FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li neko pratio onog Musica iz Travnika? Lijevo je krilo. Neko ga je već jednom stavljao ovdje.
Slazem se, strasan igrac... vrhunsku tehniku posjeduje. U nekoliko utakmica koje sam pogledao dok je bio u juniorima cinilo mi se da se previse zajebaje i da je neozbiljan ali na treninzima prvog tima koliko sam zapazio odlicno radi i trudi se bas. Vjerujem da ce uskoro poceti dobijati priliku.tm8782 je napisao/la:Danas malo odgledah trening. U suatini bi rekao da je sve standardno, medjutim ono sto sam primjetio,na nagovor drugih ljudi, jeste mali Hiros. Momak ako bude pametan i ako bude ozbiljan u daljem razvoju prevazice sve vezne igrace koje smo do sada imali. Fkt veliki potencijal. Moguce da u ovo sezoni pred kraj iste dobijemo njega, sehica kao standardne prvotimce. Ovdje ne racunam na igrace koji su vec nosioci nase igre.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Danas jako ozbiljan i konkretan. samo nek nastaviZZtop10 je napisao/la:Slazem se, strasan igrac... vrhunsku tehniku posjeduje. U nekoliko utakmica koje sam pogledao dok je bio u juniorima cinilo mi se da se previse zajebaje i da je neozbiljan ali na treninzima prvog tima koliko sam zapazio odlicno radi i trudi se bas. Vjerujem da ce uskoro poceti dobijati priliku.tm8782 je napisao/la:Danas malo odgledah trening. U suatini bi rekao da je sve standardno, medjutim ono sto sam primjetio,na nagovor drugih ljudi, jeste mali Hiros. Momak ako bude pametan i ako bude ozbiljan u daljem razvoju prevazice sve vezne igrace koje smo do sada imali. Fkt veliki potencijal. Moguce da u ovo sezoni pred kraj iste dobijemo njega, sehica kao standardne prvotimce. Ovdje ne racunam na igrace koji su vec nosioci nase igre.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma ja ga stavio mlad isteko mu ugovor sa travnikom bilo bi ga dobro zaganjat.lazar je napisao/la:Je li neko pratio onog Musica iz Travnika? Lijevo je krilo. Neko ga je već jednom stavljao ovdje.
Ako ništa dobar je za klupe. Ja ga samo pamtim po golovima Velezu
- SarajlijaTM
Samo ih Oda dere na treningu,juce dodjoh oko 7,pa do pola 8,Kokotu u neko doba,samo sto pumpica nije trebala. Ono nesto na 2 dodira,jedva hodali poslje
Ovaj Blagojević pravo dobar igrač, mali Amir će uz njega eksplodirati ove sezone. Danas je bilo milina gledati trening, Diatta strašno dobar, danas "bacio" na nos Bogdanovića lažnjakom i zabio gol. Sutra u šest sati na glavnom igraju između sebe utakmicu.
- SarajlijaTM
e to bi se moglo doci,pogledati 

Nadam se da su nasi svjesni da Zeljo ima armiju navijaca(simpatizera)izvan Sarajeva i da ce bit prenosa u cetvrtak
19TM87 ZAVIDOVICI
E i ja odgledah trening slozio bi se za Hirosa nisam ga imao sansu nesto puno gledati ali ima nesto...odigra pravovremeno i tacno i desno krilo u rezervama rekose mi Sehic njih dvojica imaju perspektivu uz uslov da nastave ozbiljno raditi.
Uzelac jako korektan i mislim da je u fazi napretka za njega ocekujem dosta vise sanse u ovoj sezoni.Medjutim Dado je taj koji po meni danas pokaza da zna znanje par mestralnih poteza i da mu pritisak koji je imao s tribina sputavao noge.Bacanje na glavu Kokota od strane Diate pokazuje gdje je kome mjesto.
Uzelac jako korektan i mislim da je u fazi napretka za njega ocekujem dosta vise sanse u ovoj sezoni.Medjutim Dado je taj koji po meni danas pokaza da zna znanje par mestralnih poteza i da mu pritisak koji je imao s tribina sputavao noge.Bacanje na glavu Kokota od strane Diate pokazuje gdje je kome mjesto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:E i ja odgledah trening slozio bi se za Hirosa nisam ga imao sansu nesto puno gledati ali ima nesto...odigra pravovremeno i tacno i desno krilo u rezervama rekose mi Sehic njih dvojica imaju perspektivu uz uslov da nastave ozbiljno raditi.

-
- Kontakt:
E stvarno Diata bacio Kokota, i sad je zasluzio da zauzme njegovo mjesto, strasno. Cccc
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Ne nego se zajebava na treningu a ovaj gine.A komentar na prozivanje mu je pa **** ga mladji je 12 godina od mene. A ako smo mogli otjerati Vareu radi kurcobolje i rekreatvnog bavljenja fudbalom mozemo i ovoga i ovaj uzima pofinu platu da bi se zajebavao.mukitmovac je napisao/la:E stvarno Diata bacio Kokota, i sad je zasluzio da zauzme njegovo mjesto, strasno. Cccc
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- samogrbavica
- Kontakt:
U situaciji kad nemamo nikoga najbolji za zavalit je Kokot.Tako treba produzit s njim jos na godinu dana.
KHAJ PRICE
Boga mi raja koja je gledala trening kaze da se kokot puno zeza. Cak je i dobio kritike od nekih ljudi iz kluba. Ne ulazim u rad strucnog staba ili bilo cega ali po treningu ima puno igraca koji nisu u prvoj postavi a ozbiljno se namecu. Bas me zanima sutra ta utakmica koja ce biti odigrana. Bice zanimljiva skroz. Mladi pun napreduju igraci koji su bili u drugom planu proslu sezonu jako puno su poradili na tome da se na njih ozb treba racunati. Dobili smo i ova pijacanja. Blagijevic je sttasan. Diata sve bolji. Brazilac polahko ulazi u ritam. Livaja je momak koji je dosao u sredinu koja je puno drugacija od one u kojoj je bio. Trebace ga malo istrpiti radi adaptacije. Sve u svemu bice lijepo gledati ove momke sljedecu sezonu. Trening pun tempa i Boga mi Oda komanduje ali bas.
- bistrikboy
- Kontakt:
Dosao je nespreman isto kao i Varea lani,oprostilo mu se jer je stvarno unio novu dimenziju svojom borbenoscu i dao ekipi nesto sto nije imala kod Adzema,sad smo svi ocekivali da ce biti spreman i jos vise doprinijeti ekipi a on izgleda pravi korak nazad,kazna za bi trebala biti klupa.Vidjecemo.tm8782 je napisao/la:Boga mi raja koja je gledala trening kaze da se kokot puno zeza. Cak je i dobio kritike od nekih ljudi iz kluba. Ne ulazim u rad strucnog staba ili bilo cega ali po treningu ima puno igraca koji nisu u prvoj postavi a ozbiljno se namecu. Bas me zanima sutra ta utakmica koja ce biti odigrana. Bice zanimljiva skroz. Mladi pun napreduju igraci koji su bili u drugom planu proslu sezonu jako puno su poradili na tome da se na njih ozb treba racunati. Dobili smo i ova pijacanja. Blagijevic je sttasan. Diata sve bolji. Brazilac polahko ulazi u ritam. Livaja je momak koji je dosao u sredinu koja je puno drugacija od one u kojoj je bio. Trebace ga malo istrpiti radi adaptacije. Sve u svemu bice lijepo gledati ove momke sljedecu sezonu. Trening pun tempa i Boga mi Oda komanduje ali bas.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
On konta da mu je oproštena prošlost pa se opustio.
Oda i Edis mi dodju kao good cop bad cop
Oda i Edis mi dodju kao good cop bad cop

-
- Kontakt:
Ajd da mi u cetvrtak podrzimo naseg Zeljkana, da alarmiramo sve jarane,rodjake, poznanike da odu na tekmu a struka neka vodi brigu ko treba da igra
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Kako mi ružno zvuci ovo kad napišu Zeljkana.