Brate, Boga mi ti ko da su obdanistu sta ti je?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Haj procitaj jos jednom sta si napisao? De nam reci da li drzave ulazu u Zvezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar. Sta se ti toliko ibretis jesi dobar s mozgom?
duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:20Brate, Boga mi ti ko da su obdanistu sta ti je?

Ne pričam o klubovima nego o državnoj imovini. Svi znamo da Koševo nije u vlasništvu Sarajeva (nego opštine a opština = država) i opet je Sarajevo najviše uložilo u isti.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:24Haj procitaj jos jednom sta si napisao? De nam reci da li drzave ulazu u Zvezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar. Sta se ti toliko ibretis jesi dobar s mozgom?
Jel vaš stadion privatna imovina kluba ili opštine? Jel opština ulaže naše pare u stadion u privatnom vlasništvu? Šta ti tačno nije jasno?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ne znam sta tebi nije jasno. Grbavica ce osposobiti da bi mogla igrati reprezentacija glupsone.Pendulum je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:50Ne pričam o klubovima nego o državnoj imovini. Svi znamo da Koševo nije u vlasništvu Sarajeva (nego opštine a opština = država) i opet je Sarajevo najviše uložilo u isti.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:24Haj procitaj jos jednom sta si napisao? De nam reci da li drzave ulazu u Zvezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar. Sta se ti toliko ibretis jesi dobar s mozgom?
Jel vaš stadion privatna imovina kluba ili opštine? Jel opština ulaže naše pare u stadion u privatnom vlasništvu? Šta ti tačno nije jasno?
To opet nije odgovor na pitanje; Zašto se opštinske pare pumpaju u privatnu imovinu? A gore kinošvra "proziva" nas tj. FK Sarajevo jer, zamisli sad ovo, opština ulaže u Koševo čiji je vlasnik.
Jel sad razumiješ, amebo?
Jel sad razumiješ, amebo?
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Daš im stadion na korištenje, oni ga pokvare.
Nije nam niko ništa "dao" - uredno plaćamo korištenje i održavanje.
Samo su vama davali a vi kobajagi protiv sistema, režima partija i čega sve ne?
Samo su vama davali a vi kobajagi protiv sistema, režima partija i čega sve ne?

Nakon sto je borac DVA puta odgodio utakmicu protiv sarajeva, NASI debili su pristali igrati utakmicu kada je pola ekipe sa repkom.... Cestitam bezmudim debilima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ima smisla, samo što se oni ne busaju u prsa kako su kontra režima, ratova i partija, vanzemaljaca, domaćih izdajnika i stranih plaćenika.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:24Haj procitaj jos jednom sta si napisao? De nam reci da li drzave ulazu u Zvezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar. Sta se ti toliko ibretis jesi dobar s mozgom?

Malo je kontradiktorno, ne?
a ciji jeklub ???Pendulum je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:50Ne pričam o klubovima nego o državnoj imovini. Svi znamo da Koševo nije u vlasništvu Sarajeva (nego opštine a opština = država) i opet je Sarajevo najviše uložilo u isti.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:24Haj procitaj jos jednom sta si napisao? De nam reci da li drzave ulazu u Zvezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar. Sta se ti toliko ibretis jesi dobar s mozgom?
menstrual
Ne znate čiji ste?caffetin je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:25a ciji jeklub ???Pendulum je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:50Ne pričam o klubovima nego o državnoj imovini. Svi znamo da Koševo nije u vlasništvu Sarajeva (nego opštine a opština = država) i opet je Sarajevo najviše uložilo u isti.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:24
Haj procitaj jos jednom sta si napisao? De nam reci da li drzave ulazu u Zvezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar. Sta se ti toliko ibretis jesi dobar s mozgom?
tebe pitam posto sepravis pameten jaznam odlicnoPendulum je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:40Ne znate čiji ste?caffetin je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:25a ciji jeklub ???Pendulum je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:50
Ne pričam o klubovima nego o državnoj imovini. Svi znamo da Koševo nije u vlasništvu Sarajeva (nego opštine a opština = država) i opet je Sarajevo najviše uložilo u isti.
menstrual
-
- Kontakt:
Historija se ne moze izbrisati. Pa izvoli malo se edukuj. Uostalom ko vam je bio psiholog nije ni cudo ova prica.NoProfit je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:24Ima smisla, samo što se oni ne busaju u prsa kako su kontra režima, ratova i partija, vanzemaljaca, domaćih izdajnika i stranih plaćenika.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:24Haj procitaj jos jednom sta si napisao? De nam reci da li drzave ulazu u Zvezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar. Sta se ti toliko ibretis jesi dobar s mozgom?![]()
Pitanje je čiji je stadion a ne klub. Dakle, čije je Koševo? Opštinsko vlasništvo, jel tako? Jel Grbavica opštinska pa da se pumpaju toliki novci u istu?

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Selam za Odu.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:46Historija se ne moze izbrisati. Pa izvoli malo se edukuj. Uostalom ko vam je bio psiholog nije ni cudo ova prica.NoProfit je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:24Ima smisla, samo što se oni ne busaju u prsa kako su kontra režima, ratova i partija, vanzemaljaca, domaćih izdajnika i stranih plaćenika.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:24
Haj procitaj jos jednom sta si napisao? De nam reci da li drzave ulazu u Zvezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar. Sta se ti toliko ibretis jesi dobar s mozgom?![]()
Pa ne morate to danas ponavljati, sam si rekao, historija. Danas je suprotno tome.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:46Historija se ne moze izbrisati. Pa izvoli malo se edukuj. Uostalom ko vam je bio psiholog nije ni cudo ova prica.NoProfit je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:24Ima smisla, samo što se oni ne busaju u prsa kako su kontra režima, ratova i partija, vanzemaljaca, domaćih izdajnika i stranih plaćenika.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:24
Haj procitaj jos jednom sta si napisao? De nam reci da li drzave ulazu u Zvezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar. Sta se ti toliko ibretis jesi dobar s mozgom?![]()
Ne čudi ni što je vojvoda Vojo, baš kao i ti, bio veliki navijač Željezničara, ako ćemo tako pričati.
Pendulum je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:40Ne znate čiji ste?caffetin je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:25a ciji jeklub ???Pendulum je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:50
Ne pričam o klubovima nego o državnoj imovini. Svi znamo da Koševo nije u vlasništvu Sarajeva (nego opštine a opština = država) i opet je Sarajevo najviše uložilo u isti.

Nije bgm zayebancija, sta je Sarajevo ulozilo u Kosevo ? Samo klub.Pendulum je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:50Ne pričam o klubovima nego o državnoj imovini. Svi znamo da Koševo nije u vlasništvu Sarajeva (nego opštine a opština = država) i opet je Sarajevo najviše uložilo u isti.duskajurisic1 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:24Haj procitaj jos jednom sta si napisao? De nam reci da li drzave ulazu u Zvezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar. Sta se ti toliko ibretis jesi dobar s mozgom?
Ja da se pitam i Kosevo i Grbavica bi trebali bit vrhunski stadioni da me ne razumijes pogresno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Beli98, Bing [Bot], jurisicduska, Morgen19, Resolute, Suki46 i 45 gostiju.