FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
37
22%
Grupnu fazu
49
28%

Ukupno glasova: 172

FKSDoGroba
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FKSDoGroba » 20 apr 2025, 01:21

Kockoglavi je napisao/la:
20 apr 2025, 00:48
Volim te Sarajevo. Puna podrska od Mirvica do Zekica i igraca. Laku noc
I kada teško je!!!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 20 apr 2025, 01:23

Hoćemo li ikada imati pristup utakmici protiv želje kakav je danas zrinjski imao. Znaš da si barem 5 puta kvalitetniji, uređeniji, superiorniji, igraš kući i onda se tako postaviš i otvoriš utakmicu, iskoristiš njihovu nemoć i nekvalitet te im utrpaš 4-5 za poluvrijeme i mirna bosna.
A ne, naši se totalno pogube kao da na san siru igraju, pa ganjaj zaostatak drugo poluvrijeme.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 apr 2025, 01:34

ajdohordas je napisao/la:
20 apr 2025, 01:16
Oikamid je napisao/la:
20 apr 2025, 00:23
Kakav pristup se očekuje kad Kvržić prvo polomi Kyeremeha, a onda dvije minute poslije kramponima opali lika po koljenu krvnički i dobije slobodan udarac u svoju korist? Hajde malo pokušajte sebe staviti u tu situaciju. Jeste li ikada igrali ikakav kompetitivan (e)sport?
Igrali su debili qrac moj !
Najveći uspjeh im u životu doći ovdje i bljucnuti ličnu frustraciju na Zekića, Kyeremeha, Mustafića itd.
To ti je kao u ringu da ti nije dozvoljeno da protivniku vratis udarac,mada prestajem ovdje pisat,suludo je ovdje bilo sta napisat.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 20 apr 2025, 01:59

Nisam ljut na igrače
Nisam ljut na trenera
Nisam ljut na igru
Nisam ljut na uposlenike

Ljut sam na Mirvica i ono pruzanje savezu ruke da treniraju u kampu ljut sam na mirvica i ove internet objave umjesto da se reaguje kako Bog zapovijeda.

Da su sami sebi dali 15 golova veceras imalo bi više uticaja na ligu,savez, evropui svijet nego sve naše objave zadnjih 5 godina

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 apr 2025, 02:14

mosarajvosa83 je napisao/la:
20 apr 2025, 01:34
ajdohordas je napisao/la:
20 apr 2025, 01:16
Oikamid je napisao/la:
20 apr 2025, 00:23
Kakav pristup se očekuje kad Kvržić prvo polomi Kyeremeha, a onda dvije minute poslije kramponima opali lika po koljenu krvnički i dobije slobodan udarac u svoju korist? Hajde malo pokušajte sebe staviti u tu situaciju. Jeste li ikada igrali ikakav kompetitivan (e)sport?
Igrali su debili qrac moj !
Najveći uspjeh im u životu doći ovdje i bljucnuti ličnu frustraciju na Zekića, Kyeremeha, Mustafića itd.
To ti je kao u ringu da ti nije dozvoljeno da protivniku vratis udarac,mada prestajem ovdje pisat,suludo je ovdje bilo sta napisat.
Sta ces pisat sa debilima.
30% ubačenih elemenata.
40% Sarajevo prati po rezultatima samo.
Ostatak su normalni ljudi sa kojima možeš komunicirat normalno, al ne mogu doći do izražaja pored ovih ostalih.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 apr 2025, 03:17

Daje sudija sudio u korist Vicini, da im je dao penal nepostojeci jeste, daje kvrzicu trebao dat zuti za udaranje Lulica jeste, al MORAM OVO NAPISAT, izgledalo mi je da je igracima svedno sve ove pljacke nikakav revolt nisu izazvale kod njih cak ni neki kontrakoristan vec sve isto citavu utakmicu ubaci u prvu i vozi 93 minute.

Ja razumijem da bi neki revolt vjerovatno izazvao crvene kartone itd, al nisam osjetio odkad je zekic dosao tu neku zelju da se da 110%, nekako koda igraci kalkulisu koliko ce se potrosit fizicki kondiciono u nekoj utakmici.

Podrzavam Zekica al izjavu koju je dao danas a to je da je penal bio zato sto je Jatta neidkustan i mlad, haveru Aiped Air imas predsobom gledao sam da si vidio da ga nije dofatio, takodje kao sto neko rece kad napusti FK SARAJEVO i bh nogomet davace izjave lo Rozman, koji se takodje danas obrukao i pokazao je da je 0 kvalitet trenera.. jebote covjeka pokrade sudija za titulu on hladno laze i zaomu 500 km kazne sto ce platit ako kaze ISTINU

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 20 apr 2025, 05:58

Neza je napisao/la:
19 apr 2025, 23:29
Ljudi gdje su Horde Zla? Ko treba da organizuje protest za navijace Sarajeva? Pisanja po internetu nikoga ne zanimaju..
Ne znam sto se nerviras? Pa jel ti sad jasno da je htjeo da prodje kup da bi proso Borac. Jesi vidio i jednu reakciju igraca da su nesto biki iznervirani. Sve dogovoreno vec unaprijed LIGA/KUP. Nastimano je da bude prolaz kupa za 6 bodova u ligi. Samo zalosno da Zekic prozove Jatu za kao nesto i da se ocekuje reakcija igraca za nesto sto Vico i Mirvic dogovore.
Ima li gdje Magode,Mirvica da se bune??? Sve nastimano i .
Ako Sarajevo osvoji kup, Zeljo ce biti treci i to su dogovorili.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 apr 2025, 06:58

Pitar6785 je napisao/la:
20 apr 2025, 03:17
Daje sudija sudio u korist Vicini, da im je dao penal nepostojeci jeste, daje kvrzicu trebao dat zuti za udaranje Lulica jeste, al MORAM OVO NAPISAT, izgledalo mi je da je igracima svedno sve ove pljacke nikakav revolt nisu izazvale kod njih cak ni neki kontrakoristan vec sve isto citavu utakmicu ubaci u prvu i vozi 93 minute.

Ja razumijem da bi neki revolt vjerovatno izazvao crvene kartone itd, al nisam osjetio odkad je zekic dosao tu neku zelju da se da 110%, nekako koda igraci kalkulisu koliko ce se potrosit fizicki kondiciono u nekoj utakmici.

Podrzavam Zekica al izjavu koju je dao danas a to je da je penal bio zato sto je Jatta neidkustan i mlad, haveru Aiped Air imas predsobom gledao sam da si vidio da ga nije dofatio, takodje kao sto neko rece kad napusti FK SARAJEVO i bh nogomet davace izjave lo Rozman, koji se takodje danas obrukao i pokazao je da je 0 kvalitet trenera.. jebote covjeka pokrade sudija za titulu on hladno laze i zaomu 500 km kazne sto ce platit ako kaze ISTINU
Pe jesi gledao Zekicevu izjavu do kraja
To “neiskustvo Jatte” se i odnosi na to
Rekao je na kraju prvenstva iskreno prokomentarisat sve jer su mu ruke vezane sad
Hoce čovjek da je na klupi do kraja da ga ne suspenduju i ne kazne a jedva bi dočekali
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 20 apr 2025, 07:07

Predatod je napisao/la:
20 apr 2025, 05:58
Neza je napisao/la:
19 apr 2025, 23:29
Ljudi gdje su Horde Zla? Ko treba da organizuje protest za navijace Sarajeva? Pisanja po internetu nikoga ne zanimaju..
Ne znam sto se nerviras? Pa jel ti sad jasno da je htjeo da prodje kup da bi proso Borac. Jesi vidio i jednu reakciju igraca da su nesto biki iznervirani. Sve dogovoreno vec unaprijed LIGA/KUP. Nastimano je da bude prolaz kupa za 6 bodova u ligi. Samo zalosno da Zekic prozove Jatu za kao nesto i da se ocekuje reakcija igraca za nesto sto Vico i Mirvic dogovore.
Ima li gdje Magode,Mirvica da se bune??? Sve nastimano i .
Ako Sarajevo osvoji kup, Zeljo ce biti treci i to su dogovorili.
Jel treba da skaču 20-ti put tokom ove 4 godine pljačke? Jel treba da budu kažnjavani i suspendovani?
Što će Im onda Kazlagić ako su dogovorili Amebo?
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 apr 2025, 07:55

Jutro. Malo sam ocistio temu, ako sam sta preskocio, halalite. Zamolit cu vas bez psovki i vrijeđanja. Razmjenu mišljenja podrzavam, ali psovke nisu potrebne. Razumijem i bijes raje, ali prije šest dana u Neumu je aktuelno rukovodstvo dobilo apsolutnu podrsku da nastavi s radom još cetiri godine. Predstavnici klubova, igraca, trenera i fudbalskih radnika iz svih kantona izuzev Sarajeva i svih podrucnih saveza su zadovoljni radom celnih ljudi bh. fudbala. Mogu primjetiti i da su navijaci uglavnom zadovoljni, a cini mi se da je i vecina klubova ucesnika takmičenja zadovoljna trenutnim desavanjima. Nazalost, kazlagice cemo gledati i naredne cetiri godine, a mi cemo ovdje psovati jedni drugima i trazit cemo krivca. Niko od nas koji gledamo bh. fudbal za mene nije nevin. Jos jednom molim da diskutujemo bez psovki i vrijeđanja.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 apr 2025, 08:53

1. Koji su argumenti ga je dogovoreno Borcu titula a nama Kup???

2. Koji su argumenti da nije dogovoreno???

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 apr 2025, 08:57

Nabijem svakog 'navijača' koji tvrdi da smo jučer namjestili.
Mrš u piččku materinu nenormalnu!
Koševo Zapad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 apr 2025, 08:58

ado-hz je napisao/la:
20 apr 2025, 08:53
1. Koji su argumenti ga je dogovoreno Borcu titula a nama Kup???

2. Koji su argumenti da nije dogovoreno???
Nije kup jedna utakmica zrinjski ,sloga i imamo jos finale . Ta prica da je nama kao nešto kup nastiman je smiješna priča.
Sarajevo je najviše oštećeno ovu sezonu I niko nam ništa nije poklonio .

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 apr 2025, 08:59

ledesma je napisao/la:
19 apr 2025, 21:05
Da li je Celo rahmetli ziv, ovog celavog bi vozao 3 dana u gepeku
Poenta priče :salut:

Herson

Post Postao/la Herson » 20 apr 2025, 09:06

Shategabri je napisao/la:
20 apr 2025, 08:57
Zamisli, koliko glup i naivan moraš biti da povjeruješ da je ono sinoć dio nekog dila. U "dogovorenoj" utakmici dobiješ 8 žutih kartona, sviraju protivniku nepostojeći penal i zamalo ti teško povrijede dva bitna igrača, bez da ti svira i faul u tim situacijama, a kamoli da žuti karton igraču Borca.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 20 apr 2025, 09:12

mirzatele je napisao/la:
20 apr 2025, 08:59
ledesma je napisao/la:
19 apr 2025, 21:05
Da li je Celo rahmetli ziv, ovog celavog bi vozao 3 dana u gepeku
Poenta priče :salut:
To je to!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 apr 2025, 09:32

Herson je napisao/la:
20 apr 2025, 09:06
Shategabri je napisao/la:
20 apr 2025, 08:57
Zamisli, koliko glup i naivan moraš biti da povjeruješ da je ono sinoć dio nekog dila. U "dogovorenoj" utakmici dobiješ 8 žutih kartona, sviraju protivniku nepostojeći penal i zamalo ti teško povrijede dva bitna igrača, bez da ti svira i faul u tim situacijama, a kamoli da žuti karton igraču Borca.
Taktika da zavaramo komšije pred derbi :D
Koševo Zapad

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 20 apr 2025, 09:49

U 4 dana dobijemo 20+ zutih i 3 crvena u BL 😂

Pa da se igralo kao u engleskoj 80-tih, nebi ovoliko bilo

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 apr 2025, 10:13

admin je napisao/la:
20 apr 2025, 07:55
Jutro. Malo sam ocistio temu, ako sam sta preskocio, halalite. Zamolit cu vas bez psovki i vrijeđanja. Razmjenu mišljenja podrzavam, ali psovke nisu potrebne. Razumijem i bijes raje, ali prije šest dana u Neumu je aktuelno rukovodstvo dobilo apsolutnu podrsku da nastavi s radom još cetiri godine. Predstavnici klubova, igraca, trenera i fudbalskih radnika iz svih kantona izuzev Sarajeva i svih podrucnih saveza su zadovoljni radom celnih ljudi bh. fudbala. Mogu primjetiti i da su navijaci uglavnom zadovoljni, a cini mi se da je i vecina klubova ucesnika takmičenja zadovoljna trenutnim desavanjima. Nazalost, kazlagice cemo gledati i naredne cetiri godine, a mi cemo ovdje psovati jedni drugima i trazit cemo krivca. Niko od nas koji gledamo bh. fudbal za mene nije nevin. Jos jednom molim da diskutujemo bez psovki i vrijeđanja.
Ima li kakve šanse da se ovdje reguliše moderacija? Svega se nakotilo na ovoj temi, a isto tako ima par momaka koji bi moderaciju po meni obavljali kako treba.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 20 apr 2025, 10:17

Ne vezano za sudjenje. Kada protivnik povede, i stane na loptu, mi nismo u stanju da napadnemo. Jel primimo prvi gol, tu nam je i kraj.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, miguelramos, nedimmmm1337, Proximic, rishovski i 22 gosta.