Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Je li istina da mu u opisu povrede piše "nerve damage" nisam kod kuće pa ne mogu istraživati.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sudbina je varljiva stvar, da su npr. Russell ili Dame pogodili one suteve za pobjedu ovoga ne bi bilo
Don't believe the hype.
Da je Curry pogodio oba slobodna bacanja...
to sam procitao danas, a napisao je neko iz slovenijeBenjooJutub je napisao/la:Ne znam da li je ovakav, ali je 100% imao povredu/prelom noge gdje su svi koji prisustvovali u dvorani ostali zgroženi zvukom loma ili čega već.. Slično kao i sinoć, tako da je vrlo moguće da je ista povreda..Chinaglia je napisao/la:jel istina da je nurkic vec imao prelom noge, jos dok je kao dijete bio u sloveniji
ako je istina, decko ne samo da je podlozan povredama, moguce da je da ima hronican problem nogu, a dobro se sjecam da je ovdje neko napisao da nurkic ima hronican problem, a sad iz ove perspektive, sklon sam povjerovat da je to istina
sad vrtim film i oko ugovora, moguce da su u portlandu to otkrili (ako ga zaista ima), te da razlog takvog ugovora nije bio samo lose trziste, a on prihvatio svjestan da je podlozan povredama... sad iz ove perspektive djeluje kao dobra odluka sto je potpisao taj ugovor
Želim Jusufu da se oporavi što bolje moguće.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 26 mar 2019, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:to sam procitao danas, a napisao je neko iz slovenijeBenjooJutub je napisao/la:Ne znam da li je ovakav, ali je 100% imao povredu/prelom noge gdje su svi koji prisustvovali u dvorani ostali zgroženi zvukom loma ili čega već.. Slično kao i sinoć, tako da je vrlo moguće da je ista povreda..Chinaglia je napisao/la:jel istina da je nurkic vec imao prelom noge, jos dok je kao dijete bio u sloveniji
ako je istina, decko ne samo da je podlozan povredama, moguce da je da ima hronican problem nogu, a dobro se sjecam da je ovdje neko napisao da nurkic ima hronican problem, a sad iz ove perspektive, sklon sam povjerovat da je to istina
sad vrtim film i oko ugovora, moguce da su u portlandu to otkrili (ako ga zaista ima), te da razlog takvog ugovora nije bio samo lose trziste, a on prihvatio svjestan da je podlozan povredama... sad iz ove perspektive djeluje kao dobra odluka sto je potpisao taj ugovor
To sam ja pisao i 100% je tako jer lično poznaajem Nurkića još iz tog vremena a i znam ljude koji su mi potvrdili to, čak je bilo i na medijima nekim..
-
- Kontakt:
Lakvi jeb.eni debili na ftv, u pola dnevnika snimak hladno izvrtise dva puta. Cijeli jbni dan nisam to htio pogledati, a ovi majmuni ga puknuse u centralnom dnevniku.
- LlullSergio
- Kontakt:
Kakva ova godina sta vam je...to je najoptimisticnija prognoza ja mislim da sve bude perfektno.
A realno treba mu 9-10 mjeseci da se vrati + ako bude kakvih komplikacija,ako oporavak ne bude tekao nekim prirodnim tokom to ce se oduziti sto znaci da ga nema citave sljedece sezone jer tipa ako se ne oporavi do marta ne vidim smisao ga nesto aktivirati za neki PO i slicno.
A realno treba mu 9-10 mjeseci da se vrati + ako bude kakvih komplikacija,ako oporavak ne bude tekao nekim prirodnim tokom to ce se oduziti sto znaci da ga nema citave sljedece sezone jer tipa ako se ne oporavi do marta ne vidim smisao ga nesto aktivirati za neki PO i slicno.
Cijeli dan mislim o njemu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jesu naši sportisti pehovi u pm, pa eto samo košarkaši, od Teletovićeve embolije koja ga je koštala karijere, onih Nurkićevih povreda i sada ovog loma, nevjerovatno. Pa čak je i Musa ono nešto zglob zayebao pred početak sezone, nevjerovatno stvarno.
Puno sreće i brz oporavak Nurkiću!
Puno sreće i brz oporavak Nurkiću!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
BosniaBoston je napisao/la:Meni je najveca zal u svemu ovome da je izgubio bitnu godinu napredka,posebno na sutu.Ako se bude vratio do kraja oktobra to bi bio idealan scenario,ali ja ocekujem povratak u decembru
nece tako brzo,vjerovatno posle all-star.Kada je George imao povredu,pisao sam bio da sam i ja imao istu povredu.Meni je trebalo nekih 8 do 12 mjeseci a nisam bio ni 1 % od profesionalca.
Portland’s Jusuf Nurkic underwent season-ending surgery today on compound fractures, and some positive news: No nerve or muscle damage in his leg, league **** said. He is out indefinitely.
vjeruj mi da sam ja isto pomislio sinoc kada se jusuf povrijedio...jbg.COYS je napisao/la:Da je Curry pogodio oba slobodna bacanja...
-
- Kontakt:
Ovaj svijet je svijet iskušenja. Kada se čovjek suoči sa iskušenjima i teškoćama treba da pokaže strpljenje/sabur i čini sve kako bi prošao taj ispit, jer ustvari, i nema druge opcije.Vedo20 je napisao/la:SubhanAllah, pa nije preselio...mirzateletovicc je napisao/la:Dragi brate Jusufe. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo. Dragi Allah da ti olaksa i da se vratis nam zdrav
Uz tebe smo uvijek
Čovjek će biti iskušavan bolešću, nepravdom, prirodnim nepogodama, smrću bližnjih i drugim raznim nedaćama, koje su zapravo svaka za sebe ispit i iskušenje. Uzvišeni Allah kaže:
''Mi ćemo vas dovoditi u iskušenje malo sa strahom i gladovanjem, i time što ćete gubiti imanja i živote. A ti (Poslaniče) obraduj izdržljive! One koji kad ih kakva nevolja zadesi samo kažu: 'Mi smo Allahovi i mi ćemo se Njemu vratiti.' Njih čeka oprost Gospodara njihova i milost; oni su na pravom putu.'' (Bekara, 155-157)
mirzateletovicc je napisao/la:Ovaj svijet je svijet iskušenja. Kada se čovjek suoči sa iskušenjima i teškoćama treba da pokaže strpljenje/sabur i čini sve kako bi prošao taj ispit, jer ustvari, i nema druge opcije.Vedo20 je napisao/la:SubhanAllah, pa nije preselio...mirzateletovicc je napisao/la:Dragi brate Jusufe. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo. Dragi Allah da ti olaksa i da se vratis nam zdrav
Uz tebe smo uvijek
Čovjek će biti iskušavan bolešću, nepravdom, prirodnim nepogodama, smrću bližnjih i drugim raznim nedaćama, koje su zapravo svaka za sebe ispit i iskušenje. Uzvišeni Allah kaže:
''Mi ćemo vas dovoditi u iskušenje malo sa strahom i gladovanjem, i time što ćete gubiti imanja i živote. A ti (Poslaniče) obraduj izdržljive! One koji kad ih kakva nevolja zadesi samo kažu: 'Mi smo Allahovi i mi ćemo se Njemu vratiti.' Njih čeka oprost Gospodara njihova i milost; oni su na pravom putu.'' (Bekara, 155-157)
ovo je sport mani se gluposti

Super vijesti. Brz oporovak Jusufaga!Zodiac je napisao/la:https://www.blazersedge.com/2019/3/26/1 ... KTWyaqcuaM
Sada mi je mnogo lakse! Pribojavao sam se da ce nervi otici u ****.
Jamo jako, Juka!

Jamo jako, Juka!
- AshburtonG
- Kontakt:
Moje optimisticne prognoze su izgleda tacne. Nije taknuta nijednan zglob i ligament. Dakle, samo je lom noge. Posto je mentalna gromada, ne sumnjam da ce se vratit nedugo nakon povratka na teren staroj formi...
Znaci 'samo' kost pukla. Jako bitno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.