p.s.forcao sam da dođe Ivan Jakovljević, pa eto ako bi i njega mogli nekako svrnuti ovamo, ružno je braću razvajati, neka ih skupa...
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
PiazzaGrande
Re: HŠK Zrinjski
Dobrodošao Slobodan Jakovljević...
p.s.forcao sam da dođe Ivan Jakovljević, pa eto ako bi i njega mogli nekako svrnuti ovamo, ružno je braću razvajati, neka ih skupa...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Odlično pojačanje!! Baš ono što si pisao, treba nam kvalitetan stoper za pretkolo LP (kao zamjena za Graovca, ako ne daj Bože ne bude mogao igrati) i evo ga!PiazzaGrande je napisao/la:Dobrodošao Slobodan Jakovljević...
-
PiazzaGrande
Graovac jučer nije trenirao, kažu da je još uvijek ozljeđen...Mandrake je napisao/la:Odlično pojačanje!! Baš ono što si pisao, treba nam kvalitetan stoper za pretkolo LP (kao zamjena za Graovca, ako ne daj Bože ne bude mogao igrati) i evo ga!PiazzaGrande je napisao/la:Dobrodošao Slobodan Jakovljević...
p.s.forcao sam da dođe Ivan Jakovljević, pa eto ako bi i njega mogli nekako svrnuti ovamo, ružno je braću razvajati, neka ih skupa...... Slobodane dobrodošao i nastavi onako kako si u Radniku navikao
Drago mi je da je prvi trening vodio Eldin Jelešković...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
A nadam se da nije ozbiljno, da će se oporavit i početi uskoro trenirati! No kako god, S.Jakovljević je tu sadaPiazzaGrande je napisao/la: Graovac jučer nije trenirao, kažu da je još uvijek ozljeđen...
Drago mi je da je prvi trening vodio Eldin Jelešković...
Ma Eldin kad nas je god spremao, titula se uzimala
Bez Graovca i Karačića. gledaj prve postave - Kozić, Barić, Katanec, Jakovljević, Stojkić, Petrak, Tomić, Arežina, Todorović, Kouadio
i Mešanović. 
Covjek koji je vrlo dobro upucen u stanje nasih golmana rekao je da je Kreso Bandic golman na istom nivou kao i Gogo ali da ga je gadna povreda malo usporila.Iako je Kozic iskusniji tko zna ko ce zamjeniti Gogu kad i ako ode.Takodjer na vidiku je ,prema njegovim rijecima ,jos jedan golmanski biser iz nase skole i to cini mi se da se preziva Dujmovic ali nisam siguran.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
ultra gitano

Ti si prvak šugave zemlje (jes šugava ,ali je naša i nedamo je nikome odmah da kritičarima začepim
Počele pripreme prije dva dana, koje će se obavljati u Mostaru do 24.6 ,a zatim odlazak na Kupres 10 dana(finalne pripreme pred 2QLP)
Još malo do izvlačenja, do tada uživajmo u utakmicama repke.Život je lijep...

-
ultra gitano
JaštajohnnyyK je napisao/la:Još malo do izvlačenja, do tada uživajmo u utakmicama repke.Život je lijep...

Zadnja izmjena: ultra gitano, dana/u 12 jun 2016, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
To i BiH na evropskom

-
GradKamena1
- Kontakt:
NEmoj nam smarat temu,sa tom temom mi imamo svoje ti svoje,ako hoces o necem drugom sto se tice kluba igraca mozes pisat ako neces molio bi te da nas ostavis na miru,jer neces promjenit nase srce !FoSte95 je napisao/la:To i BiH na evropskom![]()
-
ultra gitano
Pa jednim djelomFoSte95 je napisao/la:To i BiH na evropskom![]()
Haha sta cu gust mi ovako zajebavat sve tri opcije, jbg jace od meneultra gitano je napisao/la:Pa jednim djelomFoSte95 je napisao/la:To i BiH na evropskom![]()
koliko ko voli
,a cijela za četri godine ,bola šta se sekiraš
imamo i mi reprezentativaca pomalo se probijaju meni je drago da igraju i za BH
biće bolje kad jednom sve dođe na svoje tako da no siki riki
Nista ti kralju moj ne brini necu ti ja srce nista dirati, nego sta cu smijesno mi kad se pravite veci hrvati od pravih hrvata....GradKamena1 je napisao/la:NEmoj nam smarat temu,sa tom temom mi imamo svoje ti svoje,ako hoces o necem drugom sto se tice kluba igraca mozes pisat ako neces molio bi te da nas ostavis na miru,jer neces promjenit nase srce !FoSte95 je napisao/la:To i BiH na evropskom![]()
-
GradKamena1
- Kontakt:
Nista se mi ne pravimo veci od njih,Hrvat je svaki isti odavde do Australije,tako da je nepotrebo diskutovat na tu temu,ja zavrsavam na ovu temu sto se mene tice ! Kazem moremo nastavit o svemu sto te zanima oko Zrinje !FoSte95 je napisao/la:Nista ti kralju moj ne brini necu ti ja srce nista dirati, nego sta cu smijesno mi kad se pravite veci hrvati od pravih hrvata....GradKamena1 je napisao/la:NEmoj nam smarat temu,sa tom temom mi imamo svoje ti svoje,ako hoces o necem drugom sto se tice kluba igraca mozes pisat ako neces molio bi te da nas ostavis na miru,jer neces promjenit nase srce !FoSte95 je napisao/la:To i BiH na evropskom![]()
Tu se slazem sa tobom, samo su ti Hrvati otisli iz Cro u Australiju, a vi koliko znam niste dosli iz Cro, vec ste autohtoni Hercegovci.Nista se mi ne pravimo veci od njih,Hrvat je svaki isti odavde do Australije,tako da je nepotrebo diskutovat na tu temu,ja zavrsavam na ovu temu sto se mene tice ! Kazem moremo nastavit o svemu sto te zanima oko Zrinje !
Ako ste dosli iz Cro onda povlacim rijec
Kakva izjava hahah
Idi upucaj se....
Idi upucaj se....
FoSte95 je napisao/la:Tu se slazem sa tobom, samo su ti Hrvati otisli iz Cro u Australiju, a vi koliko znam niste dosli iz Cro, vec ste autohtoni Hercegovci.Nista se mi ne pravimo veci od njih,Hrvat je svaki isti odavde do Australije,tako da je nepotrebo diskutovat na tu temu,ja zavrsavam na ovu temu sto se mene tice ! Kazem moremo nastavit o svemu sto te zanima oko Zrinje !
Ako ste dosli iz Cro onda povlacim rijec
Vidim umori ti ekipu ovdje ali dzaba ti ne uspjeva ti provokacija veceras
Kako kaze pjesma "Nista mi nece ovi dan pokvarit".Usput sto se nase Hrvatske repke tice igraci rodjeni od Dervente i Kotor Varosa preko Linza i Stutgarta do Melburna.To je repka svih Hrvata a ne Hrvatske drzave.I jos jedna pjesma za kraj "Neka pati koga smeta...."
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
čitam šunka u paok, zvone u hajduk.. opet ćemo uzet neke postotke od transfera.. red je da prodamo graovca zaslužio je momak da ide u neku jaču ligu, a i mi da zaradimo nešto
HŠKZ!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Ovih dana bi se trebao pojaviti Kouadio, papirologija je izgleda sređena a spominje se i Damir Kojašević kolko je realno nisam siguran!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.