FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 05 jul 2015, 09:51

KeepTheBlueFlag je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: Da ponovim...

Evo ja ti kazem, ako turci uduplaju ponudu ode Kvesic. Menadzer koji radi na transferu je dobar s oba kluba, a imaju i druge stvari zbog kojeg ce klub pustiti Kvesica. Na zvanicnoj stranici ce biti kada bude zavrseno, nece pregovore objavljivati...
Sve stoji sto si napisao osim da je Kurtagic dobar sa nama ili po nas, pa on je najvece zlo za Zelju, sve igraca st je izvukao dobili smo po usima...
Nema odlaska dok ponuda ne bude boljaili dok se kvalifikacije ne zavrse.
I sami znate da smo sa eventualne dvije utakmice sa Madjarima vec "dobri" cca 800-900 k €, da prodamo trojiccu najboljih nazalost ne mozemo dobiti takvu svotu.
Puna podrska prije svega strucnom stabu pa onda i upravi.volim te Zeljo !!
Nismo prijatelju dobri 800-900 k eura već KM-ova, prvo pretkolo se placa 200 k a drugo 210 k eura, i nadam se da ćemo s kartama pokriti dobar dio troškova putovanja

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 05 jul 2015, 10:24

Sve stoji, samo mi se cini da Beganovic ima koji kg viska.
I @brile, neki dan ja govorim to sto i ti, mislio sam da su svi primijetili. Mislim da postoje jos 2 ili tri nicka, iskocice danas ili sutra :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jul 2015, 10:29

on je tako građen. a trči k'o navijen.

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 05 jul 2015, 11:19

Velahalve je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:
Evo ja ti kazem, ako turci uduplaju ponudu ode Kvesic. Menadzer koji radi na transferu je dobar s oba kluba, a imaju i druge stvari zbog kojeg ce klub pustiti Kvesica. Na zvanicnoj stranici ce biti kada bude zavrseno, nece pregovore objavljivati...
Sve stoji sto si napisao osim da je Kurtagic dobar sa nama ili po nas, pa on je najvece zlo za Zelju, sve igraca st je izvukao dobili smo po usima...
Nema odlaska dok ponuda ne bude boljaili dok se kvalifikacije ne zavrse.
I sami znate da smo sa eventualne dvije utakmice sa Madjarima vec "dobri" cca 800-900 k €, da prodamo trojiccu najboljih nazalost ne mozemo dobiti takvu svotu.
Puna podrska prije svega strucnom stabu pa onda i upravi.volim te Zeljo !!
Nismo prijatelju dobri 800-900 k eura već KM-ova, prvo pretkolo se placa 200 k a drugo 210 k eura, i nadam se da ćemo s kartama pokriti dobar dio troškova putovanja
Greska u pisanju, kasno je bilo

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jul 2015, 11:21

pile87 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:@Southboy

A kako nam napreduje Tiago..
Kazu u strucnom stabu da dobro radi i da ce mu trebati malo vremena da se adaptira.southboy sa svim napisanim se slazem...
Da neko pogresno ne shvati ja mislim da je on dosao trbuhom za kruhum sto bi se reklo, iz Brazila u Bosnu, mislim da mu je ovo prvi put u europi ako se ne varam.

Tako da ce on sigurno da radi i da se trudi, znate svi kakva je sudbina tih igraca i iz kakvih uslova dolaze da bi nesto postigli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jul 2015, 11:32

Elegant je napisao/la:
Da neko pogresno ne shvati ja mislim da je on dosao trbuhom za kruhum sto bi se reklo, iz Brazila u Bosnu, mislim da mu je ovo prvi put u europi ako se ne varam.

Tako da ce on sigurno da radi i da se trudi, znate svi kakva je sudbina tih igraca i iz kakvih uslova dolaze da bi nesto postigli.
Lik uklizava na sevi na zagrijavanju eto to ti je dovoljno.Problem moze biti komunikacija ali kada ga vidis s loptom vidis da zna da ima finu tehniku, za razliku od igraca sa naseg podneblja strasno je lagan na nogama isto tako brz, problem moze isto biti ti igraci su cesto divlji i nepredvidljivi u svakom slucaju Odovic je dobro zapazio sve njegove karakteristike i ostavio ga vjerovatno konta da vrijedi probati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jul 2015, 11:42

pile87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Lik uklizava na sevi na zagrijavanju eto to ti je dovoljno.Problem moze biti komunikacija ali kada ga vidis s loptom vidis da zna da ima finu tehniku, za razliku od igraca sa naseg podneblja strasno je lagan na nogama isto tako brz, problem moze isto biti ti igraci su cesto divlji i nepredvidljivi u svakom slucaju Odovic je dobro zapazio sve njegove karakteristike i ostavio ga vjerovatno konta da vrijedi probati.
Ako nista ta brzina i potezi koje samo Brazilci mogu izvesti a to zna da odluci utakmicu.

Bice on novi Bubakar ako Bog da.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 jul 2015, 11:45

Da li se zna termin utakmice, i imali ista od prenosa?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 05 jul 2015, 11:46

Najjače mi je ovo kad kaže došao u Bosni jer ga glad natjerao :mrgreen:

zubanovic89
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubanovic89 » 05 jul 2015, 11:59

lazar je napisao/la:Najjače mi je ovo kad kaže došao u Bosni jer ga glad natjerao :mrgreen:

Trebalo je i to doživjet :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 jul 2015, 13:05

irfo je napisao/la:Da li se zna termin utakmice, i imali ista od prenosa?
Četvrtak, 21:15
Željeznicar za život cijeli !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 05 jul 2015, 14:11

Realno je ocekivati izmedju 5 i 8 hiljada ljudi.. Raja se zazelila utakmica ali protivnik nije atraktivan, a i treba imati u vidu termin. Ocekivati dva gola u mrezi protivnika u prvom poluvremenu i onda lagano do kraja, da sansu dobije i omladina :D
Isto tako mislim da ne treba praviti kalkulacije oko Ferencvarosa jer lopta je okrugla, svasta se moze izdesavati. I mi se raspitali za obje varijante tj gostovanje u Holandiju i Madjarsku i ponude za aranzmane cemo dobiti do utorka.. Bice i s nocenjem i bez nocenja.. Hiljadudevestodvadesetjedan razlog a jedan je cilj, Svi na kosevo.. Cetvrtak 21:15h
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jul 2015, 14:32

npr. holandija ako bude, jel održivo da se ide busevima ili mora avionom? mislim može busevima ali baš je daleko.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 jul 2015, 14:50

Ferenc veceras protiv Videotona igra u super kupu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 05 jul 2015, 15:05

Kad otprilike počinje prodaja karata? Bilo bi dobro da nas bude što više bez obzira što protivnik nije atraktivan. Meni iskreno termin odgovara iako postim jer ima dovoljno vremena za jesti prije početka utakmice. Radim na tome da nagovorim nekoliko Željovaca do dođu, a to trebamo uraditi svi mi koji smo već odlučili doći. Klub se isto tako treba oglasiti i pozvati navijače da što u većem broju dođu na Koševo. Ja kupujem ako Bog da dvije karte za Zapad. Dolazim radi Želje, protivnik me ne ineresuje.

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 05 jul 2015, 15:29

E raja mene bas interesuje kad pocinje prodaja karata za
utakmicu u cetvrtak posto cu sutra u Sa po dres i nadam se da ce ujutru moc i clanske i sezonskon se uzet a i dosta prijatelja zeli na tekmu pa da i njima mogu uzet karte ...

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 05 jul 2015, 15:33

U koliko sati radnim danima pocinje raditi fan shop, i da li se onaj list za clansku karticu treba na racunaru urediti ili ga treba rucno ispunjavati?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jul 2015, 15:48

10. ne znam šta će sad sa listovima i hoće li se uopšte popunjavati, moglo je oboje.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 jul 2015, 16:01

Hoce li poceti sutra obnova clanskih ? Na zvanicnoj nista nema jos o terminu pocetka...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jul 2015, 16:03

trebalo bi da hoće.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 39 gostiju.