FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igraju brzo sto neko napisa ginu za loptu, nasi ipak to malo lezernije rade.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma ovo je fizicka sprema samo. Ovaj tempo ce Kokot moci pratiti 15 minuta, a Dado Sadikovic 25 min. Nadam se da ce se Memija vratiti jer ako bude Livaja bice 5 golova po toj strani...
KHAJ PRICE
Prolazimo koga vod dobijemo od ovih....hajdddeee Zeljooooooooooo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mogu li ovi sto su gledali tekmu uporedit nivo ove dvije ekipe(koji je meni se cini dosta slican) sa Mariborom i Plzenom u trenutku u kojem smo mi igrali sa njima?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
ma plzen bi satrao i jedne i druge
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Definitivno slabiji od Plzena i Maribora, obje ekipe.. Fali im taj "faktor", ta konkretnost, ali sve to nadomjeste trkom i borbenošću. Nas to je*e pofino...
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
-
- Kontakt:
Mi trku mozemo popravit sigurno, a tehnicki smo jaci i od jedne i od druge ekipe. Bar po mom skromnom misljenju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ma ljudi su fizicki baš spremni, ekipa Go Eagles mnogo više od Ferencvarosa, ali je Ferencvaros kvalitetniji. Pregledao sam našu tekmu sa Balzanom i primjetio da Kokot jednostavno ne može igrati na krilu, to može prolaziti protiv Maltežana i u našoj ligi ali ce svaka ozbiljnija ekipa to koristiti, i Beganovic mora igrati u samom špicu, a Baja iza njega, a ne obratno kako mi radimo. Livaja je loš drama, i drago mi je da se Memija vraca. Cini mi se da je neko rekao da je na ovoj tekmi bio i Mešin Francuz koji ce detaljno da analizira naše protivnike i da nam ukaže na njihove prednosti i mane. Obje ekipe su slabije i od Maribora i od Plzena. Ako igraci daju sve od sebe uz dozu sreće možemo proći..exbabilon je napisao/la:Mogu li ovi sto su gledali tekmu uporedit nivo ove dvije ekipe(koji je meni se cini dosta slican) sa Mariborom i Plzenom u trenutku u kojem smo mi igrali sa njima?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- samogrbavica
- Kontakt:
Plzen i Maribor su prvaci drzava, ne moze se to porediti. Ali ni ovi nista ne odskacu. Spremni su, malo vise holandani, a brzi su jedni i drugi. Sanse nemamo nikakve, ali borit se ljudski je..
KHAJ PRICE
Obje ekipe su nekako suplje u odbrani, stvarno su lahko prolazili jedni pored drugih. Mozda je zato ovo sve izgledalo nekako prebrzo.
Ako ima ko pametan, izmoriti naše na planini, moze se za par dana bar za 10% kondicija dignuti, moglo bi prevagnuti..
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Samo da nas ne nabiju radi psihologije, casno se oprostiti ako vec treba da ispadnemo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
ne mogu se sloziti sa misljenjem da smo tehnicki jaci od ovih ekipa. mi jos uvijek imamo igrace koji ne mogu igrati sa obje noge.neroazzuro je napisao/la:Mi trku mozemo popravit sigurno, a tehnicki smo jaci i od jedne i od druge ekipe. Bar po mom skromnom misljenju.
po mom skromnom misljenju GAE mozemo parirati samo takticki i timskim duhom dok protiv Ferena nemamo nikakve prednosti. samo sreca u datom trenutku.
kamo srece pa se pokaze da sam fudbalska neznalica.
u svakom slucaju, sve dok je lopta okrugla, ja sam optimista

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Sto se sikirate zbog njih, Nek se oni sikiraju zbog nas 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Kakvo ba ispadanje prolazimo ko god bude protivnik.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- bistrikboy
- Kontakt:
I nama i njima prva prava utakmica u sezoni,nasi igrali 20 minuta ovi 45.Kako uspijete zakljuciti iz toga da smo mi nespremni i da se ne borimo,da nam trebaju visinske i sl.Ne kontam fakat.Dvije hefte su do prve utakmice sa njima a to je u ovoj fazi sezone puno,bas puno vremena.
Neki klubovi kojih smo se pribojavali se dobro okliznuse veceras,a mi laganini.Ne sumnjam da cemo ih spremno docekati,pa onda neka bude sta vec treba biti.
Neki klubovi kojih smo se pribojavali se dobro okliznuse veceras,a mi laganini.Ne sumnjam da cemo ih spremno docekati,pa onda neka bude sta vec treba biti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- plavanacija
- Kontakt:
ima li link sa highlights-ima sa tekme EAG-Ferencvaros????
evo golovi
evo golovi

Zadnja izmjena: plavanacija, dana/u 02 jul 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Evidentno je da ove dvije ekipe igraju nogomet koji je na znatno visem nivou od onog koji u ovom momentu igra nasa ekipa.
Sanse za prolazak drugog predkola,neovisno s kim se bude igralo,su male. Ali,dok postoje ikakve,treba ih probati iskoristiti. Ovdje bi nasa struka mogla odigrati kljucnu ulogu. Ne sumnjam da ce temeljito analizirati sve i naci nacina kako se suprotstaviti objektivno,puno kvalitetnijem protivniku.
Sanse za prolazak drugog predkola,neovisno s kim se bude igralo,su male. Ali,dok postoje ikakve,treba ih probati iskoristiti. Ovdje bi nasa struka mogla odigrati kljucnu ulogu. Ne sumnjam da ce temeljito analizirati sve i naci nacina kako se suprotstaviti objektivno,puno kvalitetnijem protivniku.
Pa nisu Real jbt. Jesu kvalitetniji od nas, ali ne toliko. Može se igrati s njima i sa pravim pristupom izboriti dobar rezultat. Madjari su u padu, a cvajta je cvajta. Nikad neće biti kao prva liga.
svakome je jasno da oni imaju neke stvari koje ćemo mi još duže vremena samo sanjati. ali pogledaš recimo da je ferencvaros igrao prošle godine 1-1 na malti i 2-1 u budimpešti sa ekipom koja je završila iza balzana u prvenstvu malte.
pa pogledaš neke rezultate večeras, i vidiš da je zvezda koja je dovela par igrača koji su otprilike i vrh što se može dovesti na balkan glat izgubila kod kuće od kazahstanaca. pa ti bude jasno da par tih "ozbiljnih" za naše uslove koji dođu 10 dana prije utakmicane pravi bogzna kakvu razliku protiv stvarno ozbiljnih. ne možeš ti ovdje dovesti pojedinca koji je trpao u engleskoj ligi k'o gera ni sa 50 godina, ni uz pomoć trikova. ali uz timski duh, pristup i malo sreće, ekipa može proći.
pa pogledaš neke rezultate večeras, i vidiš da je zvezda koja je dovela par igrača koji su otprilike i vrh što se može dovesti na balkan glat izgubila kod kuće od kazahstanaca. pa ti bude jasno da par tih "ozbiljnih" za naše uslove koji dođu 10 dana prije utakmicane pravi bogzna kakvu razliku protiv stvarno ozbiljnih. ne možeš ti ovdje dovesti pojedinca koji je trpao u engleskoj ligi k'o gera ni sa 50 godina, ni uz pomoć trikova. ali uz timski duh, pristup i malo sreće, ekipa može proći.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, tiagofaria25 i 55 gostiju.