjima i teškoćama treba da pokaže strpljenje/sabur i čini sve kako bi prošao taj ispit, jer ustvari, i nema druge opcije.

Čovjek će biti iskušavan bolešću, nepravdom, prirodnim nepogodama, smrću bližnjih i drugim raznim nedaćama, koje su zapravo svaka za sebe ispit i iskušenje. Uzvišeni Allah kaže:

''Mi ćemo vas dovoditi u iskušenje malo sa strahom i gladovanjem, i time što ćete gubiti imanja i živote. A ti (Poslaniče) obraduj izdržljive! One koji kad ih kakva nevolja zadesi samo kažu: 'Mi smo Allahovi i mi ćemo se Njemu vratiti.' Njih čeka oprost Gospodara njihova i milost; oni su na pravom putu.'' (Bekara, 155-157)

ovo je sport mani se gluposti :mrgreen:

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 26 mar 2019, 21:31

Super vijesti. Brz oporovak Jusufaga!

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 26 mar 2019, 21:42

Sada mi je mnogo lakse! Pribojavao sam se da ce nervi otici u ****. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Jamo jako, Juka!

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 26 mar 2019, 21:47

Moje optimisticne prognoze su izgleda tacne. Nije taknuta nijednan zglob i ligament. Dakle, samo je lom noge. Posto je mentalna gromada, ne sumnjam da ce se vratit nedugo nakon povratka na teren staroj formi...

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 26 mar 2019, 21:51

Znaci 'samo' kost pukla. Jako bitno

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.