Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
gdjee ste ljudi ????jestel živii

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jok iz groba se javljamolegenda reala je napisao/la:gdjee ste ljudi ????jestel živii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hahahhahaLBJ MVP je napisao/la:Jok iz groba se javljamolegenda reala je napisao/la:gdjee ste ljudi ????jestel živii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- legenda reala
- Kontakt:
LBJ rasteš li ti imalo ,i šta je sa zglobom ,kad će taj transfer više

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zglob je dobro trenirao sam nije ko nekad,ali dođe na svojelegenda reala je napisao/la:LBJ rasteš li ti imalo ,i šta je sa zglobom ,kad će taj transfer više![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I obećao me upoznat s nekakvim Travničankama tako da još samo treba da se klubovi dogovore oko odštete
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
sretno ,samo namjesti ruku i sve će biti dobroLBJ MVP je napisao/la:Zglob je dobro trenirao sam nije ko nekad,ali dođe na svojelegenda reala je napisao/la:LBJ rasteš li ti imalo ,i šta je sa zglobom ,kad će taj transfer više![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Transfer izgleda da idem u Novi Travnik ko SMBoya kaže on da će se borit za državnu titulu,a mene samo to zanima
![]()
I obećao me upoznat s nekakvim Travničankama tako da još samo treba da se klubovi dogovore oko odštete
kolko su sad ćevapi u Travniku ,jesu jeftini ko prije
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Odšteta porcija čevapa i sok na račun kluba
Državna titula je u pitanju, tako da nam trba što šira klupa. Naravno da čću se ja nekad malo umoriti, pa može uči neko dijete da stiće iskustvo, al samo kad nabijemo dosta razlike.

P.S. Čevapi su najbolji i najjeftiniji u Novom i Straom Travniku, slobodno dođite.
Državna titula je u pitanju, tako da nam trba što šira klupa. Naravno da čću se ja nekad malo umoriti, pa može uči neko dijete da stiće iskustvo, al samo kad nabijemo dosta razlike.
P.S. Čevapi su najbolji i najjeftiniji u Novom i Straom Travniku, slobodno dođite.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ja dolazim da igram playmakera boli me briga za klupu ti ćeš mi biti Ray Allen ja sam Rondo ostali nek se podjeleSexmachineboy je napisao/la:Odšteta porcija čevapa i sok na račun kluba![]()
Državna titula je u pitanju, tako da nam trba što šira klupa. Naravno da čću se ja nekad malo umoriti, pa može uči neko dijete da stiće iskustvo, al samo kad nabijemo dosta razlike.![]()
Slaba ta odšteta u mene u klubu puno zaposlenih jedno 10 porcija i biće to ionako u vas jeftini ti ćevapi
A gdje ides igratLBJ MVP je napisao/la:Ja dolazim da igram playmakera boli me briga za klupu ti ćeš mi biti Ray Allen ja sam Rondo ostali nek se podjeleSexmachineboy je napisao/la:Odšteta porcija čevapa i sok na račun kluba![]()
Državna titula je u pitanju, tako da nam trba što šira klupa. Naravno da čću se ja nekad malo umoriti, pa može uči neko dijete da stiće iskustvo, al samo kad nabijemo dosta razlike.![]()
P.S. Čevapi su najbolji i najjeftiniji u Novom i Straom Travniku, slobodno dođite.![]()
Slaba ta odšteta u mene u klubu puno zaposlenih jedno 10 porcija i biće to ionako u vas jeftini ti ćevapi
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Čuj ja centar da budem Ray AllenLBJ MVP je napisao/la: Ja dolazim da igram playmakera boli me briga za klupu ti ćeš mi biti Ray Allen ja sam Rondo ostali nek se podjele![]()
Kakav play, našeg pleja nema u državi, doduše svak bi pored mene imao 15 asistencija po meću
Ne znam može 10 porcija ali sokove sami sebi kupujte.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lahka i duga noc prijatelji.
Hvala,takodje.OTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noc prijatelji.
Odoh i ja valja sutra ispijati pive celi dan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Frutek brate umoci li ti ikad ?
vidim ne zalis se vise pa reko da nisi slucajno 
Tetak takodje
Tetak takodje
Sexmachineboy je napisao/la:Čuj ja centar da budem Ray AllenLBJ MVP je napisao/la: Ja dolazim da igram playmakera boli me briga za klupu ti ćeš mi biti Ray Allen ja sam Rondo ostali nek se podjele![]()
Slaba ta odšteta u mene u klubu puno zaposlenih jedno 10 porcija i biće to ionako u vas jeftini ti ćevapi![]()
Kakav play, našeg pleja nema u državi, doduše svak bi pored mene imao 15 asistencija po meću![]()
Ne znam može 10 porcija ali sokove sami sebi kupujte.
Ništa slabi ste ne znam bil došao tamo no možemo se opet nać ja Avery ti Admiral
Takođe OTNYS
Također prijatelju, tebi neće biti baš lahko zaspati nakon još jednog neuspjeha Liverpoola.OTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noc prijatelji.
Ili si već navikao na to?
Vom Jäger zum Gejagten
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jbg ja sam krilni centar, a naš vcentar visok "samo" 198 cm.LBJ MVP je napisao/la:![]()
Ti centar bjaži brate u nas centar 205 visok
![]()
![]()
Ništa slabi ste ne znam bil došao tamo no možemo se opet nać ja Avery ti Admiralili ova novija veza Tony Duncan mada mogu ja i na dvicu
Takođe OTNYS
Ginobili i Duncan( i on igra krilnog nekad) kako ti se čini a?
PA brate on nikada onda ne bi spavao.geronimo je napisao/la:Također prijatelju, tebi neće biti baš lahko zaspati nakon još jednog neuspjeha Liverpoola.OTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noc prijatelji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alfarouqaminu
- Kontakt:
De si geronimo? Sta ima?geronimo je napisao/la:Također prijatelju, tebi neće biti baš lahko zaspati nakon još jednog neuspjeha Liverpoola.OTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noc prijatelji.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ti izgleda zelis sto prije otici sa foruma/sa lica zemlje/?geronimo je napisao/la:Također prijatelju, tebi neće biti baš lahko zaspati nakon još jednog neuspjeha Liverpoola.OTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noc prijatelji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovo je odlična kombinacija ti bi imao prosjek ko iz najboljih dana,a ja bi te pratio ti si ipak glavna zvijezda ja više volim ostat po straniSexmachineboy je napisao/la:Jbg ja sam krilni centar, a naš vcentar visok "samo" 198 cm.LBJ MVP je napisao/la:![]()
Ti centar bjaži brate u nas centar 205 visok
![]()
![]()
Ništa slabi ste ne znam bil došao tamo no možemo se opet nać ja Avery ti Admiralili ova novija veza Tony Duncan mada mogu ja i na dvicu
Takođe OTNYS![]()
Ginobili i Duncan( i on igra krilnog nekad) kako ti se čini a?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.