FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 apr 2025, 10:22

Oikamid je napisao/la:
20 apr 2025, 00:23
Kakav pristup se očekuje kad Kvržić prvo polomi Kyeremeha, a onda dvije minute poslije kramponima opali lika po koljenu krvnički i dobije slobodan udarac u svoju korist? Hajde malo pokušajte sebe staviti u tu situaciju. Jeste li ikada igrali ikakav kompetitivan (e)sport?
:thumbup:
Ovo citirati i to od riječi do riječi kad bilo ko počne pisati o našoj igri sinoć.

Svaka čast braco.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 20 apr 2025, 10:26

Gledaj ti maloumnika na temi, ocekuju da im Zekic iz Hrvatske i Kyeremeh iz Gane vode politicke borbe i ne rukuju se i biju se sa **** dok oni drkaju **** i pozivaju Horde d' urade nesto. **** idioti.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 20 apr 2025, 10:30

admin je napisao/la:
20 apr 2025, 07:55
Jutro. Malo sam ocistio temu, ako sam sta preskocio, halalite. Zamolit cu vas bez psovki i vrijeđanja. Razmjenu mišljenja podrzavam, ali psovke nisu potrebne. Razumijem i bijes raje, ali prije šest dana u Neumu je aktuelno rukovodstvo dobilo apsolutnu podrsku da nastavi s radom još cetiri godine. Predstavnici klubova, igraca, trenera i fudbalskih radnika iz svih kantona izuzev Sarajeva i svih podrucnih saveza su zadovoljni radom celnih ljudi bh. fudbala. Mogu primjetiti i da su navijaci uglavnom zadovoljni, a cini mi se da je i vecina klubova ucesnika takmičenja zadovoljna trenutnim desavanjima. Nazalost, kazlagice cemo gledati i naredne cetiri godine, a mi cemo ovdje psovati jedni drugima i trazit cemo krivca. Niko od nas koji gledamo bh. fudbal za mene nije nevin. Jos jednom molim da diskutujemo bez psovki i vrijeđanja.
Samo ću te zamoliti, kad već nema Mortem-a, da nekome drugom daš (barem privremeno) opciju moderatora na ovoj temi.

Da li je to moguće?
Predatod je napisao/la:
20 apr 2025, 05:58
Ovaj nepismeni predatod nije navijač Sarajeva a vidimo uredno piše na temi? I hajd da piše nešto normalno nego provocira i laže. Ili ga upozori ili ga banuj. Hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 apr 2025, 10:42

Neznam, sinoc nismo bili dobri kosto smo bili u kupu. U kupu smo bili energetski mnogo bolji..

Ali imamo bezmudne igrace i nazalost KRATAK ROSTER, ili pogresno balansiran ili pogresno rezvijan.. Gojkovic jeste najbolji nas igrac posle gulija al njegov izostanak se i ne isjeti. Jovic izaso u 7 minuti opet sve bilo ok u obrani, al odlazak (povreda) Djordjevica otiso i srednji red dovedeni pavicic lulic bubanja oporavio se Krdzalic plus mustafic mehmedovic i opet k kao kurcina

Otiso catakovic renam; doso turkes gruzijani butic ristic vrban sve goli ****

Povrijedio se Guli nema zamjene

Keremeh isti tip igraca kojeg smo otjerali orije 3 godine u igman preciznije HEBIBOVIC,

Rogic se jeste popravio al nedovoljno dobro a i protiv birca u kupu zamalo nas nije povalio a i danas kod suta

Rockov koje njega skautiro i kako, covjek u madjarskoj 2 godine nije dobio minute, alaim je bolji golman

4 najbolja igraca se povrijedila u 30 minuta igre bez duela..

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 20 apr 2025, 10:57

Napisao sam vam nedavno i još jednom vas molim nemojte nasjedati.

Kazligić je znao i zna da neće suditi sljedeću sezonu i da je negova karijera u Prvoj Ligi završena kao i Kvržić, sve je to dio dobro osmišljenog plana.
Ne piše i ne objavljuje se zbog Netflixa, sve je dokumentovano i zabilježeno kao i sva dešavanja uoči te utakmice.
Doći će akoBogda vrijeme kad će se sve dokazati i pokazati a i sa kakvom stokom i gamadi dijelimo ovaj Grad.
Nemojte misliti da je ovom pobjedom sve nestalo i prestalo, sutra će nam se sve samo reći na šta su spremi i da u svom zulumu nemaju granice, ne da nas pobjede nego da pokažu koliko su moćni.
Svi u Klubu su istinski heroji nemojte da zbog jedne loše utakmice ili slabe igre, poraza, gube našu podršku, njihova borba herojska a naša podrška treba da bude istinska, jer je ovo već odavno izgubilo svaki sportski/fudbalski smisao a mi ih tu udaramo jer mi nikad odustati nećemo.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 apr 2025, 11:16

Svi iz topline doma preko anonimnih foruma pozivaju Horde, Celu, "nekog" da reaguje. :rol: Kae "neko" ce polomit Kazlagica, "neko" ce organizovat proteste. Tog Kazlagica niko u Cazinu ne smije pogledat. Po Sarajevu i Pilav i ala Pilav uredno hodaju i izlaze, niko nista. Najlakse je pisat online poruke, niko nece da rizikuje kaznenu prijavu, batine od murije, zatvor, radi fudbala. Prestanite s tom glupom pricom, mogu ti sutra nasred Koseva 4 crvena dat, nista se ne bi desilo. Mentalitetom smo na nivou politicara koji nas predstavljaju. Ja samo cekam dan kad ce Dodik kafu na sebilju popit, i da se konacno pop.isa na drzavu, i nece mu niko nista smjet. A oni svi iz Sarajeva pricaju "Dodik je gotov, mi ga hapsimo".
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 20 apr 2025, 11:25

Ima li Gulishe na derbiju?

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 20 apr 2025, 11:27

Svugdje u svijetu sudije štite nogometna pravila i igrače na terenu samo kod nas jedan klub i njihove igrače, ostali mogu izgubit glavu, nogu, ostati do kraja životno unakaženi boli ih briga jer ih vlast štiti. Pa samo u ovom kolu imamo niđe veze crveni za Nurkovića iz Igmana i ništa za Zorana Kvržića (ućutkam mu sestru) nakon pogibeljnog/namjernog udaranja Lulića koji je pored crvenog kartona zaslužio i tri utakmice suspenzije.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 20 apr 2025, 11:34

Svemu dodajmo da su pomoćne sudije bili Damir Lazić iz Brčkog i Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva. Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora je bio četvrti sudija.

U VAR sobi su sjedili Dražen Marić iz Bijeljine i Davor Maksimović iz Doboja. Delegat susreta bio je Siniša Stojčić iz Laktaša, dok je posmatrač suđenja bio Zoran Grbić iz Prijedora.
Sve četnici koji mrze Sarajevo (i državu) sinoć na okupu. Ko je očekivao drugačiji rezultat (i suđenje Kazlagića) s njim nešto nije uredu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 20 apr 2025, 11:42

Pripremiti se za utakmicu sa Slobodom jer je važnija od ove jučer. Nadam se da će se bar neko od povrijeđenih igrača vratiti.

Našim igračima, stručnom štabu, navijačima i svim ljudima dobre volje želim čestitati Uskršnje i Vaskršnje praznike.

Igračima još jednom čestitam na dostojanstvu koje su pokazali tokom i nakon jučerašnje utakmice.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 20 apr 2025, 11:48

AVNOJ je napisao/la:
20 apr 2025, 11:42
Pripremiti se za utakmicu sa Slobodom jer je važnija od ove jučer. Nadam se da će se bar neko od povrijeđenih igrača vratiti.

Našim igračima, stručnom štabu, navijačima i svim ljudima dobre volje želim čestitati Uskršnje i Vaskršnje praznike.

Igračima još jednom čestitam na dostojanstvu koje su pokazali tokom i nakon jučerašnje utakmice.
+1

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 20 apr 2025, 11:48

Pendulum je napisao/la:
20 apr 2025, 11:34
Svemu dodajmo da su pomoćne sudije bili Damir Lazić iz Brčkog i Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva. Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora je bio četvrti sudija.

U VAR sobi su sjedili Dražen Marić iz Bijeljine i Davor Maksimović iz Doboja. Delegat susreta bio je Siniša Stojčić iz Laktaša, dok je posmatrač suđenja bio Zoran Grbić iz Prijedora.
Sve četnici koji mrze Sarajevo (i državu) sinoć na okupu. Ko je očekivao drugačiji rezultat (i suđenje Kazlagića) s njim nešto nije uredu.
Nisu oni problem, znaš već njihovo mišljenje za nas. Ne mogu te iznenaditi jer te ili mrze ili ne vole. Najveći problem su Bošnjaci bez časti, obraza i dostojanstva, što je rekao Selimović Ulizice - to su za mene najgori ljudi na svijetu, najštetniji, najpokvareniji. Oni podržavaju svaku vlast, oni i jesu vlast, oni siju strah bez milosti, bez ikakvog obzira, hladni kao led, oštri kao nož, kao psi vjerni svakoj državi, kao kurve nevjerni svakom pojedincu, najmanje ljudi od svih ljudi. Dok njih bude nema sreće na svijetu, jer će uništiti sve što je istinska ljudska vrijednost.Tek kad ovo iskorijenimo možemo se nadati nečemu, ali kakvi smo daj Bože ikad da se ovo desi, od Huseina Gradaščevića pa do danas...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 apr 2025, 11:49

Kad se sjetim samo da se ono četničko g.ovno od Misimovića dovodilo u kontekst s nama.

Mrtve mu yebem.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 apr 2025, 12:39

Napoli je napisao/la:
20 apr 2025, 07:07
Predatod je napisao/la:
20 apr 2025, 05:58
Neza je napisao/la:
19 apr 2025, 23:29
Ljudi gdje su Horde Zla? Ko treba da organizuje protest za navijace Sarajeva? Pisanja po internetu nikoga ne zanimaju..
Ne znam sto se nerviras? Pa jel ti sad jasno da je htjeo da prodje kup da bi proso Borac. Jesi vidio i jednu reakciju igraca da su nesto biki iznervirani. Sve dogovoreno vec unaprijed LIGA/KUP. Nastimano je da bude prolaz kupa za 6 bodova u ligi. Samo zalosno da Zekic prozove Jatu za kao nesto i da se ocekuje reakcija igraca za nesto sto Vico i Mirvic dogovore.
Ima li gdje Magode,Mirvica da se bune??? Sve nastimano i .
Ako Sarajevo osvoji kup, Zeljo ce biti treci i to su dogovorili.
Jel treba da skaču 20-ti put tokom ove 4 godine pljačke? Jel treba da budu kažnjavani i suspendovani?
Što će Im onda Kazlagić ako su dogovorili Amebo?
To je plavi krmak kao dosta njih ovdje al ovaj barem ne krije,dace mu admin medalju.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 apr 2025, 12:42

MaroonBjelave je napisao/la:
20 apr 2025, 10:13
admin je napisao/la:
20 apr 2025, 07:55
Jutro. Malo sam ocistio temu, ako sam sta preskocio, halalite. Zamolit cu vas bez psovki i vrijeđanja. Razmjenu mišljenja podrzavam, ali psovke nisu potrebne. Razumijem i bijes raje, ali prije šest dana u Neumu je aktuelno rukovodstvo dobilo apsolutnu podrsku da nastavi s radom još cetiri godine. Predstavnici klubova, igraca, trenera i fudbalskih radnika iz svih kantona izuzev Sarajeva i svih podrucnih saveza su zadovoljni radom celnih ljudi bh. fudbala. Mogu primjetiti i da su navijaci uglavnom zadovoljni, a cini mi se da je i vecina klubova ucesnika takmičenja zadovoljna trenutnim desavanjima. Nazalost, kazlagice cemo gledati i naredne cetiri godine, a mi cemo ovdje psovati jedni drugima i trazit cemo krivca. Niko od nas koji gledamo bh. fudbal za mene nije nevin. Jos jednom molim da diskutujemo bez psovki i vrijeđanja.
Ima li kakve šanse da se ovdje reguliše moderacija? Svega se nakotilo na ovoj temi, a isto tako ima par momaka koji bi moderaciju po meni obavljali kako treba.
Pa nasi admini otisli uppravo zbog ove moderacije,oni su ti nesto tipa naseg saveza. Cuj svi smo krivi hahahha

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 apr 2025, 12:42

Trebamo Maki kaznu platit, suknuo im je s onim komentarima.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 apr 2025, 12:46

Tek covjek kad opet pogleda tekmu sve mu bude jasno. Ko ce nakon ovog spremiti igrace za sljedecu tekmu? Nekaznjeno prodje neko ko ti moze karijeru okoncati,cijelu tekmu smecar Kvrzic je mesarski udarao bez opomene,svirne penal kojeg niko sviro nebi,najofirnije sto moze,2 tekme 20 zutih naravno nece se oglasiti sudijska komisija koja se oglasi nakon svake tekme.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 apr 2025, 12:48

napoleon72 je napisao/la:
20 apr 2025, 12:42
Trebamo Maki kaznu platit, suknuo im je s onim komentarima.
100 %
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

BungaBum
Kontakt:

Post Postao/la BungaBum » 20 apr 2025, 13:08

trebamo mu **** mater i njemu i njegovom klubu koji isto radi

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 apr 2025, 13:14

Ova sezona realnost je kup i treće mjesto . Al bojim se sta i kako dalje ?? Borac slavi 100 godina iduće sezone to znači još veće klanje nego ova godine .

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.