Poznavajuci nasu bracu iz medicinske sluzbe 6 do 8 mjeseci oporavakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 apr 2025, 21:36Sta je sa Gulishom nesto se ne prica puno.Hoce li bit spreman za derbi?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav sastav izvesti protiv Slobode,9 igrača u opasnosti da propuste derbi?
Nevjerovatno je da niko nije vodio računa o žutim kartonima i potencijalnoj suspenziji pred derbi. Svi su dobili kartone osim onih koji su trebali. Ovako imamo situaciju gdje su pod prijetnjom suspenzije dva od tri standardna štopera, oba u21 igrača i dva najvažnija veznjaka u ekipi.
Guli dolazi svaki dan u jednu polikliniku kod mog komsije, da ne ofiram sad koja je, radi terapiju i masaze, kazu da ce jos minimalno mjesec morati raditi toErosViverosViv je napisao/la: ↑20 apr 2025, 23:13Poznavajuci nasu bracu iz medicinske sluzbe 6 do 8 mjeseci oporavakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 apr 2025, 21:36Sta je sa Gulishom nesto se ne prica puno.Hoce li bit spreman za derbi?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Slobodu moramo uzeti pa kako god,kone će zijaniti od borca i idemo na +6,šteta ako nemamo Gulija za derbi ili barem kup
-
- Kontakt:
Morali su svi dobiti karton u Banja Luci da ociste protiv Slobode da mogu mirno igrati derbi.Ja ne znam kako smo toliki levati po tom pitanju,jedino se Beganovic sjetio.Sad ti 9 igraca u opasnosti,ne znam kad smo imali vise.
Nekako najbezbolnije
Rogic
Unusic-Jatta-Jovic
Kyeremeh-Balta-Krdzalic-Kupresak
Mustafic
Gordeziani-Ristic/Butic
Ako zelis da sacuvas sve od opasnosti a sigurno je dovoljno za pobjedu protiv Slobode bez problema
Nekako najbezbolnije
Rogic
Unusic-Jatta-Jovic
Mustafic
Gordeziani-Ristic/Butic
Ako zelis da sacuvas sve od opasnosti a sigurno je dovoljno za pobjedu protiv Slobode bez problema
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čisto sumnjam buraz da će Krdžalić igrati, evo 5 utakmica nije ni minute dobio. Možda se Zekić sjetio kako on u Sarajevu nije skoro nikako igrao pa vrača na njemuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2025, 10:00Morali su svi dobiti karton u Banja Luci da ociste protiv Slobode da mogu mirno igrati derbi.Ja ne znam kako smo toliki levati po tom pitanju,jedino se Beganovic sjetio.Sad ti 9 igraca u opasnosti,ne znam kad smo imali vise.
Nekako najbezbolnije
Rogic
Unusic-Jatta-Jovic
Mustafic
Gordeziani-Ristic/Butic
Sta citiras tog cetalja, jednom cetalj uvijek cetalj, ne bi on stao u obranu Sarajeva, nego zamotano u celofan brani najveci kriminal u historiji lige...skank je napisao/la: ↑20 apr 2025, 13:45"Slažem se Maka da je Cirkus Colorado odavno, ali trebao si staviti da je Circus Colorado bio protiv Veleža kada je Nemanja Bilbija igrao rukom, a sudija Frano Jelić gledao i snimak nakon intervencije VAR tehnologije pa u Bijeljini kada je Saša Kajkut 'upao u bazen, ali nije bilo vode', i mnoge druge stvari. Samo se vratite svi na fabrička podešavanja, ovo što Vico Zeljković radi je zlo kao i ono što je radio Amar Osim pa Abdulah Ibraković u Sarajevu kod Tana i drugi. Budite ljudi, nogomet vam je dao sve, kako mu vraćate. Uzdravlje svima, nek pobijedi nogomet i pravda", napisao je Ivetić.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:42Trebamo Maki kaznu platit, suknuo im je s onim komentarima.
E cuj treba mu kaznu platit, trebas mu ga jos i podudlat kad si takav. Sto se nije zalio prije nego sada kad ce zrinjskom titulu uzet na ovakav nacin, a da ih sudije ne guraju zrinjski ni drugi nebi bio tako da
-
- Kontakt:
Pljuje to Sarajevo u koje je on odma narednu sezone presao u trenutku kada smo vjerovatno bili slabiji od Slobode i rezultatski i financijski(sigurno)
Pero je dijete Borca,izjava dobra do ovog dijela gdje spominje nas i poredi nasu titulu 14/15 sa ovim sto Vico radi vec godinama.Nije mu ovo trebalo,bio je korektan kod nas

Pero je dijete Borca,izjava dobra do ovog dijela gdje spominje nas i poredi nasu titulu 14/15 sa ovim sto Vico radi vec godinama.Nije mu ovo trebalo,bio je korektan kod nas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakve ba kalkulacije, nisi ti u toj poziciji da možeš si priuštiti taj luksuz da će utakmica ići lagano u našu korist.
Tri boda protiv Slobode su ista kao i tri boda protiv željkana i zato u svaku utakmicu ulaziš sa onim najboljim što imaš.
Šta sad trebaš rizikovat protiv Slobode i kiksat i onda dati vjerar u leđa konama da te mogu stići a sebi natovarit pritisak da se mora pobjediti.
Tri boda protiv Slobode su ista kao i tri boda protiv željkana i zato u svaku utakmicu ulaziš sa onim najboljim što imaš.
Šta sad trebaš rizikovat protiv Slobode i kiksat i onda dati vjerar u leđa konama da te mogu stići a sebi natovarit pritisak da se mora pobjediti.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Slažem se,3 boda su najvažnija pa taman da neko i propusti derbi,valjda se mogu sačuvati protiv slobodeAVNOJ je napisao/la: ↑21 apr 2025, 11:00Kakve ba kalkulacije, nisi ti u toj poziciji da možeš si priuštiti taj luksuz da će utakmica ići lagano u našu korist.
U koliko sati je izvlačenje za kup?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Prije se odma nakon zavrsetka kola oglase kako su sudije sudile sad apsolutno nista hahha srbi doktori kriminala i majstori da sve uniste.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Domaćin prve finalne utakmice 7. maja biće FK Sarajevo, revanš je sedam dana kasnije na stadionu "Pecara".
pu pu
pu pu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
ali nista bez balije kojem se u kovertu stavi. Nista ali nista od ovog ne bi bilo da smo slozni. Zato i neka nam rade i da bog da nam gore bilomosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 11:59Prije se odma nakon zavrsetka kola oglase kako su sudije sudile sad apsolutno nista hahha srbi doktori kriminala i majstori da sve uniste.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], propoklopac i 60 gostiju.