FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobro, igraju oni brz moderan fudbal nema sta. Ali uz Odu i pametnu, vrlo strpljivu igru mi mozemo izborit dobar rezultat. Druga tekma ce bit prica za sebe, sve u svoje vrijeme
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
-
- Kontakt:
Pravili su i slovenci pa su dobili po pichki od 5 momakacorleone87 je napisao/la:Ovi Ferencovi pravili belaje po Holandiji..
http://www.rtvoost.mobi/nieuws/nieuwsit ... =1&mcats=0
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Ma dosta su kvalitetniji, ali i mnogo veća čuda se dešavaju tako da mislim da nismo bez šansi uz malo sreće, još do utakmice će se podići i forma i uigranost. Derimo grla i dlanove, srce na terenu i možemo sve
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ja se nekako uzdam da će Oda do drugog pretkola uvidjeti da mu Kokot nije za krila već da proba sa Diattom ili onim Brazilcem. Ne znam kako bi se Beganovic snašao na krilu, čini mi se da je jako brz i da zna napraviti presing na protivničku zadnju liniju. U tom slučaju prebaciti Kokota na poziciju koju igra Beganović.
Kokot ne moze igrati od prve protiv bilo koje od ove 2 ekipe. On ce biti na infuziji do 30. minute i dalje je beskoristan. Radije bih probao sa Diattom pa ako vec Kokot mora igrat, ubacit ga nekad u 60-70 minuti.
Nisu ovi Slovenci, što se ulice tiče pomeli bi nas zajedno sa pitarima.manijakdokraja je napisao/la:Pravili su i slovenci pa su dobili po pichki od 5 momakacorleone87 je napisao/la:Ovi Ferencovi pravili belaje po Holandiji..
- samogrbavica
- Kontakt:
Ne moze Kokot igrati ali nemas boljeg tako da je on jedina opcija. Logicno je da s kim god budemo igrali da cemo se morati zatvoriti ali bas zatvoriti i probati nesto na kontre ili polukontre. Jedino trkacki da ce moci se suprostaviti ovim je Djelmic i Memija ako bude igrao..cala je napisao/la:Kokot ne moze igrati od prve protiv bilo koje od ove 2 ekipe. On ce biti na infuziji do 30. minute i dalje je beskoristan. Radije bih probao sa Diattom pa ako vec Kokot mora igrat, ubacit ga nekad u 60-70 minuti.
Izgleda da ovaj novi Tiago nece zaigrati do nove godine..
KHAJ PRICE
sta ces, i mi i pitari zajedno imali dvije i po tucelazar je napisao/la: Nisu ovi Slovenci, što se ulice tiče pomeli bi nas zajedno sa pitarima.

-
- Kontakt:
Znam da nisu. Al eto, ne damo na seher. Kao sto smo protiv levskog bili ujedinjeni pa misevi ne dodjoselazar je napisao/la:Nisu ovi Slovenci, što se ulice tiče pomeli bi nas zajedno sa pitarima.manijakdokraja je napisao/la:Pravili su i slovenci pa su dobili po pichki od 5 momakacorleone87 je napisao/la:Ovi Ferencovi pravili belaje po Holandiji..
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Selektori jeste to bili u medjugorju,malti? Vidim Kokot los u novoj sezoni,blagojevic extra igra,livaja los...smijesno ljudi moji smijesno..dodjite u cetvrtak na utakmicu pa dajte svoj neki sud o igri,pojedincima..oda zna najbolje sta i kako i sigurno mu vi necete "uzimati" platu..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Raja zna li neko od vas ima li u Fan shopu onih bijelih salova sa plavim i crnim prugama, pri kraju pise 1921? Hvala
http://static6.ekupi.eu/ekupiba/257486.jpeg
http://static6.ekupi.eu/ekupiba/257486.jpeg
Zadnja izmjena: caseres, dana/u 03 jul 2015, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- JoseMourinho
- Kontakt:
upravo to kreno napisat, reko svi bili na malti vidjeli koliko kokot moze igratpintol_TM87 je napisao/la:Selektori jeste to bili u medjugorju,malti? Vidim Kokot los u novoj sezoni,blagojevic extra igra,livaja los...smijesno ljudi moji smijesno..dodjite u cetvrtak na utakmicu pa dajte svoj neki sud o igri,pojedincima..oda zna najbolje sta i kako i sigurno mu vi necete "uzimati" platu..

edit:
eto mogli bi dobit dobru inekciju para za Dzeku 700k €, e sad da li če to biti odma ili u rate jer ga talijani kupuju vidjet čemo

Naše je 3,5% od Džekinog transfera.
Daj ba raja nemojte vise odg na njegove postove, lik samo provocira, ignorisite ga..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Mozda sam malo dosadan, ali evo opet gledam malo ovu sezonu iz 1946 godine gdje pise da je partizan osvojio tada titulu.
Izmedju svih klubova Jugoslavije.
http://www.partizan.co.rs/istorija-klub ... 1946-1947/
Ali kada sam pogledao vidio sam su na zvanicnoj stranici hajduka takodjer priznali titulu iz te 1946 godine, iako su na ovoj
tabeli gdje je partizan prvi tek 4 na tabeli.
http://hajduk.hr/utakmice/arhiva/prvenstvo/1946
Zasto nikada niko iz naseg ne uradi po ovom pitanju cudim se.
Izmedju svih klubova Jugoslavije.
http://www.partizan.co.rs/istorija-klub ... 1946-1947/
Ali kada sam pogledao vidio sam su na zvanicnoj stranici hajduka takodjer priznali titulu iz te 1946 godine, iako su na ovoj
tabeli gdje je partizan prvi tek 4 na tabeli.
http://hajduk.hr/utakmice/arhiva/prvenstvo/1946
Zasto nikada niko iz naseg ne uradi po ovom pitanju cudim se.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Nisam gledao ovu utakmicu, ali prema pisanju stručnjaka ovdje imam osjećaj kao da su igrale u najmanju ruku dvije ekipe iz lige petice. Čudan je naš mentalitet, čas smo zmajevi, čas male mace. Vjerujem da te ekipe posjeduju kvalitet, ali brate pa nismo ni mi tolika rupa kako sami sebe predstavljamo. Ako su brzi, ako su tehnički potkovani, agresivni, provokatori, ja vjerujem da se neko od naše trenerske struke za to pobrinuo i da će prenijeti igračima ono na šta treba obratiti pažnju i da ćemo imati oružje da odgovorimo onako kako to NAŠ ŽELJO mora i treba, borbeno, srce na teren. Mislim da imamo i znanja, kondicija nam jeste slabija strana u euro utakmicama, nadam se da će se i to popraviti, ali ako stanemo na loptu, i budemo igrali svoju igru onda imamo šanse. Mislim da su nam naši omladinci ove sezone prednost, jer će sigurno svaki atom snage potrošiti na terenu, da se neće štediti, a pokazali su da se ne boje nikoga. Zato im dajmo podršku, a u uzvratu protiv koga god budemo igrali napunit Koševo i onda je sve moguće.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Ako ima neko a da se nije ni na koji način već "upoznao" sa Žerićem, evo vam..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ma moze se igrati sa njima i vise od toga samto ako si gledao utakmicu shvatio si da je malo brza igra od one sto smo mi navikli,ali opet to nije mjerilo niti mroa nesto znacitiEdoM je napisao/la:Nisam gledao ovu utakmicu, ali prema pisanju stručnjaka ovdje imam osjećaj kao da su igrale u najmanju ruku dvije ekipe iz lige petice. Čudan je naš mentalitet, čas smo zmajevi, čas male mace. Vjerujem da te ekipe posjeduju kvalitet, ali brate pa nismo ni mi tolika rupa kako sami sebe predstavljamo. Ako su brzi, ako su tehnički potkovani, agresivni, provokatori, ja vjerujem da se neko od naše trenerske struke za to pobrinuo i da će prenijeti igračima ono na šta treba obratiti pažnju i da ćemo imati oružje da odgovorimo onako kako to NAŠ ŽELJO mora i treba, borbeno, srce na teren. Mislim da imamo i znanja, kondicija nam jeste slabija strana u euro utakmicama, nadam se da će se i to popraviti, ali ako stanemo na loptu, i budemo igrali svoju igru onda imamo šanse. Mislim da su nam naši omladinci ove sezone prednost, jer će sigurno svaki atom snage potrošiti na terenu, da se neće štediti, a pokazali su da se ne boje nikoga. Zato im dajmo podršku, a u uzvratu protiv koga god budemo igrali napunit Koševo i onda je sve moguće.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nisam gledao, zato i kažem kako su ljudi ocijenili prepadoše me, na TV to puno drugačije izgleda nego uživo, to svi znamo. Ako oni budu gledali nas protiv Plzena prošle godine u gostima, sasrat će se. S druge strane, i na brzu igru postoji odgovor, nametnuti svoj stil, umrtviti igru pa pokušavati na kontre/polukontre. Sad i ja pametujem, ali ovo je nekakvo moje razmišljanje, a vjerujem da će Oda i ekipa imati adekvatan odgovor na igru bilo koje od ove dvije ekipe, idemo se nadigravati. Vjerovatno jesu u prednosti nad nama, tu prije svega mislim na lige iz kojih dolaze, mada o ovim iz niske zemlje ne bih ni raspravljao, pa pobogu ne dolaze iz Bundeslige, a ispali su iz nje, ali svako ima svoje mane i vrline.delinjo je napisao/la:ma moze se igrati sa njima i vise od toga samto ako si gledao utakmicu shvatio si da je malo brza igra od one sto smo mi navikli,ali opet to nije mjerilo niti mroa nesto znacitiEdoM je napisao/la:Nisam gledao ovu utakmicu, ali prema pisanju stručnjaka ovdje imam osjećaj kao da su igrale u najmanju ruku dvije ekipe iz lige petice. Čudan je naš mentalitet, čas smo zmajevi, čas male mace. Vjerujem da te ekipe posjeduju kvalitet, ali brate pa nismo ni mi tolika rupa kako sami sebe predstavljamo. Ako su brzi, ako su tehnički potkovani, agresivni, provokatori, ja vjerujem da se neko od naše trenerske struke za to pobrinuo i da će prenijeti igračima ono na šta treba obratiti pažnju i da ćemo imati oružje da odgovorimo onako kako to NAŠ ŽELJO mora i treba, borbeno, srce na teren. Mislim da imamo i znanja, kondicija nam jeste slabija strana u euro utakmicama, nadam se da će se i to popraviti, ali ako stanemo na loptu, i budemo igrali svoju igru onda imamo šanse. Mislim da su nam naši omladinci ove sezone prednost, jer će sigurno svaki atom snage potrošiti na terenu, da se neće štediti, a pokazali su da se ne boje nikoga. Zato im dajmo podršku, a u uzvratu protiv koga god budemo igrali napunit Koševo i onda je sve moguće.![]()
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.