HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 11 jun 2016, 17:30

Dobrodošao Slobodan Jakovljević...

p.s.forcao sam da dođe Ivan Jakovljević, pa eto ako bi i njega mogli nekako svrnuti ovamo, ružno je braću razvajati, neka ih skupa... ;)
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 11 jun 2016, 17:39

PiazzaGrande je napisao/la:Dobrodošao Slobodan Jakovljević...

p.s.forcao sam da dođe Ivan Jakovljević, pa eto ako bi i njega mogli nekako svrnuti ovamo, ružno je braću razvajati, neka ih skupa... ;)
Odlično pojačanje!! Baš ono što si pisao, treba nam kvalitetan stoper za pretkolo LP (kao zamjena za Graovca, ako ne daj Bože ne bude mogao igrati) i evo ga! :D ... Slobodane dobrodošao i nastavi onako kako si u Radniku navikao :cool:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 11 jun 2016, 17:43

Mandrake je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Dobrodošao Slobodan Jakovljević...

Odlično pojačanje!! Baš ono što si pisao, treba nam kvalitetan stoper za pretkolo LP (kao zamjena za Graovca, ako ne daj Bože ne bude mogao igrati) i evo ga! :D ... Slobodane dobrodošao i nastavi onako kako si u Radniku navikao :cool:
Graovac jučer nije trenirao, kažu da je još uvijek ozljeđen...
Drago mi je da je prvi trening vodio Eldin Jelešković... :thumbup:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 11 jun 2016, 17:52

PiazzaGrande je napisao/la: Graovac jučer nije trenirao, kažu da je još uvijek ozljeđen...
Drago mi je da je prvi trening vodio Eldin Jelešković... :thumbup:
A nadam se da nije ozbiljno, da će se oporavit i početi uskoro trenirati! No kako god, S.Jakovljević je tu sada :thumbup:
Ma Eldin kad nas je god spremao, titula se uzimala :cool: Odlične vijesti, samo nek se nastavi ovako :D

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 11 jun 2016, 21:21

Bez Graovca i Karačića. gledaj prve postave - Kozić, Barić, Katanec, Jakovljević, Stojkić, Petrak, Tomić, Arežina, Todorović, Kouadio :?: i Mešanović. :bale:

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 11 jun 2016, 21:36

Covjek koji je vrlo dobro upucen u stanje nasih golmana rekao je da je Kreso Bandic golman na istom nivou kao i Gogo ali da ga je gadna povreda malo usporila.Iako je Kozic iskusniji tko zna ko ce zamjeniti Gogu kad i ako ode.Takodjer na vidiku je ,prema njegovim rijecima ,jos jedan golmanski biser iz nase skole i to cini mi se da se preziva Dujmovic ali nisam siguran.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 12 jun 2016, 20:23

slika

Ti si prvak šugave zemlje (jes šugava ,ali je naša i nedamo je nikome odmah da kritičarima začepim :silent:),a i šuga se da izlječiti :mrgreen: samo da odu ovi bjelosvjetski hoštapleri što nam kroje sudbinu i čine nas vakvim kakvim jesmo :crazy: zanimljiva majica u fš-HŠKZ još 8 dana do izvlačenja jooooooooooj daj nekog da izvučemo sa kim se možemo nadigravati :pray: :kafa:

Počele pripreme prije dva dana, koje će se obavljati u Mostaru do 24.6 ,a zatim odlazak na Kupres 10 dana(finalne pripreme pred 2QLP) :thumbup:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 12 jun 2016, 20:37

Još malo do izvlačenja, do tada uživajmo u utakmicama repke.Život je lijep...

slika

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 12 jun 2016, 20:41

johnnyyK je napisao/la:Još malo do izvlačenja, do tada uživajmo u utakmicama repke.Život je lijep...

slika
Jašta :thumbup: ee da nam je njega sad u kvalifikacijama QLP :lol: današnji gol umjetnost :tokralju: :tokralju:
slika
Zadnja izmjena: ultra gitano, dana/u 12 jun 2016, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 jun 2016, 20:42

To i BiH na evropskom :wtf: :kafa:

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 12 jun 2016, 20:44

FoSte95 je napisao/la:To i BiH na evropskom :wtf: :kafa:
NEmoj nam smarat temu,sa tom temom mi imamo svoje ti svoje,ako hoces o necem drugom sto se tice kluba igraca mozes pisat ako neces molio bi te da nas ostavis na miru,jer neces promjenit nase srce !

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 12 jun 2016, 20:46

Pa jednim djelom :lol: koliko ko voli :rol: ,a cijela za četri godine ,bola šta se sekiraš ;) imamo i mi reprezentativaca pomalo se probijaju meni je drago da igraju i za BH :thumbup: biće bolje kad jednom sve dođe na svoje tako da no siki riki :wave:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 jun 2016, 20:48

ultra gitano je napisao/la:
Pa jednim djelom :lol: koliko ko voli :rol: ,a cijela za četri godine ,bola šta se sekiraš ;) imamo i mi reprezentativaca pomalo se probijaju meni je drago da igraju i za BH :thumbup: biće bolje kad jednom sve dođe na svoje tako da no siki riki :wave:
Haha sta cu gust mi ovako zajebavat sve tri opcije, jbg jace od mene :rol: :rol:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 jun 2016, 20:50

GradKamena1 je napisao/la:
NEmoj nam smarat temu,sa tom temom mi imamo svoje ti svoje,ako hoces o necem drugom sto se tice kluba igraca mozes pisat ako neces molio bi te da nas ostavis na miru,jer neces promjenit nase srce !
Nista ti kralju moj ne brini necu ti ja srce nista dirati, nego sta cu smijesno mi kad se pravite veci hrvati od pravih hrvata....

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 12 jun 2016, 20:56

FoSte95 je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la:
Nista ti kralju moj ne brini necu ti ja srce nista dirati, nego sta cu smijesno mi kad se pravite veci hrvati od pravih hrvata....
Nista se mi ne pravimo veci od njih,Hrvat je svaki isti odavde do Australije,tako da je nepotrebo diskutovat na tu temu,ja zavrsavam na ovu temu sto se mene tice ! Kazem moremo nastavit o svemu sto te zanima oko Zrinje !

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 jun 2016, 21:01

Nista se mi ne pravimo veci od njih,Hrvat je svaki isti odavde do Australije,tako da je nepotrebo diskutovat na tu temu,ja zavrsavam na ovu temu sto se mene tice ! Kazem moremo nastavit o svemu sto te zanima oko Zrinje !
Tu se slazem sa tobom, samo su ti Hrvati otisli iz Cro u Australiju, a vi koliko znam niste dosli iz Cro, vec ste autohtoni Hercegovci.
Ako ste dosli iz Cro onda povlacim rijec :thumbup:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 12 jun 2016, 21:05

Kakva izjava hahah :tokralju:

Idi upucaj se....

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 12 jun 2016, 22:47

FoSte95 je napisao/la:
Tu se slazem sa tobom, samo su ti Hrvati otisli iz Cro u Australiju, a vi koliko znam niste dosli iz Cro, vec ste autohtoni Hercegovci.
Ako ste dosli iz Cro onda povlacim rijec :thumbup:

Vidim umori ti ekipu ovdje ali dzaba ti ne uspjeva ti provokacija veceras :tralala:
Kako kaze pjesma "Nista mi nece ovi dan pokvarit".Usput sto se nase Hrvatske repke tice igraci rodjeni od Dervente i Kotor Varosa preko Linza i Stutgarta do Melburna.To je repka svih Hrvata a ne Hrvatske drzave.I jos jedna pjesma za kraj "Neka pati koga smeta...." :D
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 13 jun 2016, 12:58

čitam šunka u paok, zvone u hajduk.. opet ćemo uzet neke postotke od transfera.. red je da prodamo graovca zaslužio je momak da ide u neku jaču ligu, a i mi da zaradimo nešto
HŠKZ!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 jun 2016, 13:01

Ovih dana bi se trebao pojaviti Kouadio, papirologija je izgleda sređena a spominje se i Damir Kojašević kolko je realno nisam siguran!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.